Hur man ser ut mer intelligent i klassen

Vill du imponera på dina klasskamrater, vänner, lärare eller mentorer är en grundläggande del av den mänskliga naturen, särskilt i inställningar där intelligens och kapacitetsfrågor, som klassrum. Genom att delta i och förbereda sig för klass, liksom genom att öka din egen intelligens, kan du verka mer intelligent i klassrummet. På det här sättet kan du imponera på dina vänner, din lärare, och kanske till och med dig själv.

Steg

Metod 1 av 3:
Delta i klassen
  1. Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 01
1. Fråga frågor. Att ställa frågor i klassen kommer att göra att du verkar förlovad, och därmed smart. Men dina frågor ska vara på ämne, och inte på något läraren har redan svarat. Detta kräver att du är fokuserad i klassen så att du inte frågar repetitiva eller off-ämne frågor.
  • Hitta en bra balans mellan att fråga för många frågor och fråga för få frågor. Att bara fråga en fråga kan vara acceptabel för en föreläsningsbaserad klass, men i en diskussionsbaserad klass måste du troligen delta mer.
  • Fråga "varför" och "hur" frågor som kommer att klargöra din förståelse av ett ämne. Till exempel kan en lärare säga, "när en vätska värms till en viss punkt blir det blått."Du kan då fråga," Varför skulle vätskan bli blå istället för gul eller orange?"Eller" Hur vet du när det har värmts tillräckligt för att färgen ska ändras?"Du försöker tydligt öka din kunskap genom att fråga dessa typer av frågor.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 02
    2. Vara kritisk. Vi har alla erfarenhet av att ha en vy som är annorlunda än syn på en annan, säger en klasskamrat eller en lärare. När du har en vy som strider mot lärarens eller en annan student, ta detta till lärarens eller studentens uppmärksamhet. Oense och vara kritisk är bra för att ha meningsfulla diskussioner med dina klasskamrater och din lärare. I sin tur kan detta hjälpa dig att visas mer intelligent i klassen.
  • Ta upp din synvinkel genom att säga, "Jo, i min erfarenhet, tror jag att sport är en grundläggande del av den amerikanska kulturen. Forskning visar att 1 av 3 amerikaner har deltagit i någon form av sport i sitt liv."Om du inte har tillgång till statistik från toppen av ditt huvud, kan du också erbjuda en anekdote (personlig historia) som avser ämnet.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 03
    3. Tänka innan du talar. Du kommer inte se smart om du blurt ut svar eller kommentarer i klassen. Istället ta tid att tänka på frågan eller den kommentar du kommer att säga eller fråga. Ofta betyder det att den sista personen ska tala. Men med tiden att tänka på och förfina din kommentar eller fråga kan göra en stor skillnad i hur du uppfattas i klassen.
  • När en idé dyker upp i ditt huvud, ta en minut eller två för att fråga dig frågan om du kan svara på det på egen hand.Om du helt enkelt inte kan komma med en förklaring, fortsätt sedan ställa frågan. Till exempel, "Vad betyder socialprestanda? Jag vet vad som utför medel för aktörer, men vad betyder det för vardagliga människor?"
  • Du kan också visas smart i klassen genom att sammanfatta de bästa punkterna av klassen, och sedan genom att bidra med din egen kommentar eller fråga.
  • Bildbetaget visas mer intelligent i klasssteg 04
    4. Fokusera på vad du vet. När du talar upp i klassen, fokusera på vad du vet. Det är frestande att kompensera för vad du inte vet genom att göra bisarra argument eller genom att förlita sig på begagnad kunskap för att svara på en fråga. Det är okej om du inte känner till alla svar. Det bästa är att erkänna dig själv att du inte vet allt. Basera dina frågor och kommentarer om saker du är helt säker på, om du inte är osäker och verkligen vill förstå.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 05
    5. Citera dina källor. När du ställer en fråga eller kommenterar i klassen kan du se intelligent genom att citera dina källor. Till exempel kan du säga, "Jag läste en artikel i Washington Post som säger att att äta söta livsmedel kan minska hjärnproduktiviteten", eller "En studie som utförs av en socialforskare visar att ställa frågor under klassen kan göra att du är mer intelligent."Försök att komma ihåg att slumpmässig information verkar misstänkt och tvivelaktigt.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 06
    6. Bärläsningsmaterial som gör att du ser smart ut. Försök att transportera en kopia av National Geographic eller Harvard Business Review, till exempel. Att transportera saker som människor associerar med intelligens skickar meddelandet att du regelbundet läser "smart" material. Ännu viktigare, det skickar meddelandet att du har möjlighet att förstå materialet som presenteras i dessa tidningar eller böcker.
  • Det är självklart bättre om du faktiskt läser det material du bär med dig. Genom att läsa materialet kan du undvika att se Phony om någon frågar dig vad den senaste artikeln i tidningen är och du kan inte svara på dem.
  • Metod 2 av 3:
    Förberedelser för klass
    1. Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 07
    1. Gör alla dina uppdrag. Genom att fylla i alla dina uppdrag är du redo att diskutera materialet i klassen. Att kunna diskutera materialet i klassen kommer att göra dig intelligent inte bara för dina klasskamrater, men också till din lärare. Detta är särskilt viktigt i klasser där du börjar med en diskussion om materialet och kommer inte att ha tid att läsa eller granska det först. Du kommer också att kunna ställa frågor om svåra problem eller idéer som du inte förstår.
    • Var noga med att slutföra dina uppdrag i förväg, jag.e., åtminstone natten innan. Detta ger din hjärna en chans att behandla informationen i tid för klassen.
    • Du kanske också vill skumma materialet före klassen om du har problem med att komma ihåg det.
    • I slutet av varje klass, notera alla uppdrag som läraren ger i klassen. Detta kommer att se till att du kommer att veta exakt vad läraren förväntar dig för nästa klass.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteg 08
    2. Gör extra forskning. Du kan verka mer intelligent i klassen genom att göra extra forskning om ett ämne av intresse. Kanske är du verkligen intresserad av gamla kinesiska dynastier. Du kan leta upp mer information om dem och ta upp dessa punkter i klassen.
  • Du kan säga i klassen, "Jag finner gamla kinesiska dynastier spännande och jag hittade några intressanta uppgifter om kineserna. Visste du att de var de första människorna att experimentera med fyrverkerier?"
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klassen Steg 09
    3. Förbered en lista med frågor. Medan du arbetar med dina uppdrag, ta anteckningar om saker du inte förstår, eller idéer som du tycker är särskilt intressant. Därefter, efter att du har slutfört uppdraget, förbered en lista med frågor och kommentarer som du kan ta med till klassen med dig.
  • Du kan utveckla frågor genom att annotera läsningen för klassen. När du stöter på något du har en fråga om, skriv frågan i textens marginaler eller på en anteckningsblock.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteget 10
    4. Vara i tid. Om du är sen till klassen kan du sakna viktig information eller meddelanden i början av klassen. På det här sättet kan du undvika att fråga repetitiva frågor. Också, i tid visar respekt för läraren och dina kolleger. Du kan undvika att vara sent till klassen genom att veta vilken tid klassen börjar och försöker komma dit 5 minuter tidigt. Om du är mitt i en konversation eller aktivitet före klassen börjar, respektera dig själv från situationen så att du kan göra det till klassen i tid.
  • Metod 3 av 3:
    Öka din intelligens
    1. Bildtiteln visas mer intelligent i klassen Steg 11
    1. Läs Läs Läs. Du kan också vara mer intelligent i klassen genom att faktiskt öka din intelligens. Läsning är ett bra sätt att öka din intelligens. Du kan läsa mer genom att begå ett läsmål. Berätta för dig själv att du kommer att slutföra en bok en gång i månaden. Du kan också prenumerera på tidningar eller tidskrifter som nationella geografiska, Ekonomen, eller Vetenskaplig amerikansk För att öka din läsning av relevanta ämnen och material. Läs artiklarna i dessa tidningar som intresserar dig. Om något kommer upp i klassen som är relaterat till artikeln, kan du ta upp det i en klassdiskussion.
    • Man skulle kunna säga, "Begreppet kulturell chock påminner mig om en artikel jag läste in nationella geografiska Om en amerikansk fotograf som reste till Japan på 1960-talet."
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klasssteget 12
    2. Utmana dig själv. Öka din intelligens genom att utmana dig själv. Det finns många olika typer av intelligens, så det finns många sätt att du kan utmana dig själv. Utmana dig själv genom att lära sig något nytt, som ett nytt språk, ett nytt ämnesämne, eller en ny aktivitet, som att måla. Ofta utmanar du själv att gå ut ur din komfortzon. Därför, när du har behärskat en uppgift, som Sudoku, till exempel, flyttar till något annat för att hålla din hjärna gissning.
  • Andra exempel på att utmana dig själv lär sig att laga en måltid, istället för att köpa den, läser hela boken istället för en översyn av boken- eller istället för att ge upp om du inte förstår något, som hur man spelar schack, tryck dig själv att försöka förstå det.
  • Tänk inte på det som en tävling, och jämför inte dig själv med andra, vilket förbättrar din intelligens handlar om att lära sig att utmärkta var du är på.
  • Bildtiteln visas mer intelligent i klassen Steg 13
    3. Avstå från att förlita sig på teknik. Istället för att förlita sig på teknik för att göra saker för dig, lära dig hur du gör saker på egen hand. Till exempel, istället för att förlita sig på din GPS för att få dig platser, lära dig hur du kommer någonstans på egen hand. Lär vägarna och hur de ansluter. Lär dig hur du bestämmer vilket sätt som är norr, syd, öst och väst.
  • Tänk på att det finns några användbara användningsområden för teknik i utbildning, som att använda Internet för att genomföra forskning och titta på YouTube-videor för att lära dig något nytt.
  • 4. Tro att du är smart. Genom att tro att du är smart eller att du har förmåga att vara smart, kommer du att kunna övertyga dig om att du kan lära dig nya saker. Kom ihåg att attityd är allting. Om du sitter där och berättar att du har lärt dig allt du behöver veta, har du bara satt upp ett stort hinder för dig själv. Var öppen för nya idéer och saker genom att lära sig något nytt som hur man skriver eller hur man hittar konstellationer i himlen, till exempel.
  • Kom ihåg att akademisk intelligens bara är en typ av intelligens. Emotionell intelligens och beteendeintelligens är också giltiga och viktiga!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande