Hur är läraren kids love

Det finns många saker som gör en bra lärare, som en bra utbildning, integritet, respekterar barnen du undervisar, och mer. Men en lärares sanna framgång är hur du får dina elever att uppmärksamma och älska att lära sig. De flesta av dessa egenskaper är inte de saker du lär dig på universitetet. Istället har de mer att göra med din personlighet och interaktioner. Du kan lära dig några bra tips för att bli läraren Kids Love and Support.

Steg

Del 1 av 4:
Hjälpa enskilda studenter
  1. Bild med titeln vara en enastående lärare Steg 1
1. Säg hej till så många studenter som möjligt, med namn. Oavsett om det är morgonen eller början av klassen, ta chansen att hälsa på dina elever när de anländer. Använd deras namn när du säger hej och använder ögonblicket för att fråga om något personligt (e.g. Hur deras sportspel gick, hur de gjorde på en läxa uppgift i en annan klass mm.), om det är dags.
  • Bild med titeln vara en enastående lärare Steg 5
    2. Ge dina elever en individuell uppmärksamhet. Även om du bara kan spara några korta minuter för en elev, ge dem din odelade uppmärksamhet under den tiden. Har privata konversationer med dina elever. Att ge en student en-till-en-uppmärksamhet kan gå långt för att visa den studenten du bryr dig om dem och deras framtid.
  • Om du märker något kan vara fel med en elev, ta dig tid att prata med dem ensamma för att fråga om de är okej. Det faktum att du märkte visar dem du bryr dig och kan ge den studenten modet att prata om vad som är fel.
  • Var medveten om hur du närmar dig en student för en en-på-ett-konversation. Många studenter kan automatiskt anta ett sådant samtal krävs eftersom de gjorde något fel. Närma sig studenten med ett leende och börja med att komplimera dem (e.g. "snygg skjorta!", "Bra fråga i klassen idag!", etc.) och fråga sedan om de har lite tid för en chatt.
  • Du kommer också sannolikt att närma sig en student som kanske vill prata med dig i privat. Försök att arbeta dessa begärda konversationer i ditt schema det bästa du kan. Om du inte har tid omedelbart, erkänna det och berätta för studenten du kommer att följa upp med dem väldigt kort för att låta dem veta när du har tid. Och sedan, naturligtvis uppföljning.
  • Bildbeteckningen blir en högskolelärare i Texas Steg 8
    3. Låt dina elever ha tid att bearbeta vad de lär sig. Inte allting kommer lätt att komma till varje elev. Ibland behöver studenterna tänka på något för ett tag, eller bara sova på det, "för att ett ämne ska vara meningsfullt. Ge eleverna som behöver det här tiden. Försök att inte skynda dem. Inte alla lär sig på samma sätt, så du kan inte lära dig på samma sätt och förvänta dig samma resultat.
  • När du lär något helt nytt i klassen kommer det att bli studenter som får det direkt, och studenter som behöver lite tid att förstå det nya konceptet. Studenter som behöver mer tid att förstå nya koncept kan känna sig generad om de ställs en fråga som de inte kan svara.
  • Försök att bedöma vilka studenter i din klass är snabba elever och vilka studenter som är mer omtänksamma. Försök att inte sätta studenter som behöver tid att tänka på ett koncept på plats i de första klasserna som du lär ett nytt ämne.
  • Det är också viktigt att undvika att rusa genom ett ämne utan att se till att eleverna förstår det. Medan du kanske inte kan gå långsamt nog för den långsammaste studenten (precis som du inte kan gå tillräckligt snabbt för den snabbaste studenten), bör du åtminstone gå långsamt nog för en anständig majoritet av klassen.
  • Du kanske kan berätta om klassen behöver mer tid på ett visst ämne genom att fråga öppna frågor om vilka delar de tycker är meningsfulla, och vilka delar de tycker är förvirrande. Få dem att diskutera ämnet för att se var du kanske behöver expandera din lektion.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att din skola är bra steg 4
    4. Tala med eleverna du vet kan göra bättre. Som lärare kommer du förmodligen att komma över en eller flera studenter som du vet kan göra ett bättre jobb. När du ser det här, lägg dem inte ner och skam dem eftersom de kan göra bättre, istället, utmana dem att göra bättre. Låt dem veta att du tror på dem och du vet att de är kapabla så mycket mer. Uppmuntra dem att försöka hårdare.
  • Det kan finnas ett antal bakomliggande skäl till varför en student inte försöker så svår som de kan. Ta dig tid att ta reda på varför en viss student inte utför upp till par. Antag inte automatiskt att de är lata.
  • När du stöter på en student så här, närma sig de respektfullt i privat (har inte den här diskussionen framför de andra studenterna). Berätta för dem dina bekymmer, men också berätta för dem att du tycker att de är väldigt smarta och kan göra så mycket bättre om de gjorde något specifikt (och ge ett mycket specifikt åtgärdsobjekt).
  • Arbeta med den studenten genom att utmana dem att utföra alltmer komplexa uppgifter tills de når en punkt där de har fått tillräckligt med förtroende för att fortsätta att utföra på en hög nivå på egen hand.
  • Bildbeteckningen blir en lärare i Alabama Steg 1
    5. Lita på dina elever från get-go. I stället för att få dina elever att tjäna ditt förtroende över tiden, börja med året genom att ge dem 100% av ditt förtroende. När de går igenom året, lita på dem att göra det rätta. Ge dem fördelen med tvivel. Tro dina elever när de gör ett löfte. Börja bara med att ta bort den höga förtroendet om de släpper ner dig - men låt dem veta att de har släppt ner dig.
  • Del 2 av 4:
    Skapa en stödjande inlärningsmiljö
    1. Bild med titeln Ge en lektion i armékadetterna Steg 7
    1. Förklara dina lektioner på ett lätt att förstå sätt. Vissa ämnen är komplicerade, men det betyder inte att du måste förklara dem på ett komplicerat sätt. Förklara dina lektioner på ett sådant sätt att det lätt förstås av studenter på alla nivåer. Undvik att använda stora och komplicerade ord som är bortom dina elevernas ordförråd.
    • Ibland är det enklaste sättet att förklara något komplicerat att bryta ner det i mindre bitar och förklara varje liten bit individuellt.
    • Visuella av något slag kan göra ett ämne mycket lättare att lära sig, eftersom en student inte behöver försöka gissa hur något fungerar eller hur det ser ut.
    • Medan du verkligen vill utöka dina elevernas ordförråd så mycket som möjligt, finns det gränser. Om du använder ett ord som bara finns i en högskolebok, blir du förmodligen lite för komplicerad.
  • Bild med titeln slå slitsarna steg 3
    2. Var tålmodig med dina elever. Tålamod är en dygd och ett absolut måste som lärare. Lärare som blir upprörd lätt, eller skriker i ständigt, är vanligtvis de som studenter försöker undvika. Beroende på deras ålder kan du behöva använda ditt tålamod för att inte bli upprörd om dina elever inte kommer att lugna sig eller uppmärksamma. Men du måste också använda ditt tålamod när du förklarar koncept och svara på frågor.
  • Kom ihåg att det inte finns någon dum fråga. Led aldrig en student för att ställa en fråga, oavsett vad det är. Om det är en olämplig fråga, förklara för studenten, och klassen, varför det är olämpligt.
  • Även om du blir otålig och frustrerad på insidan, håll din lugn på utsidan. Om du behöver ventilera om något som dina elever gjorde till en medlärare eller en vän senare, det är bra.
  • Vissa studenter försöker få extra uppmärksamhet genom att agera i klassen, störa din lektion och orsaka att de andra eleverna förlorar fokus. Medan det här är irriterande, kom ihåg att det kan finnas något som händer med den här studenten som orsakar detta beteende.
  • Bild med titeln Få din man att lyssna på dig Steg 1
    3. Lyssna på vad dina elever säger. Det är nästan inget värre som en ung person än att misshandlas helt enkelt för att du är en ung person. Ålder avbildar inte intelligens, bara den mängd kunskap du redan har. Studenter kan vara rädda för att ställa en fråga eller ge en åsikt eftersom de inte är säkra på om en vuxen kommer att bry sig. Som lärare måste du bry dig om varje fråga och åsikt som studenterna har.
  • Återigen finns det inga dumma frågor. Om en student frågar en fråga betyder det förmodligen att det är något de inte förstår eller är förvirrade om. Använd deras fråga som en guide för att ytterligare förklara vad som var förvirrande.
  • Människor i alla åldrar har åsikter, och det finns inga felaktiga åsikter. Respektera vad dina elever måste säga och engagera dem i en konversation om sina åsikter utan att använda din mer omfattande kunskap eller erfarenhet för att sätta ner dem.
  • Hjälp att lära dina elever hur man argumenterar och motiverar en åsikt utan att respektera någon som har en annan åsikt.
  • Bildbeteckningen blir en högskola engelsk lärare Steg 13
    4. Välj att ignorera dåligt beteende ibland. Något semi-dåligt beteende är inte bra, men det är inte värt att störa klassen för att adressera. Välj dina strider. Var inte läraren som stannar klass för varje liten missförhållande.
  • Fokusera på att ta itu med dåligt beteende som är respektlöst, grymt, medelvärde eller fysiskt.
  • När dåligt beteende händer i ditt klassrum, använd det som ett undervisningsmoment för resten av klassen för att bättre förstå varför det beteendet är olämpligt.
  • Även om en student är respektlös mot dig med deras beteende, borde du inte vara respektlös mot dem med ditt beteende. Håll din coola och visa hur du är den större personen.
  • Bildbeteckningen blir en högskola engelsk lärare Steg 9
    5. Överväg att hjälpa dina elever med karriärplanering. Studenter som det när deras lärare spenderar tid på ämnen som inte är typiska för ett skolklassrum, som karriärplanering. Undervisning ett specifikt ämne är bra, men hur passar det ämnet i världens stora system. Observera dina elever, och deras färdigheter och intressen, och försök att länka dem till en potentiell karriär som kan intressera dem.
  • Karriärplanering behöver inte tas på dig, som läraren, ensam. Bjud in gästhögtalare till ditt klassrum för att förklara en specifik karriär eller hur man kan bestämma vilken karriär de vill driva.
  • Del 3 av 4:
    Att göra lärande kul
    1. Bild med titeln Undervisa mellanskolestudenter Steg 5
    1. Gör de ämnen du lär dig intressant. Låt oss möta det, vissa ämnen du behöver lära studenter är spännande medan andra kan vara rätt tråkiga. Och inte alla (lärare och elever båda) håller med om vilket ämne som är vilket! Därför, oavsett vilket ämne du undervisar, måste du göra det inbjudande, intressant och spännande till dina elever.
    • Engagera och interagera med dina elever medan du undervisar, skriv inte bara oändliga ord på brädet.
    • I stället för att berätta för dina elever, be dem att ge åsikter, idéer eller till och med gissningar.
    • Be dina elever att förklara varför något är det sätt det är. Ibland förstår "varför" förstår "vad" mycket lättare.
    • Uppfinna och spela spel som undervisar ämnet på ett interaktivt och spännande sätt.
    • Använd bilder, bilder och videor så ofta som möjligt.
    • Om ämnet kan läras "hands-on", få dina elever som är involverade i lektionen.
    • Läs artikeln Hur man gör lärande kul.
  • Bild med titeln Undervisa mellanskolestudenter Steg 3
    2. Lägg till humor i ditt klassrum varje dag. Skratt är det bästa läkemedlet ibland. Men det kan också vara ett bra lärande och undervisningsverktyg. Att kunna göra något roligt, eller skämt om något pinsamt gör dig mänsklig. Studenter gillar att se sina lärare som mänskliga.
  • Det finns ett oändligt utbud av serier och memes på internet för nästan vilket ämne du kan tänka på. Överväg att hitta dessa bilder och sätta upp dem runt klassrummet.
  • Tänk på att inkludera ett skämt av dagen eller annan aktivitet i ditt klassrum för att starta en lektion och ta tag i dina elevernas uppmärksamhet.
  • Skratta på några av de skämt som dina elever säger som en del av deras svar. Ja, det kan innebära att de inte studerade, men att bli arg på dem är inte sannolikt att hjälpa.
  • Ta inte dig själv för allvar. Undervisning är inte lätt och du kommer att röra upp då och då. Försök att inte bli upprörd om dina misstag, hitta istället humor i situationen när du kan och skratta om det.
  • Bildbeteckningen blir en högskola engelsk lärare Steg 7
    3. Visa upp din stora personlighet. Det finns en anledning att du ville vara lärare. Kanske är det för att du älskar barn, eller för att du gillar tanken på att förbereda nästa generation för framtiden. Oavsett, du är en lärare eftersom du ville vara och du har en bra personlighet. Använd din personlighet för att anpassa hur du undervisar, eller hur du dekorerar ditt klassrum.
  • Du kan lära dig ett ämne som du absolut älskar mer än någonting annat i världen. Visa den passionen till dina elever. Det är fantastiskt hur smittsam passion kan vara.
  • Bilden med titeln Få ett bra tips som servitör Steg 1
    4. Leende. Du är både en lärare och en människa. Du har egna personliga problem utanför klassrummet. Medan det är svårt, ta inte med de personliga problemen i klassrummet. Kom ihåg att dina elever inte har något att göra med dina personliga problem (sannolikt) och behöver inte straffas eftersom du har ett personligt problem pågående i ditt liv.
  • När du går i skolans dörr, lägg dina personliga problem åt sidan tills du är ute av skolan igen.
  • Le till dina elever och andra lärare. Och håll det leendet över hela din dag.
  • Del 4 av 4:
    Går den extra milen
    1. Bild med titeln Hunt Rabbit Steg 7
    1. Ha en eller flera klassdjur. Djur är fantastiska, och de kan lära studenterna ett stort antal olika färdigheter och förmågor. Beroende på ålder och typ av klassrum har du, överväga att lägga till ett eller flera husdjur till klassrummet. Använd det husdjur som ett sätt att undervisa ditt elever ansvar och andra viktiga livsförmåga.
  • Bild med titeln vara en studenthjälpare för yngre barn Steg 5
    2. Låt dina elever bestämma vad de vill göra. Varje så ofta, kanske en gång i veckan vid en viss tid, låt dina elever bestämma vad de vill göra eller lära sig. Kanske är den här gången en speciell speltid där dina elever får välja vilket spel de vill spela. Dela beslutet mellan olika studenter eller grupper. Låt dina elever bli en del av undervisningsprocessen.
  • Detta kan också vara ett bra tillfälle att få dina elever närvarande till klassen, istället för dig. Göra det till ett uppdrag att varje elev, eller grupp av studenter, måste presentera ett ämne av deras val till klassen.
  • Bild med titeln Bli en musikadvokat Steg 3
    3. Lägg till musik i ditt klassrum. Musik kan göra mycket underbara saker för människor. Om du har ett sätt att införliva musik i ditt klassrum eller lektioner, gör det. Kanske har du även möjlighet att låta dina elever välja musiken.
  • 4. Hitta praktiska sätt att lära en lektion. Studenterna är individer och de lär sig alla annorlunda. Se till att de har sätt att uppleva en lektion utanför läroboken eller läxan är ett utmärkt sätt att förbättra lärandet. Överväga fler praktiska sätt att berika din lektionsplanering.
  • Om du lär dig om lokalhistoria, planera en fälttur till ett lokalt museum.
  • När du undervisar ett nytt matte koncept, använd matematik manipulativ så att de kan se och känna lektionen.
  • Tips

    I allmänhet, studenter som lärare som inte är konventionella. De gillar lärare som är olika. Försök att undvika att passa en förutbestämd form av vad en lärare måste vara och istället, utveckla din egen uppfattning om vilken typ av lärare du vill vara.
  • Många lärare kämpar med sin klassrumsbudget för att hitta resurserna för att ge dessa möjligheter. Överväg att titta på klassrumsfinansieringsställen som kan hjälpa dig att komma åt de material du behöver.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande