Hur man ansöker om avsnitt 8 bostäder i dallas county, texas

Ansökan om avsnitt 8 i Dallas County är Texas en lång process.Kräva långt överstiger utbudet av prisvärda bostäder i denna region i landet.När du gör det till applikationsstadiet, var förberedd för bakgrundskontroller, flera besök på bostadskontoret och patienten väntar.Utbetalningen är dock hjälp med din månatliga hyra och förmågan att fokusera på att utveckla en stabil finansiell fot.

Steg

Metod 1 av 3:
Förstå avsnitt 8 Bostäder
  1. Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 1
1. Lär dig hur § 8 bostadsval kupong fungerar.Avsnitt 8 är den federala regeringens sätt att tillhandahålla säkra och sanitära bostäder för mycket låginkomst, funktionshindrade och äldre amerikaner.Avsnitt 8 ger kuponger för privata bostadsfamiljer eller individer, förutsatt att en avsnitt 8 Voucher ansvarar för att hyra sin egen bostadsenhet från en hyresvärd som håller med om att delta i programmet.
  • Kuponger administreras lokalt av offentliga bostadsbyråer.I Dallas County är den berörda byrån Dallas County bostadsbyrån.
  • Subventionskupongen betalas direkt till hyresvärden av din bostadsbyrå.
  • Du är då ansvarig för att betala skillnaden mellan subventionskupongen och hyran En hyresvärd laddas för en viss bostadsenhet.(Till exempel, om din kupong är $ 400 / månad och hyran på din lägenhet är $ 600 / månad, kommer du att vara ansvarig för att betala resterande $ 200 / månad.)
  • Under vissa omständigheter kan avsnitt 8-kuponger användas mot köp av ett blygsamt hem.För att lära dig om detta program i Dallas County, ring 214-819-6060.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 2
    2. Bestäm om du är berättigad till avsnitt 8.Din behörighet kommer att bestämmas av ditt lokala bostadsbyrå - Bostadsbyrån Dallas County - och bygger på årlig bruttoinkomst, familjestorlek och medborgarskap.
  • Avsnitt 8 är begränsad till dig.S. Medborgare och specifika kategorier av icke-medborgare som har stödberättigad invandringsstatus.
  • I allmänhet kan din familjs inkomst inte överstiga 50 procent av medianhushållets inkomst i ditt län eller storstadsområde - i det här fallet Dallas County, Texas.
  • Offentliga bostadsbyråer är skyldiga att ge 75 procent av sina medel till familjer, vars inkomster inte överstiger 30 procent av ett områdes medianinkomst.
  • Konsultera Dallas County bostadsbyrån för specifika uppgifter om inkomstkrav i ditt län.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 3
    3. Förstå dina skyldigheter som hyresgäst.Du måste skriva ett leasingavtal som begår dig att bo i din bostadsenhet i minst ett år.Du kan vara skyldig att betala en deposition.En gång i en enhet måste du följa leasing- och programkrav, betala din del av hyran i tid, behålla bostadsenheten och meddela din offentliga bostadsmyndighet om alla förändringar i din inkomst eller familjens sammansättning.
  • Efter ett år kan du underteckna ett nytt leasingavtal, eller din hyresvärd kan låta dig byta från att hyra månad till månad.
  • Avsnitt 8 Fördelar är bärbara. Du kan flytta så länge du meddelar din offentliga bostadsmyndighet i förväg, följ villkoren i ditt hyresavtal och hitta acceptabla alternativa bostäder.
  • Metod 2 av 3:
    Ansökan om avsnitt 8 hyra bostäder
    1. Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 4
    1. Kontrollera om Dallas County Bostadsbyrån accepterar 8 § Ansökningar.Efterfrågan på avsnitt 8 Bostadsutdelningar Levereras i Dallas County.Som ett resultat måste du ansöka om en väntelista, och även väntelistan är ofta stängd för nya applikationer.När listan öppnas kan länet bara acceptera nya sökande i några dagar i taget.
    • För att lära dig om Dallas County för närvarande accepterar applikationer till avsnitt 8 väntelista, ring 214-819-1871.
    • Kontakta Dallas County bostadsbyrån eller online avsnitt 8 Biståndsplatser som prisvärt bostäder online regelbundet så att du inte missar möjlighet att placera din ansökan på väntelistan.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 5
    2. Se till att din ansökan är klar.Dallas County Housing Agency kommer att samla in information om din familjeinkomst, tillgångar, familjesammansättning och medborgarskapsstatus, så se till att du har alla dokument du behöver ordentligt lämna in din ansökan korrekt.Dallas County kommer då att verifiera mycket av denna information med andra lokala byråer, din arbetsgivare och din bank, så ärlighet är viktigt.
  • Beställningsformulär som födelsecertifikat och medborgarskapshandlingar i förväg så att du kan ge alla nödvändiga dokument när väntelistan öppnas.Kom ihåg att ditt fönstret kan vara begränsat.
  • Observera att län kan fastställa preferenser för hemlösa familjer, de som betalar mer än 50 procent av sin inkomst i hyran, eller de som har varit ofrivilligt förskjutna.Människor i dessa kategorier kan "gå före i kön" och ta emot avsnitt 8-kuponger framför andra på väntelistan.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 6
    3. Uppföljning på din ansökan.Se till att du är tillgänglig via telefon och kolla både ditt fysiska mail och ditt mail regelbundet för uppdateringar på din ansökan.
  • Metod 3 av 3:
    Söker relaterade alternativ
    1. Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 7
    1. Utvärdera dina andra alternativ för låginkomsthus i Dallas County.Dallas Public Library har sammanställt en användbar lista över verktyg för medborgare som söker prisvärda bostäder.
    • Dallas bostadsmyndighet erbjuder en mängd olika tjänster inom Dallas, inklusive avsnitt 8 Program och offentliga bostäder.Den beräknade väntetid för båda typerna av bostäder är för närvarande tre till fem år, och väntelistor för båda typerna av program är för närvarande stängda (oktober 2015).
    • Dallas bostads- / gemenskapstjänster avdelningen erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive husägare och hypotekslånsprogram och grannskapsuppgiftningsinitiativ.Bland stadens program är gemenskapens bostadsutvecklingsprogram som producerar prisvärda bostäder genom nonprofit partnerskap med staden.
    • Sök information om låginkomsthyresrättens rättigheter och relaterade frågor genom Texas låginkomst bostadsinformationstjänst.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 8
    2. Tänk på din geografiska rörlighet.Du kan ansöka om avsnitt 8 bostäder var som helst i landet.Om du får en kupong för ett visst område, är du då engagerad i det området i minst 12 månader.Du kan ha familjeband, arbetsförpliktelser eller andra skyldigheter som håller dig i Dallas County, men om du är mobil kan du överväga att söka online för offentliga bostadsmyndigheter som har öppna avsnitt 8 väntelistor.
  • Bild med titeln Ansök om avsnitt 8 Bostäder i Dallas County, Texas Steg 9
    3. Bekanta dig med hjälpprogram som kan hjälpa dig att betala för andra bostadsrelaterade behov.Till exempel kan Texas-invånare vara berättigade till program som erbjuds genom Texas Institutionen för bostads- och samhällsfrågor som hjälper till med kostnaden för räkningar, rättvisa bostadsanspråk, väder-, hemlösa tjänster och till och med hemägande.Nonprofit byråer kan ge liknande former av bistånd.Tänk på om ett eller flera av dessa program kan hjälpa till att lyfta belastningen av icke-avsnitt 8 hyresbetalningar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande