Hur man hanterar din period i skolan

Att hantera din period i skolan är inte alltid kul, speciellt om du får kramper och hitta det svårt att göra tid att ta en resa till badrummet. Men om du gör en solid spelplan, behöver du aldrig oroa dig för att hantera din period i skolan - eller om att bli fångad med en oväntad överraskning - någonsin igen. Det viktigaste är att få dina leveranser redo och att vara bekväma med att ta resor till badrummet. Kom ihåg att du borde vara stolt över att få din period och att det inte borde vara en källa till förlägenhet.

Steg

Del 1 av 4:
Vara förberedd
  1. Bild med titeln Deal med din period i skolan steg 1
1. Har dynor eller tamponger med dig hela tiden. Om du verkligen vill vara beredd på din tid i skolan, är det viktigaste att ha kuddar, tamponger, pantyliners eller vad som helst du använder regelbundet med dig under hela skolåret, så du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar. På det sättet är du alltid förberedd - och du kan hjälpa till med en vän som inte är det.
  • Du kan också överväga att använda menstruationskoppar, som sätts in i vagina och samlar blod vid sin bas. De kan vara upp till 10 timmar, och du kommer inte att kunna känna dem. Även om de inte är lika populära som tamponger eller dynor än, är de lika säkra.
  • Om du har perioder och du tror att din period kommer att komma idag (enligt din periodcykel), är det alltid bättre att sätta på en kudde eller pantiliner strax innan du går till skolan, bara för att undvika bekymmer. Även om du inte lägger en kudde, pantiliner eller tampon på, har alltid extra underkläder och byxor praktiska.
  • 2. Förstå att att få din period är inget att betonas om. När din period först kommer, bör det finnas en liten mängd, inte en stor spurt av blod. Därför finns det ingen anledning att oroa sig för dina klasskamrater som upptäcker det faktum att du har fått din period. Och det finns ingen anledning att oroa sig för att människor hörde dig öppna en kudde eller tampong i badrummet heller. De flesta kommer sannolikt att ignorera någon rostiga de hör, precis som du förmodligen gör.
  • 3. Starta en kampanj för att göra din skola "periodvänlig." Be om kuddar och tamponger som ska göras tillgängliga i badrummen, så att tjejer inte behöver ta tid i skolan eftersom de inte har dem till hands. Be att alla badrum har faciliteter för bortskaffande av begagnade kuddar och tamponger. Och viktigast av allt, fråga att eleverna får en paus per klass så att de kan gå om de plötsligt får sin period.
  • Bild med titeln Deal med din period i skolan Steg 2
    4. Hitta bra ställen att stash dina sanitära leveranser. Även om det inte finns någon skam i att ha någon, se dina sanitära tillbehör, kan du hitta platser att stash dem om du är orolig över det. För en sak kan du lägga dem i din handväska, men om du inte kan bära handväskor i skolan, kan du enkelt placera dem i ditt pennfall, tuck en kudde i fickan på din mapp eller bindemedel, eller ens placera en tampong ner i dina stövlar om du inte har några bättre alternativ. Om du tänker på några "gömställen" i förväg så kommer du inte vara så nervös när den tiden i månaden kommer.
  • Om du har en skåp, använd den. Detta kommer också att vara ett enkelt ställe för dig att hålla dina varor hela året istället för att behöva ta med dem när månaden kommer.
  • Bild med titeln Deal med din period i skolan Steg 3
    5. Packa ett extra par underkläder och byxor bara för att känna sig trygga. Det är osannolikt att du kommer att läcka genom dina underkläder och byxor, men att vara beredd med ett extra par underkläder och byxor eller leggings i händelse av en nödsituation hjälper dig att undvika oro. Bara veta att de är där om du behöver dem kommer att hålla dig från att oroa dig för att ha din period eller ha läckage.
  • Du kan också ta med en tröja eller tröja för att linda runt midjan, bara i fallet.
  • Bild med titeln Välj det hälsosammaste chokladsteget 6
    6. Packa en choklad godis bar. Om du har din period eller upplever PMS, kanske du vill lägga till lite extra choklad till din kost. Studier visar att choklad lindrar några av symptomen på PMS, och dessutom är choklad utsökt. Att ha en liten choklad kan få dig att känna sig mer stabil känslomässigt, förutom att ge dig en välsmakande behandling.
  • Bild med titeln Deal med din period medan camping steg 10
    7. Har lite läkemedel redo att lindra menstruationsmärta. Om du tenderar att lida av menstruationsmärta som kramper, uppblåsthet, illamående eller någon av de andra symptomen som kan följa med din period, kan du bära lite medicin bara i fallet. (Bara se till att din skola tillåter det.) Du kan använda Tylenol, Advil, Midol eller en annan form av receptfria läkemedel som fungerar bäst för dig. Du behöver inte ta det när du får din period, men att ha den till hands hjälper dig att må bättre om du känner mindre än-bra.
  • Var noga med att prata med dina föräldrar och en läkare innan du tar något läkemedel för att se till att det är rätt för dig.
  • Bild med titeln bak ett fint barn steg 9
    8. Vet när man ska förvänta din period. Din period kanske inte är ganska vanlig än, men det kan hjälpa till att börja spåra det så du vet bara om när du ska förvänta dig det. Kommer inte bara att hålla dig från att bli överraskad i skolan, men det kan också leda dig att vidta försiktighetsåtgärder som kan hålla dig från att ha en nödsituation, som att ha på sig en pantyliner veckan du förväntar dig att få din period, bara om du få det lite tidigt. Om du inte har startat din tid men ändå förbered dig för första gången, om det är i skolan.
  • Den genomsnittliga menstruationscykeln är 28 dagar lång, men kan sträcka sig från 21 till 45 dagar i tonåringar och unga vuxna. Markera dagen Din period börjar på en personlig kalender, eller använd en mobilapp som hjälper dig att spåra din period, till exempel ledtråd, period Tracker Lite, min kalender eller månadscykler.
  • Bild med titeln administrera ett enema steg 9
    9. Bekanta dig med menstruationsvarningsskyltar. Menstruation orsakar ofta biverkningar som kramper, uppblåsthet, aknebreakouts och bröst ömhet. Om du upplever en eller flera av dessa symtom än vanligt, kan din period vara på väg.
  • När du märker symtom som dessa är det en bra tid att dubbelkontrollera dina varor. Se till att dina "nödsituationer" dynor eller tamponger är på rätt ställen och återställer din leverans av kuddar / tamponger och smärtstillande medel hemma.
  • Bära mörka kläder när du förväntar dig att din period drar nära. På det sättet, om du får någon oväntad blödning, kommer färgen att hjälpa till att maskera den.
  • Del 2 av 4:
    Reagerar när din period börjar
    1. Bildbeteckningen överlever din första period Steg 5
    1. Gå på toaletten så snart som möjligt. Detta gör att du kan bedöma situationen privat och hitta de leveranser du behöver göra det genom resten av dagen. Så snart du misstänker att din period har börjat, diskret, fråga din lärare för tillstånd att gå på toaletten.
    • Försök närma dig din lärare medan resten av klassen är upptagen med att arbeta. Du kan förklara situationen direkt om du känner dig bekväm att göra det, men om inte, kan du också få budskapet över med något i linje med "Jag måste gå till toaletten - det är ett tjejproblem."
  • Bild med titeln Deal med Teen Gravidy Steg 2
    2. Fråga en lärare, sjuksköterska eller vänner för säkerhetskopiering om du behöver det. Om du plötsligt har hittat dig med din period och inte har några varor, var inte generad att gå till dina vänner att fråga om de har några pads eller tamponger du kan använda. Om de inte kan hjälpa dig, försök att fråga en av dina kvinnliga lärare för hjälp (bara vet att kvinnor inte längre behöver använda tamponger eller dynor efter att de går igenom klimakteriet, som händer runt 45-50 år, så det kanske inte är det Vill du fråga dina äldre lärare).
  • Du kan till och med gå till skolkontoret för att be om extra tillbehör, eller fråga dem att ringa din mamma om du verkligen behöver hjälp. Var inte rädd för att åka dit om du verkligen har en nödsituation och kan inte få hjälp någon annanstans.
  • Om du behöver mer hjälp, överväga att besöka sjuksköterskan. Sjuksköterskan eller skolrådgivaren kan förklara insatserna och outs av menstruation om det är din första period, eller hjälper dig att få feminina produkter och en byte av kläder om det behövs.
  • Bilden med titeln överlever din första period steg 12
    3. Gör en nödkudde om det behövs. Om du inte har några bättre alternativ och hitta dig själv i badrummet med den nya ankomsten av din månadsbesökare, kan din bästa satsning vara att göra en nödkudde. Allt du behöver göra är att ta en lång bit toalettpapper och linda runt din hand minst tio gånger tills dynan är tjock nog. Placera det, längst, i ditt underkläder och ta sedan ett annat långt papper och linda runt dynan och din underkläder ytterligare 8-10 gånger tills dynan är ordentligt på plats. Du kan upprepa den här tiden med en annan bit toalettpapper. Även om detta inte är så bra som det riktiga, kommer det att göra i en nypa.
  • Om du har din period men det är riktigt lätt, kan du också göra en akut pantyliner. Bara få en längd av toalettpapper om så länge som panty-linjen i ditt underkläder, vika den över två eller tre gånger och placera den i ditt underkläder.
  • Bildbetaget är förberedd för din period Steg 11
    4. Vik en jacka runt midjan om det behövs. Om du har en tillgänglig, linda en extra t-shirt, jacka eller tröja runt midjan, speciellt om du misstänker menstruationsblod har läckt genom dina kläder. Detta borde hjälpa till att dölja några mörka fläckar tills du kan byta kläder.
  • Om det här är din första period, kom ihåg att de första perioderna i allmänhet inte är super tunga, så det är möjligt att du har märkt innan blodet har läckt igenom dina kläder. Med det sagt är det fortfarande en bra idé att ta hand om frågan så snart som möjligt för att begränsa risken för eventuell pinsamt läckage.
  • Om du upptäcker att blod har läckt igenom dina kläder, byt ut i ditt PE-kit (om tillgängligt) eller fråga skolsjuksköterskan eller rådgivare att ringa dina föräldrar för en byte av kläder. Oroa dig inte för klasskamrater som påpekar din plötsliga garderobsbyte - Om någon frågar det, kan du tillfälligt berätta för dem att du spillde något på dina byxor och lämna det på det.
  • Del 3 av 4:
    Ha en solid spelplan
    1. Bilden med titeln Få de bästa bilderna på en 3D-ultraljudssteg 3
    1. Håll hydratiserad. Även om det kan låta kontra intuitivt, kommer vistas hydratiserad att hålla din kropp från att hålla vatten, vilket gör att du känner mig mindre uppblåst. Du bör bära runt en vattenflaska eller se till att slå upp vattenfontänerna mellan klasserna så mycket som möjligt. Syfte att få minst 10 8-ounce glas vatten hela dagen. Det kan vara knepigt att dricka mycket under skolan, men du kan se till att dricka extra glasögon före och efter skolan.
    • Du kan också försöka att integrera mat med mycket vatten i dem i din kost för att du ska vara hydratiserad. Dessa livsmedel inkluderar vattenmelon, jordgubbar, selleri och sallad.
    • Minimera ditt koffeinintag, ta det lugnt på koffeinfri soda, te eller kaffe. Detta kan göra dig dehydratiserad och kan faktiskt göra kramper värre.
  • Bild med titeln förlorar vattenvikt Steg 1
    2. Ät mat som förhindrar uppblåsthet. Om du vill hantera din tid på bästa möjliga sätt, ska du undvika att äta mat som orsakar uppblåsthet. De största culpriserna är feta livsmedel och kolsyrade livsmedel. Det betyder att du ska hoppa över de pommes frites, glass eller hamburgare och läsk till lunch och fokusera på hälsosammare wraps, sallader eller kalkonsmörgåsar. Byt ut läsk med ett vatten eller ett osötat iste och du kan må bättre.
  • Fettmat gör att du behåller vatten, vilket gör att du känner dig uppblåst.
  • Du bör också undvika hela korn, bönor, linser, kål eller blomkål.
  • Bild med titeln förberedd för din period steg 14
    3. Försök att inte hoppa över gymklassen - det kan lindra menstruationsmärta. Även om du kanske känner att det sista du vill göra är att gå till gymklass, har det bevisats att träning faktiskt gör att du mår bättre när du är på din tid. Det har visat sig att aerob träning gör din kroppspump mer blod, vilket gör att det släpper ut endorfiner för att motverka prostaglandinerna i kroppen, vilket minskar dina kramper och smärta. Var inte frestad att sitta i blekarna med en rynka på ditt ansikte och gå där ute.
  • Naturligtvis, om du verkligen känner mig fruktansvärd, kan du behöva ta en paus från träning på en viss dag, men du kommer bli förvånad över hur mycket bättre du känner.
  • Om du hoppar över gym på grund av din period, kommer du att singla dig själv och uppmärksamma dig själv, istället för att göra vad alla andra gör och tar ditt sinne av din smärta.
  • Bild med titeln Behandla illamående och diarré under din period Steg 15
    4. Planera att ta badrumsbrott var 2-3 timmar. Innan du börjar din skoldag kan du göra en plan för att slå upp badrummen var 2-3 timmar så att du kan ändra dina kuddar eller tamponger om ditt flöde är tungt, eller bara se till att allt är i fungerande ordning. Du kan vara nervös om läckage, och bara ha bekräftelse på att allt är bra kan få dig att må bättre. Även om du inte behöver ändra din tampong varannan timme kan du sträva efter att ändra det var 3-4 timmar om du har ett tungt flöde - om din period är lättare, kan du kanske gå upp till 5 eller 6 timmar Men det rekommenderas inte eftersom det kan leda till giftigt chocksyndrom. För att undvika detta, var noga med att bara ha den lägsta absorbansen du behöver.
  • Att ta badrumsbrott varje 2-3 timmar hjälper också dig att lindra blåsan oftare. Lätta din blåsan När du har trängsel att använda toaletten kan hjälpa till att lindra kramperna i samband med din period.
  • Bild med titeln Överlev din första period Steg 10
    5. Kassera dina kuddar eller tamponger korrekt. När du är i skolan bör du se till att kassera dina dynor och tamponger på ett sanitärt sätt. Undvik att spola tamponger på toaletten, även om du gör det hemma, för att du inte vet hur stark rören är i din skola och du vill inte orsaka en översvämning. Försök att använda badrumsstallarna med små lager i dem.
  • Om du inte har turen att ha en papperskorgen i din stall, lägg bara upp dem med toalettpapper och kasta dem i papperskorgen ute - var inte blyg om det och kom ihåg att alla tjejer måste förfoga över sin sanitära servetter.
  • Var noga med att tvätta händerna efter att du har ändrat din kudde eller tampong.
  • Bild med titeln berätta för din lärare du
    6. Bära mörkare kläder om det gör dig mer bekväm. Även om det är osannolikt att du kommer att ha en läcka, kanske du vill ha mörkare kläder under veckan eller före din period, bara för att hålla dig trygg. Du kan bära mörkare jeans eller en mörkare klänning, så att du inte behöver oroa dig för att kontrollera din baksida eller fråga dina vänner att kolla efter dig varannan sekund. Planera några dagar med att bära söta, mörkare färger om det gör dig bekvämare.
  • Det sagt, låt inte din period hålla dig från att ha på dig dina söta nya outfits. Om du vill bära något lätt eller pastellfärgat, gör vad du vill, vet att det verkligen är inget att oroa sig för.
  • Bild med titeln Deal med en backstabbing vän Steg 6
    7. Vet hur man svarar när någon gör en okänslig kommentar. Kom ihåg att behandla dem hur du vill bli behandlad, även om de var oförskämda och att inte vara meningsfulla eller okänsliga. Om de kvarstår, kontakta en pålitlig vuxen. Prova följande svar under tiden:
  • "Jag är verkligen inte i humöret. Kan du snälla sluta det?"
  • "Jag behöver verkligen mitt utrymme just nu. Kan du snälla sluta det?"
  • Bild med titeln Gör läraren att du är smart steg 1
    8. Be om att bli ursäktad när det behövs. Om i klassen är ett bra alternativ att bli ursäktad för skolsjuksköterskan eller lugnt förklara din situation för läraren och lämna till din skåp och badrummet. Några bra förklaringar utan att gå alltför detalj är nedan.
  • "Jag har ett feminint ögonblick, kan jag snälla använda tvättrummet?"
  • "Moster Flo har gett mig ett besök. Jag skulle vilja bli ursäktad från klassen i några minuter."
  • "Jag har en feminin nödsituation... du vet."
  • Del 4 av 4:
    Upprätthålla en hälsosam tankegång
    1. Bild med titeln Deal med tonårsgraviditet Steg 12
    1. Var inte generad över det. Oavsett om du är en av de första tjejerna i din klass för att få din period eller en av de sista, kommer många tjejer att få sina perioder så småningom. Det är inte nödvändigt att vara generad över något som påverkar många kvinnor där ute, och som är en naturlig del av att växa upp och ha en mer mogen, föränderlig kropp. Din period är ett tecken på fertilitet, och du borde vara stolt över det, inte generad. Låt inte någon reta dig om det eller låta någon få dig att känna något annat än stolt över din period.
    • Ha en chatt med dina andra vänner om det. Du kommer att känna dig bättre att du inte är ensam i dina känslor.
  • Bild med titeln Berätta om vaginal urladdning är normalt steg 7
    2. Oroa dig inte för lukten. Många människor oroar sig för sina perioder som luktar "eller människor som kan berätta att de är på deras period. Men din period själv kommer inte att lukta - vad du kan lukta är lukten av en sanitetskudd absorberande blod efter några timmar. För att motverka denna oro kan du ändra din kudde var 2-3 timmar eller ha en tampong. Vissa människor gillar att bära doftande tamponger eller dynor, men den här lukten kan faktiskt vara kraftfullare än lukten av unscented sanitetsbindor, så det kan till och med irritera vagina. Men ändå kan du bestämma om det här är rätt för dig.
  • Du kan prova en doftplatta eller tampong hemma innan du bestämmer om du vill använda dem i skolan eller inte.
  • Bild med titeln Deal med en backstabbing vän Steg 8
    3. Se till att dina föräldrar vet om det. Din period borde inte vara en hemlighet eller något du är generad över. Även om du i början kan vara blyg om det är det viktigt att berätta för din mamma eller pappa om det så snart du har fått det. Din mamma eller en annan kvinna i din familj kan hjälpa dig att få rätt leveranser, gör att du är bekväm och hjälper dig att undvika att behöva smyga med din period. Kom ihåg att många tjejer måste gå igenom det här och berätta för dina föräldrar när det händer - ju tidigare du berättar, desto bättre kommer du att känna.
  • Dina föräldrar kommer att vara stolta över dig för att berätta för dem. Din mamma kan till och med kasta några tårar.
  • Om du bor ensam med din pappa kan du vara lite blyg om att berätta för honom. Men när du gör det kommer det att göra saker mycket enklare, och han blir glad att du var ärlig och öppen.
  • Bild med titeln Förberedd för din period Steg 13
    4. Var inte rädd att be om att använda toaletten i klassen om du behöver. Om du ber att använda toaletten till en manlig lärare, eller pojkar att höra, kan du säga att du brådskande behöver kissa, eller något annat om du vill (du vill inte vara generad framför dem). Om du har en nödsituation eller bara vet är det dags att ändra din sanitetsbindor, så ska du inte skämmas för att be om att använda toaletten. Om du går i skolan med tankegången att det inte är svårt för dig att använda toaletten om du behöver, så kommer du att känna dig mycket mer upphetsad att gå om din dag. Fråga dina lärare om du kan använda toaletten i klassen med självförtroende, eller till och med prata med dina lärare om det i förväg om det gör dig mer bekväm.
  • Var medveten om att dina lärare och administratörer ska vara mer än beredda att hjälpa dig med det här problemet. Du måste fortsätta att påminna dig om att du inte är den första som någonsin måste ta itu med sin period i skolan!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Många butiker säljer spandex boyshorts. Du kan bära dem över vanliga underkläder om du vill.
  • Om du är självmedveten om din väska med periodmaterial, försök att lägga saker ovanpå leveranserna för att dölja det - som småpaket med vävnader eller smink.
  • Om du bär uniformer på din skola, hjälper fickorna på dina shorts eller kjolar dig. Håll bara tampongen i fickan och gå rakt in i toaletten.
  • Var aldrig rädd att fråga en lärare eller annan vuxen för hjälp.
  • Om du har en manlig lärare och du är rädd eller generad att berätta om det, säg bara att du inte känner dig bra eller bara säga att det är en tjej sak, eller se till att du går före klassen.
  • Om du använder en tampong, bär också en kudde eller panty liner för att förhindra läckage.
  • Tänk på att alla tjejer får sina perioder och det finns inget att skämmas för.
  • Att vara sent till klassen kan vara om den sena klockan ringer.Oroa dig inte, en period är en naturlig sak som alla måste hantera och en sen dag kommer inte att påverka din utbildning.
  • Om du tar dig själv utan varor, fråga en betrodd vän som har haft sina eller göra en nödtoalettpapper. Var inte generad. Det är naturlig process för att få din period. Ibland kan det bara dyka upp oväntat.
  • Om du är självmedveten om din läckage, lägg till en extra tampong eller kudde.
  • Ändra din kudde eller tampong under urtaget. Detta gör det mindre sannolikt att få andra människor i badrummet.
  • Om du är orolig för andra att veta att du är på din tid, försök använda ett enstallbadrum (om tillgängligt), som ett handikappbadrum eller toaletten i sjuksköterskans kontor. Det är mycket mer privat och kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad.
  • Om din skola inte låter dig bära runt påsar så kan du göra ett litet kit kanske ett rent par underkläder och två dynor. Då kan du gömma det i en blazer, skjorta / blus, shorts eller kjolficka.
  • Om du inte har några svarta leggings eller jeans, kan du alltid bära någon form av leggings med kjol eller några shorts.
  • Försöker syfickor på ditt underkläder (nära midjebandet) och sätta pads eller tamponger i fickorna för att dölja dem.
  • Om du har tunga perioder eller du är inte så säker för tillfället, köp sedan superabsorberande kuddar för att undvika obehag eller läckage. Undvik superabsorberande tamponger - dessa är förknippade med en ökad risk för giftigt chocksyndrom.
  • Håll dig lugn och kollektiv eftersom om du inte kan svimma. Det är möjligt att svimma under din period om du har en fobi av blod.
  • Om du är orolig för gymbyxor i PE som är för lös och din pad som flyger ut, särskilt i fuktiga klimat, bär cykelhorts eller spandex shorts. Eller det bästa alternativet, tracksuit bottoms!
  • Använd inte ljusa kläder för att undvika synliga läckagefläckar.
  • Om du har en skoluniform och det läcker på din kjol / byxor, skriv bara din hoppare runt midjan. Om du går till en skola där de inte låter dig gå på toaletten under klassen, gå före eller efter, beroende på hur länge klasserna är. Om det är en kvinnlig lärare, berätta bara för henne att det är brådskande och hon kommer nog att låta dig gå.
  • Om du är en första timer kan du alltid chatta med tjejer som redan har haft sin period.
  • Du kommer att sitta ner mycket i skolan, så se till att din kudde eller tampong är bekväm och kommer inte läcka.
  • När du är på din tid, se till att du är comfy och avslappnad. Hitta periodprodukter för att hålla rent och smärtstillande medicin om du har dåliga kramper.
  • Om du plötsligt fläckar dina bottnar i skolan och du inte har leveranser, oroa dig inte. Be bara en lärare att ordna det för dig. Var inte blyg.
  • Om du har regelbundna eller tunga tamponger men kan inte ändra dem ofta nog, försök ha på sig en kudde och en tampong under skolan.
  • Vissa skolor har tamponger och dynor tillgängliga i kvinnornas badrum.
  • Om du har uniformer och du inte kan bära mörkare kläder, bära bara ett andra par byxor (eller leggings under dem), eller se om du kan bära shorts eller leggings under din kjol.
  • Om du blir riktigt desperat kan du alltid linda en ren socka i toalettpapper för en nödkudde. Det kan tvättas eller du kan bara kasta ut det.
  • Varningar

    Vara ren. När du kommer ut ur badrummet, se till att du lämnade rena och städa och inte röriga. Kom alltid ihåg att tvätta händerna.
  • Innan du tar emot Advil eller Pamprin, etc. till skolan, se till att det är tillåtet. De flesta skolor har strikta regler om droger, som inkluderar över disken mediciner, och att det kan få dig i trubbel.
  • Om du lämnar en tampong för länge kan du utvecklas giftigt chocksyndrom, vilket är en sällsynt men dödlig sjukdom. Se till att du ändrar din tampong var 4: e 8 timmar för att vara säker. Läs anvisningarna på din Tampon-förpackning för att vara fullt medveten om riskerna.
  • Ändra din kudde var 4-6 timmar, eller din tampong var 4: e 8 timmar. Detta kan ändras beroende på hur tung din period är.
  • Kom ihåg att aldrig spraya parfym på dina kuddar och / eller tamponger före användning och sprut aldrig parfym runt din vagina. Det kan irritera dina könsorgan.
  • Saker du behöver

    • Dynor eller tamponger
    • Smärtstillande medel (E.g. Tylenol, Advil, Midol)
    • Reservförändring Om din skolas tjejs toalett säljer kuddar eller tamponger
    • Reservförändring av byxor och underkläder
    • Tröja
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande