Hur man blir en barnmodell

Är du ett barn med en utåtriktad personlighet som gillar att posera för foton? Du kan vara den idealiska kandidaten att bli en barnmodell. Om du är intresserad av att komma in i fältet är det viktigt att förstå att det kommer att ta hårt arbete, tålamod, engagemang och dina föräldrars hjälp att verkligen vara framgångsrik.

Steg

Del 1 av 3:
Beslutar att vara en modell
  1. Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 1
1. Se till att du är verkligen intresserad av modellering. Att vara en modell kan verka som ett spännande och glamoröst jobb, men det kräver faktiskt mycket hårt arbete. Det är viktigt att avgöra om du verkligen kommer att njuta av erfarenheten innan du ger upp din fritid som kan spenderas med vänner att begå att modellera. Be en vän eller en familj att göra en träningsfoto med dig för att se om du har kul att posera.
  • Öva foto sessioner kommer inte bara hjälpa dig att bestämma om du gillar modellering - de kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm framför kameran också.
  • Se till att din vän eller familjemedlem ger dig riktning på hur du ska titta i varje foto, för det är vad en professionell fotograf kommer att göra på en modellering fotografering. Till exempel kan din vän säga att du ser lugn och tankeväckande i ett skott och upphetsad i en annan.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell Steg 2
    2. Bestäm om du har rätt personlighet. Även om du tror att du kommer att njuta av modellering och posera för kameran, bör du också ta reda på om du har rätt temperament för jobbet. Många barn är blyga runt främlingar när de är unga, men om du modellerar måste du vara säker och utåtriktad. Du kan inte vara obekväma när du arbetar med nya agenter, fotografer, chefer och annat besättning vid varje fotografering.
  • Om du inte är säker på om du har personligheten för modellering, fråga dig själv om du verkligen gillar att vara centrum för uppmärksamhet och kan vara dig själv även när du är runt människor som du inte vet väldigt bra.
  • Det är också viktigt att kunna ta riktning från andra och att ha tillräckligt med tålamod att förbli fortfarande så länge som 15 minuter när du är en modell.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell Steg 3
    3. Prata med dina föräldrar. När du är säker på att du kommer att njuta av modellering och ha personligheten för det, bör du prata med dina föräldrar om det. Förklara för dem varför du är intresserad av modellering. Du kanske säger dem att du tror att det kommer att låta dig uttrycka dig själv eller att du tror att det hjälper dig att känna dig mer självsäker. Du kan till och med bara berätta för dem att du tycker att det blir roligt att posera för foton. Var bara ärlig och entusiastisk.
  • Det är viktigt att förstå att det tillåter dig att modellera kräver ett stort engagemang på dina föräldrars del. De måste ta dig till att kasta samtal och skott, och vänta med dig medan du jobbar så att de kommer att ge upp sin tid också.
  • Om dina föräldrar faktiskt är de som tar upp tanken på modellering, var noga med att det är något du verkligen vill göra. Låt dem inte driva dig i att vara modell om du inte är verkligen intresserad av det.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 4
    4. Få dina föräldrars tillåtelse. Som barn behöver du dina föräldrars tillåtelse att bli en modell så att du måste komma överens. De kan ha oro över hur modellering kommer att påverka andra delar av ditt liv, så se till att du ska berätta för dem att skolan fortfarande kommer att vara en prioritet och du fortsätter att få alla dina sysslor gjort.
  • Överväg att göra en affär med dina föräldrar som du bara får modellera om du får vissa betyg i skolan och gör din del för att hjälpa till runt huset.
  • Många stater kräver arbetstillstånd för barn under 18 år som arbetar som modeller eller i andra nöjesfält. När du träffas med byråer kan de hjälpa dig och dina föräldrar räkna ut vilken dokumentation du behöver jobba.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell Steg 5
    5. Erkänna det åtagande som krävs. Modellering verkar som ett spännande jobb, men du borde gå in i processen förstå att det inte är roligt och spel. Det kan ta timmar att få bara en handfull skott, och du måste ge maximal ansträngning hela tiden. Skott har ofta mycket stillestånd, vilket innebär att du förmodligen kommer att sitta runt mycket när du väntar på att posera.
  • Vissa kunder kan försöka få sina bilder skott under kvällarna och helgerna, men många jobb kommer att vara under veckodagen. Det betyder att du kanske måste missa skolan för att modellera, så om du redan är bakom i dina klasser, kanske det inte är den bästa passformen för dig.
  • Andra fotografier kan kräva att gå upp väldigt tidigt och jobba före skolan, så se till att du är villig att ändra ditt schema till modell.
  • På grund av alla väntar på skott, bör du vara säker på att ta med leveranser för att hålla dig upptagen. Du kan få lite skolarbete att göra eller böcker att läsa. Det är också en bra idé att ta med dina favoritmatningar och drycker.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell Steg 6
    6. Var realistisk om dina odds med stor framgång. Modellering är mycket konkurrenskraftig, så du kommer att gå upp mot många andra barn som också vill vara modeller. Som ett resultat kan Findingan byrå att arbeta med dig och jobb inte vara så lätt. Du kan inte räkna med att vara en omedelbar framgång eller göra stora pengar, så du borde inte gå in i modellering bara för berömmelse och förmögenhet.
  • Prata med dina föräldrar om förväntningarna på din modelleringskarriär. Det är viktigt att alla är på samma sida.
  • Många modeller får inte betalt mycket. Vissa får betalt så lite som tio dollar i timmen.
  • Del 2 av 3:
    Kontakta modelleringsbyråer
    1. Bild med titeln Bli ett barnmodell Steg 7
    1. Ta några bilder. Till skillnad från tonårs- eller vuxna modeller är det inte nödvändigt att ha en professionell portfölj när du försöker bli barnmodell. Det beror på att barn växer och förändrar så snabbt att fotograferna blir föråldrade i bråttom. De flesta modelleringsbyråer kräver bara några bilder för inlämningar. Medan det alltid hjälper till att ha bilder som tagits av en professionell fotograf är det inte nödvändigt. Du föräldrar kan ta bilderna av dig - bara se till att belysningen är bra och använd den bästa kameran som är tillgänglig för dig för ren, tydliga skott.Prova alla olika filter och poserar och visa många olika uttryck. Det skulle vara bäst att inte ha för mycket smink, håll det naturligt.
    • Dina bilder ska vara i färg och en headshot, ett fullt kroppsskott och ett par kandidater.
    • Försök att se naturligt ut i bilderna. Använd inte dumma kostymer eller hattar.
    • Vissa byråer kan begära ett kompositkort, vilket är ett kort som innehåller flera små bilder.
    • Se till att dina föräldrar skriver ditt namn och deras, liksom din ålder, hårfärg, ögonfärg, klädstorlek och adress, på baksidan av varje foto.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 8
    2. Identifiera välrenommerade byråer i ditt område. Eftersom de flesta kunder som letar efter barnmodeller inte gör det, måste du skriva med en modelleringsbyrå som kan identifiera jobb du är rätt för. Det är viktigt att hitta byråer i ditt område, för att du förväntas resa där skottet är. Be dina föräldrar att hjälpa dig att göra en online-sökning efter "modelleringsbyråer" och namnet på din stad eller närmaste stad. Se till att de du hittar är registrerade hos Better Business Bureau (BBB), så du vet att de inte är en bluff.
  • Medan en modelleringsbyrå kommer att ta en viss andel av de intäkter du gör för ett visst jobb som avgift, kommer ingen välrenommerad byrå någonsin att begära pengar på förhand.
  • Förutom en BBB-betyg, kolla byråns hemsida för att se deras portfölj. Du vill veta att de har arbetat med imponerande kunder, oavsett om de är lokala eller nationella.
  • Om du inte bor i en storstad, som New York, Los Angeles och Chicago, är chansen att du ska arbeta med byrå som böcker jobb med mindre lokala företag.
  • Bildbeteckningen blir ett barnmodell Steg 9
    3. Få råd om byråer från andra barnmodeller och föräldrar. Att veta att en byrå är väl betygsatt med BBB är viktigt, men att höra om andra modeller erfarenheter med byrån kan vara ännu mer hjälpsam. Om du känner andra barnmodeller, fråga dem hur de tycker om att arbeta med sin byrå. Låt dina föräldrar prata med sina föräldrar också, så de kan få några av sina frågor besvarade.
  • När du pratar med andra barnmodeller om sina byråer, fråga hur vänlig agenterna är och hur bekväma de känner med folket från byrån. Du bör också fråga hur många jobb de har kunnat komma igenom byrån.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 10
    4. Skicka bilder. När du har hittat några välrenommerade byråer i ditt område är det dags att skicka in dina foton. Besök byråernas webbplatser för att avgöra vad deras inlämningsprocess är. Vissa byråer låter dig skicka in dina foton online, medan andra kräver att du skickar dina hårda kopior av bilderna. Du kommer noga behöva skriva ett intressebrev att gå med bilderna, så fråga dina föräldrar att hjälpa till med det.
  • Om du skickar dina foton till en byrå, kan du också behöva inkludera ett självadresserat, stämplat kuvert för ett svar.
  • I de flesta fall kan du förvänta dig att höra ett svar från de byråer du har skickat till i en månad eller så. De kommer antingen att skicka ett artigt avvisningsbrev eller e-post, eller kontakta dina föräldrar för att skapa ett möte.
  • Del 3 av 3:
    Få modellering jobb
    1. Bilden med titeln Bli ett barnmodell steg 11
    1. Var dig själv vid möten. Om du har turen att få ett möte en modelleringsbyrå är det uppenbart viktigt att göra ett bra intryck. Agenterna är redan som det sätt du ser ut på dina foton, men de vill se till att du har en rolig, utåtriktad personlighet att matcha. Det betyder inte att du borde förfalska det, men. Du kommer inte att kunna hålla upp en handling på alla gjutgods och fotografering som du fortsätter, så var och det är själv och låt agenten veta vem du verkligen är.
    • Om du är nervös på ett möte, försök att låtsas att du bara pratar med en vän och inte ett modellerings- eller gjutningsmedel. Det kan hjälpa till att ta några av trycket av.
    • Dina föräldrar kan sitta med dig för möten, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm.
    • Det kan hjälpa till att göra ett träningsmöte eller en intervju med en annan vuxen än en familjemedlem. Dina föräldrar kan be en av sina vänner att fråga dig några frågor, så du är bekvämare för ditt möte.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 12
    2. Projektförtroende. Om du vill ha agenter och casting chefer att tro på dig, måste du låta dem veta att du tror på dig själv. Vid dina möten, försök att använda ditt kroppsspråk för att förmedla hur säker på dig är. Underhålla ögonkontakt med de människor du möter med, och sitta och stå upp rakt. Undvik fidgeting också.
  • Ett annat sätt att se till att du avger en självsäker atmosfär är att gå i möten med en positiv attityd. Antag att det kommer att gå bra, och de människor som du möter med kommer att kunna känna det.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 13
    3. Tecken med en byrå. Om en modelleringsbyrå tycker om dig, vill de att du ska skriva ett kontrakt. Kontraktet lägger ut villkoren i ditt avtal, inklusive vilken typ av avgift som byrån tar för dina uppdrag. Dina föräldrar kommer i slutändan att bestämma om kontraktet är i ditt bästa och logga på dina vägnar. De kanske vill att en advokat ska läsa över den innan de undertecknar för att säkerställa att det är ett bra kontrakt.
  • De flesta byråer tar cirka 20 procent av modellernas resultat som deras avgift.
  • Om inte en byrå vill att du ska skriva ett exklusivt kontrakt, vilket innebär att du arbetar enbart med dem, kan du skriva med flera byråer. Som kan öka din chans att få jobb.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 14
    4. Delta i go-sees. När en byrå finner modelleringsjobb som de tror att du är en bra passform för, skickar de dig på go-sees, som är möten med chefer från företag som letar efter modeller. Som med dina möten i modelleringsbyråer vill gjutningsagenterna se till att du inte bara har rätt leta efter jobbet, men rätt personlighet också. Hantera det precis som du skulle träffa en agent - var säker och vänlig, men var dig själv.
  • Du kan ha ett möte för en åsikt, vilket innebär att du kan vara in och ut på så lite som 15 minuter. Men om det finns en linje, kan du sluta vänta i mycket längre tid.
  • Eftersom go-sees är nödvändiga för att få jobb, måste du delta i alla som din agent skickar dig till. Några dagar kan du ha två go-sees, och andra gånger kan du gå veckor mellan go-sees.
  • I vissa fall kan du få ett modelleringsjobb direkt efter att du deltog i en åsikt. Men det är inte ovanligt att behöva vänta ett par veckor för att höra tillbaka.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 15
    5. Förbered dig själv för avslag. Medan modellering kan vara mycket roligt, det finns en del av det att ingen gillar - avslaget. Eftersom fältet är så konkurrenskraftigt, kommer du att gå upp mot hundratals andra barn som försöker landa ett modelleringsmedel eller ett modelleringsjobb. I vissa fall kommer du inte att vara den bästa passformen för vad agenten eller klienten vill ha. Du borde inte känna dig dålig om det tar ett tag att få ett jobb eller om du inte får ett jobb som du verkligen vill ha. Det innebär bara att du inte är rätt för det specifika jobbet eller byrån.
  • I många fall söker reklamföretag och andra kunder efter mycket specifika typer av barn. Till exempel kan de ha en rödhårig med fräknar. Om du inte har det, spelar det ingen roll hur söt eller bubblig du är - du kommer inte att få jobbet. Det är inte en reflektion för dig.
  • Bild med titeln Bli ett barnmodell steg 16
    6. Vara kvar. Om modellering verkligen är något du vill göra, måste du behålla ditt självförtroende även om du inte får så många jobb som du vill. Att ha framgång som en modell kräver vanligtvis uthållighet, så ge inte upp även om saker inte fungerar så fort du hade hoppats.
  • Du bör bara fortsätta att fortsätta modellering om det gör dig lycklig. Om processen slutar vara kul när som helst, prata med dina föräldrar.
  • Tips

    Övning gör perfekt - har vänner och familjemedlem tar bilder av dig regelbundet, så att vara framför kameran känns naturlig och bekväm.
  • Du kanske också vill träna framför spegeln. Gå igenom en rad känslor eller humör, som tankeväckande, sjuk, glad eller upphetsad, så du är redo för vad en fotograf kan fråga om dig.
  • Om du börjar få modellering jobb, fråga dina föräldrar att hjälpa dig att komma med en kalender för att hålla reda på ditt schema. På det sättet kan du vara säker på att du har tillräckligt med tid för skolan, läxor, sysslor, vänner och andra aktiviteter utöver din modellering.
  • Varningar

    Eftersom dina föräldrar kommer att vara med dig vid möten och skott, bör du aldrig vara ensam med ett modelleringsmedel, gjutningsagent, fotograf eller besättningsmedlem, men om någon får dig att känna sig obekväma, var noga med att berätta för dina föräldrar eller en annan vuxen som du förtroende.
  • Ta aldrig eller stanna på ett jobb som får dig att känna sig obekväma eller osäkra. Om något känns av, berätta omedelbart för dina föräldrar eller en annan vuxen som du litar på.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande