Hur man blir bra på att plocka upp tjejer

Att plocka upp tjejer är en färdighet, och som med någon annan skicklighet är den grundläggande tanken densamma - du börjar med att öva det konsekvent och lära dig mer längs vägen för att förbättra det. Nedan är några viktiga vanor och praxis som hjälper dig att bli bra på att plocka upp tjejer.

Steg

Metod 1 av 7:
Honing dina tillvägagångssätt
1
Ha så kul. När du går ut, har det roligt och roligt att vara en av dina primära motiv. Som när du har kul, är ångest och rädsla att minska. Därför känner du naturligtvis icke-behövande och tar inte avslag och livet för allvarligt. Vilket är ganska attraktivt för de flesta. Så det är viktigt att roa dig själv och prata om saker som du hittar intressant och roligt, med sunt förnuft, oavsett om den andra personen skulle vilja ha dem eller inte. Som du kommer att läsa senare. Också, om du inte har kul, är du mest sannolikt att ge upp eftersom du kommer att ta avslag på allvar.
 • Bild med titeln älskar din flickvän Steg 14
  2. Gå ut ofta. Liksom någon annan skicklighet, ska "hämtning" praktiseras regelbundet. Så går ut konsekvent hjälper mycket.
 • Använd inte "gå ut ofta" som en krycka men. Som en början bidrar det till att gå ut konsekvent tills det blir andra naturen. Så du behöver inte alltid ägna speciell tid att träna.
 • Du kan träna medan du är livsmedelsbutik, går runt staden, kör ärenden, pendling via kollektivtrafik, etc.Det rekommenderas starkt att du läser Hur man kallar en tjej och Hur man drar en tjej hemma För att få dig igång.
 • Bild med titeln älskar din flickvän Steg 24
  3. Vet hur man stoppar tjejer ordentligt. Det kommer att bli många tillfällen när du måste stoppa en tjej att prata med henne. Det sätt du stannar en tjej är ganska viktigt, eftersom det kan skilja dig från att vara otrevlig till en självsäker person. Här är några riktlinjer för olika scenarier.
 • När en tjej eller tjejer går mot dig börjar du prata eller vinka på dem medan de är ca 7 till 15 meter bort från dig. Använd sunt förnuft - börja inte prata när de är för långt borta eller för nära. Detta skulle inte överraska dem mycket och de skulle ha tillräckligt med ett tidsfönster för att låta sin första reaktion sänka. Till exempel, när du och tjejen går mot varandra, vågar du till henne och säger något som du hittar roligt som "Hej, vet du vem som sa "kärlek är papperskorgen. Människor behöver pengar?" eller "Du vet bara när en myggmarker på ditt ansikte som du inser att våldet inte alltid är svaret" eller något indirekt som "Hej, vet du om det finns en kaffe plats här?" eller en situationalöppnare som "Var fick du hatten att du har på dig". Enligt den sociala konditioneringen skulle hon vanligtvis sluta. Då kan du berätta för henne dina intentioner som "Jag skojade bara - jag trodde att du är helt förtjusande och jag var tvungen att säga hej." Du kan också förbli indirekt på grundval av svaret och vibeutbytet med tjejen. Faktum är att återstående indirekt kan hjälpa dig att hålla dig längre i en konversation, vilket hjälper till att stärka dina interaktioner. Samtidigt vara säker på att varaligt under kommunicera dina intentioner (som du läser i nästa avsnitt).
 • Också, om du vill vara mer dominerande, bara stå framför tjejen / kvinnan, som du ger henne en hand gest att sluta. Se till att det finns tillräckligt med avstånd mellan dig och henne. Se om det här fungerar för dig eller inte. Om inte, behöver du inte fortsätta att göra det. Ett ödmjukt leende hjälper mycket.
 • Om tjejen / kvinnan är framför dig och går i samma riktning, sedan jogga eller springa upp till henne, ge henne en lätt kran på axeln och säg "Hej". Detta kan överraska henne, men det kommunicerar förtroende. Alternativt kan du bara gå upp till henne tills du är axel till axel, vänd huvudet mot henne, säg "Hej", och gör din spiel. Försök att se till att hon ser dig innan du säger något.
 • Ett annat sätt skulle vara att ringa henne från baksidan. Säg något som "Ursäkta mig" eller "Hej", som du går mot henne och när hon stannar eller vänder sig, gör du spiel.
 • När en tjej är bakom dig och går i din riktning, vänd dig bara och gör din spiel. Se till att det finns ett lämpligt avstånd mellan dig och flickan så att du inte överraska henne för mycket.
 • Stå på dig. Följ inte tjejen eller gå bakåt om hon går bort, trots din assertiva begäran att be henne sluta eller efter att ha gjort din spiel. Ställ din mark och låt henne gå bort. Du skulle inte vilja prata med någon som inte kan stoppa i några minuter att ha en konversation med dig.
 • Det är dock okej att gå med en tjej om hon verkligen verkar ha bråttom och / eller ber dig att gå med henne. Det är också bra att gå med en tjej för en tid att stämma in i hennes stat. När du känner att du är i tune kan du be henne att sluta eller helt enkelt fortsätta med henne, om du bara vill komma in i ett socialt humör, interagera med henne eller bygga social muskel. Vad som än är mer naturligt. Självklart, bara om tjejen är bra med att gå med henne.
 • Bild med titeln Hitta en fru Steg 4
  4. Var lugnt självständigt och leda med sunt förnuft. De flesta tjejer / kvinnor som en assertiv, befallande och ledare kille. Det spelar ingen roll hur självsäker eller oberoende de är. Det är på grund av biologiska och evolutionära faktorer. Många av de attraktiva tjejerna, mest troliga, kommer inte att sluta eller ha en konversation med dig om du inte är ledande och assertiv. Prova det här nästa gång: när en tjej går bort från dig så säkert men lugnt säger något som, "Hej, vänta! jag pratar med dig.", När du vinkar henne för att komma till dig. Om du gör det rätt kan det slå på en biologisk omkopplare i huvudet och göra henne kompatibel. Ja, attraktion är ömsesidig men du initierar och leder den.
 • Det betyder inte att tvinga dig att vara assertiv. Använd sunt förnuft och naturligt kalibrera enligt svaret från tjejen och din personlighet. Så du behöver inte vara assertiv hela tiden. Också, eftersom många människor blir mer medveten och går utöver samhällelig och mental konditionering, så en växande minoritet av kvinnor har inte höga och ibland irrationella förväntningar som hög status, bra utseende, höjd, muskulös, har mycket pengar, alfa man mm.
 • 5. Bli ok med avslag. Tänk på att ett bra antal av tjejerna inte är intresserade av dig på grund av de faktorer som tas, personliga val, fördomar eller livssituation. Bara gå vidare och inget behov av att fortsätta göra samma sak igen och igen, om det inte fungerar för dig. Vara medveten om andan och / eller inre kropp hjälper mycket.
 • Med tanke på det stora antalet avslag från kalla tillvägagångssätt, bör det inte ses som bara sätt att träffa och datera tjejer. Det har andra djupare fördelar som att komma ut ur komfortzon, offentligt talande, icke-behövande, ha kul, att vara social och praktisera icke-reaktion, nuvarande ögonblick, vilket gör dig mer medveten om djupa sittande mentala mönster, omtänksamt mindre vad folk tror etc. Plus det är en form av meditation eftersom det leder dig till nuvarande ögonblick.
 • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 15
  6. Känna igen nivån av intresse från tjejer. Tjejer / kvinnor kan kategoriseras i tre kategorier:
 • "Ja" flickvän. "Ja" Flickor är de som lockas till dig från början. Det här är tjejerna som är enklaste att behålla konversation och gå på datum med. Om du inte skruvat upp något, förblir den attraktionen nästan på obestämd tid. Att identifiera "ja tjejer", här är några tecken:
 • De håller längre ögonkontakt med dig än vanligt.
 • Leka med håret medan du pratar med dig.
 • Fötter som pekar mot dig.
 • Skratta på din "inte så roliga" skämt.
 • Röra dig.
 • Följ din bly och spegla dig.
 • Bjud in dig för möten.
 • Lämna inte trots att konversationen blir kall.
 • "Kanske" flickvän. Det här är de tjejer som inte är säkra på om de lockas till dig eller inte. För att få dem att lockas till dig måste du polarisera från början eller de kommer att förlora intresse. "Polariserande" betyder att prata och göra saker som du verkligen tycker om roligt (din humor) och intressant med sunt förnuft och kalibrering. Det hjälper också att filtrera ut tjejer med vilka du inte skulle vara mer kompatibel med. Men samtidigt som polariserande kan förolämpa andra. Vilket är ok men det hjälper inte att vara mycket och uttryckligen polariserar från början, eftersom tjejer kan få "för repellerat". Så det är en bra praxis att vara långsamt och subtilt polariserar för att filtrera ut tjejer som inte skulle vara kompatibla med dig. Så de blir inte förolämpade för mycket. Till exempel: Var uppmärksam och märker flickan / kvinnans reaktion efter att du har gjort ett polariserande skämt, som du hittar roligt, som "Har du insett att livet är sexuellt överfört?". Märkbart märker återkallandet från flickan som hur hon skrattar, motiverar att fortsätta konversationen, kroppsspråk, ton av hennes röst etc. Detta kommer med övning och är ganska avkastning på lång sikt. Som du skulle kunna snabbt hämta subtila tips som ansiktsbehållare, tonen i deras röst, ögonkontakt etc. att veta om du kommer att komma överens eller inte, och lämna ut en konversation. Läs hur du ska polarisera för mer information om detta.
 • "Nej" flickvän. Det här är tjejer som inte är alls. Det är bättre att inte slösa bort din tid och deras, eftersom du sannolikt inte kommer att komma någonstans. Vissa "nej" tjejer kan flörta med dig, bara för att söka uppmärksamhet. Du kan använda det för att förbättra interaktion och sociala färdigheter, men ta det inte på allvar. Majoriteten av tjejerna kommer att vara "kanske" eller "Nej" flickvän. Tecken från dessa typer av tjejer kan vara:
 • Håller inte en bra ögonkontakt med dig.
 • Ge korta svar.
 • Ignorerar dig. Till exempel: Kontrollera sin telefon, titta bort, fortsätter att prata med sina vänner etc.
 • Pekar på fötterna från dig som om du vill gå bort.
 • Här är något att observera i dig själv: Om du känner att du försöker svårt att få henne att prata med dig, känna motstånd eller oro inom dig (som hjärta, bröst och ansiktsregion), etc, då kan det vara ett tecken på att hon är en Ingen tjej eller du polariserar inte tillräckligt och / eller har kul. Det kan vara bättre att polarisera eller gå vidare och lära av det.
 • Bild med titeln Gör ditt mobiltelefon batteri Sen längre Steg 13
  7. Spela in dig själv. Det kan vara ganska avkastat att spela in dig själv medan du övar pickup. Att titta på / lyssna på dina inspelningar kan förbättra dina sociala färdigheter av många veck, eftersom det kan hjälpa till att identifiera dina misstag och sticka punkter som du inte var medveten om. Sådana saker kan innehålla kroppsspråk, ansiktsbehandlingar, konstiga ljud du gör, upp-talk (oöverträffad ton), nöd, dålig ögonkontakt, supplicerande beteende mm. Faktum är att det är så viktigt att spela upp dig själv att utan det kommer du sannolikt att hamna i veckor eller månader eller år, försöker ta reda på vad du kanske gör fel. Du behöver inte spela in varje interaktion. Bara några inspelningar från tid till annan bör vara tillräckligt bra för att hjälpa dig att känna igen dina stickpunkter och göra dig mer medveten om de misstag du har gjort upprepade gånger.
 • Innan du går ut och börjar spela in interaktioner, se till att det är lagligt i ditt land eller jurisdiktion. Till exempel: Inspelning av någon utan deras samtycke är olagligt i de flesta stater i USA. Om så är fallet, gör det på egen risk.
 • Ljudinspelning. De flesta smartphones har en inspelningsfunktion, så använd din som en inspelningsenhet. Bara bära hörlurar som om du lyssnar på musik eller lindrar runt halsen som ett stetoskop och sätt på inspelaren innan du närmar dig. Var noga med att testa det innan du går ut för att se om röstkvaliteten är tillräckligt bra, när den är inspelad från olika vinklar. Du kan också använda en digital inspelare med en god kvalitet mikrofon för bättre ljudkvalitet. Titta på det på någon e-handelswebbplats.
 • Videoinspelning. Om du vill gå mer avancerad kan du få en vän video record du. Före varje tillvägagångssätt, sätt på ditt ljud och signalerar din vän för att starta videoinspelning. Det är ganska fruktbart, eftersom signalering gör det lättare att synkronisera ljud och video när du använder ett videoredigeringsprogram.
 • Om du inte har någon annan att spela in kan du också använda Spy eller Body Cam. Återigen, gör det på egen risk.
 • Ja, det kan få dig att krypa att lyssna och / eller titta på dig själv, men det är precis vad du behöver bli mer medveten om dina stickpunkter och bra saker, eftersom sanningen kommer att vara precis framför dig, om du är öppen för den.
 • Metod 2 av 7:
  Odling av konversationsvanor och praxis
  1. Bild med titeln Behåll ditt förhållande efter en diabetesdiagnos Steg 6
  1. Gör en djup äkta anslutning. De flesta killar "vilja" något från tjejer. Det kan vara kön, social status, fysisk intimitet, som visar sig, etc. Även om de får det, känner de sig inte nöjda. Varför? Det är för att det mänskliga sinnet är iboende behövligt eller omättlig. Det vill alltid ha något, utan att inse att ingen besittning, förhållande eller prestation kan ge den en långvarig uppfyllelse. Läs sista steget av Hur man slutar vara behövande för mer insikt. Här är den djupare sanningen: I huvudsak är hon en människa som du. Det innebär att de har varit genom faser av lidande och lycka, ha en livshistoria, har passioner eller intressen, och viktigast av allt, i väsen, du båda är desamma. Det är inte tillräckligt för att göra en djup anslutning med dem? Ju djupare du går in i det, desto mer kommer du att inse att kön eller fysisk intimitet är bara en biprodukt av sann kommunikation. Att släppa det lilla samtalet och hoppar till djupare konversationer är också polariserande.
  • "Vara nöjd med vad du har glädjat i hur sakerna är. När du inser att det inte saknas, hör hela världen till dig." - Tao te ching.
  • Här är några konversationer ämnen som kan hjälpa: passioner, barndom, mål, personlighet, resa, humor, upp och ner i livet, ambition och favorit saker. Titta på den länkade videon för mer information. 36 frågor
  • När du verkligen inser väsen Av vem du är, blir det oerhört lättare att göra en djupt förbindelse med människor, som i subtila eller uppenbara sätt kommer de att vara naturligt dras till dig, om de redan har något djup.
  • "När du inser var du kommer ifrån, blir du naturligt ointresserad, snäll hjärtan som en stor mamma. Värdig som en kung." Tao te ching.
 • Samtidigt är det praktiskt. Ja, de flesta av killarna är resultatorienterade, vilket innebär det få ligga är en stor motivator och slutmål för dem. Så istället för att "försöka" göra en djup äkta anslutning, som inte fungerar ändå, vara medveten om detta för att naturligt internalisera det i ditt spel, eftersom du utforskar sina fördelar på lång sikt. Eller experimentera med det för att se om det fungerar för dig eller inte och anpassa det till ditt spel (som du läser i avsnitt 3).
 • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 4
  2. Kom ihåg att ärlig kommunikation av avsikter är viktig. Även om du gör en djup anslutning med en kvinna, kanske du inte nödvändigtvis vill begå henne, och det borde kommuniceras genom dina avsikter, så hon känner inte ledning. Underkommunikation (kroppsspråk, ton etc) ska anpassas till vad du säger.
 • På lång sikt handlar det om dina prioriteringar. Vad är din avsikt och är viktigare för dig? Är det fysiskt utseende, sex, visar av, meningsfull anslutning eller alla av dem och i vilken grad? Var väldigt sanningsenlig som avsikten kommuniceras, mycket mer än dina ord. Bara att veta och acceptera detta kommer att ta dig bortom lustarna och rädsla. Det betyder att om du är i utseende eller ditt mål är att ha sex, var ärlig snarare än att försöka undertrycka dina avsikter. Men helt enkelt vara medveten om att dina handlingar är motiverade från din önskan att ha sex med kvinnor. Som bara medvetenhet kommer så småningom att ta dig bortom.
 • Hur som helst, ingen försöker. Även om du försöker än att inte tvinga dig att inte försöka. Som du kommer att läsa senare.
 • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 8
  3. Förstå romantisk anslutning. Romantik har ett mycket högt värde för kvinnor på grund av den grundläggande idén som den bygger på. I antiken var män de som brukade tillhandahålla familjen medan kvinnor brukade bakom barn och ta hand om huset. Även om människor sakta kommer ut ur det, som många miljöer stöder självberoende, men majoriteten av folket har fortfarande samma konditionering. Romantisk anslutning innebär en kvinna som en man kommer att vara där för henne när hon behöver honom. Det är det som gör det så kraftfullt och sällsynt. Det här är något att bli medveten om.
 • Bilden med titeln lockar en kvinna Steg 7
  4. Göra en vana att prata med äldre eller "mindre attraktiv" tjejer eller jämn killar när du går ut. Som du kan stanna längre i en konversation med en mindre attraktiv eller äldre tjej / kvinna. Vilket gör det lättare att träna med en vanlig rolig och äkta konversation med människor, utan att ha något. Således hjälper dig att förbättra dina sociala färdigheter och utveckla icke-nöd. Dessutom hjälper denna praxis inte bara att uppfatta människor bortom sitt utseende utan hjälper också till att förändra och lösa upp dina förutfattade begrepp, förspänningar och paradigmer som orsakar mycket lidande. Det hjälper dig också att få referensupplevelse, om du vill se det på det sättet.
 • Dessutom är det ett praktiskt sätt att få dig själv i ett socialt humör och bibehålla det. Så när du närmar dig den heta tjejen hittar du attraktiv, är du redan i en roligare och självsäker stat. Polarisering betyder inte alltid att gå vidare till andra tjejer eftersom du inser att du inte kommer att vara kompatibel med dem.
 • Tänk på att se människor genom begrepp eller övertygelser på grundval av deras utseende, ålder eller bakgrund och andra egenskaper är inte bara begränsa dig själv och andra men saknas också "inte så ofta" möjligheter att möta vissa riktigt coola människor och känner till sina livserfarenheter. Genom att följa denna praxis kan du ha erfarenheter som kan ändra dina nuvarande paradigmer och tankegång för gott. Som kan sätta dig på ett snabbt spår och kan skära ner år av ansträngning och frustration. Detta är en av anledningarna till att du inte ska avvisa möjligheterna att interagera eller gå på möten eller datum med tjejer som tas eller är mindre attraktiva eller äldre än du.
 • "När människor ser några saker som vackra blir andra saker ful. När människor ser några saker så bra blir andra saker dåliga." Tao Te Ching.
 • Återigen, samtidigt vara praktisk om det. Ja, attraktion mot snygga tjejer / kvinnor är en stor motivator.. Så det är bra att använda denna motivation för att närma sig och datum heta tjejer, men samtidigt, för att gå utöver det, var medveten om att motivationen kommer från attraktion mot deras flyktig fysiskt utseende, vilket är konditionerat. Annars kommer du att vara fast på den nivån och kommer inte att kunna gå djupare. Läs sista steget av Hur man blir mentalt flexibel för mer.
 • Bild med titeln behandla människor med respekt Steg 7
  5. Använd icke-reaktion för att hantera test. Flickor är mycket bra för att testa ditt tålamod och du som en person övergripande. Det är ett inneboende beteende så ibland vet de inte ens att de testar dig. De kommer att göra alla typer av shenanigans och spela spel bara för att få en uppgång eller en reaktion ur dig. Det är som om de är kvalificerade dig att se om du förtjänar dem eller inte.
 • Till exempel, om de säger något som "Du är ganska äldre än jag - jag är bara en ung sophomore tjej", Vad skulle vara ditt normala svar? Det kan vara något som "Ja, jag vet, men jag är inte så gammal," eller "Jag har daterat tjejer din ålder innan." Dessa är defensiva och supplicerande svar.
 • Istället, vrid tabellerna genom att se djupt i ögonen och säga något som "Ja, jag är gammal. Jag tror inte att du kan hantera mig", "Jag ville alltid vara sockerdaddy," eller "Ja, du ser bättre ut. Jag är en pedofil." På så sätt kan du också kvalificera dem.
 • Det är som att använda motståndarna energi mot sig utan konflikt eller använda kraft. Som det ses i icke-aggressiva kampsport som Aikido eller Tai-Chi. Så spela det coolt. En icke-reaktiv och icke-behövlig tankegång är extremt attraktiv för de flesta tjejer.
 • Andra exempel: Om de säger något som, "jag har en pojkvän," eller "Jag ser någon," då istället för att svara med generiska svar som, "Okej, det var trevligt att träffa dig," förbli icke-reaktiv. Du kan svara med något som, "Åh ja, jag också," eller "Fantastiskt, låt mig ge dig en kram" (gå sedan in för kramen)," eller "Åh, det är bra. Jag har inget emot en trevägs." eller "Men jag älskar dig dock" etc. Det är som omedvetet att berätta flickan, "Jag bryr mig inte om du har en pojkvän eller inte. Jag ska ha kul på något sätt." Om igen Att ha kul bör vara en av dina primära motiv när du går ut. Annars kan rädsla ta dig över och du kommer att ta avslag på allvar, och sannolikt ger upp. Läsa Få en tjej att gå hem med dig för mer.
 • Tredje exempel: När en tjej är oförskämd eller påvis avvisar du istället för att reagera, kanal reaktionen i något konstruktivt eller roligt. Gilla buga ner när du lämnar, eller närma dig en annan tjej, etc. I stället för att bo på reaktionen från avstötning. Du kan också säga något som "Jag ska bara ta i min svans och prata med den tjejen.". Eller du kan helt enkelt uttrycka vad du känner genom att säga något som, "Man, det gör ont. Du bröt bara mitt hjärta" eller "jag visste det. Du är så lång och snygg tjej." eller "Jag kommer bara att lämna. Jag vill inte hantera ditt ego" eller "Jag kan se din framtid. Gammal kvinna som driver en barnvagn i mataffär med massa katter i den". Det är terapeutiskt och sårbart när du sanningsenligt uttrycker ditt mentala emotionella tillstånd och / eller bara kanalisera dina reaktioner på ett roligt, kreativt och konstruktivt sätt.. Naturligtvis, med sunt förnuft.
 • Reaktioner är inte du men konditionerade mentala känslomässiga mönster. Ta inte dem för allvarligt. Läsa Lös upp egot (enligt Eckhart Tolles läror) För mer djup. När du inser att du inte är dina tankar, reaktioner och känslor, blir du naturligt mer icke-reaktiv. Också, mer du misslyckas med någonting, mer sannolikt kommer du att lyckas med det.. Det kallas också "Fel-snabb mentalitet". Mer icke-reaktionsmetoder nämns i avsnitt 4.
 • Så reagera inte, som på lång sikt, kan du inse att avslag eller misslyckanden kan vara lika, om inte mer, värdefulla erfarenheter än önskade resultat. Läsa Bli mentalt flexibel för mer. Ingen erfarenhet går att slösa, eftersom det alltid är något att lära.
 • "Bakom varje till synes dålig situation ligger dolda en djupare bra och att djupare goda avslöjar sig för dig inre acceptans till vad som är. Eckhart Tolle.
 • Också reaktioner dränerar dig av energi och som ett resultat kanske du inte kan träna för länge. En praktisk pekare: Om du reagerade då, troligen, kommer du att känna dig obekväm när du går om att prata med andra tjejer eftersom du bara reagerade på en tjej på samma plats. Även i västerländska samhället är kvinnor mer benägna att tro på män.
 • Återigen, polarisera subtilt och långsamt för att snabbt filtrera bort de tjejer / kvinnor som du inte kommer att vara kompatibel med, så de blir inte förolämpade för mycket och du behöver inte hantera symtom så här.
 • "Hon är bra för människor som är bra. Hon är också bra för människor som inte är bra. Detta är sant godhet." Tao te ching.
 • Eftersom fakta bemyndigar, här är en sakpekare: spelar ingen roll hur lugnt vackra de ser ut, är deras fysiska skönhet eller kropp, precis som din, utsätts för omogenmannens lag. Vilket betyder om några år, det kommer att rynka, växa svaga och vända sedan till damm precis som din kropp kommer att vända sig till damm. Med denna realisering kommer en lekfullhet och devalvering av former och utseende. Det betyder naturligtvis inte att inte bryr sig om din kropp. Infact, när du verkligen inser övergående natur av alla former, inklusive din egen, du ära och njuter av dem ännu mer.
 • Bilden med titeln lockar tjejer utan att prata med dem Steg 11
  6. Öva att vara rolig. En bra humor är på toppen av listan över egenskaper hos en attraktiv person. Eftersom det inte bara undermanar att du inte tar livet på allvar men är också intelligent. Plus, dess magnetiska. Varför locka bra roliga shower eller stå upp eller filmer lockar en så stor publik? Om du inte vet hur du är rolig och titta på standups, roliga videor eller visar, gå igenom roligt innehåll etc..
 • Använd appar som iFunny och YouTube. Det finns roligt och informativt innehåll som regelbundet publiceras på dessa appar som du kan använda i din egen livslängd. Innehållet på dessa appar kan hjälpa dig att fixa problemet med att springa ur intressanta, roliga och kväva saker att säga.
 • Använd inte humor som en mask för att undvika avslag. Avvisningar är oundvikliga.
 • Om du övar icke-reaktion, är rolig och djupa äkta förbindelser med kvinnor (eller folk i allmänhet), är de nedanstående konversationspraxis inte mer än kosttillskott för att öka din konversation och sociala färdigheter.
 • Bild med titeln Älska din flickvän Steg 8
  7. Använda sig av "oss" mentalitet. Det är ett ganska övertygande konversationsverktyg för att hålla tjejen förlovad och kan göra båda av er att känna sig bekväma ganska snabbt. Det betyder att man gör konversationen om er båda, snarare än du eller tjejen. Till exempel: Om hon säger att hon gillar videospel-serien "Sims", Du kan svara med något som "Du vet, vi borde spela "Sims" spel på min plats. Jag beställer pizza och du kan ta med läsk. Vi kan bygga ett hem tillsammans med en trädgård full av liljor och sh * t. Också, vilken färg av färg vi borde använda för att måla rummet för vår baby?". Det är som att föra henne in i din värld eller bubbla du gjorde för er båda. Var inte för allvarlig som du kan sluta driva henne bort. Men igen, agera i anpassning med dina avsikter.
 • Använd "oss" mentalitet i enlighet med din personlighet och humor, annars kommer det inte att komma ut som äkta. Experimentera för att få en bättre förståelse för din humor och personlighet. Du kan försöka använda sexuell, vanlig, lama eller sarkastisk humor i dina konversationer för att se om du tycker det är roligt. Om tjejen finner det roligt, det är vad som hjälper till att göra en bra anslutning.
 • Kom ihåg, det handlar om dig och inte tjejerna. Du måste alltid sätta dig först genom att prata och göra saker som du gillar. Det låter själviskt, men det är det inte. Det beror på att när du har kul, då kommer folk i ditt företag också att ha kul, om de är kompatibla med din personlighet.
 • Bild med titeln TextConvoroleplay
  Bild med titeln TextConvoroleplay
  8. Använd rollspel. Det betyder att du båda spelar roller i ett imaginärt scenario skapat av dig. Läs konversationen i bilden för att få en bättre idé.
 • Bild med titeln Älska din flickvän Steg 4
  9. Göra det sexuellt. Om ditt motiv är att ha sex med tjejen, är sexuella tips ganska nödvändiga. Några av dessa metoder kan vara till nytta för att skapa sexuell energi:
 • Tänk på att ha sex medan du pratar med tjejer / kvinnor. Detta laddar konversationen med sexuell energi. Var försiktig med att undvika att gå vilse i Fantasizing och / eller få erektion.
 • Använd sexuella humor, med sunt förnuft, under konversationer utan att tvinga det. Låt det komma naturligt som om du har en vanlig konversation med en vän. Läsa Få en tjej att gå hem med dig för mer.
 • Visa avsikt med kroppsspråk. Samtidigt som du interagerar med en tjej, försök att luta sig lite närmare, röra henne, underkoncentrera dina avsikter med ansiktsbehandlingar mm. Tvinga inte det. Låt det komma naturligt.
 • Håll en stark ögonkontakt. Det är ganska effektivt att hålla en stark ögonkontakt. Din ögonkontakt ska piercing hennes själ, eftersom uttrycket går.
 • Fysisk eskalering. Detta är guld om du kan lära dig hur du gör det ordentligt. Det fungerar bäst under natten. Även om det är böter att göra det på dagtid, i moderering. Läsa Ta reda på en slumpmässig tjej och Dra en tjej hem för mer detaljer.
 • Sluta onanera. Avstå från onani, eller åtminstone reducera frekvensen, hjälper naturligtvis att bygga sexuell energi inom dig som ytorna under dina interaktioner. Tänk på att det här kanske inte fungerar för dig. Också, om och när du onanerar, tänker på dina sexuella upplevelser eller fantasier, snarare än att onanera till porr. Detta hjälper till att förbättra din fantasi och låt dig inte använda porno som en krycka. Att förlita sig på pornografi kan vara en destruktiv vana som kan påverka ditt kön och personligt liv.
 • Bild med titeln vara attraktivt steg 12
  10. Balansintresse och ointressant. Var försiktig med overdoing ointressen (retande, sarkasm, lekfullhet, etc.) och intresse (komplimanger, beröm mm.). Att hålla en balans hjälper till att hålla tjejen på tårna.
 • Här är några muntliga exempel:
 • "Du ser söt ut (dra) men du verkar inte vara min typ (tryck)"
 • "Här, sätt ditt nummer i min telefon (dra), men lova mig att du inte ringer mig igen och igen (tryck)"
 • "Låt oss gå till min plats (dra), men lova att du inte kommer att röra mig under min midja (tryck)"
 • "Du glömde mitt namn? Gå bort Jag vill inte prata med dig (tryck). Men jag glömde ditt namn också (dra)."
 • Här är några fysiska exempel:
 • Medan du gör det, "skjuta på" Vid rätt ögonblick när hennes begär för dig är den högsta. Detta kommer att göra henne vill ha dig ännu mer.
 • Medan du rör på tjejen, gå inte rakt mot sina bröst eller vagina (tryck) - istället, tryck försiktigt runt andra områden (dra).
 • Bild med titeln Hitta en fru Steg 5
  11. Känna skillnaden mellan uthållighet och bön. Persistens är när du fortsätter att övertala eller dra flickan i en konversation när tjejen / kvinnan verkar intresserad men är bunden av social konditionering ("ja" och "kanske" tjejer). Tecken kan skratta åt dina genomsnittliga skämt, försöker gå bort men fortfarande inte lämna, leende, hålla en längre ögonkontakt än vanligt, leka med håret, vilket ger vaga svar när du ber om hennes nummer eller går för en dryck mm. Använd sunt förnuft medan du letar efter dessa tecken men. Om hon är allvarlig, fortsätt. Det finns gott om kvinnor. Läsa Få en tjej att gå hem med dig För fler tips om detta.
 • Håll det enkelt. Om en tjej inte svarar på dig eller dina texter eller ringer tillbaka, ta det tips som hon inte är intresserad eller har andra prioriteringar. Det kan inte vara nödvändigt att kontinuerligt fortsätta. Gå vidare. Ja, vissa tjejer gillar att spela spel, men på lång sikt kan du inse hur irrationell och meningslöst de är. Även om det är i åtanke kan vissa tjejer vara verkligt upptagna. Så, som en riktlinje, det är ok att kontakta dem, en eller två gånger, några dagar efter din senaste text.
 • Metod 3 av 7:
  Experimenterande
  1. Bilden med titeln lockar en tjej steg 3
  1. Experimentera med ditt tillvägagångssätt. Pickup är väldigt subjektiv, eftersom du möter många olika personer som alla har väldigt olika personligheter, mentala tolkningar på saker, konditionering, humor och lista fortsätter. Till exempel: Antag att berätta ett skämt till en tjej, Martha, får henne att skratta och berätta samma skämt till en annan tjej, Anna, kryper ut henne. Betyder det att Martha är svalare än Anna? Kanske. Det kan finnas många orsaker till deras olika reaktioner. Några av dem kan vara:
  • Din personlighet och sans för humor resonerar bättre med Martha, eftersom skämtet var polariserande.
  • Anna kunde vara i dåligt humör, tyckte inte om dig eller skämt, tyckte inte om ditt fysiska utseende, gillar högre killar, gillar killar Hennes egen tävling, tyckte att du luktar dåligt, gillar inte att knäcka skämt med slumpmässiga främlingar , är osäker, eller har irrationell tro, inser att du inte var säker på att hon inte tyckte om din grooming, tyckte inte om dina kläder och stil, är en "Nej" flicka mm.
  • Du har ingen kontroll över andras reaktioner, handlingar, personlighet och humör, och om du är orolig för det, kommer du bara att lida. Även dina egna tankar och känslor är inte i din kontroll - de är automatisk och konditionerade . Läsa Hur man blir mentalt flexibel och Hur man överlämnar till nuvarande ögonblick För mer djup.
  • Så fungerar det bara på nyckelpraxis eller vanor, som nämns i artikeln och relaterade artiklar, som finns i din "direkt" kontrollera. Läsa Bli mentalt flexibel för mer. Till exempel: klä väl, brudgummen och luktar bra, träna, tala med förtroende och självständighet, lära av dina ljudinspelningar, hålla fokuserad ögonkontakt, stoppa tjejer ordentligt, hålla en observationstidning, vara nonreaktiva, meditera, håll lite uppmärksamhet med I inre kropp eller andetag, gör en djup anslutning, korrigera din kroppshållning, ha kul etc.
 • Bild med titeln Gör din förälskelse Tänk dig
  2. Prova nya saker. Öva hämtning som ett experiment innebär att du kan prova nya saker som testfall och bara observera deras resultat som en bra forskare, utan någon känslomässig eller mental tolkning. Låt den sanna okonditionerade tolkningen komma naturligt, och du kommer tydligt att se vad som fungerar och inte fungerar för dig. Tao Te Ching sagt, "En bra forskare har befriat sig av koncept och håller sitt sinne öppen för vad som är."
 • Till exempel: Om du lärde dig att upprätthålla ögonkontakt under Interaction Builds attraktion, då inte bara avvisa eller acceptera det direkt. Använd det som ett testfall. Öva att upprätthålla en mild och fokuserad ögonkontakt i alla dina tillvägagångssätt och observera resultatet. Som en bra forskare, bli inte identifierad med resultatet. Detta kan fortsätta i några dagar eller vara över efter några tillvägagångssätt. Det kommer att bero på din personlighet, din öppenhet för att prova nya saker, din ödmjukhet, djup och inlärningskurva. Som en framgångsrik vetenskaplig upptäckt antas av människor i större skala, integrerar på samma sätt vad du upptäcker i ditt spel.
 • Var medveten om de mentala konstruktionerna. En konstruktion som, "När jag håller en stark ögonkontakt verkar tjejer vara ganska lockade till mig. Så om jag fortsätter att göra det, kommer jag att få samma eller liknande resultat hela tiden," skulle vara ett annat sinne gjorda koncept som gjorts i ett meningslöst försök att förstå världen genom sinne. Det är bra att använda koncept i början eller från tid till annan, men när du går, bör du inte hålla fast vid koncept, som de fragment verkligheten. Så en verklig intelligent och intuitiv handling är inte möjlig.. Sinne är inte Den mest intelligenta fakulteten i människor men formlös "medvetenhet" är. Läsa Hur man är rotad i att vara För mer djup på detta.
 • Det här är känslan av "medvetenhet" att Einstein pekade på när han sa "Vetenskapsmannen religiösa känsla har formen av en rapturous förvåning vid harmoni av naturlagar, som avslöjar en intelligens av sådan överlägsenhet som i jämförelse med det är allt systematiskt tänkande på människan en helt obetydlig reflektion. Denna känsla är den ledande principen i mitt arbete."
 • Bild med titeln vara en gentleman steg 7
  3. Testa giltigheten av din självbegränsande och falska övertygelser. Olika människor kan ha olika självbegränsande kärnkomponemang som har en stor inverkan på sina handlingar, ord och personlighet. Dessa övertygelser återspeglas också från människorna runt dig, eftersom världen bara är en återspegling av din medvetslöshet. Antag att du har en tro eller konditionerade tankar som säger "De skulle känna sig hotade av mig." eller "Vad händer om jag gör något ur normen?" Vara medveten om att inse att dessa övertygelser eller tankar i huvudet, skulle troligtvis återspeglas i folket runt dig. Eftersom dessa tankar, som är fundamentalt energi, avkänns av andra omedvetet eller omedvetet. Som ett resultat kan folk hitta dig hotande. Även om du i verkligheten kan vara en trevlig person. Ja, det finns en möjlighet att de kan hitta dig hotande på grund av deras irrationella övertygelser eller stereotyper. Detta kan få dig att uppfatta dig på samma sätt som en spegel. Även om det är djupt inse att den primära verkligheten är inom. Så du måste göra dessa konditionerade mönster medvetna och inse dem som inte vem du är, att gå utöver den här loopen. Läsa Bli mentalt flexibel För mer djup.
 • De flesta av dessa irrationella och negativa övertygelser finns på grund av identifiering med personlig och kulturell konditionering, misstolkningar. Vilket är i slutändan identifiering med sinne.
 • En annan övning att bli fri från irrationella övertygelser är att testa sin giltighet genom att samla bevis, för att se om de är sanna eller inte. Antag att du har en negativ tro eller tanke som kommer före närmar sig tjejer som säger "Vad är poängen? Hon kommer ändå att avvisa mig." eller "Hon kommer att rynka på mig". Testa sedan giltigheten av dessa övertygelser via experiment. Det betyder att när du närmar dig en tjej, observera bara om det verkligen är fallet. När bevisen tyder på annat, det är det som hjälper till att ändra dessa självbegränsande övertygelser. Stanna inte bara efter några tillvägagångssätt. Som nämnts ovan beror det på din personlighet, öppenhet och medvetenhet.
 • För att lägga till mer bevis, tänk på eventuella erfarenheter när tjejer har varit mottagliga och intresserade av dig. Denna praxis liknar kognitiv beteendeterapi (CBT). Läsa Hur man utrotar och stoppar negativa tankar för mer.
 • Var medveten om den omedvetna förväntan innan du testar tron ​​eller du kan hamna i ett tillstånd av scotoma. Scotoma är ett psykologiskt tillstånd när ditt sinne ser vad det vill se och ignorerar bevis som motsäger tron. Till exempel: Om en tjej avvisar dig och du säger "Se, jag visste att hon kommer att avvisa mig,". Det betyder att det fanns en omedveten förväntan kopplad till den. Detta innebär att ditt sinne är mer öppet för bevis som skulle stödja tron ​​snarare än att se den subtila sanningen om situationen. Igen, som en bra forskare, vara väldigt ärlig, öppen för vad som är och bara observera utan bifogad eller förväntan. Med andra ord, var där som bakgrunden medvetenhet Utan att lägga till någon tolkning till någonting. Dessa omedvetna övertygelser, men liten eller subtil eller djup sitter, kan överleva i dig i årtionden och fortsätt att reflektera i din verklighet, om inte gjort medvetet och insåg som inte vem du är. Därför behövs hög grad av vakenhet och ärlighet för att upptäcka dem. Som en ledtråd, se om du kan upptäcka mentalmönster (tankar och reaktioner) som uppstår på vänster sida av hjärnan när du möter utmanande situationer. Läsa Hur man är rotad i att vara För mer djup.
 • Använd bekräftelser. För vissa människor kan det vara fruktbart öva att ersätta negativa övertygelser med bekräftelser. När en negativ eller demoraliserande tanke kommer upp, som "Hon är för varm för mig" eller "Hon är så ur min liga", Byt ut det omedelbart med något liknande "jag förtjänar det," eller "Du är värdig." Som en praktisk åtgärd bidrar det till att balansera mellan relationer, hälsa och rikedom till tillbaka dessa bekräftelser (som du kommer att läsa i det andra steget i avsnitt 6). Du kan också omedelbart känna din innerkropp eller bli medveten om andan eller sense uppfattningar. Det vill säga bli närvarande. Vilket är faktiskt mest effektivt praxis för att lösa upp självbegränsande och negativa övertygelser.
 • Detta innebär också att djupt inse det Du är inte ditt sinne(tankar, känslor och reaktioner) men den som ser dem. Det är då din sanna kraft skiner igenom dig.
 • Bild med titeln har ett bra jobbintervju steg 2
  4. Få en annan åsikt. Medan du uppfattar dina inspelningar, skulle en opartisk tredje person inte bry sig om du gör det bra eller dåligt - han / hon skulle bara observera. Det finns en stark identifiering i ordet "Jag" och dess former. I meningarna "Jag misslyckades med testet," eller "Hon misslyckades med testet," vilket skulle vara mer störande? Och ändå är de inte mer än tankar eller begrepp i ditt huvud.
 • Alternativt kan du helt enkelt fråga tjejerna om de hittar något om dig som kan förbättras. Du kommer bli förvånad över hur många av dem berätta för dig. Men bara för att de har en vagina gör dem inte automatiskt av defacto expert om dating och pickup. Även tjejer är vanligtvis inte en bra auktoritet att berätta varför de gillar eller inte gillar vissa saker.. Här är en analogi: Du frågar inte fiskar om hur man får en fisk. Du frågar fiskaren.
 • 5. Hålla en journal. Efter att ha praktiserat hämtning, jot ner de goda sakerna och saker du behöver förbättra, i en tidskrift. Du kan inte alltid spela in dig själv, så att hålla en tidskrift kan vara ganska avkastning för att bli mer medveten om misstagen och bra saker du har gjort, under dina interaktioner. Eller vi kan säga att bli mer medvetna om sanningen. Du kan också göra röstinspelningar av dina mentala anteckningar. Läs anteckningarna i bilden för att få en bättre idé.
 • Bild med titeln Comfort din dotter efter ett uppbrott Steg 9
  6. Hitta din demografi. Som nämnts är alla olika, ha olika personlighet, lustar och tolkningar. Så det hjälper oerhört att gå till platser där det finns en högre möjlighet att hitta likasinnade människor. Till exempel: Om du verkligen är i videospel, kommer chansen att möta likasinnade människor att vara högre på en videospel Arcade jämfört med en utomhusklubb. På samma sätt, om du är i böcker, kommer chansen att möta likasinnade människor att vara högre på en bokklubb eller bibliotek eller bokhandlare snarare än en bar. Att bara träffa tjejer på dina demografiska platser kommer att öka din framgångsränta. Också, om du vill öka dina chanser ytterligare, var ledande i din handel. Till exempel: I stället för att gå till meditation händelser, underlätta händelserna. Eller istället för att gå till bibliotek, organisera bokklubbar händelser, där du kan dela dina tankar om böcker och naturligtvis träffa tjejer.
 • Det betyder inte att du inte ska gå till platser som barer, evenemang eller utomhusklubbar. Du kan fortfarande möta coola människor där och öva sociala färdigheter. Som nästan alla har mer än ett intresse, men dina chanser kan inte vara höga. Så håll en balans. Återigen, det handlar inte alltid om att få tjejer, men gå ut konsekvent hjälper dig i andra livsaspekter som offentligt talande, upplösande irrationell rädsla och så vidare. Vi pratade om detta tidigare.
 • Metod 4 av 7:
  Bli medveten om ditt medvetande tillstånd
  1. Bild med titeln Styr dina tankar Steg 10
  1. Fråga dig ofta "Vad är mitt tillstånd av medvetandet nu?". Ingen av dessa riktlinjer kommer att fungera om ditt medvetande inte är i ett tillstånd av acceptans, njutning eller entusiasm. Det kommer inte att finnas någon kreativitet och du kommer att bli tvungen att återuppleva samma tankegångsverksamhet igen och igen. Läsa Hur man överlämnar till nuvarande ögonblick för mer insikt.
  • Ha så kul. När du har kul, löser den statiska av mental motstånd och negativitet och din sanna natur kommer ut. Fråga dig själv, "Hur kan jag göra den här situationen kul?" Igen, tvinga inte det. Låt det komma på egen hand.Vi pratade om detta tidigare.Läsa Hur man är rotad i att vara För mer information om detta.
  • När du känner dig orolig eller rädd eller har andra negativa känslor, skift helt enkelt med negativa känslor till Presentmomentankare eller kanal ut det genom att göra situationen kul och dum. Till exempel: Du kan funtily säga till dig själv eller tjejer något som, "Jag känner mig död inuti," eller "Jag är en vagina," eller "Du ser så bra ut att mina naglar svettas" etc, beroende på din humoristisk känsla. Om det inte är möjligt, acceptera vad som är eller vidta åtgärder omedelbart. Det är också bra att använda appar som iFunny, YouTube etc. Eftersom de har roliga memes eller videor som du kan relatera till din situation. Plus, memes kan vara guld medan de textar tjejer. För att lära dig mer om detta, läs Bli mentalt flexibel.
  • Det är allt energi (lågt till högfrekvent) som uppstår och som uppstår i ditt utrymme av medvetenhet. Eftersom energi endast kan sändas, så praxis som dessa hjälper till att kanalisera eller överföra denna negativa energi på ett kreativt och konstruktivt sätt.
  Metod 5 av 7:
  Öva icke-reaktion och ödmjukhet
  1. Bild med titeln Sluta tycka om någon Steg 1
  1. Praxis acceptans. Som någonting i livet har Pickup upp och ner. Det kommer att finnas tider när du kommer att ha massor av framgångsrika interaktioner och tider när du kommer att misslyckas mycket. Även bland dessa upp- och nedgångar kan det finnas mikroperioder av UPS och Downs.
  • Inse djupt att det här är en del av livet är acceptans. Godkännandet kommer till handling när livet är i nedåtgående rörelse. Till exempel: Sjukdom, svag kropp, förlust, misslyckande, dålig fas i livet, etc. I det större systemet av händelser är dessa faser av "ner" absolut nödvändiga för andligt djup och kan vara bra lärare som hjälper dig att vara mer medkänsla, förlåtande och klara när livet träffar rockbotten. Så häng in där och lita på universum.
  • "Bakom varje till synes dålig situation ligger ett större gott och att det är bra att avslöja sig för dig genom inre acceptans av vad som är." Eckhart Tolle. Läsa Hur man överlämnar till nuvarande ögonblick För mer djup.
 • Bild med titeln berätta om en kille är intresserad av dig Steg 2
  2. Öva icke-reaktion. Icke-reaktion är mycket effektivare och attraktiv än de flesta andra hämtningstekniker eller praxis. Generellt sett är människor som är icke-reaktiva de som anses vara coola. Det är för att de inte reagerar på "vad är" och ta livet för allvarligt. Nedan är några tips som kan hjälpa dig i din övning att vara nonreaktiva:
 • Känn din kropp inifrån så mycket du kan. Speciellt när du interagerar med någon. Övervaka sedan kvaliteten på interaktionen jämfört med när du inte är medveten om det. Att hålla lite uppmärksamhet i din kropp medan du gör någonting, ger inte bara enastående glädje och fred från djupt inom dig och men också befria dig från slaven av tvångssang. Din kropp är oändligt intelligent än sinne som genom det du är en med strålande och stor fred av Varelse eller Ett medvetande. Det rekommenderas starkt att du läser Hur man är rotad i att vara För mer information om detta.
 • Var medveten om andan och känslor. Medvetenhet om andetag och / eller sense uppfattningar skiftar också uppmärksamhet från sinne till nu. Vilket minskar lidande eftersom det inte finns något lidande i nu.
 • Här är en övning: Håll dig uppmärksam på dina känslor, och / eller andas, medan du gör någonting. När du övar det kan du observera hur det naturligt ökar din glädje och fred och kvaliteten på dina handlingar.
 • Acceptera vad som är. Det innebär att erbjuda inre acceptans mot vad som uppstår i nu.
 • Bild med titeln Berätta för en tjej som du gillar henne utan att bli avvisad Steg 2
  3. Öva ödmjukhet. Det betyder att låta den verkliga "du" ut och inte spela roller medan du interagerar med någon. Pratar du med din chef på samma sätt som du pratar med en kassör i snabbköpet? Om inte, spelar du roller, och därefter kommer du att spela olika roller medan du pratar med olika människor i ditt liv. Det är det som får folk att se spely och genialt ut.
 • Människor som övar ödmjukhet är lättare att prata med och är mycket mer vänliga och verkliga. Det beror på att de inte undertrycka sina sanna (negativa eller positiva egenskaper) personlighet med flyktig förtroende som härrör från identifiering med form, som gott utseende, rikedom, kompetens, nationalitet mm. Genom att bli "sårbar" Kan du upptäcka din sanna och väsentliga osäkerhet..
 • "Ödmjukhet betyder att du litar på Tao, vilket aldrig behöver vara defensiv." Tao te ching. Läsa Hur man övar ödmjukhet för mer insikt.
 • Det betyder inte att tvinga dig att "inte spela roller". Istället, var bara medveten om rollspelmönstren, eftersom bara medvetenhet kommer att ta dig bortom dem. Medvetenhet är självständig.
 • Tao Te Ching säger "Om du vill bli av med något, låt det blomstra." I det här sammanhanget betyder det att även om du märker att du är gamey, låt det vara. Den "blomstrande gaminess" kommer så småningom att tvinga dig att acceptera och ta dig bortom det.
 • När du är medveten och låta den vara, framträder en annan dimension av medvetandet genom dig, mycket mer intelligent än mänskligt sinne.
 • Men var medveten om att ego är väldigt smart. Du kanske tror att du tillåter det, men i verkligheten kan det vara ego: s dolda önskan att lösa det så snabbt som möjligt. Vilket innebär att behandla nu som ett medel till ett slut. Läsa Överlämna till nuvarande ögonblick För mer om detta.
 • Metod 6 av 7:
  Hitta en balans
  1. Bild med titeln vara punktlig steg 16
  1. Lev ett intressant liv. Människor som följer sina lustar, hobbyer och önskningar anses vara mycket attraktiva. Till exempel: Musikare, Tech Entreprenörer, Skådespelare, Adventurists mm. Att leva ett intressant liv ger dig också mycket intressanta saker att prata om. Det hjälper dig också att fördjupa ditt självförtroende och entusiasm. De flesta människor är tråkiga och leder ett ganska enkelt liv. De kan gå till jobbet eller skolan, sedan komma tillbaka och spela några videospel, prata och hänga med vänner eller familj, titta på TV eller filmer, etc. Livet kretsar ganska mycket kring dessa saker och det är vad de brukar prata om.
  • Vad är det mest intressanta, äventyrliga, spontana du gjorde under de senaste 100 dagarna? Vad är dina passioner? Göra en vana att göra något intressant och nytt som du hittar roligt från tid till annan. Gilla vandring, fallskärmshoppning, besöker nya platser eller utforskar din stad, besöker djurskydd, volontärarbete och arbetar med dina passioner eller hobbyer.
 • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 14
  2. Arbeta med balansen mellan hälsa, rikedom och relationer. Att ha en bra balans mellan dessa tre aspekter är viktigt för att bli bra på hämtning. Eftersom alla dessa aspekter är sammankopplade och tillbaka varandra. Människor som håller en balans mellan dessa aspekter har en bättre potential att snabbt bli bra på hämtning. Eftersom de lätt kommer att kunna ansluta prickarna mellan dessa områden och delområden. Till exempel: Människor som har ett bra socialt liv är mer benägna att vara övertygade och framgångsrika.
 • Medan brist på en av aspekterna skulle troligtvis, påverka de andra två på lång sikt. Till exempel: Om du investerar för mycket tid för att tjäna pengar (rikedom) och på din hälsa finns det en bra möjlighet att ditt sociala liv (relationer) kommer att lida. Som i sin tur kan påverka din rikedom och hälsa (känslomässig och fysisk) på lång sikt. På samma sätt, om du har rikedom men inte har gott socialt liv eller hälsa, kan det så småningom påverka din rikedom.
 • Det finns dock en paradox till den. Om du helt accepterar "bristen" i en eller flera av dessa aspekter, så kan det också fungera för dig. Som godkännande gör platsen för störst makt i universum.
 • Detta kan också fungera som en primingseffekt. Det betyder att om du spenderar mycket tid bara att hämta, kan du inse vikten av relationer, hälsa och rikedom på lång sikt för att bli bra på det. Det finns en möjlighet att du kan bränna dig ut i den här processen innan du förstår det. Eftersom alla är olika, experimentera för att se vad som fungerar bäst för dig.
 • Bild med titeln tillvägagångssätt Kvinnor Överallt Steg 22
  3. Förstå det utseende, status, ras och rikedom. Låt oss rensa upp det här: Ja, de spelar någon roll, och om någon säger annars ljuger de eller vet inte.
 • I vissa fall spelar de sig mer, och i andra, inte lika mycket. Till exempel: I västra länder finner tjejer i allmänhet att vita killar är mer attraktiva jämfört med andra raser. Ja, det är svårare för icke-vita killar i västvärlden, men samtidigt om du helt enkelt accepterar det utan några reservationer kan det också fungera till din fördel och kan eventuellt hjälpa dig att få tillgång till inre tidlös skönhet inom. Med andra ord blir du mindre beroende av flyktiga utseende. Också när du närmar dig och pratar med tjejer, kommer du redan ut som polariserande. Om du håller din lugn i mitten av svåra situationer, och omfamnar utmaningar, går du naturligt djupare.Som utmaningar kör dig djupare.
 • Men övergripande, över externa faktorer spelar ingen roll så mycket som män tror att de gör det.. På ett sätt har män lyckliga att kvinnor inte är i fysiska utseende så mycket som dem..
 • Metod 7 av 7:
  Odla väsentliga vanor och praxis
  1. Bild med titeln Få motiverat steg 16
  1. Öva väsentliga vanor. Bortsett från paradigmerna, är vanor och praxis som nämns ovan, nedan några vanliga vanor som är lika viktiga:
  • Håll din plats redo för företag.
  • Gå ut med vingarna. Det hjälper mycket om du går ut med bra vinge. Titta på Facebook och onlineforum för att hitta Wingmen.
  • Träna, brudgummen, upprätthålla personlig hygien, äta frisk, lukta bra och klä dig bra. Bara dessa vanor kommer att öka din attraktivitet med 20-30%, garanterad.
  • Tala från bröstet eller hela din kropp snarare än ditt huvud och näsa. Var medveten om var luften kommer från när du talar. Om det kommer ut från din näsa, kommer din röst inte att vara den djupa. Därför har ditt tal mindre av en inverkan.
  • Framförallt, var i kontakt med Andning och / eller inre kropp så mycket som du kan. Denna praxis ensam kommer att omvandlas än alla andra nämnda praxis, kombinerat.

  Tips

  Du börjar inte från början, eftersom de flesta av dessa experiment har gjorts. Så använd sina resultat i enlighet med din personlighet, eller testa dem för att se om de arbetar för dig eller inte.
 • Kom ihåg att det är en resa och inte ett sätt till ett slut, så var i ögonblicket.
 • Kvaliteten på det nuvarande ögonblicket bestämmer kvaliteten på din framtid. Om du blev rastlös och behandla det som uppstår i nuet som ett medel till ett slut för att komma till nästa ögonblick, kommer du sannolikt att misslyckas.
 • I hämtningsvillkor, om du är för fokuserad på att bli lagd (framtid) istället för att fokusera på vad du gör nu, kanske du sannolikt inte går väldigt långt. Det är för att du behandlar en interaktion eller nu som ett medel till ett slut eller hinder. Hedrar nu är heders "liv.
 • Vara tålmodig och hedra nuvarande ögonblick eftersom det är den enda gången det finns.
 • Din medvetenhet bör antingen vara i ett tillstånd av acceptans, njutning eller entusiasm. Om så inte är fallet, kolla noga och du kommer att se att du skapar lidande för dig själv och andra.
 • Gör inte ursäkter som "hon är inte varm eller söt nog," "Hon är för kort eller lång," "Hon är med sina vänner," etc. Om du bara hittar en tjej attraktiv på grundval av hur hon ser ut, gör du ursäkter, har en ytlig tankegång och begränsar dig själv.
 • "Vad du gör med andra, gör du för dig själv." Eckhart Tolle.
 • Här är en tumregel: Om hon kan slå dig medan hon är naken i din säng, är hon attraktiv nog. Var ärlig.
 • Ja, utseende har ett bra magnetiskt drag. Så även du dras mot utseende, låt de känslor och önskningar vara, snarare än att slåss mot dem. Som detta tillåta kommer så småningom att minska din oproportionerliga attraktion mot utseende och hjälpa dig att se impermanensen av alla former tydligare.
  1. Se det på det här sättet, om du är mindre fasad av kvinnors utseende, kommer du ut som polariserande och skulle kunna ansluta sig till dem på en djupare nivå, bortom deras fysiska utseende.
  • Öva en eller två saker i taget beroende på din personlighet. Säga, "Jag ska jobba med icke-reaktion under de närmaste dagarna / veckorna / månaderna."
  • Jämför inte dig själv med någon. Alla har en annan personlighet, inlärningskurva och konditionering. Som en praktisk åtgärd är det ok att jämföra i en utsträckning så länge det ger dig motivation, men sluta när det börjar demotivera dig. Läs det sista steget i artikeln Bli mentalt flexibel för mer.
  • Om du letar efter några vänliga raka tjejer att träffas, gå sedan till LGBT-baren / klubbarna i din stad. Människor som går till dessa platser är vanligtvis mer vänliga och öppna än vanliga barer.
  • Rutiner och koncept är inte mer än att stiga stenar som ska lämnas så fort som möjligt. Sann intelligens är okonditionerad och original.
  • Punkt för att polarisera är att människor kommer att ogillar dig för din ärlighet och personlighet eller älska dig för det. Ingen mellanklass.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande