Hur man är snygg i gymnasiet

Att vara snygg är ett subjektivt koncept, eftersom det verkligen kommer ner till att klä sig bra för din kroppstyp och personlighet. Du kan hjälpa din stilishness att komma fram genom att kombinera kvalitetskläder, bra grooming och ha en känsla av vad som fungerar bra för dig.

Steg

Del 1 av 4:
Arbeta med din egen stil
  1. Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 1
1. Bestäm om du vill följa modetrender eller skapa din egen. Endera tillvägagångssättet är bra. Också, ha en bra känsla av det som ser bra ut på dig, för att undvika modefel.
  • För att hålla fast vid de senaste stilerna, läs Teen Mags, som Teen Vogue, Tiger Beat och Seventeen.
  • Bläddring på nätet "se böcker" är ett fantastiskt sätt att få en mycket nödvändig inspiration om du saknar det.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet Steg 2
    2. Håll sakerna enkla. Kanske pläd eller en liten burst av paljetter. Något som ett par capris och en lös tröja, med en tank top under. Enkel och elegant.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 3
    3. Kolla vad andra har på dig. Det är bra att bli inspirerad av vad de andra har på sig, och till och med att ta reda på var den pojken eller tjejen köper sina kläder från. Det viktigaste är att vara säker på att det du är fancy på en annan person kommer också att se bra ut på dig.
  • Var inte rädd för att fråga en annan pojke eller tjej som lagrar de får sina kläder från. Det är en komplimang. Om de inte vet, bryr dig inte eller inte berätta för dig, säg bara något som "Inga bekymmer, jag ville bara komplimangera dig på din goda smak".
  • Om du vill delta i varma trender på din skola, är det coolt. Men än en gång, om kläderna inte passar dig, känner dig inte skyldig att passa dig själv.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 4
    4. Var medveten om att stil handlar inte bara om att kopiera andra.Gå inte överbord på att försöka se ut som någon annan. Om du ser något annat som du verkligen gillar, köp sedan det. Slösa inte bort din tid att få kläder att behaga andra. En del av mode handlar om att göra dig glad för att du är värd det.
  • Del 2 av 4:
    Hitta kläder
    1. Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 5
    1. Gå och shoppa på köpcentret. Du kan gå med vänner om det gillas men ta inte bort dem om du känner att allt de gör är att distrahera dig eller försöka övertyga dig om att få kläder annorlunda än det som du vill. Om de är bra för att ge ärliga råd, kan de dock vara till hjälp.
  • Bild med titeln vara snygg i mellanskolan Steg 6
    2. Slå de trendiga butikerna. Ta reda på vilka kläder som visas och anses vara trendiga genom att surfa på olika butiker. Att ha en översikt över vad som är i mode kan hjälpa dig att få en bättre uppfattning om vad du gillar bäst. Det innebär att du inte köper de första sakerna du ser - objekten kommer fortfarande att vara där när du går tillbaka efter att ha tänkt på det.
  • Bild med titeln vara snygg i mellanskolan Steg 7
    3. Tänk på sparsamhet och välgörenhetsbutiker också. Trevligt, enstaka bitar kan hittas för lite pengar i sådana butiker och dessa kan verkligen lägga till ditt utseende. Många sådana butiker färgkod kläderna, vilket gör det enkelt för dig att hitta bitar i dina favoritfärger. En touch av unik är bra för din mode stil.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 8
    4. Ange mål på vad du vill få för varje resa.Till exempel: "Jag vill få en ny kjol, två par jeans och en vit spets tröja idag". Att ha specifika saker i åtanke hjälper dig att fokusera enbart på vad du verkligen vill få, istället för att bli distraherad på saker du inte behöver eller redan har i din garderob.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 9
    5. Se till att eventuella kläder du slutar välja kompletterar dig och din personliga stil. Välj färger som ser bra ut på dig och det passar bra. Kom ihåg att mode är inte värt obehag, särskilt inte i skolan.
  • Del 3 av 4:
    Lägga till tillbehör
    1. Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 10
    1. Bestäm vilka tillbehör som ska fungera med dina kläder. Var också medveten om vad skolan tillåter via tillbehör.
  • Bild med titeln vara snygg i mellanskolan Steg 11
    2. Spendera inte femtio dollar på ett halsband. Om du gör det kommer det att suga när du ser en söt armband, eller när du upptäcker en söt handväska och har inte råd med det.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 12
    3. Överdriv inte tillbehören. För tjejer, accessorize med olika bangles, halsband och pendlar, ljusa örhängen och avslappnade men söta kläder, men inte bär armband på båda armarna eller ringar på varje finger. Använd inte alla enskilda smycken du äger. För pojkar, hattar, bälten, armband, ringar och örhängen är coola tillbehör, som föredragna.
  • Del 4 av 4:
    Dressing att vara snyggt
    1. Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 13
    1. Klä som passar vem du är. Bära saker som reflekterar vem du är, inte tjejen eller pojken i klassen som du tycker klänningar fabulously. Försök inte vara något du inte är. Rocka din personlighet med en stil du är bekväm med. Var bara dig själv.
  • Bild med titeln vara snygg i gymnasiet steg 14
    2. Återspegla en del av din personlighet i dina kläder. Till exempel, om du är en lugn, otydlig person, prova en söt rutig kjol med en knapp-up. Om du är en pratsam typ, prova en färgstark neon regnbåge, eller om du är en punk vippare, prova lite rosa och svarta kjolar och hoodies. Ta en dag i veckan och ha något trevligare eller något du inte gav rättvisa förut.
  • Tips

    Tänk på vad du har på dig. Kommer det att vara bekvämt i skolan? Kommer det att ta mig för länge att sätta på efter p.E. klass? Ska jag fortsätta att justera mina kläder?
  • Försök med flera färgade bangles och en modering, eller trä och metall-armband. Stora, runda, färgglada ringar ser bra ut, och eller långa, pärlstavkedjor, eller en ekostil, prova skal eller Strängarmband, Halsband med naturliga fjädrar, och unika, pärlstav örhängen eller trähoppar.
  • Gå vidare och behåll din vanliga stil, lägg bara till en ny twist. Eller, prova ett helt annat utseende. Bara se till att det ser bra ut på dig innan du köper den.
  • Kom ihåg: Var inte rädd för att få tillgång till, men inte bära för många tillbehör heller! Till exempel är en uppsättning av sex armband och ett sött halsband perfekt, men en uppsättning av 15 armband, tre stora halsband och skakiga örhängen är överkill!
  • Stil ditt hår på olika sätt. Några populära stilar inkluderar flätor, krullar, röriga bullar, snygga bullar, täta hästar, eller bara naturligt hår.
  • Håll dig till grunderna och lägg till unika tillbehör eller vridningar.
  • Uttrycka dig själv i vad du har på dig.
  • Varningar

    Använd inte saker som får dig att känna sig obekväma.
  • Pengar slösas bort på kläder är pengar som kan spenderas på att ha roliga erfarenheter. Spendera inte för mycket av dina besparingar på kläder.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande