Hur man ringer till storbritannien från usa

Om du vill hålla kontakten med människor i Storbritannien, kan du enkelt ge dem ett samtal från Förenta staterna. Att ringa någon i Storbritannien måste du ringa "011", sedan "44," följt av personens nummer. När du ringer Storbritannien finns det ett par andra saker du också bör tänka på, som de extra avgifterna du kan medföra från att ringa ett internationellt samtal. Om du följer rätt steg och ringa rätt nummer, ska du prata med någon i Storbritannien på nolltid.

Steg

Del 1 av 3:
Uppringning av telefonnumret
  1. Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 1
1. Ring 011 eller "+" -knappen. 011 är numret som du ringer för att ringa utanför USA. Vissa mobiltelefoner kräver att du ringer + istället för 011 för att ringa utanför landet. Prova antingen metod om du ringer från en mobiltelefon.
  • Bild med titeln Ring i Storbritannien från Förenta staterna Steg 2
    2. Ring 44. Detta nummer är landskoden för Förenade kungariket. Efter uppringning 44 kan du ringa ett nummer i Storbritannien.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 3
    3. Ange riktnummer. Storbritannien är gjord av olika områdeskoder som kan ha var som helst från 2-5 siffror i numret. Om riktnummer har en 0 framför den, ring inte detta nummer. Ange resten av siffrorna efter 0.
  • Populära områdeskoder inkluderar 020 för London, 0113 för Leeds, 0161 för Manchester och 01452 för Gloucester.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 4
    4. Ange resten av telefonnumret. Resten av telefonnumret ska vara var som helst från 4-8 siffror. Områdesnummer och telefonnummer kombinerat kommer att utgöra ett 10-siffrigt nummer. Detta är längden på alla telefonnummer i Storbritannien.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 5
    5. Vänta på att telefonen ringer. När du har ringt till det fullständiga 10-siffriga numret, ska telefonen börja ringa på andra sidan. Vänta på att personen i Storbritannien ska hämta sin ände av telefonen.
  • Del 2 av 3:
    Med tanke på andra praktiska egenskaper
    1. Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 6
    1. Beräkna tiden i Storbritannien. Storbritannien använder BST, eller brittisk sommartid, under sommaren och Greenwich Mean Time (GMT) för resten av året. Kontinental u.S., Å andra sidan har fyra tidszoner. Var uppmärksam på tidsskillnaderna så att du inte kallar Storbritannien på olämpliga timmar på natten.
    • Tiden i Storbritannien 5 timmar före EST.
    • Tiden i Storbritannien är 6 timmar före CST.
    • Tiden i Ukis 7 timmar före MST.
    • Tiden i Storbritannien är 8 timmar före PST.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 7
    2. Planera samtalet på förhand. Beräkna tidsskillnaden mellan var du är och Storbritannien och planera en uppringningstid med den person som fungerar för er båda. Detta kommer att se till att du inte ringer dem medan de är på jobbet, sover eller gör något viktigt.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 8
    3. Bestäm de extra avgifterna. Många telefonföretag tar ut extra avgifter för att göra internationella samtal. Läs och förstå din telefonsplan så att du vet hur mycket extra du måste betala.
  • Vissa mobila företag kommer att ha speciella planer skapade för att ringa internationella samtal, så du kanske vill undersöka detta om du ringer Storbritannien ofta.
  • Del 3 av 3:
    Utforska billigare alternativ
    1. Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 9
    1. Chatta online. Undvik överdrivna internationella callingavgifter genom att använda videochattningsapplikationer som Skype eller Google Voice. För att undvika den internationella avgiften, se till att båda personer har ett konto som är registrerat med programmet och använder det lokala Internet för att ansluta till varandra. Du kan också använda chattprogram för att prata genom text istället för att göra dyra samtal.
    • Populära chattansökningar inkluderar GCHAT, Yahoo Messenger och Facebook Messenger.
  • Bild med titeln Ring till Storbritannien från Förenta staterna Steg 10
    2
    Använd internationella telefonkort. Du kan köpa ett internationellt telefonkort på vissa varuhus, online eller via telefonleverantören. Du kan ladda pengar på dessa kort och använda dem för att ringa till Storbritannien till en mycket lägre takt än långdistanssamtal som vanligtvis kostar.
  • Bild med titeln Ring i Storbritannien från Förenta staterna Steg 11
    3. Använd e-post och sociala medier för att kommunicera. Medan ibland ett långsammare kommunikationsmedel, e-post och sociala medier är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med människor utan att behöva ringa dem ofta. Överväg att använda det här alternativet om du vill spara lite pengar.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande