Hur man undviker att ha något att göra med halloween

Halloween är inte för alla. Du kanske inte vill fira semestern för religiösa eller personliga skäl. Även om det kan tyckas stressigt försök att undvika att människor ringer dörrklockan och hanterar Halloween skrämmer, kan du enkelt undvika det. Om du klarar av att du inte vill ha trick-or-treaters, undvik Halloween aktiviteter, och gör andra aktiviteter på Halloween, du kan ha en stor, orolig natt.

Steg

Del 1 av 2:
Undvik Halloween
  1. Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween steg 1
1. Köp inte godis. Om du inte firar Halloween finns det ingen mening att köpa godis. Köp inte något godis före Halloween. Dagen efter Halloween kanske du vill gå till affären och köpa lite godis när det säljs för dig själv eller för din familj.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 2
    2. Dekorera inte ditt hus. Om du inte vill ha något att göra med Halloween, dekorera inte ditt hus. Lägg inte ut pumpor eller falska spindelväv eller någon halloween inredning. Lämna ditt hus vanligt så trick-or-treaters vet att du inte firar Halloween.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 3
    3. Stäng av dina porchljus. Det är ett välkänt tecken att du inte har något godis om du stänger av dina porchljus. Se till att alla dina lampor är ute utanför ditt hus. Stäng alla dina persienner och behåll bara några nödvändiga lampor på insidan så trick-or-treaters får meddelandet att inte ringa din dörrklocka.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 4
    4. Sätt allt inuti. Halloween leder ofta till barnsliga pranks. Bara för att vara säker, sätt dina bilar i ditt garage så att de inte blir vandaliserade. Se till att alla dina värdesaker är säkra och att ditt hus är låst.
  • Ta med dina husdjur inuti så att de inte försöker springa efter trick-or-treaters.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 5
    5. Sätta upp ett tecken. Vissa människor kanske inte vet eller förstår att du inte passerar ut godis precis från dina lampor. Häng ett tecken på din ytterdörr som artigt förklarar att du inte passerar ut godis.
  • Till exempel, har tecknet säga, "Tyvärr, vi har inget godis! Ha en god natt och vara säker!"
  • Lägg inte dina övertygelser eller anledningar till varför du inte firar Halloween på skylten eftersom det kan göra ditt hem ett mål för problem.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 6
    6. Delta inte i Halloween aktiviteter. Halloween aktiviteter inkluderar klä upp, titta på skrämmande filmer, gå till läskiga majs labyrinter eller hemsökta hus och trick-or-behandling.
  • Pumpa fläckar är relaterade till Halloween men är också ungefär höst i allmänhet. Du kan också undvika pumpaplåster om du känner att de är för relaterade till Halloween.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 7
    7. Förklara din situation för dina vänner, familj och grannar. Förklara för dina barn och andra familjemedlemmar varför du inte firar Halloween. Berätta för dina vänner din situation så att de vet att du respekterar dina val och att inte plåga dig att delta i Halloween-aktiviteter. Du kanske vill berätta för dina grannar att du inte firar Halloween så de vet att du inte försöker lura eller behandla i ditt hus.
  • Del 2 av 2:
    Gör andra aktiviteter
    1. Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 8
    1. Ha en skördfest. Istället för Halloween kan du ha en fest som firar fall. Du kan dekorera ditt hus med löv, ekollon, pumpor och andra hösttema föremål. Koka dina favorithöstmat och bjuda in vänner eller familj över.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 9
    2. Gå ut. Under dagen, gå ut och njut av naturen. Du kan fortfarande ha kul på Halloween men som en fest av säsongen, inte av semestern. Spela i bladen eller gå på en vandring. Detta är ett bra sätt att ha kul på Halloween och det får dina barn ute och aktiva.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween steg 10
    3. Gör höst tema hantverk. Du kan göra hantverk under Halloween istället för trick-or-behandling. Du kan göra hösttema hantverk som att göra papperslöv och handkalkoner. Gå till hantverksbutiken och köp höst tema hantverk leveranser och titta online för inspiration.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween Steg 11
    4. Dekorera cookies. Gör dina favoritkakor för höst. Gör socker eller pumpa kakor formade som löv eller andra fallartiklar. Du kan tillbringa Halloween och dekorera kakorna och sedan på kvällen kan du äta kakorna som en rolig behandling.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween steg 12
    5. Spela brädspel. Ha en rolig familjespel natt på Halloween istället för att gå trick-or-behandling. Få alla dina favoritbrädspel och spela dem tillsammans som en familj eller bjuda in vänner över.
  • Bild med titeln Undvik att ha något att göra med Halloween steg 13
    6. Kolla på filmer. I stället för trick-or-behandling kan du tillbringa kvällen att titta på filmer. Välj familjevänliga filmer som inte är relaterade till Halloween. Du kan göra det till en tradition för att titta på samma film varje år eller du kan titta på vilken film du är i humör för.
  • Tips

    Var artig om människor, särskilt barn, ring din dörrklocka.
  • Gör andra roliga aktiviteter på Halloween istället för att fira semestern.
  • Förklara för dina barn varför du inte firar Halloween. Gör det så enkelt som möjligt.
  • Varningar

    Människor kanske inte förstår varför du inte firar Halloween, men lyssnar inte på dem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande