Hur man är en populär transgenderperson i gymnasiet

Många säger att det är populära om du är transgender är omöjlig. Det är verkligen inte. Det är helt möjligt att göra en stor mängd vänner och skapa positiva vänskap. Med några tips kommer du förhoppningsvis att kunna trivas såväl som överleva din tid i gymnasiet.

Steg

Metod 1 av 4:
Njuter av din tid i skolanTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 1
1
Räta ut ryggen och le Att visa att du är stolt över vem du är. Stå högt så alla ser du är glad att vara dig. Föreställ dig att du ser felfri och bär dig så. När som helst du kommer att slinka tillbaka till okonfikt kroppsspråk i hallarna, påminna dig själv hur fantastiskt attraktivt du är och gå tillbaka till din fantastiska promenad.
  • Det är okej om du inte känner dig fabulously attraktiv. Fortsätt att berätta för dig själv och hålla låtsas att du är. Så småningom tror du det. Du kan lysa.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 2
    2
    Odla förtroende att locka folk till dig. Det finns en bra chans att du har lärt dig att vara resursfull och snabb för att skydda dig från förolämpningar som du kanske har hört. Använd det snabbt och smidigt att tänka på att lägga fram ett lugnt, säkert utseende. Använd din humor för att hjälpa defekta situationer, och du kommer att dra människor i.
  • Andra dras till självsäker, roliga människor. Du kan till exempel märka att de mest attraktiva människorna tenderar att välja partner som är roliga och snälla snarare än att oroa sig för utseende.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 3
    3. Leta efter nya vänner. Vara vänlig och medkännande till andra och öva slumpmässiga handlingar av vänlighet. Visa varje person som en potentiell ny vän och reagera på dem på det mest positiva sättet. Vanligtvis, när du behandlar människor bra, kommer de också att behandla dig bra.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 4
    4. Känna igen att inte alla kommer vara din vän, och det är okej. Din personlighet kommer inte "klick" med alla. Detta är naturligt och inte en dålig reflektion på dig. Antag inte att det är för att du är transgender.
  • Om du inte slutar med den traditionella "i folkmassan," det är okej. Den här klicken är svår att spricka för de flesta i sina gymnasiet år. Det är inte nödvändigt att trycka på det. Söka efter andra intressanta och roliga människor och vara populär på ditt eget sätt.
  • Vissa människor är legitima jerks. När du stöter på menar eller obetydliga människor, försök att komma ihåg att deras beteende handlar om dem, inte du. De är inte värda din tid, så fokusera på människor som bryr sig om dig.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 5
    5. Fråga folk frågor att visa att du är intresserad av att lära känna dem. Människor älskar att prata om sig själva, så fråga dem frågor för att hålla konversationen att flyter om vad de tycker om. Lyssna på dem så de vet att du är intresserad av vad de måste säga. Lägg till din egen inmatning till konversationen och fråga uppföljningsfrågor för att hålla sakerna.
  • Efter att ha lämnat en konversation, försök mentalt summera upp det. Du kanske säger, "Wow! Det låter som om din nya valp är mycket arbete. Hur länge måste du träna den?"På det här sättet är du mer benägna att återkalla detaljerna senare, och personen blir glad att du bryr dig.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 6
    6. Njut av de goda sakerna i ditt liv. Fokusera på uppsidorna, som den söta tjejen du pratade med idag, din framgång i spansk klass, eller din fars vänlighet. Reflekterande över positiva kan hjälpa dig att hålla sig flytande under negativen. Försök att lista några saker du är tacksam för varje dag så du kan komma ihåg de goda sakerna.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 7
    7. Bli involverad i din skola för att hjälpa dig att träffa människor och ha kul.Hitta dina intressen och söka efter en grupp som är centrerad kring dessa intressen. Gå med i klubbar, spela sport, volontär och delta i skolevenemang. Detta hjälper dig att träffa människor som delar dina talanger och lustar, och du kan göra bra nya vänskap. Håll ditt fokus på att ha kul och njuta av vem du är.
  • Gå med i skolans LGBTQ + Group. Om din skola inte har en, fråga en lärare som hjälper dig att starta en.
  • Metod 2 av 4:
    Att vara closetedTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 8
    1. Var inte arg på dig själv för att stanna i garderoben. Säkerhet, acceptans och andra bekymmer du har är helt giltiga skäl att inte komma ut. Dessutom är du inte skyldig att utbilda någon om hur det är att vara lgbtq+. Din hälsa kommer först, och om det betyder att du inte nämner att du är transgender, det är okej.

    Visste du? Att vara closeted kan innebära att du bor som ditt sanna kön utan att nämna att du är trans, eller det kan innebära att du har fastnat kors-dressing som kön du tilldelades vid födseln, även om det är svårt. Gör de bästa valen för dig, och vet att det är okej att göra vad som är bäst för dig.

  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 9
    2. Känna igen att andra är inriktade på sig själva, inte på dig. Du kan känna att alla i skolan plockar dig ifrån varandra, men det är mer troligt att du är den enda personen som är nära att analysera dig. De flesta högskolan absorberas i sina egna liv och oroar sig för sig själva, vilket innebär att de inte tänker på dig så mycket. Försök att inte oroa dig för vad andra människor kan tänka.
  • Även om du inte riktigt matchar vad du tycker att dina könsförväntningar kan vara, är det troligt att ingen kommer att märka eller bryr sig.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 10
    3. Förvänta sig för att människor ska hålla sina tankar till sig själva. Även om någon märker något "annorlunda" om dig, kommer de sannolikt inte att säga någonting. Till exempel kan du vara en tjej med en lite djup röst eller en kortare kille, men det är osannolikt att någon kommer att peka ut eller fråga dig om det. Gör ditt bästa för att inte lyssna på dina bekymmer om vad folk kan säga.
  • Vissa killar retar varandra om uppfattad svaghet, a.k.a. Femininitet, och du kan vara på mottagaränden om du är en trans kille. Du kan skaka av det som godmodig retas om du känner dig bekväm med det.
  • Om någons kommentarer stör dig, ta teaser åt sidan i privat, förklara att det stör dig, och be dem att sluta. Du kanske säger, "Hej, jag vet att du bara skojar, men jag är självmedveten om min storlek. Det gör ont i mina känslor när du gör det roligt med mig, och jag skulle uppskatta det om du slutade."Du kanske också pratar med en vuxen om du känner dig nervös konfronterande teaser eller retan fortsätter.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 11
    4. Öva självvård som hjälper dig att känna dig bäst. Du kanske känner sig av bekymmer som du inte passerar eller saddled med dysforia vid behov att låtsas vara någon du inte är. Detta är svårt, och det kommer att vara stressigt ibland. För att hjälpa dig att komma igenom de svåra tiderna, ta väldigt bra hand om dig själv fysiskt och emotionellt.
  • Ät en hälsosam kost, motion och sov gott.
  • Inkorporera stressavlastare i din dag för att hjälpa dig att hålla dig lugn. Till exempel kan du journal, träna eller prata med en nära vän.
  • Metod 3 av 4:
    Vara uteTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 12
    1. Omgiv dig med att acceptera människor och öppna upp till dem. Ta din tid när du bestämmer dig när du ska ta folk till ditt självförtroende, och om det gör dig bekvämare, välj bara en person för att avslöja dina hemligheter för att först. Den här personen kan hjälpa till att bana väg att vara ärlig med hela din grupp och kan hjälpa till att vara en bro för att förstå mellan dig och dem.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 13
    2. Var beredd på frågor men känner inte pressat för att svara på dem. De flesta högskolan känner inte skillnaden mellan kön och kön, helt enkelt för att ingen har lärt det till dem. De kan vara lite besvärliga först, men det beror på att det här är nytt för dem, inte för att något är fel eller dåligt om dig. Förvänta dina vänner och kära att fråga många frågor. Ge dem de bästa svaren du kan, men känner inte att du måste dela allt du vill ha varit privat.
  • Utbildning av människor kan trösta. Det hjälper till att komma med en "manus" Att du kan rattla av när som helst och att ha en webbadress eller två som du kan uppmuntra människor att kolla in för att kunna lära dig mer.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 14
    3. Leta efter människors andra reaktioner, inte deras första. Att ha sina idéer om kön som vred kan vara lite chockerande, och de kan reagera mindre positivt än du hoppades. Ta ett djupt andetag och ge dem lite tid. När de har haft lite tid att bearbeta, kommer de att visa sina sanna färger.
  • Om de inser att de överreagerade och ber om ursäkt, betyder det att de förmodligen stöder dig och är värda ditt förtroende.
  • Om det har varit en vecka och de fortfarande inte accepterar dig, så kommer det förmodligen inte att hända. De har inte styrkan att acceptera dig, vilket handlar om dem än dig.
  • Tänk på att några av dina vänner kan behöva lossa saker som de har lärt sig av sina föräldrar eller andra myndighetsuppgifter. Det kan ta dem lite tid, men det är möjligt.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 15
    4. Ta inte det personligen om någon är obetydlig, oförskämd eller grym. Tyvärr finns det människor där ute som ignorerar andras känslor och misshandlar människor som skiljer sig från dem. Även om detta kan vara smärtsamt, försök att komma ihåg att deras handlingar är en återspegling av dem, inte du. Om de inte uppskattar hur underbart du är, är det deras förlust.
  • Tyvärr kommer vissa människor inte att tycka om dig eftersom du är transgender. Påminna dig om att ibland blir människor rädda eller arg när de ser någon som är modigare än de är.
  • Välj att känna sig ledsen för människor som är oförskämda eller grymma. De kan gå igenom någonting själv och är avundsjuk att du är så säker på att du är.
  • Metod 4 av 4:
    Omsorg för dig självTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 16
    1. Ta gott om tid att slappna av. Din emotionella hälsa är, så spendera mycket tid på att hänga med människor som gör dig lycklig. Dessutom engagera sig i hobbyer som hjälper dig att känna dig i fred.

    Dricks: Livet kan vara svårt ibland när du är transgender. Det är viktigt att ta hand om ditt sinne och kropp så att du kan känna ditt bästa.

  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 17
    2. Känn inte pressat för att vara en talesman för Transgender-samhället. Det är inte rättvist att förvänta dig att du är en ambassadör av transgender människor, särskilt inte när du är så ung. Ingen har rätt till någonting från dig. Eventuella utbildnings- eller anti-diskrimineringsinsatser från din sida är ditt val, och du är inte skyldig.
  • Kontrollera dig själv för att du inte håller dig med omöjliga standarder. Du borde inte förvänta dig att ständigt vara en leende, talande Trans 101 Encyclopedia. Inte varje interaktion måste vara ett perfekt pedagogiskt ögonblick.
  • Om utbilda andra är ansträngande dig, ge dig en paus.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 18
    3. Fördjupa dig i positiva transgendermedia. Läs webcomics som Prinsessan och Regn, Kolla på Orange är det nya svarta (Om du är okej med R-värderingar), kolla på transgenderkonstnärernas arbete och fördjupa dig i Transgenders historier som berättas av transgender människor. Representationsfrågor, och det kan verkligen hjälpa till att se fiktiva människor som är precis som du.
  • Leta inte bara efter professionella artister! Många amatörer skickar också värda arbetet.
  • Bild med titeln vara en populär transgender person i gymnasiet steg 19
    4. Gör LGBTQ + vänner. Leta efter transgender vänner, men också andra LGBTQ + personer. Det kan finnas en klubb i skolan, en lokal supportgrupp eller en webbplats (e.g. Tumblr) där du kan träffa andra som du. De kan förstå dig på ett sätt som cisgender heterosexuella inte kan. Stöd varandra, och vet att du inte är ensam.
  • Tips

    Sök support online när du känner dig nere. Du kan också använda en LGBTQ + hjälplinje, till exempel Trevor Project Hotline på 1-866-488-7386. Oavsett var du bor eller hur illa det blir, blir det bättre.
  • Allt tar tid. Precis som du vill accepteras för vem du är inne, måste du acceptera dina kamrater för vem de är. De får inte ha någon tidigare erfarenhet av att vara vänner med någon som är transgender, så det kan ta dem tid att lära sig om vad det innebär att vara LGBTQ + och hur man är en allierad.
  • Ta alltid den höga vägen när någon är oförskämd eller olämplig. Låt ingen säga att du var oförskämd, fientlig, stängd, defensiv eller en rycka till dem. Du vill inte ge hatare mer ammunition än de tror att de redan har.
  • Varningar

    Kom ihåg att din mentala hälsa prioriterar. Tvinga dig inte i en situation som du vet att du inte kommer att kunna hantera - lika viktigt som utbildning är, du alltid kom först. Var noga med att ha ett supportsystem någonstans. Internet kan hjälpa dig att hitta andra transgender människor och / eller yrkesverksamma som hjälper dig.
  • Skäms inte över vem du är.
  • Framstegen uppnås inte över natten, så uppmärksamma hur människor reagerar på din identitet. Tala upp om du känner dig hotad och inte provocera någon som vägrar att acceptera dig. Håll dig borta från dessa människor, varna en vuxen och försök att resa i ett paket. Var försiktig.
  • Tyvärr kan du vara målet för skämt och reta, men det är möjligt att du inte kommer att vara. Försök att inte ta skadliga saker personligen. Istället, fokusera på de människor som älskar dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande