Hur man blir en instagram-modell

Älskar du att dela dina senaste outfits på sociala medier och önskar att du kan tjäna pengar? Med Instagram kan du börja modellera utan att ens gå fot på banan. Medan det kan vara konkurrenskraftigt och ta ett tag att bygga ditt personliga varumärke, det finns många saker du kan göra för att hoppa Starta din modelleringskarriär. Vi börjar med tips om hur din profil sticker ut och fortsätt till hur du interagerar med andra människor och märken för att starta din modelleringskarriär!

Steg

Metod 1 av 14:
Välj en nisch du är intresserad av.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 1
1. Välj en stil du är passionerad för att basera dina inlägg runt. Din Instagram-flöde ser mycket renare ut och mer enhetlig om alla dina inlägg följer ett liknande mönster. Gör en lista med bilder av bilder du gillar och de färgscheman som du vill experimentera med. Ta några bilder med varje stil som du skrev ner för att se vilka du är mest bekväma. Kom ihåg att de flesta, om inte alla, av dina inlägg ska passa in i en liknande nisch, så välj en stil som du inte blir trött på.
  • Till exempel, om du vill modellera fitness slitage, kan du fokusera på att skicka bilder av dig själv spela sport, vandring eller vara aktiv.
  • Som ett annat exempel, om du vill göra din profil att känna dig varm och inbjudande, försök med att integrera röda, apelsiner och gula i var och en av dina foton.
  • Om du redan har bilder på ditt Instagram-flöde, radera eller arkivera de som inte passar in med din stil
Metod 2 av 14:
Lägg din information i din bio.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 2
1. Berätta för dina anhängare vad man kan förvänta sig av ditt foder i några meningar. Starta din bio med en kort introduktion och några av dina hobbyer så potentiella följare Läs mer om vem du är. Om du har någon representation eller kontaktinformation, var noga med att inkludera det också.
  • Till exempel, om du modellerar fitness slitage, kan du skriva något som, "25, modell, fitness junkie och världsresenär. Business Email Förfrågningar här: Ameliajames_model @ Gmail.com."
  • Emojis kan lägga till en rolig pop färg till din Instagram Bio. Inkludera vissa som är relevanta för informationen i din bio, till exempel ett flygplan om du sa att du gillar att resa.
Metod 3 av 14:
Alltid vara kamera-klar.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 3
1. Klä bra så att du kan ta bilder när inspiration strejker. Du vet aldrig när du hittar en cool ny plats för att modellera för bilder, så klä dig alltid till ditt bästa. Sätt på smink, gör ditt hår och planera en fin outfit så att du kan hoppa framför kameran när som helst. När du stöter på en plats som matchar din sids estetiska, var inte rädd för att få några bilder av dig själv där.
  • Du kan alltid planera några platser i förväg också. Till exempel kan du planera ett besök på ett museum eller trädgård så att du kan göra en fotografering där.
Metod 4 av 14:
Fokusera på komposition för bilder.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 4
1. Prova olika poses och vinklar för att göra dina bilder intressanta. Du kan ta bilder med en digitalkamera eller med din telefon så länge den producerar en högkvalitativ bild. När du hittar en plats som du gillar, be någon att ta din bild eller använda ett stativ om du är själv. Utgör dig själv utanför bilden i bilden för att skapa en mer intressant komposition. Prova en åtgärd som att plocka en blomma eller dansa, eller gå för en mer traditionell modell posera för att se vad du gillar bäst.
  • Ta många bilder så att du alltid kan välja den mest smickrande.
  • Se till att bakgrunden inte är upptagen, annars kommer det att distrahera människor från ditt utseende.
  • Leka med olika vinklar. Till exempel, om du vill se längre, placera kameran närmare marken.
Metod 5 av 14:
Posta till ditt foder regelbundet.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 5
1. Försök att lägga till något till ditt foder varje dag. Välj dina favoritbilder för att redigera och skicka på ditt foder. När du börjar, lägg till en ny bild till din Instagram-sida varje dag. När du har ett mer etablerat följande är det okej att skära tillbaka till att skicka bara 3-4 gånger i veckan.
Metod 6 av 14:
Skriva bildtexter.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 6
1. Bildtext hjälper till att informera och engagera dina anhängare. Inkludera en rolig eller informativ fråga med alla dina bilder för att hjälpa dina bilder att sticka ut. Nämna var du var när du tog bilden, ange vilka märken du har på dig, eller försök ställa frågor för att uppmuntra dina anhängare att svara. Gör varje bildtext unikt så dina inlägg är färska.
  • Till exempel kan du säga något som, "kär i den här nya sundressen från H & M. Det går perfekt med dessa armband. Vad är ditt favorit tillbehör att bära med en sundress?"
  • Som ett annat exempel, om du är en fitnessmodell, kan du dela ett post-träningsfoto och säga, "kände verkligen bränningen idag med mina kärnövningar. Vilken träning innehåller du alltid i din rutin?"
Metod 7 av 14:
Använd populära hashtags.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 7
1. Förbättra dina inläggs synlighet för att nå nya anhängare. När du skickar dina bilder skriver du några hashtags som matchar stilen och nischen du är i. Hashtags som "#model" eller "#modellife" är alltid säkra val att lägga till. För mer specifika hashtags, kolla in andra modeller som har liknande stilar som du ska se vad de använder på sina inlägg. Lägg sedan till några av dem till slutet av din bildtext för att hjälpa andra att hitta ditt konto.
  • Andra specifika hashtags du kan försöka inkludera "#fitnessmodel", "#plussizemodel", "#guyswithstyle" eller "#altmodel."
  • Du kan alltid redigera din bildtext eller lägga till Hashtags i kommentarerna på ditt inlägg om du glömmer att sätta in dem när du skickar in.
Metod 8 av 14:
Tag fotografer och märken i dina foton.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 8
1. Ge kredit i dina inlägg så att de marknadsför din profil. Om du hade någon annan ta dina bilder, tagga dem direkt på bilden eller nämna deras Instagram-konto i bildtexten. Om du har specifika märken, var noga med att märka eller nämna dem också. På det sättet kan personer som besöker dessa konton hitta din sida och börja följa dig också. Kontot kan till och med repostera din bild på egen hand.
  • Det är aldrig en garanti för att ett annat konto kommer att repostera dina bilder även om du märker dem.
Metod 9 av 14:
Dela ditt flöde till Facebook eller Twitter.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 9
1. Nå nya människor genom att repostera dina bilder till andra sociala medier. Om du har många vänner och anhängare på andra sociala medier, dela din senaste Instagram-post till foderet. Var noga med att inkludera en länk till din Instagram-sida så att människor är mer benägna att gå tillbaka och följa dig där.
Metod 10 av 14:
Socialisera med dina anhängare.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 10
1. Håll kontakten med dina anhängare så att de besöker din profil mer. I stället för att ignorera alla på dina inlägg, ta tid att svara på dem och prata med dina anhängare. Läs igenom kommentarerna till dina bilder för att svara på eventuella frågor som de har. Om någon skickade dig ett direktmeddelande, ta dig tid att läsa den, tacka dem för att följa dig och ge ett tankeväckande svar.
  • Det är okej att ignorera och blockera troll Vem är oförskämd eller menar i dina kommentarer. Du behöver inte lägga din energi till att försöka behaga dem.
Metod 11 av 14:
Engagera dina anhängare i Instagram Stories.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 11
1. Ställ frågor för att hålla dina anhängare involverade. Instagram Stories är bra för att visa ditt liv bakom kulisserna och involvera dina anhängare i ditt dagliga liv. Be om sina åsikter om outfits, efter omröstningar om vad du ska göra för dagen och dela länkar till produkter och saker du är glada över. På det sättet känns dina fans som om de är en del av ditt liv och lär känna mer om vem du är.
  • Du kan till exempel fråga eller skapa en omröstning för, "Vad ska jag ha till lunch idag?"Med ett par alternativ. När du har fått tillräckligt med svar, skicka fler historier om att du gör måltiden.
Metod 12 av 14:
Bygg relationer med andra modeller.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram-modell Steg 12
1. Anslut och samarbeta med andra i samma utrymme som du. Leta efter andra modeller som är i en liknande nisch som du och följer sina profiler. Nå ut till dem i kommentarerna till sina inlägg eller meddela dem direkt för att börja göra din anslutning. När du kommer närmare med andra modeller, be dem att samarbeta för fotografier eller Instagram Live-sessioner. På det sättet kommer några av sina fans att följa din sida och dina anhängare kommer att besöka deras.
  • Be andra modeller att vara i en "engagemang pod" med dig, där du gillar varandras foton inom några timmar efter att ha skrivit dem för att hjälpa till att öka din synlighet.
Metod 13 av 14:
Sätt ihop ett mediekit.
  1. Bildbetatled blir en Instagram-modell Steg 13
1. Visa upp din profilstatistik och bilder så varumärken ser om du är en bra passform. Ett mediekit är din portfölj som visar din matares estetik och statistik för att övertyga varumärkena att betala för inlägg. Samla professionella bilder av dig själv som har samma färger och stilar som bilderna i ditt foder. Skriv några stycken om dig själv och vad du skickar på Instagram. Då, inkludera hur många anhängare du har och hur de aktivt engagerar med ditt innehåll.
  • Spara din Media Kit som en PDF och ladda upp den till en webbplats. På det sättet kan du enkelt länka till det i ett mail till ett varumärkes PR eller marknadsavdelning.
  • Du kan länka ditt mediekit direkt till din profil eller skicka ut det till potentiella märken som du är intresserad av att representera.
Metod 14 av 14:
Anslut med varumärken som passar din estetik.
  1. Bild med titeln Bli en Instagram Model Steg 14
1. Nå ut för att se om de är intresserade av att sponsra dina inlägg. Om det finns varumärken som du verkligen vill visa upp i dina inlägg, skicka dem ett direktmeddelande eller hitta deras e-postkontakt på deras hemsida. Låt dem veta om din Instagram-sida, hur många anhängare du har, och hur engagerade de är med ditt foder. Om de är intresserade av att arbeta med dig, följer de upp och ger dig mer information.
  • När du börjar, kan du bara få freebies från ett företag i utbyte mot att skicka om dem. När du får mer populär och få anhängare kan de betala dig per post.
  • Ta inte det personligen om du inte hörs tillbaka från ett varumärke. Var artig om du vill arbeta med dem i framtiden, men leta efter ett annat intresse varumärke under tiden.

Tips

Att bli en Instagram-modell sker inte vanligtvis över natten, så bli inte avskräckt om dina inlägg inte får dragkraft direkt. Var tålmodig och ihållande med dina inlägg tills du uppnår vad du vill ha!

Varningar

Undvik att posta olämpliga foton eller använda dåligt språk eftersom det kan ta ner ditt online rykte.
  • Ta inte några oförskämda kommentarer från Online Trolls eller Spam-konton till hjärtat. Var inte rädd för att radera sina kommentarer, blockera sina profiler eller rapportera dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande