Hur man är irriterande i skolan

Om du vill irritera dina klasskamrater och lärare i skolan, har du kommit till rätt plats! Vi går igenom massor av alternativ du kan prova för att få på allas sista nerv, börjar med saker som kommer att irritera hela klassen. Då kommer vi att röra på några sätt att verkligen rysa dina lärares fjädrar. Ha kul att röra sig, men var försiktig så att du inte överdriver det! Om du går för långt med dina antics, kan du sluta komma i trubbel.

Steg

Metod 1 av 10:
Agera som en know-it-all.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 1
1. Svar varje fråga i en smug-röst för att visa upp i klassen. Klassen känner till-allt irriterar lärare och elever, så det är ett solidt val. Börja med att höja din Lightning-snabb varje gång läraren frågar en fråga så att andra studenter aldrig får en chans. Då blurt ut svaret utan att vänta på att din lärare ringer på dig. Glöm inte att ge alla ett uppfattat grin efteråt! Du kan också:
  • Blurt ut onödiga detaljer eller fakta bara för att visa att du känner till dem
  • Försök att korrigera, argumentera med eller utsmycka din lärare
Metod 2 av 10:
Gör skämt som inte är roliga.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 2
1. Att störa klassen med fruktansvärda skämt är ansträngande för alla. Det finns många sätt att gå och skämta i klassen som kommer att köra ganska mycket alla i rumsnötterna! Att avbryta din lärare eller andra klasskamrater med osynlig skämt är en klassiker. Att ge dumt eller skämt svar När din lärare frågar dig frågor om lektionen är en annan stor. Du kan också försöka:
  • Gör fruktansvärda puns. Till exempel kan du dela den här skämtpunna Combo under en relevant vetenskapslektion: "En foton kontrollerar ett hotell. Receptionen frågar om det har något bagage. Det svarar, nej, jag reser ljus.`"
  • Dela den värsta pappa skämt Internet har att erbjuda. Till exempel, "Vill du höra ett skämt om konstruktion? Tyvärr, jag jobbar fortfarande med det!"
  • Skrattar på dina egna skämt
Metod 3 av 10:
Dyka upp sent och oförberedd för lektionen.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 3
1. Vara så störande som möjligt om du vill vara extra irriterande. Visa upp sent nog för att avbryta lektionen när den är i full gång. Då, flyga genom dörren och fumla dig till ditt skrivbord, ursäkta högt hela vägen. Gräva i din ryggsäck och rattlepapper runt letar efter de förnödenheter du behöver. Du har glömt dem (förstås) så börja fråga andra studenter om du kan låna sina.
Metod 4 av 10:
Slack off under gruppprojekt.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 4
1. Du kommer att vara den minst populära medlemmen i din grupp inom några minuter. Skamlöst shirking dina uppgifter, går till toaletten upprepade gånger, och ger dumma ursäkter för varför du inte kan göra det eller den uppgiften är bara några sätt att komma på din grupps kollektiva sista nerv. Gruppen kommer förmodligen att sluta ostracizing dig ur ren irriterande uppdrag!
Metod 5 av 10:
Ät bullriga snacks under ett test.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 5
1. Krossande tystnaden genom högt munching på chips är cringe-värdig. Ta med de bullrigaste, crunchiest snacks möjliga, förstås. Om du vill vara nästa nivå irriterande, var noga med att tugga med din mun öppna, slicka oststoftet av fingertopparna, torka händerna på din tröja och krypa upp det tomma mellanmålspaketet när du är klar!
  • Bonuspoäng om maten är extra illaluktande. Scarfing ner en tonfisk smörgås under klassen kommer inte att vinna några vänner, men det kommer definitivt att irritera alla.
Metod 6 av 10:
Klicka på din penna oupphörligt.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 6
1. Penklickning är extra irriterande under ett test eller studieperiod. Penklickning är ganska vanligt och några glares från andra studenter är vanligtvis allt som krävs för att få gärningsmannen att sluta. Tja, inte idag! Välj en tid då det är trevligt och tyst, som under ett test och får klicka. Det tar inte lång tid för en av dina klasskamrater att snäppa på dig för att slå av det!
  • Titta inte upp från ditt test eller gör ögonkontakt med någon så att du skickar det som frånvarande.
Metod 7 av 10:
Sova genom hela föreläsningen.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 7
1. Detta irriterar mestadels läraren men det kan störa hela rummet. Sova i klassen får inte låta störande först, men det kommunicerar till alla att du är super uttråkad med hela klassen. Din lärare kommer inte att tycka om den här, så de kommer antingen att stoppa vad de gör för att väcka dig eller bara låta dig sova, vilket gör att dina klasskamrater undrar varför de stör att uppmärksamma om du inte är. Du vinner på att vara irriterande på något sätt!
  • Kasta i några snarkar och kanske lite drool för gott mått.
Metod 8 av 10:
Fråga lärarens tons av frågor.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 8
1. Stallklass och kör alla till deras wits slut med nonstop frågor. Avbryta din lärares nästa föreläsning genom att fråga dumma frågor om varje enskild detalj. Var seriös och låtsas att du verkligen inte förstår något så din lärare känner sig skyldig att förklara det igen. De andra studenterna kanske tycker att det är roligt först, men de blir alltmer irriterad när du fortsätter att slösa klasstid.
  • Du kanske säger, "Professor Hart, kan du förklara den algebraiska ekvationen en gång till? Jag får inte det."
  • Eller du kan säga något som ", herr. Rhodos, skulle du tänka på att upprepa det definitionen ordet för ord? Jag kunde inte skriva ner det snabbt nog. Kan du prata saktare?"
Metod 9 av 10:
Försök att vara lärarens husdjur.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 9
1. Alla kommer att rulla sina ögon på din brazen försök att kyssa upp. Erbjuda att hjälpa din lärare med de enklaste uppgifterna, som att skärpa sin penna eller plugga in sin bärbara dator, för "du vill bara att allt ska vara perfekt."Fråga besvärliga frågor och gör slumpmässiga kommentarer är andra bra sätt att ställa in allas tänder på kanten, särskilt din lärare.
  • Till exempel, avbryta din lärare att säga, "du nämnde den första dagen du spelar gitarr. Det är så coolt. Har du någonsin fått din gitarr till klassen?"
  • Höj din hand i mitten av en lektion och säg, "Jag vill bara berätta att du är min favoritlärare någonsin." Detta kan vara smickrande första gången, men efter några dagar av detta kommer din lärare troligen att börja helt ignorera dig ur ren irritation.
Metod 10 av 10:
Röra runt på din telefon under klassen.
  1. Bild med titeln vara irriterande i skolan steg 10
1. Ingenting irriterar en lärare snabbare än att se en mobiltelefon ut. Bläddra igenom Instagram, ta några snapchats i klassen, eller skicka ut texter - det spelar ingen roll vad du gör, för så snart din lärare ser den mobiltelefonen, kommer de att bli irriterad.
  • Åtminstone kommer din lärare att stoppa lektionen för att ringa dig, vilket stör klassen och irriterar alla. Tänk dock på att om din skola har strikta regler om mobiltelefoner, kan du komma i trubbel!

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande