Hur man blir en handmodell

Har du någonsin fått veta att du har eleganta, fotogena händer? Att vara en handmodell kan vara så grusig och intensiv som en traditionell modell, men om du har det som krävs, kan du vara redo att starta en fantastisk karriär. Om du tror att vara en handmodell är inom räckhåll för dina perfekt manicured händer, följ sedan dessa steg.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla kraven
  1. Bildtiteln blir en handmodell Steg 1
1. Har kamera-färdiga händer. Är dina fingrar långa, dina händer smala? Har du perfekta naglar och snyggt formade naglar? Små knog? Det är underbara tecken på att du har snygga händer. Se till att du har en jämn, jämn hud. Antag inte smink kommer, ja, kompensera för dina ofullkomligheter. Födelsemärken, fräknar, mol, ärr, krokiga fingrar och oregelbundet formade naglar kommer allvarligt att begränsa dina framsteg som en handmodell. Var särskilt uppmärksam på tummen. Det kommer att spela en stor roll i många handbilder, så det måste vara snyggt. Här är några andra saker att tänka på:
  • Inspektera baksidan av din hand. Om du är en kvinna, måste den vara smal.
  • Även om kvinnor är oftare handmodeller än män, kan män också vara handmodeller. Bara se till att du inte har håriga knogar.
  • Bli inte avskräckt, men. Det finns ett antal olika typer av handmodellering ser som skönhet, mamma, produkt och äldre händer.
  • Bildbeteckningen blir en handmodell Steg 2
    2. Har stadiga händer. Detta är lika viktigt som att ha snygga händer. Kan du hålla ett objekt under en längre tid utan att luta sig på någonting och utan att skaka? Varje rörelse kommer att översätta till suddiga bilder, så om du upptäcker att du inte kan hålla händerna stadigt, kan modellering inte vara den bästa användningen för dem.
  • Skjuter tv-reklam eller annonser för dina händer kan ta flera timmar. A30 andra plats kan ta upp 12 timmar att skjuta och du måste vara redo hela tiden och beredd att ta efter tag av små handlingar.
  • Bildtiteln blir en handmodell Steg 3
    3. Ha tålamod. Om du vill vara en handmodell måste du förbereda dig för att hålla händerna i exakt samma position i timmar i slutet. Det innebär att du måste ta dig bra med tristess och har verkligen, riktigt stabila händer. Om du är beroende av koffein eller choklad, kan du behöva begränsa din missbruk, eftersom dessa saker bara kommer att göra dina händer skaka mer. Du kan även träna med dina händer stadiga under långa perioder så att du blir bekvämare när tiden kommer.
  • Tålamod och förmågan att alltid slå ditt märke kan vara det viktigaste. När kameran och lamporna är inställda måste du kunna ställa in produkten på exakt samma plats om och om igen.
  • Del 2 av 3:
    Blir anställd
    1. Bildtiteln blir en handmodell Steg 4
    1
    Skapa en portfölj. Om du har pengarna att spara för en portfölj för dina händer, hitta en fotograf du litar på att komma igång. Om du hittar en fotograf som bara börjar, kan de arbeta med dig för ett litet pris, eller inget pris alls, eftersom du kommer att hjälpa dem att bygga sin portfölj också. Se till att du får en professionell manikyr innan du tar bilderna. Här är några andra saker att tänka på när du sätter din portfölj:
    • Lär dig gemensam hand poserar.Studieblad Annonser och reklamfilmer för att se hur händer ställer och flyttar. Efterlikna dessa poserar och rörelser för din portfölj.
    • Inkludera minst ett foto som visar ditt ansikte så att om de behöver ett skott som innehåller någons ansikte, anser de att du (och även så kan de känna igen dig när de träffas).
    • Inkludera en rak på skottets baksida och handflatorna.
  • Bildtiteln blir en handmodell Steg 5
    2. Skicka din portfölj till välrenommerade modelleringsbyråer. Berätta för dem att du är speciellt intresserade av handmodellering och begära en intervju. Vissa byråer kan ha en separat avdelning för handmodellering, eller vissa byråer kommer att vara delar byråer specifikt. Berätta för dem att du har en portfölj och om de frågar om det är professionellt, var ärlig men ange att de simulerar professionella annonser. Vara artigt ihållande tills du får en intervju.
  • Bildtiteln blir en handmodell Steg 6
    3. Tecken med en agent. Om en agent tycker att dina händer har det utseende de vill, så grattis! Du har gjort det genom en hård hinder på handmodelleringsbanan. När du har fått erbjudandet från agenten måste du dock se till att det är rätt för dig. Först och främst måste agenten vara legitim. En legitim agent tar inte ut för pengarna upp och kommer bara att få betalt om du få betalt. Agenter får vanligtvis en procentandel av din lön, så de är motiverade att hitta dig. Var noga med att möta agenten eller tala med dem i längd innan du fattar ett beslut.
  • Ser bra ut för mötet med agenten. Även om du modellerar dina händer, vill du fortfarande ge ett professionellt intryck, och det betyder att du ser snyggt och trevligt. De kan skicka ut dig på samtal (fler intervjuer) så småningom, och de vill att du ska representera dem bra. Om allt går bra, skickar de dig att göra testbilder med en lokal fotograf för att se om du har det som krävs.
  • När du har träffat med agenten och har fått en positiv atmosfär, såväl som bevis på agentens legitimitet (namn och prover av andra kunders arbete, till exempel), sedan noggrant studera kontraktet du ges och underteckna det när du är redo.
  • Bildbetatled blir en handmodell Steg 7
    4. Gå till åker för att hitta arbete. När du har skrivit med agenten, kommer de att ge dig några ställen att gå för att leta efter arbete. Dessa kallas go-sees, precis som i världen av traditionell modellering. Du måste gå från plats till plats, visa upp dina händer och se om du har det du letar efter. Din agent kommer inte att kunna säga, "Hej, jag hittade dig en stor spelning" -- De kan få dig till spelningen, men du måste fortfarande jobba för det.
  • När du har hittat lite arbete kan du lägga till det i ditt CV. Och ju mer upplevelse du har, desto mer lycka får du i framtida go-sees.
  • Vara kvar. Du kan behöva gå till ett antal go-sees innan du hittar arbete. Men om din agent tycker att du har utseendet, så borde du kunna hitta arbete så småningom.
  • Del 3 av 3:
    Lyckas i din karriär
    1. Bildtiteln blir en handmodell Steg 8
    1. Ta otroligt hand om dina händer. Om du tror att dina händer har fått vad som krävs, behandla dem som tillgångar. Du bör vara försiktig med att inte göra någonting som kan skada dina händer, från att skära grönsaker för att hantera en bukett av torniga rosor. Här är några saker du kanske måste göra regelbundet:
    • Besök en manikyr för att få händerna att se ut det bästa. Om du blir riktigt framträdande i ditt fält, kommer du att få regelbundna manikyrer gratis före dina skott. Och Du kan bekostnad av alla manikyrer du får på egen hand. Låter bra?
    • Ha en riktig kost och drick tillräckligt med vatten så din hud är frisk. Dessutom kan vissa vitaminobalanser dyka upp som oönskade vita fläckar på naglarna.
    • Fuktar dina händer regelbundet. Några handmodeller sover även med handskar på natten. Du kan applicera lotion och sedan bära latexhandskar för att göra dina händer extra mjuka.
    • Håll dina naglar trimmade och rena. Helst bör du alltid lämna dem och klippa dem aldrig.
    • Undvik att skrapa, bränna eller skapa några märken på dina händer.
  • Bildtiteln blir en handmodell Steg 9
    2. Håll ditt dags jobb (åtminstone först). Visst, om du är en toppmodell, kommer du att göra tillräckligt för att leva på, men de flesta handmodeller gör jobbet för att komplettera sin inkomst, eller till och med för den roliga upplevelsen. Var beredd att få en extra inkomst när du växer mer framträdande i din handmodellering karriär. Inte avskräckas av detta - det är helt enkelt en verklighet i detta jobb och alla andra modelleringsjobb.
  • Bildbetatled blir en handmodell Steg 10
    3. Flytta till en stor media stad. Du behöver inte flytta till New York för att vara en handmodell. Men om du är väldigt seriös om det arbete du gör, ska du flytta till en stor media stad för att få en kant. Du bör inte släppa allt och flytta hundratals miles bort till en storstad innan du ens tar dina portföljbilder, men om du redan har fått några spelningar och vill ha fler möjligheter att växa i din karriär, överväga att flytta till en av de Följande städer: New York, Los Angeles, Boston, Atlanta, San Francisco eller Chicago.
  • Bilden med titeln blir en handmodell Steg 11
    4. Behandla något objekt du håller som om det är gjord av kristall. Även om du håller en bok eller ett skärbräda, bör du behandla det som om det är det mest känsliga objektet i världen om du vill lyckas. Du bör behandla varje föremål gingerly och med yttersta försiktighet. Detta kommer att göra att objektet ser ännu mer önskvärt och speciellt i fotografierna eller annonserna. Om du griper något för hårt, så kommer dina händer inte att se så känsliga, heller.
  • Bildbetaget blir en handmodell Steg 12
    5. Förbered dig för att vara en contortistist. Tänk inte att all handmodellering kräver att du bara håller en handväska eller ett annat enkelt objekt. Du kan behöva hålla en bok öppen i timmar, eller till och med ligga på din baksida som håller en kamera under en lång tid. Du bör vara flexibel och vara beredd att hålla händerna i ovanliga positioner i ett antal timmar. Detta kan bli ansträngande och kommer att kräva att du har både mental och fysisk styrka, men det kommer att leda till några otroliga bilder.
  • Bildtiteln blir en handmodell Steg 13
    6. Njut av förmånerna. Om du verkligen har gjort det som en handmodell, är arbetsförmånen oändliga. Du kan sluta vara en hand dubbel för en kändis, till exempel - Julia Roberts använde en hand dubbel under Pelikan kort För att hon helt enkelt inte hade tid att skjuta en scen med bara hennes händer. Detta leder dig att träffa kändisar, styrelseledamöter och andra intressanta människor.
  • Kimbra Hickey, handmodellen för den världsberömda Skymning täcka, har blivit känd i sin egen rätt. Hon turer med Skymning Konventioner, återställer hennes omslag för fans, och tecknar tusentals autografer. Även om den här typen av berömmelse är svår att komma med, om du har turen att hitta dig själv i denna position, leva det!
  • Tips

    Var noga med att hålla händerna anständigt och för att hålla dem arkiverade och rena.
  • Om det visar sig att du inte är lämplig att vara en handmodell, överväga de andra modellerande nischerna. Lära sig hur man blir en modell börjar med att veta var du passar bäst.
  • Gör inte över-fuktig, det gör att dina händer ser oljig ut och kan vara en stor avstängning till potentiella arbetsgivare.
  • Fotografer letar alltid efter nya skottidéer, så om du har ett foto koncept, var noga med att dela det i dina foton.
  • För att få högkvalitativa skott, försök att kontakta lokala college för att volontär för fotograferingsstudenterna i utbyte mot kopior av utskrifterna, eller ring en kommersiell fotograf är de ofta öppna för att skjuta test.
  • Se till att din hand tvättas.
  • Dina händer måste vara smala och smala.
  • Du bör träna dina fingrar och palm.
  • Varningar

    Bli inte avskräckt om du får veta att du inte gör det "passa på".
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande