Hur man blir en tatueringsmodell

Modeller med tatueringar blir populära i branschen, så du har tur om du strävar efter att bli en tatueringsmodell. Tatueringsmodeller har inkedkroppar, men det finns inget minimalt antal tatueringar för att komma igång. Om du vill bli en tatueringsmodell, börja med att skapa din modellering persona. Sätt sedan en portfölj av dina bästa bilder. När du är redo, börjar du leta efter modellering jobb.

Steg

Metod 1 av 3:
Skapa din persona
  1. Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 1
1
Få tatueringar det visar när du fotograferas. För att vara en tatueringsmodell behöver du minst 1 märkbar tatuering. Du kommer sannolikt att bli mer framgångsrik om du har flera tatueringar, men ändrar inte din kropp bara för att komma in i modellering. Att vara sant mot vem du är är det som är viktigast, så bara få tatueringar som du vill ha.
  • Till exempel kan du börja med ARM Tatueringar eftersom de är mycket märkbara. Ben, bröst, nacke och övre rygg tatueringar är också mycket synliga.
  • Välj mönster som du tycker att se attraktivt eller som har mening för dig. Du kan till exempel få religiösa symboler, din favoritblomma eller linjer från en dikt som du skrev.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 2
    2. Bestäm vilken typ av modellering du vill göra. Du har flera alternativ när det gäller modellering, speciellt om du är en tatueringsmodell. Fokusera på den typ av modellering som appellerar till dig mest. Till exempel kan en tatueringsmodell göra följande typer av modellering:
  • Konstmodellering
  • Modemodellering
  • Kommersiell modellering, till exempel tryckannonser eller reklamfilmer
  • Levande modellering, som vid mässan eller på banan
  • Stock Photo Modellering
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 3
    3. Öva poserar för fotografier eller levande modellering. Titta på bilder av modeller som du strävar efter att vara och efterlikna den pose eller uttryck som de visar. Dessutom, titta på videor som visar dig hur man gör olika poses. Prova dessa poserar framför en spegel eller film själv gör dem. Fortsätt arbeta med att posera tills du känner dig bekväm framför en kamera eller på en bana.
  • När du övar ansiktsuttryck kan du ta själv för att hjälpa dig att träna. På samma sätt, be en vän att fotografera dig som en del av en mockfotografering så att du kan träna din fulla kropp.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 4
    4
    Montera en mängd olika outfits Det visar upp ditt bästa utseende. När du först kommer igång, måste du skapa ditt eget utseende. Detta hjälper dig att få uppmärksamhet från människor som kan anställa dig. Dessutom kan du använda dessa utseende för att hjälpa till att bygga din portfölj. Välj kläder, skor och tillbehör som hjälper dig att känna och se ditt bästa ut.
  • Välj de typer av kläder du hoppas att modellera i framtiden.
  • När du börjar bli anställd för jobb kan du bli ombedd att bära vissa kläder. Det är dock bra att få några go-to-outfits som du kan bära när du behöver leverera dina egna kläder.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 5
    5. Bestäm vad du är bekväm att göra under en modelleringskytte. När du är på Set är det lätt att få fast i ögonblicket och känns som om du måste göra något som driver dig för långt utanför din komfortzon. Det är bäst att etablera dina gränser i förväg. Sedan kommunicera dem när du ansöker om modellering jobb och när du anländer till en fotografering.
  • Bestäm till exempel om du är villig att utgöra i ditt underkläder eller naken innan du börjar arbeta med fotografer. På samma sätt bestämma om du är okej med att posera intimt med andra modeller.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 6
    6. Välj ett namn som ska användas som ditt modelleringsnamn, om du vill. Att använda ett annat namn för modellering är vanligare med tatueringsmodeller än med traditionella modeller. Det är dock inte ett krav. Tänk om du vill ha en separat modellering persona, kom upp med ett namn som passar.
  • Gör en Internet-sökning på det namn du väljer att se till att det inte redan har tagits.
  • Till exempel kan du använda ett namn som "Roxy Fire" eller "Jax Up."
  • Metod 2 av 3:
    Bygga din portfölj
    1. Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 7
    1. Få vänner eller familj att fotografera dig för ett lågt budgetalternativ. När du först kommer igång, känner du inte att du behöver investera mycket pengar i din portfölj. Inledningsvis, få dina vänner och familj att ta bilder av dig, välj de bästa som representerar ditt arbete. Gör flera skott med olika outfits så du har många bilder att välja mellan.
    • Försök att få olika människor att fotografera dig så att du har olika perspektiv. Detta hjälper dig också att se till att åtminstone några av bilderna är bra.
    Expertips
    Burakmoreno

    Burakmoreno

    Tattoo Artistburak Moreno är en professionell tatueringskonstnär med över 10 års erfarenhet. Burak är baserad i New York City och är en tatueringskonstnär för Fleur Noire Tattoo-salong i Brooklyn. Född och uppvuxen i Istanbul, Turkiet, har han arbetat som tatueringskonstnär i hela Europa. Han arbetar på många olika stilar men gör mestadels djärva linjer och stark färg. Du kan hitta fler av hans tatueringsdesign på Instagram @BurakMoreno.
    Burakmoreno
    Burakmoreno
    Tatuerare

    Försök bygga ett följande på sociala medier. Om du vill vara en tatueringsmodell, med tillräckligt med Instagram Likes kan hjälpa dig att få ett jobb med tatueringstidningar över hela världen.

  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 8
    2. Volontär som en modell för fotografer som bygger sin portfölj. Fotografer behöver också en portfölj av sitt arbete, och de behöver modeller. Nå ut till lokala fotografer som bara kommer igång i verksamheten, liksom de vars arbete du beundrar. Skicka dem några av dina foton och låt dem veta att du är intresserad av volontärarbete som en modell i utbyte mot gratis bilder som du kan använda för att marknadsföra dig själv.
  • Leta efter annonser som begär modeller på dina lokala annonser eller modelleringsnätverkssidor. Men var försiktig när du träffar människor du inte vet. Du kan till och med vilja ta med någon med dig bara för att vara säker.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 9
    3. Hyr en fotograf för en modelleringsession för de bästa resultaten. En professionell fotograf kommer sannolikt att ge dig de bästa bilderna. De kommer att kunna ge dig riktning, justera belysningen för att få dig att se bra ut och redigera bilderna när du är klar. Plus, de kan hjälpa dig att få en uppfattning om hur det verkligen kommer att vara en professionell modell på uppsättning. Leta efter en fotograf på nätet eller fråga andra modeller för rekommendationer.
  • Låt fotografen veta att du planerar att använda bilderna för att marknadsföra dig själv för en modelleringskarriär.
  • Fotografen kommer förmodligen att skicka dina foton till sin egen hemsida och sociala medier, vilket är ett bra sätt att få ditt foto sett av människor du inte vet.
  • Dricks: Det är bäst att också investera i ett professionellt hår- och sminkartist, om du inte har utbildats i dessa färdigheter. Om du ska investera i en professionell fotografering, slösa inte chansen genom att inte ha ditt hår och smink perfekt gjort.

  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 10
    4
    Montera en portfölj av dina bästa poses. Skriv ut dina foton för att skapa en hårddiskportfölj, till exempel en flipbook. Antingen beställa utskrifterna själv eller få din fotograf att göra det. Som ett annat alternativ, ladda upp dina foton till en webbplats som hjälper till att skapa portföljer och sedan beställa en bok från dem. För ett enklare alternativ, skapa en digital portfölj genom att skicka dina foton till en webbplats.
  • Ta en titt på andra portföljer av modeller du beundrar för att se hur de lägger sina tillsammans.
  • Fråga din fotograf för deras råd om vilka som utgör att inkludera.
  • En digital portfölj är billigare och lättare att göra än en kopiaversion. Plus, det är tillgängligt för fler människor. Men du kanske föredrar en kopiaportfölj om du planerar att ansöka om modellering av jobb i person.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 11
    5. Få ett komposit (COMP) -kort att använda som ditt visitkort. Ett COMP-kort är vanligtvis en 6 i (15 cm) med 9 i (23 cm) kort som har din headshot på 1 sida och 3-4 av ditt bästa poserar på andra sidan. Dessa bilder ska visa dig i olika vinklar. Då kommer du att inkludera dina personuppgifter på baksidan av ditt kort i liten typ.
  • Baksidan av ditt kort ska ange ditt namn, höjd, vikt, mätningar / storlek, ögonfärg och hårfärg. Lägg den här informationen längst ner på kortet under dina foton.
  • Din fotograf kan hjälpa dig att göra ditt COMP-kort. Annars kan du hitta flera webbplatser som hjälper dig att göra det själv.
  • Om du blir undertecknad med en byrå, kommer de att göra dina comp-kort för dig.
  • Metod 3 av 3:
    Få modellering jobb
    1. Bild med titeln Bli en tatueringsmodell steg 12
    1. Skicka bilder av dig själv på sociala medier med tatueringsmodellering hashtags. Gör en vana att posta dagligen, med både kandidat och poserade bilder. Varje gång du lägger in, inkludera en mängd olika tatueringsmodellering hashtags. Dessutom, överväga tagging populära tatueringsbalkar, speciellt där du fick dina tatueringar. Detta kan få dig att märka och delas av människor i verksamheten.
    • Till exempel kan du använda hashtags som #tattoo, #tattoomodel, #inkedmodel, #tattoogirl eller #tattooartist.
    • Titta på hashtagsna dina favorit tatueringsmodeller använder för att hitta de bästa som ska användas.
    • För att göra det enklare kan du kopiera och klistra in dina hashtags varje gång du skickar så att du inte glömmer en.

    Dricks: Inlägget på Instagram kan hjälpa dig att starta en karriär som en influencer. Om du bygger ett bra sätt och märken som ditt utseende kan de betala dig för att marknadsföra sina produkter.

  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 13
    2
    Skapa en webbplats Att annonsera dina tjänster. Din webbplats kan få dig att märka för jobb och låter dig enkelt marknadsföra dig själv. När du ansöker om spelningar, skicka fotografen eller varumärket en länk till din webbplats så att de kan se ditt arbete. Använd en plattform som WordPress eller Squarespace för att bygga din webbplats med en mall. Inkludera följande på din webbplats:
  • Din ålder, höjd, mätningar, storlek, ögonfärg, hårfärg och särskiljande egenskaper, som dina tatueringar.
  • En digital portfölj av dina bästa fotografier.
  • Ett "Om mig" sida för att presentera dig själv.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell steg 14
    3. Gå med i en Modeling Networking Site. Modellerande nätverkssajter låter dig prata med andra modeller för att få råd och dela möjligheter. Dessutom kan fotografer och märken posta om jobb på dessa webbplatser. Välj en webbplats som har en aktiv grupp av tatueringsmodeller.
  • Modell Mayhem är till exempel en populär modell nätverk.
  • Besök dessa webbplatser minst en gång i veckan för att hålla reda på vad som händer i tatueringsmodelleringsvärlden.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 15
    4. Gå till evenemang och festivaler till nätverk med fotografer, modeller och artister. Att möta människor är ett bra sätt att bli anställd för jobb. När du går till evenemang eller festivaler, klär alltid för att skildra det utseende du säljer. Sedan, prata med människor och handout ditt komp-kort. Efter händelsen eller festivalen, anslut med de personer du träffade på sociala medier för att hålla kontakten.
  • Till exempel, gå till konserter, konstöppningar, musikfestivaler och tatueringskonventioner.
  • Titta på webbplatser som Meetup och Facebook för att hitta fotografering och modelleringsgrupper som möts i ditt område, liksom.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 16
    5. Kontakta lokala fotografer och tatueringskonstnärer för att berätta för dem om dina tjänster. Skicka dem en kopia av ditt CV, ditt COMP-kort och en länk till din webbplats eller Social Media-sidor. Berätta för dem vilken typ av arbete du är intresserad av att göra, liksom varför du vill arbeta för dem. Detta kan hjälpa dig att landa en konsert.
  • Granska fotografens eller artistens arbete i förväg så att du kan berätta för dem vad du tycker om det.
  • Bild med titeln Bli en tatueringsmodell Steg 17
    6. Ansök om representation från en byrå som innehåller tatueringsmodeller. Forskning dina alternativ för att hjälpa dig att bestämma vilken byrå som är den bästa passformen för dig. Hitta sedan sina regler för att skicka in foton. Vissa byråer tillåter dig att kontakta dem själv genom att fylla i en kort applikation och bifoga foton. Om byrån är intresserad kommer en representant att kontakta dig.
  • Betala inte en byrå upp fram till jobbet med dig. Tyvärr kan vissa företag dra nytta av dig genom att sälja dig onödiga tjänster. Du bör bara debiteras när dina byråböcker betalat arbete för dig.
  • Byråer du kan titta på inkluderar tatueringsmodeller, H2Ocean-modeller och modellhantering.
  • Variation: Leta efter öppna samtal för modeller, som tillåter aspirerande modeller möjlighet att auditionera för byrårepresentation eller ett specifikt modelleringsjobb.

    Tips

    När du först kommer igång, kan du bli ombedd att arbeta gratis. Detta är ett utmärkt sätt att bygga upp din portfölj och återuppta, så överväga att ta några gratis jobb i början.
  • Uppdatera din portfölj regelbundet, speciellt om du ändrar ditt utseende.
  • Om du blir undertecknad av en modelleringsbyrå, kommer du sannolikt att behöva behålla det utseende som du har undertecknat. Prata med din agent innan du gör några ändringar, som att få en frisyr, gå ner i vikt eller få en ny tatuering.
  • Varningar

    Om du känner dig obekväma när som helst under en skjut, ursäkta dig och lämna. Ingen borde få dig att känna sig obekväma.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande