Hur man blir en bikini-modell

Modellering är ofta en eftertraktad karriär av många tjejer som vill ha sin chans på Stardom. Att bli en modell innebär mycket nätverk och får din fot i dörren, men med mycket tålamod kan du kanske nå din dröm. Bikini-modeller spelar vanligtvis en annan roll än landningsmodeller, och så är det viktigt att vara i form och leva en hälsosam livsstil. Kom ihåg att modellering är ett tufft företag så håll dig självsäker och tro på att ha den bästa kroppen du kan ha, även om det ser annorlunda ut än andra.

Steg

Del 1 av 4:
Bryta in i modellering
  1. Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 1
1. Ta lektioner. Om du aldrig har haft modelleringserfarenhet, eller du tror att du kan dra nytta av att lära dig mer om branschen, är det att ta modelleringsklasser ett bra sätt att börja. Klasser kan också bidra till att öka förtroendet, så om du har extra tid och pengar, överväga att gå med i en modelleringsklass i ditt område. Om något kommer det att bidra till att ge insikt i branschen.
  • Modelleringsklasser är inte en förutsättning för att bli en modell. Vissa modeller upptäcks offentligt och bad att ansluta sig till myndigheter med lite till ingen modelleringsupplevelse. Det gör det dock aldrig ont att veta mer om en karriär innan du förföljer den.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 2
    2. Ta naturliga bilder. Medan det kan vara frestande att få alla klädda för bilder att skicka till en byrå, vill många byråer se hur du ser ut som ditt råa, naturliga själv. Ha någon med en bra kvalitet kamera, eller till och med en professionell fotograf, ta bilder av dig som du kan använda i en portfölj. Försök att ta bilder i olika outfits så att du har massor av olika, men behåll kläderna enkla - bikini, monterade T-shirts och jeans, etc.
  • Industrin kommer att kunna tänka på hur du ser ut med alla sina stylingalternativ och behöver inte dig skicka dem bilder med massor av smink och styling. De vill se dig som du naturligtvis är så att de verkligen kan se din skönhet.
  • När du har en bra mängd bilder, kompilera dem i en ren, organiserad portfölj. Se till att din portfölj har tillräckligt med variation som en byrå eller ett företag kan se din potential. Gå inte in i en intervju utan en portfölj - företag vill se ditt arbete.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 3
    3. Kom ihåg att det är mycket om vem du vet. Precis som många företag beror din framgång i modellering mycket på vem du är ansluten till. Att få din fot i dörren med byråer genom att träffa dem, även om det inte går någonstans, är ett bra sätt för människor att bli bekanta med ditt ansikte. Även människor som inte är direkt i byrån, men är kopplade till det på något sätt som fotografer, butiksägare, och de som arbetar på mode kan vara en bra resurs.
  • Försök att vara utåtriktad i inställningar där du behöver sticka ut. Nätverk med folket runt dig tills du blir kopplad till någon som kan ge dig ett jobb. Var aktiv på sociala medier, eftersom det här kan hjälpa till att få ditt namn där ute.
  • Bild med titeln Bli en bikini-modell Steg 4
    4. Undvik bedrägerier. Så många företag försöker blossa dig genom att kräva att betala avgifter till modell för dem. Andra gånger kan du hitta en annons på Craigslist som ber om modeller. Hur som helst, var försiktig när du letar efter modellering av jobb som du inte faller i fällor eller placerar dig själv i farliga situationer. Några saker att leta efter att veta om en byrå inte är legitim är:
  • Du måste betala en avgift till en agent innan de arbetar. Legitima byråer kommer inte att debitera dig en avgift för dig att arbeta för dem. De får betalt när du får betalt, vilket betyder att de tar en viss procentandel av din lönecheck. Om du stöter på en byrå som kräver att du betalar dem, fungerar inte där. Också, förväxla inte myndigheter med modelleringskolor. Modellerande skolor kan hävda att du tillhandahåller instruktioner om hur man kan modellera, men efter att du har tagit sina klasser är du själv.
  • Du måste ta tillfället i akt eller det är borta. De flesta byråer ger dig tid att utforska sitt företag och lära sig mer om dem. Om de ger dig ett erbjudande idag, borde det fortfarande vara bra i morgon.
  • Deras hemsida ser inte legitim ut. Om du inte är säker på om ett företag försöker blossa dig, se upp dem online. Du kan skriva in byråns namn med orden "lurendrejeri," "rip-off" eller "klagomål" för att se om något kommer upp.
  • De kan inte ge dig referenser. En byrå med arbetsmodeller ska ha en lista över personer du kan kontakta eller se upp för att visa att de inte bara scamming dig. En byrå kan ha bilder på väggarna av modeller som de inte var representerade, så försök att fråga om telefonnummer eller e-postmeddelanden om möjligt.
  • Om någon säger att de är en agent eller scout av en viss modelleringsbyrå, kontakta den byrån. Vissa byråer kommer även att ha uttalanden på deras hemsida som säger att det finns scouts som hävdar att arbeta för dem när de faktiskt inte gör det. Dessa byråer kan ha specifika nummer som du kan ringa för att räkna ut om den person du pratade med att arbeta för sin byrå.
  • Så frestande som det kan vara, svara aldrig på en Craigslist-annons söker modeller om det inte finns en ansedd källa som är ansluten till den annonsen. Om de inte listar sitt företag och det låter "för bra för att vara sant" Det är nog inte en bra källa till ett jobb.
  • Del 2 av 4:
    Söka representation
    1. Bild med titeln Bli en bikini-modell Steg 5
    1. Sätt dig där ute. Ansökan om en byrå kommer inte att göra dig mycket bra om du är oerhört av. Ansök på en mängd olika skott och jobb. Om ett jobb verkar legitimt, ta det även om det är liten tid. Allt du kan lägga till i en portfölj eller CV kan vara imponerande när du söker representation. Arbete med att upprätthålla relationerna du har med medarbetare och kamrater i fältet. Varje anslutning, även liten, kan få dig i kontakt med en större byrå eller agent på vägen.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 6
    2. Forskningsmyndigheter. Olika modelleringsbyråer letar efter olika människor. Kolla in en mängd olika byråer för att hitta en som fungerar för dina behov. Större, pålitliga myndigheter finns på webbplatser som modeller.com.
  • Tänk på att om du aldrig har någon modelleringsupplevelse kommer du förmodligen inte att ringas in för att arbeta för en av de bästa byråerna. Du kan dock fortfarande utforska sina webbplatser och kontakta dem om du har några frågor eller behöver insikt för att komma in i modelleringsaffären. Även om de inte är intresserade av att anställa dig nu, kommer att prata med byråer hjälpa dem att bli bekanta med dig. När du har haft erfarenhet kan de överväga att anställa dig. Håll kontakten med någon som når ut till dig. Även om de skickar ett avslag, skicka en uppföljning av e-post eller telefonsamtal tacka dem för att överväga dig. Nämna om de har något som fungerar i framtiden, skulle du fortfarande vara intresserad.
  • Om du Google Top Modeling-byråer ofta kan hitta en webbplats med en lista över alla byråer i nationen eller världen. Då kan du vanligtvis hitta ett mail för en viss byrå eller du kan ringa dem. Det kan också finnas en länk att skicka in din portfölj, vilket är ett bra sätt att få din fot i dörren.
  • Det är också inte vanligt att hitta en modelleringsbyrå enbart för baddräktsmodeller. Ofta använder myndigheter sina modeller för flera saker, varav några kan modelleras för omslaget av sport som illustreras. På lokal nivå kan du kanske hitta byråer enbart för baddräktsmodeller, men de stora företagen representerar sina baddräktsmodeller i samma divisioner som redaktionella och kommersiella modeller.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 7
    3. Ansök till en rad olika byråer. Ju fler byråer du ansöker om, desto bättre chans du har att få en intressant intresserad. Gör en lista över byråer du tror att du kanske är intresserad av och börja göra tid varje dag för att arbeta på dina applikationer.
  • Några grundläggande information ska ingå i din ansökan. Du måste lista din hårfärg, ögonfärg, klänning och skostorlek, liksom din ålder. Vissa modeller inkluderar information om deras passion för modellering eller hur de alltid drömde om att vara modeller. Inkludera inte denna information. Byrån behöver inte veta att denna information och arbetstagare går igenom program kan kasta ut applikationer som inkluderar onödig information.
  • I allmänhet är mindre mer i en ansökan. Om du har stor erfarenhet är det värt att nämna i ett brev. Men gör det så kort som möjligt. Om de är intresserade, kommer de att granska din portfölj. Vissa byråer kan begära specifika uppgifter, som dina intressen eller lustar, men bara innehåller den här informationen om du är frågad direkt.
  • Inkludera kontaktinformation. Du behöver inte nödvändigtvis inkludera din adress, men ett telefonnummer är viktigt. Ett e-postmeddelande kan också vara till hjälp som mycket modern kommunikation är elektronisk.
  • Du borde aldrig begära en byrå Kontakta någon annan för att få information om dig. Byrån vill direkt prata med dig.
  • Bild med titeln Bli en bikini-modell Steg 8
    4. Inkludera de rätta typerna av bilder. Du kommer förmodligen att bli ombedd att inkludera bilder när du ansöker om en modelleringsbyrå. Vet vilken typ av bilder som ska inkluderas om du vill ringa tillbaka.
  • Använd inte casual bilder. Bilder från semester eller från när du hängde med vänner är inte lämpliga för en portfölj. Använd bilder som specifikt tagits för att ansöka om en byrå.
  • Du behöver inte spendera massor av pengar på dyra fotografier. Be en vän eller familjemedlem för att hjälpa dig att skjuta några snygga bilder av dig själv, med en fin kamera. Om byrån frågar efter en video kan du göra en enkel 60 sekunders video på egen hand. Spendera mycket pengar på foton kommer inte nödvändigtvis resultera i ett samtal tillbaka. En byrå försöker bara få en känsla av hur du ser och om ditt utseende fungerar för sina nuvarande behov.
  • Om du har några professionella bilder från modelleringskott, skicka dem om inte ansökan uttryckligen förbjuder detta. Professionella bilder från en större tidning eller webbplats kommer att vara mycket imponerande för en modelleringsbyrå.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 9
    5. Ha en vänlig personlighet och vara professionell. Modellering handlar inte om ditt utseende. Människor är mer benägna att anställa de som förbinder med andra. Utveckla en social mediaprofil och dela dumma, personliga eller inspirerande inlägg tillsammans med bilder från modelleringskottar. Om du är inrymd för en intervju med en byrå, var artig för alla där. Du är mer benägna att bli anställd om du verkar som någon som skulle vara lätt att arbeta med.
  • Del 3 av 4:
    Toning din kropp
    1. Bild med titeln Bli en bikini modell steg 10
    1. Få en platt mage. Om du tittar på någon bikini-modell ser du att hon vanligtvis har en platt mage. En del av detta produceras genom att äta rätt sorters mat, men du kan också träna för att skapa en platt mage. Vissa övningar du kan göra för att förbättra din kärna och ABS är:
    • Plank: Ligga nedåt på golvet. Placera dina händer under axlarna och dina fötter axelbredden ifrån varandra. Lyft sedan upp på dina händer och tårna, räta upp dina armar. Engagera dina AB-muskler genom att hålla ryggen rakt och din rumpa i linje med din rygg. Håll i en till två minuter, eller längre om du kan. Upprepa det två gånger.
    • Sida Plank: Kom i samma position som planka och lyfta upp dig själv. Sedan, vrid din kropp och lyft ett ben och en hand av marken så att din vikt är enbart på ena sidan av din kropp (höger eller vänster). Du kan stabilisera din lyftfot ovanpå foten du har på marken. Tryck på din torso så att dina höfter inte dyker upp. Håll i 60 sekunder och återvänd sedan till vanlig planka. Upprepa på andra sidan. Då gör du ytterligare två reps på varje sida.
    • Båt pose: sitta på marken med knäna böjda. Luta din övre kropp tillbaka, håll ryggen rakt och långsamt lyfta benen från marken. Förlänga dem rakt ut framför dig och sedan förlänga armarna rakt framför dig. Håll den här positionen för fem långsamma, djupa andetag och sedan sänka benen. Upprepa två gånger.
    • Swaying Warrior: Stå med dina ben spridda i en bred hållning. Skift en fot så det pekar framåt. Böj sedan ditt framknapp så att det är över din fotled och håller dina armar ut till sidan. Lyft din bakre arm rakt upp över huvudet och placera din främre arm på ditt böjda knä. Du borde känna en fin sträcka. Kom tillbaka till centrum och repetera på båda sidor tre gånger, men senast håller du positionen för tre till fem andetag.
    • Skala pose: sitta i ett tvärben. Placera händerna på marken bredvid dina höftben. Dra åt bäckenbotten och din kärna och tryck sedan in i dina händer för att lyfta din kropp av marken. Håll denna position för tre andetag och upprepa tre gånger.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 11
    2. Lyft din rumpa. För att passa i de små bikini bottnar behöver du en tonad och lyftbutt. Det finns ett antal övningar du kan göra för att dra åt din rumpa:
  • Heel Sky Höj: Börja på dina händer och knän och flytta sedan till dina armbågar så att de är under axlarna. Sätt ett ben rakt ut bakom dig och böj din fot. Lyft din fot tills den är i linje med resten av din kropp. Gör det långsamt, pausa överst varje gång. Gör tre uppsättningar av 12 reps på varje ben.
  • Enstaka benballettspark: Börja med att stå rakt upp och tucking i din navel så att du har förlovat din kärna. Sedan lutar långsamt över, håller bröstet upp och ryggen. Försök att luta hela vägen över i ett bordsläge utan att böja eller böja ryggen. Lyft sedan ett ben upp för att vara i linje med resten av din kropp och som du gör det, nå samma arm ner för att röra golvet. Flytta långsamt tillbaka till startposition, men försök att hålla benet från att röra golvet. Gör tre uppsättningar av 12 reps på varje ben.
  • Lower Half Lunge: Börja i ett lungposition, med ditt vänstra knäböjt framför dig, och ditt vänstra ben bakom dig, med knäböjt och rör på marken. Sedan lyft långsamt upp så att ditt ryggknä kommer från marken. Försök att lyfta bara ditt knä och inte resten av din kropp. Sänker tillbaka till marken och gör tre uppsättningar av 12 reps på varje ben.
  • Bro: Ligga på ryggen med benen framför dig och knäna böjda. Lyft långsamt din underkropp tills dina knän bildar en 90 graders vinkel och låren är i linje med din överkropp. Krama din rumpa längst upp i denna position och sedan sänk tillbaka till marken. Gör 15 reps.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell steg 12
    3. Få smala lår. Sist men inte minst har bikini-modeller alltid smala lår. Butt övningar kommer sannolikt att arbeta dina ben och din rumpa, men du kan också lägga till några lårövningar för att verkligen tona upp dina ben. Vissa övningar du kan försöka är:
  • Inre lårhiss. Ligga ner på din sida. Lyft sedan upp dig på din armbåge, håll resten av din kropp på golvet. Korsa ditt övre ben över ditt botten och böj ditt knä så att foten är pekad bort från din kropp och vilar nära dina höfter. Sedan lyfter du ditt botten ben upp, med tårna pekade ner och sänk sedan tillbaka till marken, men låt inte din fot slå på golvet. Gör det här 40 gånger på varje ben.
  • Inre lårhöjning. Komma in i samma position som den inre lårhissen, men istället för att korsa ditt övre ben över, lämna det rakt. Böj ditt bottenben så ditt knä är böjd något. Lyft sedan ditt övre ben så högt som möjligt utan att vända din kropp. Sänk det tillbaka tills det nästan rör marken. Gör fyra liftar på varje sida.
  • Plie Squat Pulser: Stå i en bred hållning med dina tår som pekar utåt. Håll dina armar rakt och sakta ner i en squat. Stanna i den squat och puls upp tjugo gånger.
  • Saxar: Ligga på ryggen med benen ute framför dig. Lyft långsamt dina ben upp, håll dem raka tills dina ben och kropp gör en 90 graders vinkel. Låt sedan dina ben släppa till sidorna som öppnas upp i en bred V, men håll dem i samma vinkel mot din kropp. Ta dem tillbaka till startpositionen, korsar en fot något över den andra och släpp dem tillbaka igen. Gör 40 reps.
  • Del 4 av 4:
    Äta nyttigt
    1. Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 13
    1. Gå ner i vikt på rätt sätt. Istället för att bara skära ut kolhydrater, eller skära dina kalorier i hälften, varför inte fokusera på att äta kalorier som är bra för dig? Att förlora vikt handlar verkligen om att bränna mer kalorier än du tar in under dagen, så det är viktigt att titta på hur mycket du äter. Men du behöver inte svälta dig själv att gå ner i vikt. Vissa livsmedel som är hälsosamma för viktminskning är:
    • Bönor: Inte bara är de billiga, de fyller också och mångsidiga. Bönor är fyllda med protein och fiber, och eftersom de tar längre tid att smälta, kan du känna sig längre.
    • Soppa: Att börja en måltid med en kopp hälsosam soppa kan förhindra att du äter mer genom måltiden. Försök att sikta på en soppa som är fylld med grönsaker och är buljongbaserad - inte en krämig, bakad potatisoppa.
    • Mörk choklad: Så du har fortfarande dina söta begär, men du vill inte äta brownies eller glass. Mörk choklad är ett bra alternativ eftersom det är relativt friskt för dig och kommer att tillfredsställa dina söta begär med bara en liten mängd. Mellanmål på en torg eller två av mörk choklad när som helst du vill nå för kakorna.
    • Pureed grönsaker: Du kan lägga till dessa grönsaker till några måltider som är mer ohälsosamma, för att hjälpa dig att skära tillbaka på dina kalorier samt få rätt näringsämnen du behöver från grönsakerna. Lägg till dem i en måltid som kanske inte är super frisk, och du kommer förmodligen att äta mindre, eller lägg dem till en redan hälsosam måltid för mer näringsämnen.
    • Ägg och korv: Att äta detta på morgonen kommer att hålla dig fylligare under hela dagen eftersom den är fylld med protein. Om du letar efter ett hälsosammare alternativ, äta kalkon korv.
    • Nötter: Det här är ett klassiskt hälsosamt mellanmål, eftersom de är fyllda med protein och fiber och är bra att munch på. Ät en handfull av dessa när du vill nå för skräpmat.
    • Äpplen: Äta hela frukter istället för fruktjuice eller renade frukter, som äppelsås, kommer att hjälpa till att begränsa cravings bättre. Färsk frukt är fylld med mer fiber och det kan hjälpa till att träffa det söta begäret du kan känna.
    • Yoghurt: Grekisk yoghurt är fylld med protein och kan hjälpa till med matsmältningshälsan. Det är också bra för benhälsa eftersom den är fylld med magnesium, fosfor, kalium och kalcium.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell steg 14
    2. Ät mindre och fler måltider. Många människor kommer att äta tre medelstora till stora måltider om dagen, men det här är inte alltid bra för dig. Att äta mindre måltider under hela dagen kan hjälpa till att öka din ämnesomsättning, som i sin tur hjälper dig att gå ner i vikt. Syfte att äta fem små måltider om dagen. Du kan ha tre måltider som är lite heftigare, som kyckling och grönsaker till middag, men sedan mellan de stora måltiderna äter mindre mellanmål som nötter, yoghurt eller frukt.
  • Du kan också följa en bikini-konkurrenter dietplan för en diet som hjälper dig att förlora mycket vikt. Men denna diet är verkligen inte hållbar under en lång tid. Du kan överväga att göra en vecka eller två av den här planen då och då för en detox, men.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell steg 15
    3. Håll en matbok. Om du verkligen försöker få bikini redo, håller du en logg av de livsmedel du har ätit hjälper dig att veta om du behöver fortsätta klippa tillbaka. Efter varje måltid, logga den typ av mat du åt, hur mycket du åt, näringsinformationen och hur du kände efteråt. Då loggar övertiden den vikt eller inches du har förlorat.
  • Om du upptäcker att du inte förlorar mycket vikt efter några veckor att äta hälsosam och träna, kan du behöva ändra något upp. Kontrollera dina delstorlekar för din mat för att se om de är korrekta. Ofta ger vi oss mer mat än vad en del faktiskt är. Du kan behöva offra vissa livsmedel om de är ohälsosamma för dig.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 16
    4. Drick mycket vatten. Vatten är inte bara bra att hålla dig hydratiserad hela dagen, det kan också hjälpa dig att gå ner i vikt genom att hålla din fylligare, och kan vara bra för din hudfärg. Syfte att dricka sex till åtta uns vatten om dagen. Nya studier har visat att du bara ska låta din kropp berätta när du är törstig, så lyssna på din kropp för att veta hur mycket vatten du behöver.
  • Bild med titeln Bli en bikini modell Steg 17
    5. Upprätthålla en hälsosam livsstil. Många modeller lever ohälsosamma liv, försöker upprätthålla en under genomsnittlig vikt genom att inte äta tillräckligt eller rätt mat. Om en byrå vill att du ska komma till en viss storlek som du tror är ohälsosam, gör det inte. Att arbeta som modell är inte värt de hälsorisker som kan vara förknippade med det. Håll dig lämplig genom att träna och äta hälsosamt, men om du bara får äta 11 druvor om dagen för att behålla den storlek som din byrå vill, gå ut.
  • Var inte avskräckt eller låt någon säga att du är "för fet." Modellering är en affär full eller kritik och nitpicking, så du måste odla tjock hud när du arbetar som modell. Kom också ihåg att de bilder du främjar genom din byrå är de som unga tjejer och kvinnor ser hela tiden. Om du marknadsför den bild som du måste vara superskinnig eller titta på ett visst sätt, kommer det att orsaka att tjejer och kvinnor känner sig osäkra om sig själva. Alltid sträva efter att främja positiv kroppsbild.
  • Tips

    Kommunicera alltid dina förväntningar och gränser i förskott när du anställs för ett jobb så du är inte ombedd att göra saker du är obekväma med senare.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande