Hur man firar din födelsedag i karantän

Födelsedagar handlar om roligt och firande, vilket kan vara ganska svårt att komma under Covid-19-pandemin. Oroa dig inte - det finns gott om sätt du kan njuta av din speciella dag, även om dina alternativ är lite mer begränsade än de vanligtvis är. Välj och välj från den här födelsedagslistan och se vilka alternativ som fungerar bäst för dig!

Steg

Metod 1 av 14:
Värd en virtuell födelsedagsfest.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 1
1. Bjud in dina vänner och familjemedlemmar att "sluta med" vid en viss tidpunkt. Värd ett samtal över en videodelningsplattform, som Zoom eller Skype, och låt dina älskade veta när de kan gå med i det roliga. Digitala födelsedagsfester är bra för människor i alla åldrar, och ett roligt och säkert sätt att hålla kontakten på din speciella dag.
  • En virtuell happy hour kan också vara uppe i din gränd.
Metod 2 av 14:
Spela virtuella spel med vänner.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 2
1. Skapa ett anpassat trivia-spel med dina nära och kära. Be dina vänner och släktingar att komma med speciella frågor om dig, som kommer att fungera som "trivia."Värd ett videosamtal på din speciella dag, sedan gå runt i en cirkel och quiz varandra med de olika trivia-frågorna, och se vem som kommer ut segern.
  • Charades är ett annat roligt spel för att leka med vänner-plus, de är fantastiska för födelsedagsfester i alla åldrar!
  • Online-spel är ett annat roligt sätt att ta med alla tillsammans! Jackbox-spel, Se upp!, och Minecraft är några bra sätt att hålla kontakten på din speciella dag.
Metod 3 av 14:
Planera en körning av födelsedagsfest.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 3
1. Välj en tid och tom parkeringsplats där människor kan träffas. Uppmuntra människor att parkera på partiet och styra sina bilar i en cirkel, samtidigt som man övar social distans. När du anländer kan alla veva upp bilhögtalarna och spela "Grattis på födelsedagen" för dig!
  • Du kan också ha en linje av bilar som kör hemma på din speciella dag, som en parade.
Metod 4 av 14:
Håll en digital filmnatt.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 4
1. Bjud in dina nära och kära till Marathon några av dina favoritfilmer. Apps som "Netflix Party" låter dig vara värd och titta på filmer tillsammans, även om alla sitter fast hemma. Välj en rolig film som du kan titta på medan du kopplar av och sparkar tillbaka med dina vänner.
  • Tyvärr är "Netflix Party" begränsat till filmer på Netflix. Amazon Watch Party, Metastream och Scener är också bra alternativ.
Metod 5 av 14:
Få tagning.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 5
1. Bläddra i en leveransapp för att se vilka restauranger som finns i ditt område. Välj ut vilken mat du längtar efter, och för att den ska levereras direkt till din dörr. Beställ denna mat runt lunch eller middag, så du kan njuta av din favoritmat som en speciell födelsedagsmåltid!
Metod 6 av 14:
Dekorera ditt hem.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 6
1. Häng upp dekorationer över ditt hem så du känner dig festlig. Blås upp några ballonger och dangle några streamers-uselh vad du än har ljugit, eller släpp av en festbutik för att hämta några nya leveranser. Om ditt hem ser verkligen festligt, är du säker på att känna dig verkligen festlig, också.
  • Om du verkligen vill komma i karantänens ande, använd toalettpapper som streamers istället.
  • Du kan också lägga upp en födelsedagsgårdsskylt, så dina grannar vet att det är din speciella dag.
Metod 7 av 14:
Få en födelsedagstårta levererad.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 7
1. Bläddra online för din drömfödelsedagstårta. Titta igenom lokala bagerier och söta butiker och se vad de har tillgängliga. Schema för kakan för att komma fram på din speciella dag, så du behöver inte oroa dig för att baka en tårta från början hemma.
  • Du kan också piska upp din egen tårta från början!
Metod 8 av 14:
Skapa en online-önskelista.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 8
1. Organisera allt du vill ha på en önskelista. Använd en digital plattform som Amazon för att samla alla dina presentidéer på 1 plats. Välj ut några presentidéer som är bra för att vara fast hemma, som buller-canceling hörlurar, ett mysigt kasta filt, presentkort, speciella ljus och mer. Skicka den här länken till dina vänner och kära, så de vet alla vad du vill ha för din födelsedag!
Metod 9 av 14:
Bjud in dina vänner att sluta med ditt hem.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 9
1. Säg hej till dina vänner på avstånd. Bjud in dina vänner att sluta med ditt hem och vinka från din yttergård eller veranda. Detta är ett bra sätt att se dina nära och kära på din speciella dag medan du fortfarande håller ett säkert avstånd!
  • Som en speciell touch kan dina vänner släppa av gåvor och godis på din veranda.
Metod 10 av 14:
Ge dig själv en hemlagad spa dag.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän steg 10
1. Koppla av och varva ner med ett härligt bad. Bläddra online för vissa spa Essentials, som badsalter, doftljus, ansiktsmasker och bra läsning material. Rita dig ett varmt bad, och ge dig så mycket tid som du behöver kyla ut i badkaret.
Metod 11 av 14:
Klä upp för din speciella dag.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 11
1. Bära din favorit outfit även om du inte går ut. Gå igenom din garderob och söka efter dina favoritkläder-det här kan vara en speciell klänning, en fin kostym eller något som gör att du ser och känner dig bäst. Om du är intresserad, fräscha upp med lite smink. Det är din speciella dag, och du förtjänar att se den del!
Metod 12 av 14:
Dansa runt ditt hem.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 12
1. Skapa en speciell spellista Du kan sylta till. Broadcast musiken på din telefon eller några bärbara högtalare och rockar ut till musiken! Du behöver inte ha en officiell fest att byta ut några mördare dansrörelser. Om du bor med andra människor, bjuda in dem att komma in på din dansfest också.
  • Gå ut för din impromptu dansfest genom att flytta möblerna runt.
Metod 13 av 14:
Gå till en virtuell konsert med dina vänner.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän Steg 13
1. Kontrollera online för att se vilka band som är värd för en livestream online. Ge dina vänner en tid att logga in och njuta av massor av levande musik tillsammans! Det finns många olika alternativ du kan välja mellan, beroende på dina intressen.
  • Till exempel, grupper som Metropolitan Opera och Royal Albert Hall är värd flera Livestream-evenemang.
Metod 14 av 14:
Värd ett videospelfödelsedagsfest.
  1. Bild med titeln Fira din födelsedag i karantän steg 14
1. Bjud in dina spelvänner över för en i-spelfirande. Värd en fest i ett open-world-spel som många av dina vänner spelar. Bjud in dem till din "rike" på din speciella dag, så alla dina avatarer kan festa dig digitalt!
  • Spel från Djurkorsning Franchise gör en stor sak ut ur din födelsedag. Du kan även skicka ut partiinbjudningar med hjälp av postkontoret.

Tips

För att komma i andan av saker, fråga dina vänner och släktingar att skicka över karantän-teman födelsedagskort till ditt hem.
  • Unna dig med en speciell matkorg eller presentförpackning! Planera det så att det kommer till ditt hem på din stora dag.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande