Hur man är cool och populär i sjätte klassen

Sjätte klassen kan vara en knepig tid för alla, oavsett om du är på toppen av matkedjan i grundskolan eller botten av den sociala radaren. Om du vill vara cool och populär, handlar det om att du är som om du redan är Häftigt, ökar ditt självförtroende, och väntar på att världen ska fånga på. Följ bara dessa steg och du kommer att vara på väg!

Steg

Del 1 av 3:
Ser cool och populär
  1. Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 1
1
Få en garderob som ser bra ut på dig. Kom ihåg att kläderna inte behöver vara varumärkesnamn för att vara coolt och få dig att se bra ut. Några bra butiker att försöka är Aeropostale, Roxy, Old Navy, Forever 21, Hollister, A`Gaci, Rue 21, American Eagle, River Island, Target, Walmart, Brandy Melville och mer.Kom ihåg att få kläder som är lämpliga för din ålder. Kopiera inte någons modestil, för då kommer folk att tro att du är en wannabe eller en poser. Här är några saker att komma ihåg när du hittar de perfekta kläderna för dig. Om din skola har uniformer oroa dig inte, kom bara ihåg att accessorize.
  • Det är okej om du blandar kläder tillsammans och gör saker trendiga i en unik ", är du snäll till Visa av din egen stil Medan du använder bara den minsta biten av kopiering från någon annan, som Layering Smycken.
  • Mamma jeans är i stil. Men kom ihåg att baggy jeans ser bra ut på vissa människor, men inte alla. Pojkar borde inte undvika baggy jeans om de inte vill gå för det speciella utseendet.
  • Distressed jeans är i och du kan göra din egen! Få hjälp från en äldre syskon eller kusin som kan hjälpa dig att inte riva hålen rakt över, men blanda dem. Innan du skär upp dina jeans kan du träna på tyg, experimentera med fläck och skärning. Lära sig hur "stege" jeans.
  • Tröjor! Cardigans är i stil, liksom lätta V-nacktröjor med en tankstopp för tjejer.
  • Polo Shirts är inte nerdy om du bär dem rätt, så det beror helt på hur du ser och hur du bär dem! Prova en enkel polo med mager jeans och skor som konversera eller liknande.
  • En vanlig polo i en grundläggande färg är trevlig. Om du vill få en polo, får du dock några från Ralph Lauren eller Lacoste. Ralph Lauren är känd för sina polotröjor.Om du inte har råd med polotröjor från dessa butiker, har Abercrombie, Hollister, Ardene och Aeropostale alltid bra. Pikéskjortor kanske inte ser bra ut på tjejer som har bröst, och formar ofta passande, visar var toppen av dina jeans kan ha en muffin.
  • Hoodies är viktiga enligt vissa. De går med nästan allting! Se till att hoodie är en bra passform, men baggy och lös kan också se söt ut med skinnies. Flickor kan bära en tröja och kjol combo.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 2
    2. Accessorisera. Accessorizing är viktigt, men överdriv inte det. Långa halsband är coola. Örhängen, studs, är också bra. En stor trend är Mock Ray-Ban 1 färg solglasögon, som kan köpas på Claire`s eller Icing. Breda randhattar och Fedoras är alltid ett bra val. Om du går till en skola som har uniformer, tryck inte gränsen eftersom du kan komma i trubbel.
  • Få några nya skor. Några bra val är Heelys, Nike Free-Runs, Converse, Sperrys, Reeboks och Combat Boots.
  • Pojkar kan bära en klocka som går med sin personlighet. Det kan antingen vara en sportklocka, en formell, en med läderrem osv.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 3
    3
    Håll din blick naturlig. Flickor, använd bara lite läppbalsam eller glans, och några mascara, ögonskugga (ljusa arbete). Med tjock eyeliner eller foundation får dig att se falsk ut. En lätt mängd på din hud kan dölja zits eller mörka under ögonkretsar. Vissa concealer har byggt i akne medicin. Du kan också vara naturlig ibland. Se till att du frågar dina föräldrar innan du börjar använda smink, om du vill prova det.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 4
    4. Ta hand om din hud. Tvätta ditt ansikte en gång på morgonen och höger när du ska gå och lägga dig på natten med en rengöring som är idealisk för dig.
  • Om du hamnar med en pimple, kläm inte den, för det här kan leda till lite doft i din hud som heter ett pockmark som varar år efter att pimple är borta. Det finns ett speciellt verktyg för att ta bort finnar och blackheads med en slinga i slutet.
  • Innan du gör det, eller ens tvätta ditt ansikte kan du fylla diskbänken med varmt vatten, lägg en handduk över huvudet och luta sig över diskbänken. Ångan öppnar dina porer, vilket hjälper akne tvätten trängsel.
  • Försök att sätta upp vätskeklocket, och efter det att det torkar lite pulverskydd. Tvätta ansiktet mer än två gånger om dagen kommer att torka ut din hud, vilket gör det skaligt och flakigt, och kommer att orsaka mer akne och då har du ett större problem.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 5
    5. Överväga att få en manikyr. Att ge dig en manikyr fungerar också. Du kan gå till mål och få $ 2 nagellack och billiga nagelteckens uppsättningar. Skönhetsskolor kan ha utbildade studenter gör manikyr för $ 5 istället för $ 20. Du kan också gå vidare till YouTube och lära dig hur du gör någon design på egen hand.
  • Igen, om manikyr inte är din sak, behöver du inte gå ut och få dem.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 6
    6. Vara ren. Borsta tänderna två gånger om dagen, använd munvatten och tvätta håret så många gånger i veckan som det behöver. Gå inte galen på stylingprodukterna. Leta efter en frisyrkräm som kommer i ett badkar, inte en stor sprutflaska om du är en pojke. Om du är en tjej är allt du behöver är Bobby Pins, kammar för din hårtyp, gummiband, huvudband och en lätt hårspray. Om du vill ha en annan hårtyp kan du köpa rakt eller curling irons.
  • Oljigt hår är inte exakt attraktivt, så var noga med att tvätta det regelbundet!
  • Se till att om du har hängslen får du klara band! Men med tydliga band, se till att du inte äter något som kan fläcka dem.
  • Bildbetaget är cool och populär i sjätte klasssteget 7
    7
    Få ett snyggt utseende. Prova ett hårklipp som passar ditt ansikteform och personlighet. Du kan lägga till en rolig färgstreak i ditt hår. Sidobangs är också bra.
  • Skiktat hår är en klassisk stil för längre hår precis som rakt hår. Du krullar ditt hår hemma. Rätning kan skada hårbotten och håret, oavsett om det görs permanent eller med ett järn. Så försök att minimera kemikalien och hålla fast vid mer hälsosamma alternativ.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass 8
    8. Ha en elegant skolväska. Messengerväskor kommer i alla stilar och färg, och det kan också vara unisex. Eller du kan gå med en starkare struktur, de flesta ryggsäckarbjudanden. De bärs på baksidan så det gör inte så mycket som en axelväska. De kommer med vattenflaskhållare och ytterfickor, en sak som de flesta messengerväskor inte har. Kipling ryggsäckar är i.
  • Tygkassar är snygga för tjejer. Men om du har en lång väg att gå, en ryggsäck med mycket om böcker som går på ryggen är det bästa valet. Om du åker eller går till skolan behöver du en ryggsäck med två välkända axlar.
  • Del 2 av 3:
    Agerar cool och populär
    1. Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 9
    1
    Få andra människor att känna sig viktiga. Det här är nyckeln om du vill vara cool och populär. Om folk tror att du tycker att de är viktiga, kommer de att vilja spendera tid på att hänga med dig. Om du verkar som om du bara är besatt av dig själv, så kommer ingen att vilja vara runt dig. Här är några saker att göra om du vill göra andra människor speciella:
    • Lyssna Till vad folk säger, och svarar på att låta dem veta att du var uppmärksam.
    • Fråga människor massor av frågor för att visa dem som du bryr dig.
    • Gör konversationen om andra människor, inte bara själv. Skryta inte bara om dig själv. Se till att fråga om dem också.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 10
    2. Behandla andra personer med respekt. Att vara populär betyder inte att du är som om du är i Elaka tjejer -- Visst, det kan få dig lite uppmärksamhet, men den typen av handling kan bli gammal, snabb. I stället bör du försöka vara snäll mot människor utan att vara falska, så att de känner sig välkomna runt dig. Här är några saker att tänka på:
  • Undvik skvaller när du kan, eller du kommer att ha ett rykte som en skvaller och ingen kommer att lita på dig.
  • Tävla inte med andra tjejer i skolan. Det kommer att få dig att se desperat ut. Om ett annat barn vill konkurrera med dig i popularitet, dating eller stil, säg "Nej. Jag behöver inte en tävling för att bevisa att jag är bra."
  • Var aldrig falsk, eller låtsas vara vänner med någon du inte gillar.
  • Vara sympatisk och visa empati När någon berättar en smärtsam upplevelse.
  • Komplimang någon på håret, kläder, skor, ryggsäck, etc. När de ser bra ut eller när du känner att de behöver det att heja upp.
  • Var respektfull för alla, inklusive lärare, dina vänner och andra barn.
  • Var glad, naturlig och utåtriktad. Skapa en balans mellan arbete och underhållning.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 12
    3. Var snäll mot medlemmarna i motsatt kön. Om du är en tjej, visa inte tillgivenhet till en kille som du gillar genom att vara meningsfull för andra killar, eller han blir rädd och inte vill fråga dig. Också, spela inte hårt för att få. Det blir en pojke av trots att t.V. visar att det ser ut som om det slår på honom.
  • Du behöver inte vara snäll mot varje person i motsatt kön men var inte meningsfull för människor du gillar eftersom du tror att det är flirta, heller.
  • Om du inte är redo att gilla människor romantiskt eller att försöka datera människor, oroa dig inte om det. Du vet när det är dags, och det finns inget behov av att rusa.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 11
    4. Var inte rädd för att prata med nya människor. När du känner dig ensam och som om du inte har några vänner eller kanske du har vänner men de är bara inte med dig då, säg bara hej till någon. Efter ett tag för att göra detta och starta samtal med människor har du många vänner.
  • Försök att prata med några populära människor och kanske bjuda in dem till en fest eller bara för att umgås. Försök att inte se desperat ut för att bli populär medan du gör det här.
  • Lämna inte dina gamla vänner bakom bara för att vara populära.
  • Behandla alla lika och behandla andra som du vill behandlas.
  • Försök att göra mycket bra, pålitliga vänner.
  • Avslöjar inte för mycket om dig själv. Håll personer undrar.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 13
    5. Låt folk se dig ha en bra tid. Om du vill vara cool och populär, kan du inte se desperat, eller som om du alltid försöker hänga med de coola barnen eller vänta på att människor ska komma upp till dig. Om du agerar som festens liv, kommer folk att tro att du är. Även om du är på festen och pratar med någon som du inte riktigt gillar så mycket, om du försöker få ut det mesta av konversationen, skratta och se ut som om du har en bra tid, då kommer folk att Tänk, det finns en person som alltid har en fantastisk tid, och de kommer också att komma fram till dig.
  • Det betyder inte att du borde vara helt falsk. Det betyder bara att du borde absorberas i vad du gör istället för att alltid vilja göra något "kylare" eller "bättre."
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 14
    6. Bygga ditt självförtroende. Att vara cool och populär handlar inte bara om att titta på det sättet, men det handlar om känsla cool och populär också. För att göra detta måste du vara säker på vem du är och vet att du har något att erbjuda till världen. Arbeta med att älska den person som du är och omfamnar det liv du har istället för att vilja vara någon annan. Detta kan ta år, men du måste göra ett försök att verkligen älska dig själv istället för att bara ha andra älskar dig.
  • Att vara självsäker betyder inte att du är perfekt. Faktum är att vara medveten om några av dina brister och de saker du kan förbättra kommer att göra dig en ännu mer självsäker person.
  • Att vara självsäker betyder också att ha ett självsäkert kroppsspråk. Du borde hålla huvudet högt, titta rakt fram och ha bra hållning så att du ser bra ut med vem du är.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 15
    7
    Sluta bry sig om vad andra tror. Verkligen populära människor är så nöjda med vem de är så att de inte försöker behaga andra människor. Om någon gör roligt med dina kläder eller något du gör, ändra inte din klädsel eller sluta göra det. Istället, omfamna vem du är och lär dig att skaka av de svartsjuka hatarna. Det är okej att be om råd när du är förlorad, men du bör undvika att göra vad andra säger bara för att du tror att det kommer att göra dig svalare.
  • Om du är populär, så kan du ställa in trenderna, inte försöka följa dem.
  • Naturligtvis är det omöjligt att sluta bry sig om vad folk tycker över natten. Men du måste göra en insats för att vara din egen person att komma igång.
  • Del 3 av 3:
    Bli involverad
    1. Bild med titeln vara coolt steg 17
    1. Acceptera andra. Precis som du kan andra studenter också ha tvivel och problem. Allt de behöver är att accepteras. Behandla människor som du vill behandlas. Om du verkligen vill vara cool och populär, var inte meningsfull för andra. Att vara populär handlar om andra som gillar och tittar upp till dig.
    • Om någon vill vara din vän, tryck inte bort dem eller undvik dem. Istället, försök att vara vänlig och se om de är en bra vän till dig. Och om de inte, då blir upptagen med ditt arbete eller berätta för dem, så de vet att de skadar dig.
    • Ditch din BFF bara för att vissa "populär" Barn tycker att din vän inte är cool. I rätt tid, försök att visa dem hur brådrande de verkligen är.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klasssteget 16
    2. Vara aktiv i klassrummet. Du behöver inte vara lärarens husdjur eller den mest involverade studenten att bli märkt lite. Var vänlig, delta, och var inte en komplett klass clown. Om du är tyst i klassen eller bara prata med den enda personen du vet, så blir du inte märkt. Du vill att folk ska se dig och tänka, åtminstone, "Åh ja, den tjejen är i min engelska klass..." Du måste göra något slags intryck om du vill vara populär.
  • Om du har en laboratoriepartner eller grupparbete, var vänlig och trevligt mot folket, även om du inte tror att du har mycket gemensamt.
  • Du behöver inte höja handen varannan sekund för att göra andra studenter märker dig. Bara delta när du har något nytt eller användbart att säga. Ge andra en chans också.
  • Om du har ett test som kommer upp, se om du vill bilda en studiegrupp med några personer. Det kan vara en ursäkt för dig att umgås lite mer.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass 17
    3. Prova för ett lag. Att gå med i en lagsport är ett bra sätt att träffa nya människor och att sätta dig där ute. Om din skola har lagsport, bra. Om inte, ansluta till ett REC-lag kan du få veta ännu fler människor. Att vara en del av ett lag kan också hjälpa dig att veta hur man arbetar med andra och får dig mer bekväm med en mängd människor.
  • Du behöver inte vara den mest atletiska personen i världen för att ansluta sig till ett idrottslag, antingen. Du måste bara ha någon körning och önskan att lära dig något nytt.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 18
    4. Gå med i en klubb. Klubbar är ett annat bra sätt att träffa fler människor och försöka något nytt, speciellt om du går med i ett sportlag är inte för dig. Om din skola har klubbar, som tidningen eller årsboken, måste man vara ett bra sätt att träffa en mängd olika människor som är intresserade av olika saker. Ju fler människor du vet, desto mer populär kommer du att vara. Det handlar om att lära känna så många olika människor som möjligt, inte bara klibbar till samma sex "Häftigt" människor i din skola.
  • Att gå med i en klubb kan också hjälpa dig att hitta något nytt som intresserar dig, vilket kommer att öka ditt självförtroende och få dig att känna dig som en mer dynamisk person.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klassen steg 19
    5. Bli involverad i ditt grannskap. Häng ut med barnen i ditt grannskap, hjälp ut dina grannar och spendera tid att hänga ut ute istället för att spendera timmar som försöker förbättra din bild på Facebook. Så vad händer om barnen i ditt grannskap är lite äldre eller yngre än du eller de går till en annan skola? Hänger med så många olika människor som möjligt kommer att göra dig till en mer öppen person och får dig att se och känna dig mer populär.
  • Om det finns äldre barn i ditt grannskap, kan de hjälpa dig att bygga ditt rykte, också - att vara populär i sjätte klassen betyder inte bara att prata med sjätte graders.
  • Försök att dela med dig, när det kan hjälpa dem. När du lär dig hittar du andra som har svårt att hantera något du kan hjälpa till. Var öppen för att hjälpa och förvänta dig inte omedelbar popularitet. Ibland måste du bara göra vad du än kan för andra och skatta minnena.
  • Bild med titeln vara cool och populär i sjätte klass steg 20
    6
    Var mer social. För att vara populär måste du engagera dig i mer sociala aktiviteter. Acceptera inbjudningar till parter, även om du inte känner till många människor där och lära känna dem. Kasta dina egna parter och ha ett ganska stort utbud av människor i din gästlista. Gå till köpcentret och filmer med dina vänner på helgerna istället för att hänga hemma. Och om händelser som skoldanser eller andra efterskolehändelser kommer upp, gör en punkt att vara där.
  • Ju fler människor blir vana vid att se dig, ju mer blir du en del av scenen. Du behöver inte vara den mest populära personen på dansen eller på köpcentret för att lära känna fler människor och ha en bra tid.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Hitta en grupp goda vänner för att få ett gott rykte. Hamna inte med den grupp som alltid är i trubbel och talar om olämpliga saker.
  • Häng ut med massor av olika grupper och bjud alltid in en mängd personer i din grupp. Det visar att du är öppen och accepterar andra. Men se till att du hänger med rätt vänner. Säg nej till alkohol, droger, kön, gäng, brott och allt annat du känner dig obekväma med.
  • Aldrig skryta om din sociala status, du kommer att låta fast, och att saker verkligen inte är värt att skryta om ändå. Om andra börjar skryta, kan du gå bort, eller ändra konversationen. Skada inte folks känslor och försök att passa in.
  • Gör en vängrupp! Introducera några av dina vänner till andra av dina vänner. Om de blir vänner får du en vängrupp du kan lita på.
  • Tvinga inte vänskap om du följer dessa steg vänner kommer naturligt. Bli inte orolig att du inte gör vänner, om du väntar får du så småningom få några vänner.
  • Låtsas inte vara någons vän om du inte gillar dem. Bara le när de pratar om roliga saker och försöker vara vänlig. Du behöver inte vara deras bästa vän att ge dem ett leende.
  • Försök att vara rolig! Alla älskar en person med en stor humor. Leende och med en positiv attityd gör dig också en rolig person att vara runt. Var dock försiktig om du har en sarkastisk sans för humor. Du kan förolämpa människor utan att innebära att!
  • Försök att prata i gruppen. Stå inte bara där och bara lyssna - delta och engagera andra. Samtidigt utesluta inte människor: inklusive alla är mogna och visar att du är en bra person.
  • Om du tror att ingen gillar dig, är fortfarande självsäker. Försök att inte irritera människor och fortsätt med dina studier.
  • Försök att inte vara för blyg och hitta en bra vän att dela några hobbyer och intressen med.
  • När någon frågar dig att sluta göra något, som att prata extremt högt, sluta. Annars kan du ses som den irriterande wannabe, istället för någon cool.
  • Varningar

    När du går för att rapportera dåliga saker som du har bevittnat eller hört, är det bäst att göra det anonymt så att du inte blir skadad muntligt eller fysiskt.
  • Håll dig borta från droger till varje pris. Om de populära barnen gör det, håll dig borta från dem. och rapportera dem.
  • Middle School är en tid då klienterna börjar dyka upp. Även om de inte borde, kommer folk att döma dig enligt ditt utseende. Bara ignorera dem. De är inte värda din tid.
  • Om "coola barn" är genomsnittliga och ditching dig, de är inte värda din tid. Att vara dig själv är det bästa sättet att bli populärt.
  • Pressas inte med att göra någonting du verkligen inte vill göra.
  • Pojkvänner är onödiga, du kan överleva 6: e klass utan en. Det är normalt att ha en förälskelse i 6: e klass men blir inte överväldigad med det. Kyss inte!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande