Hur man är populär i år 6 på grundskolan

Är du i år 6 i primär och vill vara känd? Följ dessa steg och du kan bara hitta dig själv flickan alla önskar!

Steg

  1. Bild med titeln Var populär i år 6 i grundskolan Steg 1
1. Öva god hygien. Se till att du borstar tänderna två gånger om dagen, i två minuter. Dusch varje dag, se till att du tvättar överallt. (Ja, överallt!) Tvätta håret och möta varannan dag, med hjälp av schampo och balsam för ditt hår och spotskrubb och fuktkräm för ditt ansikte.
  • Bild med titeln Var populär i år 6 på grundskolan Steg 2
    2. Klä med din egen stil. Om du bär uniform, gör dig själv ute på något sätt som att rulla upp ärmarna. Om du får bära dina egna kläder till skolan, klär dig i vad du känner. Om du vill regera skolans catwalk, kolla sedan vad de populära människorna har på sig och klär sig som liknar dem. Klä inte exakt samma, eller du kommer att titta ner som en copycat.
  • Bild med titeln Var populär i år 6 på grundskolan Steg 3
    3. Skaffa vänner. Om du pratar med det populära folket, var säker. Gå upp till dem med ett sött leende på ditt ansikte och säg "Hej! Jag har aldrig riktigt lära känna er, men jag har hört att du är väldigt trevlig!". Var noga med att komplimangera dem och med en chans kan de bjuda in dig att äta med dem till lunch.
  • Bild med titeln Var populär i år 6 på grundskolan Steg 4
    4. Prata med potentiella romantiska intressen. Om någon inte tas och du gillar dem, är du alla uppsättning. Försök att se bra ut och gå över till var de kan vara. Prata med en av dina vänner för råd innan du gör ditt drag. Prata med personen och efter ett tag bekänn dig att du har en förälskelse på dem och fråga dem om de gillar dig. Om de inte bara säger "Åh, okej, tänk dig då." och starta ett nytt ämne. Om ja säga, "Häftigt." Om några rykten sprider, se till att en av dina vänner är där för att hjälpa till att bekämpa rykten. Det är inte ett behov av att vara i ett förhållande, men om du har en, är chansen att bli bättre känd.
  • Bild med titeln Var populär i år 6 på grundskolan Steg 5
    5. Gör ditt hår bra. Lär dig hur man gör en flät eller en fishtail, eller kanske krulla ditt hår. Fråga din vän, mamma eller syster att hjälpa dig med ditt hår. Se till att ditt hår ser bra ut, om du går för en rörig flät, för om det inte ser bra ut, kan du få veta av en lärare.
  • Bild med titeln Var populär i år 6 på grundskolan Steg 6
    6. Var verkligen trevligt! Om du är snäll mot alla, kommer goda saker att höras om dig. Försök att göra ett bra första intryck och när du är runt skolan, ge alla ett vänligt leende och en "Hallå!". Om du ser efter de unga och de är positiva om detta - kan de krama dig runt alla, vilket gör att du ser ut som en trevlig person. Fortsätt leende och njut av grundskolan. Du har ett år av det kvar, så få det mesta av det!
  • Tips

    Skryta inte. Det kommer att få dig att se väldigt meningsfullt.
  • Om du faller ut med någon, gå bara förbi dem med dina vänner för att visa att du har en bra tid. Detta kommer att få dem att känna sig avundsjuk och vill vara vänner med dig igen.
  • Om du har en betydande annan, irritera inte dem med "Älskar du mig?" Om de inte älskar dig, kommer de att dumpa dig. Respektera sina val och känner inte generad. Irritera inte dem med "Varför älskar du mig inte?" Om de inte säger ja till din partnerförfrågan. Detta kommer att lägga dem av dig ännu mer.
  • Låt bli ha på sig för mycket smink. Om det är tillåtet, ha lite concealer för att täcka upp fläckar, en naturlig ögonskugga, lite ljus läppstift eller en touch av läppglans. Spara hela smink sak för gymnasiet.
  • Nyckeln till att göra goda vänner är motståndskraft, så fortsätt att försöka och det kommer allt att vara värt det.
  • Om du ser ut som du försöker vara populär så kommer ingen att verkligen vilja umgås med dig. Bara spela det coolt och var dig själv.
  • Leende! Människor gillar att vara runt någon som är glad och sprider positiv energi.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande