Hur man är en populär tjej

Att ha många vänner kan ge dig socialt stöd, bidra till att öka ditt humör och minska känslor av stress. Om du vill bli populär, fokusera på att vara en likbar person som andra verkligen vill vara runt. Du kan också få erkännande och respekt i din skola genom att gå med i en mängd olika klubbar och aktiviteter. Om du sätter dig där ute och strävar efter att vara mer social, kommer popularitet att följa i tid.

Steg

Del 1 av 4:
Hur blir involverad i din skola
  1. Bild med titeln vara en populär tjej steg 1
1. Gå med i en klubb. Om du vill vara populär måste du ses och kända runt din skola. Att ansluta till en extracurricular aktivitet kan hjälpa till att öka din status och kommer att vara något att nämna i din framtida resumé. Det har den extra fördelen att du kan göra nya vänner och öka din populära natur.
  • Du kan hitta personer med gemensamma intressen genom att gå med i en klubb som personligen talar om dina lustar. Om du är intresserad av journalistik, till exempel, kan du gå med i tidningsklubben.
  • Om du fokuserar på popularitet kanske du vill se vilka typer av klubbar de populära barnen går med. Om de mest populära pojkarna och tjejerna i skolan är alla i debattklubben, kan det vara ett bra ställe att träffa populära studenter.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 2
    2. Bli involverad i sport. I många skolor är många tjejer och pojkar inblandade i sport eller friidrott. Att gå med i ett sportlag kan hjälpa dig att lära känna de populära studenterna. Om du slutar utmärka på sport kan du bli populär själv.
  • Träna om du är obekant med en viss sport. Om du vill gå med i basketlaget, praktisera till exempel skjuta hoops på en lokal park.
  • Du kanske måste komma i form för att gå med i vissa klubbar. Se till att du börjar små när det gäller att komma i form, eftersom du inte vill översöka dig själv. Börja med små träningssessioner och arbeta dig upp.
  • Får inte för avskräckt om du inte gör en skolsports team. Kom ihåg att du alltid kan prova igen nästa år. Det är också viktigt att hålla sig i form om du är villig att bli bättre för nästa års försök.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 3
    3
    Kör för studentråd. Är klasspresidenterna, kassörerna och representanter som är populära i din skola? Om så är fallet kan du dra nytta av att springa för studentråd. I början av året, när val hålls, försök att få ett kampanjlag tillsammans och gå till en plats i Studentrådet.
  • Se till att du lär dig reglerna och reglerna för att köra för studentråd. Du kan behöva få dina föräldrars eller vårdnadshavare och registrera sig av en viss tidsfrist.
  • Tänk på en bra kampanj slogan och gips det på dekorativa affischbrädor. Sätt upp dina affischer över hela skolan.
  • Skriv ett bra kampanjtal för din valda position, vilket tydligt lägger ut vad du ska ta med till jobbet.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 4
    4. Visa upp till skolrelaterade händelser. Om du vill vara populär, måste du sätta dig där ute och umgås. Delta i skolhändelser där den populära publiken sannolikt kommer att hänga ut. Hoppa inte ut på saker som skoldanser, sportevenemang och pep rallies.
  • Om du är blyg, försök att få en liten grupp befintliga vänner att delta i sådana händelser med dig. Men var noga med att inte bara hänga med din egen folkmassa. Du vill gripa ut och prata med nya människor. Att öka din väns cirkel kan hjälpa dig att få popularitet.
  • Var inte blyg. Det kan vara skrämmande att träffa andra, men skolhändelser gör ofta att slå upp en konversation enklare. Detta är särskilt sant för sportevenemang, där det kan finnas en känsla av kamratskap baserat på jubel för samma lag.
  • Del 2 av 4:
    Hur man gör nya vänner
    1. Bild med titeln vara en populär tjej steg 5
    1. Uppsatta mål. Det kan låta konstigt, men att ställa in mål kan hjälpa dig att skapa nya vänner. Detta är särskilt sant om du är på blygsidan. Att ställa in små mål för dig själv, som tillåter dig att gradvis bryta ut ur ditt skal, kan hjälpa till att öka din popularitet.
    • Ställ in små mål för dig själv först. Till exempel kan du lova att göra små samtal med en ny person före klass varje måndag, onsdag och fredag.
    • När du börjar känna dig mer bekväm att umgås med andra, försök att ställa in större mål. Du kan lova att du går till födelsedagsfestet du var inbjuden till och försöka prata med minst 3 nya människor.
    • Om du är ihållande med att följa upp dina mål, så småningom känner dig mycket mer bekväma socialisering. Detta kan låta dig träffa nya människor och göra ett stort antal nya vänner.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 6
    2. Bjud in människor att göra saker med dig. Om du vill göra fler vänner måste du fokusera på att umgås utanför klassrummet. När du blir bekväm att hänga i skolan, försök att bjuda in någon ut. Fråga en bekant om han eller hon vill se en film eller få kaffe. Försök att få en grupp tillsammans för att göra något roligt, som att gå till köpcentret.
  • Var inte rädd för att fråga en populär tjej att göra något med dig, speciellt om du redan har etablerat en fast anslutning med henne i skolan. Om du kommer överens med någon inne i klassrummet är det en bra chans att personen skulle vara öppen för att spendera tid med dig utanför klassrummet.
  • Bild med titeln vara en populär tjej Steg 7
    3. Ta inte avslag som personligen. Rädsla för avslag är en stor anledning att människor avstår från att sätta sig där ute. Avslaget händer dock alla. Bara för att någon inte vill se en film med dig på en viss fredag ​​betyder inte att personen inte är intresserad av din vänskap.
  • Människor har andra förpliktelser. Om en populär tjej minskar din inbjudan att få kaffe, kan hon verkligen vara upptagen. Använd inte detta bakslag som en anledning att dra tillbaka sig i ditt skal.
  • Kom ihåg att det är mycket du inte vet om andra människor. Den som du pratar med har en litany av skyldigheter och problem du inte vet om. Om någon säger "Nej," den personen kan vara blyg eller upptagen.
  • Ta avslag som ett mindre bakslag. Du kan försöka be någon att umgås om några veckor om de säger "Nej" första gången.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 8
    4. Få på sociala medier. Sociala medier kan hjälpa dig att vara populär, särskilt i gymnasiet. Många tonåringar har konton som Snapchat, Instagram och Twitter som är en stor aspekt av socialisering. Många inbjudningar till evenemang, liksom konversation och bindning, händer online.
  • Ta reda på vilken typ av sociala medier som är populära i din skola. Om de populära tjejerna verkligen är intresserade av Snapchat, registrera dig för ett konto. Du kanske vill kolla med dina föräldrar innan du öppnar vissa sociala medier, men bara för att se till att det är okej i ditt hem.
  • Fokusera på meningsfulla interaktioner online. Människor tenderar att svara bättre på personliga meddelanden över vaga statusuppdateringar. Gratulera en av de populära tjejerna om att vinna en stavningsbee eller bli accepterad i ett sommar praktikprogram.
  • Tänk på att virtuella vänner inte kan klara sig för riktiga vänner. Medan socialisering online kan förbättra befintliga relationer, undvika att prata med främlingar på internet. Det kommer inte bara att öka din övergripande popularitet, det kan också vara ett säkerhetsfråga.
  • Bild med titeln vara en populär tjej Steg 9
    5. Behandla andra hur du vill behandlas. Om du vill ha fler vänner, måste du ha något som erbjuder människor. Kom ihåg den gyllene regeln när du söker nya vänner och behandlar andra som du vill behandlas. Människor dras naturligt till människor som är respektfulla och snälla mot andra.
  • Del 3 av 4:
    Hur man har rätt inställning
    1. Bild med titeln vara en populär tjej steg 10
    1. Ge dig själv en makeover. Medan du inte ska fokusera på ser ensam för att vara populär, är självförtroendet viktigt till popularitet. Att ge dig en ny frisyr och byta upp din garderob och smink kan hjälpa dig att må bättre om dig själv. Det här kan göra dig mer benägna att sätta dig där ute och söka nya vänskap, vilket ökar din popularitet.
    • Försök att gå med trender som du personligen tycker om. Om du har något du hatar, kommer du inte att känna dig säker på det. Detta kan göra dig mindre benägna att umgås. Om du hatar leggings, följ inte leggingsutvecklingen i din skola. Om du märker många populära tjejer bär stövlar, och du älskar ditt par svarta spetsar, kan det vara en bra trend för att du ska följa.
    • Försök att hålla reda på trender och ha trendiga kläder. Just nu butiker som Hollister, A & F, Brandy Melville, Forever 21, Pacsun och Aeropostale är alla bra ställen att handla på. Men har också unika quirky saker att ändra saker lite.
    • Du kanske vill byta upp ditt hår och smink. Du kan gå till sminkräknaren på en lokal skönhetssalong och be om en attraktiv varje dag smink. Fråga en stylist på en salong vad som skulle vara en smickrande frisyr för dig. Makeup och hår som fungerar bra för dina funktioner kan stärka ditt självförtroende och i sin tur öka din popularitet.
  • Bild med titeln vara en populär tjej Steg 11
    2. Leende. Medan leende är en liten förändring, kan det få dig att se mer positivt och enkelt. Att sträva efter att le mer kan hjälpa till att öka din popularitet och vinna dig fler vänner. Arbeta med att le framför en spegel tills du hittar ett vinnande och tillmötesgående leende. När du navigerar i korridorerna, försök att le på andra.
  • När folk pratar med dig, gör ett försök att le under konversationen.
  • När du introducerar dig själv till nya människor, blinkar ett leende på dem och gör ögonkontakt.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 12
    3. Var vänlig. Om du är en varm och vänlig person kan människor dras till dig. Detta kan vinna dig fler vänner och mer popularitet. Arbeta med att odla en vänlig attityd för att vara populär i din skola.
  • Försök att visa människor du är glad att se dem. Om det är lämpligt, ge en vän en kram eller en klappa på axeln när de möter dem i allmänhet.
  • Visa äkta entusiasm när du är runt andra. Le och skratta under konversation.
  • Var snäll mot alla. Fråga flickan i geometri hur hennes dag går. Gör konversation med pojken som sitter själv. Vara verkligen intresserad av vad de måste säga. Om du är snäll mot alla, kommer folk att tycka om dig. Du skulle hellre vara den tjej som är populär eftersom hon är välskött snarare än flickan som är populär eftersom hon reglerar rädsla.
  • Var öppen med nya människor. Slå upp en konversation mellan klasserna. Sitta vid ett nytt lunchbord. Presentera dig själv på ett vänligt sätt i ett försök att lära känna nya människor och få nya vänner.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 13
    4. Fråga om andra. Människor dras till människor som visar ett intresse för sina liv. Under samtal med andra, fråga frågor. Ge människor en möjlighet att prata om sig själva och deras intressen.
  • Ställ frågor om att lära oss om andra. Fråga om andras intressen och lustar. Fråga något som, "Vad är ditt första minne?" eller "Vad är din favorit sak att göra på helgerna?"
  • Detta kan vara en bra teknik på fester. Du kommer att kunna hålla en konversation ett tag genom att ställa frågor, eftersom människor tycker om att prata om sig själva. Du kan verkligen lära känna någon genom att fråga många frågor.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 14
    5. Lyssna. Att vara en bra lyssnare kan hjälpa människor som du mer, så att du kan vara mer populär. Försök att verkligen lyssna på vad andra säger. Om du inte förstår något, fråga en uppföljningsfråga för att du förstår. Visar ett genuint intresse för vad andra måste säga kan verkligen hjälpa till med din popularitet.
  • Ge människor utrymme att prata. När någon avslutar en mening, vänta 5 till 10 sekunder för att se till att de är verkligen färdiga.
  • Försök att balansera prata och lyssna.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 15
    6. Vara en bra person. Ett annat sätt att vara populärt är att vara till hjälp för andra. Lyssna när en vän är i behov. Om någon behöver hjälp med ett läxproblem, erbjuda att låna dem en hjälpande hand. Folk vill vara runt människor som är omtänksam och snäll mot andra människor. Att försöka vara hjälpsam kan hjälpa dig att vara mer populär.
  • Medan du är hjälpsam är det bra att göra nya vänner, undvika att bli utnyttjad. Om någon ständigt frågar dig för gynnar, är det okej att etablera gränser.
  • Var säker på att ingen använder dig. Om vänner inte är till hjälp för dig i gengäld, kan du vara bättre med sådana människor ur ditt liv. Om någon lånar pengar från dig och de är skyldiga dig, påminna dem. Om de inte returnerar pengarna, berätta det för dem.
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 16
    7. Var dig själv. Det är en kliché som säger av en anledning. Att vara äkta kan hjälpa dig att vinna vänner. Medan många människor känner att de måste förändras för att vara populära, tenderar folk att vara naturligt dras till människor som är bekväma i sin egen hud. Försök att låta din personlighet visa igenom. Var inte rädd för att ta upp dina egna intressen och lustar när möjligheten presenterar sig själv. Låt dina unika egenskaper, som din humor, skina igenom under konversationer.
  • Del 4 av 4:
    Hur man undviker ömsesidigt tryck
    1. Bild med titeln vara en populär tjej Steg 17
    1. Lita på dina instinkter. Medan du är populär kan vara kul, bör du aldrig sätta dig i en situation som gör dig obekväma bara för att behaga andra. Om du känner dig obekväma i en situation, lyssna på denna tarmstinkt. En negativ tarmreaktion pekar ofta på en farlig situation.
    • Tillbaka ur en situation när du blir obekväma. Hitta ett sätt att ursäkta dig från en fest eller ens om du blir nervös.
    • Du kan försöka göra en snabb ursäkt om du inte vill komma in i en konfrontation i ögonblicket. Till exempel, säg något som, "Ledsen, men jag borde gå. Jag kommer ner med en riktigt dålig huvudvärk."
  • Bild med titeln vara en populär tjej steg 18
    2. Delta inte i olaglig eller omogen aktivitet. Om du deltar i en händelse där droger eller alkohol används, är det bäst att lämna. Du vill inte vara populär på bekostnad av din egen säkerhet. Det kan också finnas rättsliga konsekvenser för att dricka eller använda olagliga droger. Om du är pressad till att göra något olagligt, hitta ett sätt att lämna situationen snabbt.
  • Om du kommer till en fest där det kan finnas alkohol eller droger, planera vad du ska göra i händelse du är pressad för att delta. Du kan ha en pålitlig vän på samtal som kan hjälpa dig att få dig ut ur denna situation.
  • Bild med titeln vara en populär tjej Steg 19
    3. Undvik mobbning. Negativt peer-tryck kan ofta uppmuntra dig att mobba eller ostracize andra studenter. Populära klienter i mitten eller gymnasiet engagerar sig ofta i mobbning. Kom ihåg att mobbning kan ha allvarliga känslomässiga konsekvenser för målet. Undvik frestelsen av skvaller och var inte öppet (eller till och med inte öppet) grym för andra studenter på din skola. Om du någonsin blir mobbad, gå till en webbplats som heter Stymie till anonymt fil en rapport.
  • Det kan vara mycket svårt att försöka motstå negativt peer-tryck, men kom ihåg fördelarna. Du mår bättre om dig själv och du kan påverka andra kamrater att motstå saker som mobbning och skvaller också.
  • Bild med titeln vara en populär tjej Steg 20
    4. Fokusera på positivt peer-tryck. Peer-trycket är inte alltid negativt. Ibland kan dina vänner trycka dig i en risk som är värt det. Goda vänner, till exempel, kommer att uppmuntra dig att skicka dina dikter till den tävlingen eller fråga din förälskelse på ett datum. Vänner kan också avslöja dig för nya och intressanta saker, som en ny musikgrupp eller författare. Medan du avvisar negativt peer-tryck, fokusera på positiva. Låt dina vänner lära dig om nya saker och hjälpa dig att hitta möjligheter för roligt, lärande och personlig tillväxt.
  • Tips

    Skvaller inte eller engagera dig på något sätt. Att sprida rykten är inget sätt att göra vänner och kan få människor att förlora sitt förtroende för dig. Även om du verkligen tycker om någon, engagera dig inte i skvaller.
  • Oroa dig inte om det finns människor som inte gillar dig, inte alla kommer. Var snäll mot dem, för att du inte vill ge dem en annan anledning att inte tycka om dig.
  • Justera dig själv och förändra dig själv är två olika saker. Försöker vara någon du inte kommer inte att vinna dina vänner-Alla kommer att se igenom din handling någon gång. Försök att bygga av vem du redan är. Mycket olika slags människor kan alla bli populära, så försök inte passa en form.
  • Kom ihåg att det tar tid att bli populär. Det kan ta en månad eller mer. Det kommer inte bara att hända över natten. Titta bara på det som ett socialt projekt som du kan arbeta på.
  • Undvik att stanna hemma på helgerna. Se till att du har kul med dina vänner (eller gå solo). Ju fler människor ser dig ha kul, desto mer vill de hänga med dig. Studier har visat att välbekanta ansikten är mer tilltalande än okända. Det är fortfarande okej att ha en chill helg, men vistas hem varje helg kommer inte att göra dig cool.
  • Försök att titta på tv visar alla andra klockor så att du kommer att ha något att prata om med de populära tjejerna, men se till att de visar att du tycker om och känner är lämplig. Fråga en förälder om tillstånd att titta på showen.
  • Var inte cocky. Att vara säker på dig själv är bra men låt inte ditt förtroende ta över dig. Agera inte som om du är för cool för vissa människor när du är populär och inte agera uttråkad när någon talar.
  • Om det inte fungerar, var tålamod. Inte alla blir populära över natten.
  • Tro på dig själv och glöm inte vem du verkligen är. Offra inte dina övertygelser bara för att vara populär. Var dig själv, alla andra är redan tagna. - Oscar Wilde.
  • Detta är viktigt - om de populära barnen gör mycket olämpliga saker som droger, rökning och / eller vandalism, är det inte värt att hänga med dem. Skydda dig nu genom att göra bra val. Bra val leder till en lycklig, hälsosam framtid.
  • Gör vad som gör dig bekväm.
  • Om du är mobbad av en populär tjej, istället för att hämnas, var snäll mot dem, och om de fortsätter att mobba / skada dig, prata med en förälder / lärare.
  • Var dig själv! Låt folk älska det riktiga du istället för någon du låtsas vara.
  • Varningar

    Även om popularitet ibland inte handlar om betyg, om du är generellt smart och en cool person, kommer folk att tycka om dig eftersom du har en bra balans av cool och smart.
  • När du försöker bli involverad i skolan, se till att det verkar vara naturligt. Var inte påträngande eller fråga för många frågor. Var inte irriterande. Att göra det kommer att få andra att känna att du gör vänner med dem för ett syfte.
  • Var inte meningsfull eller snobbig! I filmerna visar de populära tjejer som medelvärda, snobbiga och rika. I själva verket vill ingen hänga med genomsnittliga snobb, och det är 100% möjligt att vara populär utan att vara rik eller äga en enda designer outfit. De populära tjejerna är de fina tjejerna som är gillade och har massor av vänner.
  • Om du har gjort vänner med andra personer som är populära, överge inte dina gamla vänner. Få dina gamla vänner att följa med dina nya vänner så att du kan hänga med alla dina vänner.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande