Hur man hittar ett hyreshus

Oavsett om du har svårt att köpa ett hem just nu, vill inte begå att leva någonstans långsiktigt, eller bara behöver en tillfällig plats att bo, kan du vara ute efter att hitta ett hyreshus för att flytta in. Även om du kan vara lite skrämmad om utsikterna att hitta en hyresfastighet kan du ringa ditt hem, det är faktiskt en ganska lätt process. Bestäm parametrarna för din sökning, ta reda på vilken typ av hem som är bäst för dig, använd sedan internet, tryckta annonser och munnen för att hitta bostäder i din budget. Glad jakt!

Steg

Metod 1 av 4:
Figurera parametrarna för din sökning
  1. Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 1
1. Rita upp en budget och beräkna hur mycket du kan betala i hyra. Enligt U.S. Census Bureau, Din månatliga hyra bör aldrig vara mer än 20% -30% av din månadsinkomst. Således, innan du kan hitta den egendom som är rätt för dig, måste du beräkna vilket prisklass du faktiskt har råd med i hyra.
  • Till exempel, om din inkomst är $ 2000 per månad, borde du inte betala mer än $ 400- $ 600 i hyra.
  • Det belopp du har råd att betala för uthyrning kan variera beroende på din personliga ekonomiska situation. Till exempel, om du tjänar $ 2000 per månad men aldrig spendera mer än $ 1000 på räkningar och levnadskostnader, så kan du teoretiskt ge upp till $ 1000 i månadsuthyrning.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 2
    2. Leta efter uthyrning nära ditt arbete eller någonstans spenderar du mycket tid. Du vill ha ditt hyreshus att vara belägen någonstans som är bekvämt till ditt jobb, din skola, där du köper din mat, och var du vill spendera din fritid. Även om du inte nödvändigtvis ska hyra en fastighet som är idealiskt beläget men alltför dyrt, bör du sträva efter att hitta ett hyreshus så nära detta idealiska läge som möjligt.
  • Om du inte kommer att kunna gå överallt och du inte äger en bil, bör du också ha hänsyn till när närmaste kollektivtrafik är belägen.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 3
    3. Undvik att leta efter uthyrningshem i osäkra stadsdelar. Även om fastigheterna i dessa områden kan vara mycket billigare, kommer det inte att vara värt det på lång sikt om du ständigt känner sig osäkert att gå till och från ditt hyreshus. Kontakta fastighetsmäklare eller den lokala polisavdelningen för att få en känsla av om ett grannskap är relativt säkert eller inte.
  • Om möjligt, försök att "inspektera" ett potentiellt grannskap under alla tider av dagen. Titta för att se hur upptagen grannskapet eller området är under dagen och kolla vilken typ av gatubelysning som är tillgänglig på natten.
  • Metod 2 av 4:
    Lokalisering av tillgängliga hyror
    1. Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 4
    1. Börja din sökning online för att få en känsla av fastighetsvärden i området. Det finns många olika hyresökningsmotorer online som gör att du kan begränsa din sökning baserat på pris, storlek, plats och andra faktorer. Använd dessa webbplatser för att titta på egenskaper i det område du vill hyra och se vad det typiska prisklassen är.
    • Några av de mest populära sajterna som används för att söka efter hyresfastigheter inkluderar Abodo, lägenheter.com, craigslist, hotpads, realtor.com, trulia och zillow.
    • Lita inte bara på Internet för att hitta din hyresfastighet. Medan det är ett bra sätt att få allmän information om tillgängliga bostäder i området, kommer inte att använda dessa sökmotorer kommer inte att berätta allt du kanske vill veta om ett visst grannskap, till exempel utseendet och känslan av det.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 5
    2. Arbeta med en fastighetsmäklare eller fastighetsmäklare för att använda sin expertis. När du har fått en känsla av vad de tillgängliga egenskaperna i ett område är som, anlita en fastighetsmäklare eller fastighetsmäklare som hjälper dig att hitta de bästa egenskaperna för dig. Många fastighetsmäklare kommer att utföra denna tjänst kostnadsfritt och kommer också att vara bättre utrustade för att hitta en fastighet som uppfyller dina specifika kriterier.
  • Se till att du arbetar med en fastighetsmäklare som specialiserar sig på hyresfastigheter, snarare än hemförsäljning, för att få bästa möjliga hjälp för din situation.
  • Om du inte är obekväma om att hitta egenskaper själv, betala inte en fastighetsmäklare som hjälper dig att hitta ett hyreshus. Det finns flera gratis metoder för att göra detta, inklusive att arbeta med andra fastighetsmäklare som inte tar ut dig.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 6
    3. Titta i utskriftsmedia om du är huvudsakligen intresserad av lokala hyresfastigheter. Tidningar, till exempel, har ofta listor som inkluderar både "för uthyrning av ägare" egenskaper och egenskaper som fastighetsmäklare är reklam. Lokala nyhetsbrev och marknadsföring publikationer har också ofta egenskaper listade i dem, även om ditt val kommer troligen att vara ganska litet.
  • Du kan också titta på en tidnings webbplats för fastighetsförteckningar, om du inte har tillgång till det fysiska papperet.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 7
    4. Kontakta grannskapsföreningen för hjälp. Om du har minskat din sökning till ett visst område, kan grannskapsförbundet veta om några hus som antingen är tillgängliga för uthyrning eller kommer att vara tillgängliga snart. Även om de inte nödvändigtvis kan hitta dig ett hyreshus i deras grannskap, kommer de förmodligen att känna området tillräckligt bra för att kunna ge dig några tips för att hitta en fastighet i närheten.
  • Om du inte vet var föreningens kontor är beläget, sök namnet på grannskapet online med orden "Neighborhood Association" eller "Homeowners" Association "för att hitta deras kontaktinformation.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 8
    5. Undvik bedrägerier som ber dig att betala en avgift framåt. Du borde aldrig behöva göra någon form av betalning eller betala en avgift i förväg för att hitta eller titta på hyresfastigheter. Avstå från att ge någon din kreditkortsinformation innan du faktiskt bestämt dig för en hyresfastighet, liksom.
  • Metod 3 av 4:
    Bestämning av vilken typ av uthyrning som är rätt för dig
    1. Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 9
    1. Välj att hyra en lägenhet om du vill ha ett centralt beläget hem. Om du flyttar till ett urbana område och vill leva downtown, kommer de flesta av de tillgängliga hyresfastigheterna förmodligen att vara lägenheter. Även om dessa platser kommer att ge dig det bekvämaste platsen, kommer de förmodligen också att vara de dyraste hyresfastigheterna.
    • Om du tittar på hyresfastigheter i en storstad med en konkurrenskraftig fastighetsmarknad, som New York, behöver du förmodligen anställa en fastighetsmäklare för att få dig ett möte för att se några tillgängliga platser.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 10
    2. Gå med ett radhus eller enfamiljshus om du vill ha mycket utrymme. Dessa typer av hyresfastigheter tenderar att vara mycket billigare än centralt belägna lägenheter och är rymligare, både när det gäller kvadratmeter och ibland när det gäller gårdsutrymme. Men dessa egenskaper är ofta svårare att hitta listor för, så överväga att anställa en fastighetsmäklare för att hjälpa dig att hitta dem och säkra dig ett möte.
  • Om du sublettar ett radhus eller hem direkt från ägaren kan du också hitta underhåll för att vara oförutsägbar eller att ägaren är långsam att svara på underhållsfrågor.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 11
    3. Bestäm vilka funktioner du behöver ha i din hyra. Dessa ska vara egenskaper hos din hyra som är absolut nödvändigt för din levnadsstandard. Du kan till exempel kräva att ditt hyreshus har ett visst antal sovrum eller badrum, att det är inom gångavstånd från ditt jobb, eller att det är i ett lågt brottsområde. Oavsett parametrar du ställer in, se till att det här är krav på ditt hyreshus och inte bara funktioner som du vill ha.
  • Till exempel, medan det kan vara trevligt att ha en gård av en viss storlek, borde det förmodligen inte vara något som din nästa hyra hem absolut måste ha.
  • Metod 4 av 4:
    Går igenom hyresprocessen
    1. Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 12
    1. Spara tillräckligt med pengar för den första månadens hyra och deposition. Många hyresvärdar kommer att kräva att du gör en betalning innan du faktiskt kan hyra från dem. Denna betalning har vanligtvis formen av den första månadens hyra och en deposition, som du vanligtvis får tillbaka i slutet av ditt leasingavtal.
    • Beloppet av depositionen varierar från hyresvärd till hyresvärd, även om det ofta är lika med den första månadens hyra.
    • Du behöver faktiskt faktiskt betala dessa pengar till hyresvärden tills du har skrivit ut leasingavtalet, men du bör definitivt se till att du har pengarna innan du skriver något.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 13
    2. Se till att din kredit är bra innan du skickar in din ansökan. De flesta hyresvärdar kräver att deras sökande har en relativt bra kreditpoäng, eftersom de är mer benägna att kunna betala sin hyra på lång sikt. Du kan Kontrollera din kreditpoäng GRATIS med vissa gratis webbplatser eller betala för att se ditt FICO-poäng.
  • Den bästa gratis webbplatsen som ska användas är AnnualCreditReport.com, som låter dig se din kreditpoäng gratis en gång om året.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 14
    3. Ta med identifiering och ekonomiska dokument när du ska ansöka. Du bör medföra ett anställningsbrev som visar att du är anställd, dina senaste lönestubbar som indikerar din månadsinkomst och ditt körkort. Om du har referensbrev från tidigare hyresvärdar, ta med dem också.
  • Om du inte har dessa referensbrev, fråga dina nuvarande eller tidigare hyresvärdar för dem! De kan verkligen stärka din hyresansökan med framtida hyresvärdar, särskilt Om du har dålig kredit.
  • Bild med titeln Hitta ett hyreshem Steg 15
    4. Gå genom uthyrningen och inspektera det innan du undertecknar hyresavtalet. Du vill se till att alla ljus, kranar och andra armaturer är i gott skick och att det inte finns något uppenbart tecken på skador. Detta säkerställer inte bara att du flyttar in i ett bra hem, men håller dig också från potentiellt att förlora din deposition när du går ut, eftersom ledningen kan skylla på dig om dessa armaturer fortfarande inte fungerar då.
  • Skriv inte ut ett leasingavtal för en lägenhet utan att kunna gå igenom den först.
  • Ta med en mobiltelefonladdare och använd den för att se till att alla utlopp fungerar. Om uthyrningen kommer med alla apparater, vänd alla dessa på för att se till att de fungerar också.
  • Tips

    Gör ett inlägg (eller flera inlägg) på sociala medier som talar om din sökning efter ett hemhem. Odds är, någon som du är vänner med kommer antingen att känna till en ledig hyra eller kommer att känna till någon som kan hjälpa dig i din sökning.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande