Hur man är glad att vara singel på alla hjärtans dag

Ah, romantik.Precis vad alla behöver...rätt?Fel.Valentinsdagmarknadsmaskinen och strävan efter social acceptans kan göra "Singles Awareness Day" tråkig eller till och med grym om du är ensam, oavsett om du är eller genom omständighet.Det är svårt att se vad som annars har att erbjuda när du bombarderas med romantiska komedier på TV, blommor, romansk romaner och cutesy hjärtformade prydnadsföremål i butikerna och oändliga droppiga annonser och evenemangsmeddelanden.

Frukta inte.Du burk Var glad som en singel på Alla hjärtans dag.Motstå trycket för att koppla upp om det inte råkar vara tid för dig, och fira ögonblicket.

Steg

Provaktiviteter

Singel Alla hjärtans dag Aktiviteter Diagram

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 1:
Firar en enda valentins dag
  1. Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
1. Få lite perspektiv. Om du känner dig ledsen eftersom Alla hjärtans dag orsakar känslor av ensamhet och påminner dig om att du är "bara" En singel, det kan hjälpa till att inse att det finns gott om andra enskilda personer som upplever Alla hjärtans dag också.
  • Medan vissa av dem kan känna sig som eländiga som du, har några av dem förmodligen en underbar tid snickrande på den meningslöshet av Alla hjärtans dag eller inte ens stör det. Och då finns det många par som motstår valentinsdag så mycket som möjligt, förtvivlan av trycket att överensstämma med att köpa gåvor och firar tillfälle som urverk och som finner kommersialiseringen av Alla hjärtans dagkrass trots att de är kär.
  • Med det här perspektivet i åtanke kan det vara lite lättare att sluta sniffla in i din näsduk.
  • Påminn dig om att fördelarna med Alla hjärtans dag realiseras i kassörens till av blomsterhandlarna, godishandlare, presentbutiker och restauranger som catering för romantiska middagar för två.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    2. Älska din enkelhet. Tänk på alla underbara fördelar med att vara singel, från att inte slåss över TV-fjärrkontrollen för att kunna hålla ditt vardagsrum så rent eller som rörigt som du vill. De "par" Meddelanden är stark men det är inte en återspegling av den fulla verkligheten av hur människor väljer att leva sina liv - inte falla för hype som alla är parade och lyckliga som ett resultat. Det finns många mycket glada enskilda människor men det är bara inte så moderiktigt att täcka glädjen att vara singel i media eller politisk diskurs.
  • Skriv en lista över alla goda poäng om att vara singel. Till exempel, ledig tid, inga kompromisser på hemfronten, mindre ansvar, etc. Och tänka på hur några av de goda punkterna skulle avdunsta inom ett förhållande. Fokusera på fördelarna snarare än att se nackdelar.
  • Om folk väljer att gnugga din "enkelhet" I ditt ansikte på Alla hjärtans dag, var stark och svara med medkänsla: "Jag gillar att vara singel. Jag får välja hur jag vill leva utan att behöva göra kompromisser, måltider eller till och med sängen." Och du kanske vill nämna att statistiken avslöjar att hälften av samhället är singel, med 51 procent av kvinnorna, till exempel, som lever utan en make.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    3. Var glad i dig själv oavsett din relationsstatus. Romantiska berättelser tyder ofta på att en annan person kan slutföra dig, med vanliga ord som "Min bättre sida", "Jag var hälften av personen utan dig", och "Våra två hjärtan slår som en" Att vara lätt att hävda med få personer som slutar bedöma vad som faktiskt betyder. Om det tas för allvarligt kan detta ohälsosamma perspektiv betyda samberoende, Förlust av självständighet, och förlora dig själv i en annan person. Det är knappast romantisk! Och gör relationer jämfört med lycka någonsin efter? Skilsmässa statistik och berättelserna om olyckliga äktenskap verkar intyga annars för en stor grupp människor. Tänk på att det inte finns något behov av att ändra vem du är, eller att förlora din frihet eller dina vanor när du är singel. Snarare än att känna dig nere på Alla hjärtans dag, fira de styrkor och prestationer som vittnar om att du är en hel och frisk person, en person som har plats för kärlek ska det komma med men som inte behöver ett sådant förhållande att skapa självvärt och lycka förtroende.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    4. Undvik att bli svepad av tidvattnet. Du kan vara mycket romantisk och länge för din "själsfrände" någon dag men tålamod kan behöva vara din nuvarande dygd. Det finns gott om Alla hjärtans dagar under en livstid, precis som det finns gott om möjliga personer med vilka du så småningom kan bli kär. Ibland är det svårt att överlevande Alla hjärtans dag som en singel är den stora övervägande av kärleksmeddelanden som föreslår att du behöver skynda eller du riskerar att sakna båten. Om så var fallet, skulle kärlek i dina seniorår inte vara möjligt och det är bara inte sant. Många romanser gnistar hela människors liv, oavsett vilken ålder. Sålänge, älska det liv du lever och leva inte för kärlek.
  • Kom ihåg vad som kan hända med dem som rusar kärlek och gifta sig innan du känner till sig själva. Detta kan sluta i en partner som inser en dag som de behöver "hitta sig själva" och förhållandet lider av det.
  • Blöjor är inte romantiska. Ändlösa nätter utan sömn är inte romantiska. Rusa inte innan du är helt redo att begå - njut av den här gången, nu eller så länge du avser att vara kvar.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    5. Unna dig själv. När du står i köen som väntar på att betala för dina vardagliga saker, om du befinner dig som faller för den doe-eyed stuffed teddy som håller ett hjärta medan du önskar skulle någon skicka dig en av dessa soppy-kort, eller du saliverar över lådan av hjärtformad choklad, överväga att behandla dig själv istället för att slå dig själv. Om den teddy är så söt vill du ha den på din säng, ge in. Eller ännu bättre, splurge på att köpa något du vill ha, som en flaska parfym, en sex-pack av europeiska öl, en ny kaffeplunger eller en ny bok av en favoritförfattare. Gör inte den här dagen om ont och förlust. Gör allt om kärlek, även när singel!
  • Gör något dekadent som deltagit i dag spa hela dagen eller gå till en sightseeing flyg över din stad. Ta med några vänner om det gör det ensam känns konstigt.
  • Inte för dekadent.Ställ dina problem åt sidan för en dag, men gör dem inte värre. Du kommer att njuta av dig mer nu såväl som i framtiden om du vet att du inte oroa mer om hur man minska utgifterna Eftersom du spenderade för mycket på en njutning som en stor låda med boutique choklad, eller hur man gå ner i vikt Eftersom de var för bra för att sluta äta.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    6. Ta reda på vad som händer i singelsplatsen. Ett antal barer håller singlarfester som ger dig chansen att fira dagen som en ouppladdad person. Ta inte dina kärleksförväntningar men bara gå för att ha en bra tid och att upptäcka några nya människor att prata med och dela cocktails med. Det handlar inte om att falla för någon av ensamhet!
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    7. Tänk på de pengar du sparar. Den alltför romantiska personen kan svara "Ah men vilket pris kan placeras på kärlek? Det är ovärderligt!" Den typen av tänkande kan leda dig att leva ett liv av extravagans utan att fokusera på praktiken och vikten av att validera relationer med ord och gärningar över dyra kärlekstokens. Ruter är dyra och de är inte så bra på relation råd.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    8. Älskar din övning. Om kärlek har dig i sitt grepp, skaka det som om du skulle skaka av bluesen, med lite bra gammaldags träning. En spring runt parken, en skridsko över rinken, eller en simtur i poolen kan vara bara biljetten som hjälper dig att motstå de mer primära önskningarna.
  • Bild med titeln vara glad att vara singel på valentin
    9. Tänk på dagen efter Alla hjärtans dag. Kommer alla de älskare att fortsätta viska söta nothings i varandras öron, kommer de att hålla överraskande varandra med Candlelit middagar och resor ner Memory Lane? Det är att hoppas det. Verkligheten, föreslår dock annars och vi alla, singel eller ouppkopplade, kan falla i vana att inte erkänna de människor som materia i vårt liv. Varför inte använda Alla hjärtans dag som en påminnelse att spendera resten av året som låter folk veta hur mycket de betyder för dig. Det kommer att visa dina kopplade vänner som älskar är överallt.
  • Tips

    Ställ in din söta tand och ser fram emot billiga chokladdag, när de mjuka centra och säsongsbetonade godis godis är markerade ner till kvartalet eftersom lådan är hjärtformad. Bästa dag på året för att njuta av dyra boxade choklad till en superrabatt. Heck, överväga detta även om du är i ett par, kan det vara mer romantiskt att spendera Alla hjärtans dag ensam att komma in i något mer personligt och mindre folkmässigt.
  • Fira "Billiga chokladdag." Alla de fina godiserna, mjuka centrumchoklad och intressanta concoctions diskonteras tungt den 15: e. Du kan ha en bra tid att firar på egen hand efter och ser fram emot godisarna!
  • Du bör också inse att det finns mindre lyckliga människor runt om i världen.Du kan känna dig deprimerad om dig själv på Alla hjärtans dag på att inte ha en kompis, men det finns gott om människor som inte ens har ett hem, mat, god hälsa, frihet och andra väsentligheter. Din situation pales i jämförelse med människor som lever under diktaturer och / eller tredje världens fattigdom. Prova volontärarbete på ett hemlöst skydd eller donera varor till tredje världsländer. Du kommer att inse hur lycklig du fortfarande är och inte oroa dig för att inte ha en kompis för mycket.
  • Skicka valentiner till de människor du verkligen älskar: familj, nära vänner, etc.Det hjälper dig att vara tacksam för all den sanna kärleken i ditt liv och inte bara den tillfälliga hype av Alla hjärtans dag kärlek.
  • Håll dig borta från butikerna. Marknadsförarna gör Alla hjärtans dag verkar som a "måste delta" tillfälle, som om du är en slags party-pooper för att inte gå med i. Denna bild är särskilt stark på platser som Kanada och Förenta staterna, medan andra länder inte är så besatta av Valentinsdagens firande. Ett bra exempel är Brasilien som inte firar semestern i februari för att undvika att motstridiga med den brasilianska karnevalen (de firar istället Alla hjärtans dag i juni). Kanske boka en resa utomlands för att undkomma det under veckan som leder upp till Alla hjärtans dag!
  • Häng ut med likasinnade människor och njut av dagen i gymmet eller på en annan avkopplande plats. Häng med vänner om de är singel också!
  • Varningar

    Om folk agerar som om de är ledsna för dig eller synd, undvik du att bita eller sarkastiska kommentarer om sitt kärleksliv. Bara påminna dem försiktigt att du är glad eller att du aktivt kommer på med livet på ett sätt som fungerar för dig. Om du verkligen är pestered, fråga dem varför det stör dem så mycket att du inte är i ett par. Som faktiskt kan röra en rå nerv!
  • Att ge och titta på en hel del Sopy Romance-filmer, lyssnar på kärlekssångar på radion, och tittar på Alla hjärtans dag specialerbjudanden på TV kommer att göra sakerna mycket värre för dig. Wallow inte i din självmedlidande, för du borde inte ha någon. Du kommer att känna dig eländig, gråta och tror att du saknar något. Gör dig själv en tjänst och helt enkelt inte göra det. Det finns gott om roliga saker du kan göra istället, som att fira Ferrishjulsdagen.
  • Saker du behöver

    • Behandlar för dig själv
    • Träningsdags
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande