Hur man tycker om att vara singel

Att vara singel behöver inte handla om att dricka vin själv varje natt, med en romantisk komedi eller en avlägsen förälskelse. Att vara singel kan ge dig fantastisk frihet, och ge dig möjlighet att snygga och polera dina egna färdigheter och livserfarenhet. På det sättet, när du väljer att lämna det enda livet bakom dig, kommer du att ha gott om självständigt bo under ditt bälte. Nyckeln till att njuta av ditt enda liv är att få ut det mesta av din tid, dra nytta av din frihet och förbereda sig för ett förhållande.

Steg

Metod 1 av 3:
Utnyttja din frihet
  1. Bild med titeln Acceptera att vara lång som en tonårsflicka steg 8
1. Definiera vad som är singel betyder för dig. Oavsett din situation och skäl för att vara singel är det viktigt för dig att identifiera vad som är singel betyder för dig, speciellt om du do Se dig själv i ett förhållande i framtiden. Öva inte alltid någon annan persons validering eller förståelse. Lär dig att vara bekväm att vara ensam och öva att älska och acceptera dig som en enda person.
  • Den lyckligare du är med ditt liv, desto bättre kommer du att känna vilket gör dig ännu mer attraktiv.
  • Bild med titeln Undvik enstaka beläggningstillskott när du reser ensam Steg 6
    2. Ta en spontan resa. Eftersom du inte behöver oroa dig för andras preferenser eller schema, kan du gå där du vill, när du vill! Du kan ta en ledig dag för att göra en dagsutflykt till en obekant stad i närheten, eller kanske en weekendresa i din egen stad, att utforska fritt.
  • Att vara singel betyder också att du får välja din destination. Du behöver inte kompromissa eller gå någonstans, du har inget intresse av att vara. Valet är allt ditt.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 9
    3. Bor i ett tält (eller en liknande övergående livsstil). Om du alltid har velat leva ett vagabonds liv, är nu din chans. Trots allt, att vara ett förhållande kan störa din önskan att hoppa från campingplats till camping, eller ringa vildmarken ditt hem.
  • Det här alternativet är särskilt bra om du är ung och älskar att resa. Att bo i ett tält gör att du kan flytta om fritt, utan en husbetalning eller hyra, med bara några saker att packa upp före ditt nästa äventyr.
  • Du behöver inte leva i ett tält för att titta på ditt liv som ett äventyr med oändliga möjligheter. Engagera med världen runt dig, var nyfiken och säg ja till varje inbjudan!
  • Bild med titeln Få ett jobb i Australien Steg 15
    4. Byt jobb, om du inte gillar ditt nuvarande jobb. Att vara i ett förhållande kräver vanligtvis att du delar ditt beslutsfattande med en annan person. Detta kan innebära att du är fast i ett jobb som du inte älskar för att ge säkerhet eller sinnesro för någon annan. Om du är singel måste du bara se till att du kan ta hand om dig, så lämna det jobbet du hatar bakom och jaga en position du verkligen älskar.
  • Om du avslutar ditt jobb, se till att du har ett annat jobb som är uppradat först: Att vara singel och (oavsiktligt) hemlös är inte riktigt som frigörande som singel och ekonomiskt stabil.
  • Bild med titeln ACT smart framför dina vänner Steg 11
    5. Inse din tid är din egen. Vara i ett förhållande, medan det kan vara underbart, innebär att du delar din tid och liv med en annan person. Att vara singel, du behöver inte oroa dig för att låta någon annan veta om du planerar att vara ute på kvällen, eller du är ute efter att göra en mataffär på morgonen - eller ens om du vill ta En helg semester till en annan stad. Att ha din tid på dig själv kan vara ganska bemyndigande.
  • Du behöver inte fylla på fritiden med aktiviteter. Om du är hemma, eller tar långa promenader på egen hand, gör dig lycklig, gå till det. Att ha tid till dig själv betyder att ha tid att göra vad du älskar.
  • Bild med titeln uppnå som en tonårssteg 8
    6. Fokusera på dina vänskap. Att vara singel behöver inte betyda att vara fri från alla relationer. Det kan också innebära att du har mer tid och energi att sätta in i dina befintliga vänskap. Om du har en vän i nöd, kan du rusa till deras hjälp utan att checka in med en partner. Om dina vänner vill åka på en resa till en musikfestival, finns det ingen som håller dig tillbaka.
  • Vissa studier har funnit att enskilda människor faktiskt kan vara lyckligare. Nyckeln är att se till att du har starka, uppfyller vänskap.
  • Kom ihåg att dina vänner är den familj du väljer. Om du inte har stödjande, kärleksfulla vänner, gör det till ett mål att hitta några.En stödjande grupp människor runt dig kan uppmuntra dig att prova nya saker.
  • Metod 2 av 3:
    Få ut det mesta av din tid
    1. Bild med titeln Få din förälder
    1. Lär dig hur du ska vara på egen hand. Att vara på egen hand kan vara en underbar sak. Lär dig att ta hand om dig själv ordentligt, till exempel hur man lagar mat och rengör dig, hur man håller ditt hem rent, hur man tvättar tvätt och hur man hanterar din tid. Alla dessa färdigheter kommer att vara ovärderliga för dig både som singleton, och som någon i ett förhållande.
    • Det här är inte en lätt uppgift. Du kanske måste börja små, genom att göra dig frukost varje morgon, eller gör en punkt att stryka dina arbetsskjortor.
    • Ta hand om dig själv ordentligt olika saker för olika människor. Hitta vad som fungerar bäst för dig.
    • Att vara singel är det perfekta tillfället att designa det liv du vill, förstärka dina bästa egenskaper, och vet att du är tillräckligt.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 7
    2. Lär dig en ny färdighet. Ta fritiden du annars kan spendera med din betydande andra och lära dig en ny färdighet! Oavsett om du registrerar dig för en-mot-en-sånglektioner med en professionell, eller du hoppar på en webbplats som SkillShare att borsta på grafisk design, kommer att lära dig en ny färdighet att hålla dig upptagen och berika ditt liv.
  • Att vara singel är en bra tid att experimentera. Om du börjar lära dig något nytt och inte gillar det, gå vidare till något annat.
  • När du har hittat din nya färdighet, njut av det.
  • Bild med titeln Deal med vuxen syskon mobbning Steg 11
    3. Öva självvård. Att ge grunderna för dig själv är stor, men självvård är ännu viktigare. På toppen av att du är matad, preparerad och ren, måste du se till att din "kopp" är full. För vissa, det betyder att ta tid varje morgon för att meditera och njuta av en långsam kopp te. För andra, det kan innebära att gå till gymmet fyra gånger per vecka för att arbeta på din kroppsbyggnad.
  • Självvård kommer att se annorlunda ut för alla. När du utvecklar en självvårdsrutin, identifiera vad det är som gör att du känner dig komplett och avslappnad dag-till-dag. Göra det prioriterat.
  • Bild med titeln vara mogen i gymnasiet steg 8
    4. Göra (och träffa) dina mål. Göra mål som en enda person, och budget din tid för att uppnå dem. Du kan göra små mål, till exempel att äta minst tre måltider per vecka hemma, eller du kan göra stora mål, till exempel att ha en kampanj vid denna tid nästa år.
  • Göra mål som är viktiga för dig, inte någon annan. Om du gör det kommer du vidare i livet och kommer att vara mycket viktigare för att motivera dig för att uppnå dina mål.
  • Bild med titeln Deal med vuxen syskon Bullying Steg 9
    5. Fokusera på din karriär. Ta den energi du kan ha spenderat på ett förhållande och häll det i ditt arbete. Även om du inte är i ett jobb som du hoppas kunna göra en karriär, kan du förbättra dina framtida karriärmöjligheter, kanske, arbeta dig upp för att hantera din butik eller bygga din kropp för att passa kraven på en högklassig arbetsposition.
  • Metod 3 av 3:
    Förberedelser för ett förhållande
    1. Bilden med titeln Kom över ett långt förhållande som slutade steg 14
    1. Reflektera över tidigare relationer. Tidigare relationer är bra för att lära dig om dig själv och dina framtida relationer. För att förbereda dig för möjligheten till ett nytt förhållande, identifiera alla delar av ditt förflutna som kan ha bidragit till din uppbrott. Lägg märke till något du kanske har gjort för att driva din partner bort, eller handlingar du kanske har gjort för att kontrollera eller manipulera. Sök efter sätt Du kan förbättra ditt beteende som en partner.
    • Var inte rädd för att ta lite tid åt dig själv. Du behöver inte hoppa från ett förhållande till ett annat. Njut av mellanvärdena och ge dig tid att läka.
  • Bild med titeln Gör ditt förhållande Arbete Steg 12
    2. Arbeta på dina brister. Ta lite tid att reflektera över din karaktär, och märk eventuella brister du kanske har. Arbeta på dem som är en bättre partner och vän. Detta kan vara svårt - ingen vill tänka på sina brister. Men att identifiera och arbeta med dem kommer att göra dig till en bättre person, och kommer sannolikt att öka din lycka.
  • Kanske är svartsjuka en felaktig för dig. Öva att vara tacksam för vad du har.
  • Kanske manipulering blir lätt för dig. Medan singel, övning som säger vad du egentligen menar, och är ärlig med dig själv och andra.
  • Bilden med titeln Få förtroendet att prata framför en klasssteg 7
    3. Utvärdera dina gillar och ogillar. Många människor försvann deras kärlek till förmån för vad som helst deras betydande andra gillar. Ta dig tid att utvärdera dina gillar och ogillar, inklusive din musikaliska smak, dina preferenser om mat, dryck och livsstil, och även vad du absolut behöver av ett förhållande eller partner. Detta kommer att göra dig en ovärderlig partner, som du kommer att känna dig bra, och kommer inte att böja sig för att göra andra människor glada.
  • Det här är en annan bra tid att experimentera. Prova nya livsmedel, musik eller filmer. Gör aktiviteter du aldrig gjort tidigare. Du kan upptäcka saker du verkligen älskar.
  • Bild med titeln Få en psykiatrisk utvärdering Steg 7
    4. Sök hjälp. Om din aversion till ditt enda liv är oöverstiglig eller känner sig för överväldigande för att sortera ut själv, söka hjälp av en rådgivare eller terapeut. Även om du kanske känner att du är ensam i din kamp med att vara ensam, kämpar massor av människor för att vara både glada och singel. En kvalificerad professionell kan ge dig strategier för att klara din frustration, och kan också ge dig ett nytt perspektiv på din situation.
  • Bild med titeln Förlåt ett missbrukande förälder steg 9
    5. Öva mindfulness. Slutligen, gör lite utrymme för tacksamhet och mindfulness i ditt liv. Medan singel, märker hur maten känns mot dina läppar och tunga, märk de ljud du hör när du tar din hund en promenad, eller stämma in på dina känslor på en särskilt stressig dag. Mindfulness hjälper dig att känna din kropp och sinne noggrant, så att du kan göra mer konkreta beslut och utveckla förtroende och lätta.
  • Mindfulness kan vara svårt när du är i ett förhållande, som mycket av din tid och uppmärksamhet avledas.
  • Tips

    Ignorera vad folk tänker på din relationsstatus. Ditt liv är ditt, och inte någon annans.
  • Få ut det mesta av din enda tid genom att hänga med dina enskilda vänner. De kan njuta av att vara ouppkopplade lika mycket som du.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande