Hur man firar nationell hobby månad

Nationell hobbymånad händer varje januari, precis som det nya året börjar. Alla har en hobby eller intresse, eller något de tycker om att göra i fritiden. Öppna det nya året med denna nationella månadsfest och se om det finns något annat i världen som kan intressera dig.

Steg

  1. Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 1
1. Ta reda på vad du Nuvarande hobby är. Ta en undersökning För att bestämma de bästa hobbyerna för din personlighet. Fråga dig själv vad du tycker om att göra, i ett icke-arbete, familjen begås eller utbildningsmiljö. Gillar du att ta bilder av saker? Gillar du att samla slumpmässiga föremål?
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 2
    2. Rita ut en lista över relaterade aktiviteter till din hobby. Om du gillar ta bilder, Ange olika ämnen av saker som du kanske är intresserad av, till exempel, folk tittar mot hur djur, som fåglar, agera i allmänhet. Om du gillar att sticka, se om det finns några projekt som du inte har gjort tidigare.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 3
    3. Gör en online-sökning efter idéer. Pinterest är ett utmärkt ställe att börja, eftersom den är fylld med kategorier av bilder som delas av andra. Hobsess är också ett bra ställe att gå. Du kan också göra en YouTube-sökning efter handledningsvideor, som fingernagelkonst eller hur man slutför en viss nivå i ett videospel.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 4
    4. Fråga runt. Försök se vad hobbyer din familj och vänner har. Människor från alla vinklar har olika gillar och njutningar och du kan komma över något som skulle vara av intresse för dig.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 5
    5. Begå din nya hobby. Det finns många diskussioner bland nyårets resolutioner och hur människor inte alltid gör det "ha kvar" till dem, men gör den här nya hobby något för dig. Allt börjar med kreativitet och självmjukhet.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 6
    6. Hitta någon som gillar samma hobby så att du faktiskt håller med den. Hobbybuddy.com är en bra plats att ansluta till andra som gillar det du gillar.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 7
    7. Ta upp en klass. Många offentliga platser, inklusive hantverk och andra företag, erbjuder klasser, helst under helgerna eller kvällarna. Klasser är den bästa interaktionen eftersom du är med andra personer med samma intressen som du.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 8
    8. Utvärdera efter en tid om du gillar eller är nöjda med din hobby. Det tar lite tid att vänja sig på något nytt, men om det är något som är relaterat till din gamla hobby, kommer du snart inse att det finns fler möjligheter där ute och kan njuta av det snarare än att försöka passa dig själv med ett helt annat intresse.
  • Bild med titeln Fira National Hobby Month Steg 9
    9. Försök att göra lite pengar ut ur din hobby. Engagerade hobbyister är kända att racka upp pengar genom att skapa egna saker och sälja sina färdiga produkter till andra. Ta en bild av dina saker och lägg det på webbplatser som ebay eller etsy.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande