Hur man hanterar en enastående garanti

I U.S., En domare kan utfärda en garanti för din arrestering av många anledningar, inklusive brottslig verksamhet eller underlåtenhet att visas i domstol. Om du tror att det kan finnas en enastående garanti mot dig (en garanti som kan användas för att arrestera dig när som helst), är det väldigt viktigt att du adresserar situationen direkt eller riskerar att arresteras eller kvarhållas. För att svara på en enastående garanti är det bäst att kontakta en advokat för att hjälpa dig att navigera den juridiska processen. Även om teckningsordern har varit enastående i många år, kan du när som helst arresteras. Denna artikel presenterar information om hantering av en arresteringsorder.

Steg

Del 1 av 3:
Avgöra om du har en enastående garanti
  1. Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 1
1. Vet vad du ska leta efter. Vid hantering av en enastående garanti kan du stå inför en bänkorder eller en arresteringsorder. Medan båda teckningsoptioner kräver att du kommer till fängelse, är de bakomliggande orsakerna till teckningsoptionerna olika.
  • En bänkorder utfärdas av en domare och styr polisen för att ta den person som är uppkallad i teckningsoptionen till förvaring och före domstolen.
  • En bänkorder är generellt utfärdad eftersom en person misslyckades med att visas i domstol, kränkt probation, misslyckades med att betala en beställd domstol eller misslyckades med att slutföra samhällstjänsten eller betala barnstöd.
  • En arresteringsorder utfärdas vanligtvis om polisen har visat sig för en domare att de har tillräckligt med bevis för att arrestera en person för kriminell verksamhet.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti Steg 2
    2. Förstå de potentiella konsekvenserna för att inte förekomma i domstol. För en trafikbrott kan du ha fått ett meddelande eller kallelse att visas i domstol. För en kriminal fråga kan du förväntas framstå i domstol i olika stadier av ett brottmål, inklusive en förkunskapskonferens, hörsel, rättegång och dömande. I varje fall om du inte uppträder kan en domare debitera dig med ett brott som misslyckande eller förakt för domstolen. Förutom revisionsrättens utfärdande av en Bench-garanti som styr brottsbekämpning att ta dig till förvaring kan du möta något av följande:
  • Om du befinner dig skyldig att misslyckas, kan du dömas till fängelse eller krävs för att betala böter.
  • Ditt körkort kan återkallas tills du visas före domaren.
  • Du kan vara skyldig att posta obligation eller ett obligationslöst som du har skrivit tidigare kan återkallas.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti Steg 3
    3. Kontrollera om utestående teckningsoptioner. Om du misstänker att en bänkorder eller arresteringsorder kan ha utfärdats för dig, kan du kontrollera att dessa teckningsoptioner lokalt eller online genom att ge följande information: ditt fulla namn, ungefärlig ålder och den plats där teckningsoptionen utfärdades. Du kan faktiskt bedriva en online, rikstäckande garanterar för alla städer och stater. Du kan kontrollera om de utestående teckningsoptioner på följande sätt:
  • Om du känner till den specifika tingshuset som utfärdade teckningsoptionen, gå till den här domstolens hemsida och leta efter avsnittet Public Records. Du borde kunna söka efter ditt namn och hitta information om teckningsoptionen.
  • Du kan ringa din lokala domstol och fråga clerk om det finns en enastående garanti. Det finns dock en chans att ditt telefonsamtal kan spåras och användas för att hitta dig.
  • På samma sätt kan du ringa den federala domstolen i distriktet där du tror att en garanti kan utfärdas eller söka den domstolens hemsida för utestående teckningsoptioner.
  • Du hittar kontaktuppgifter för federala domstolar på: http: // uscourts.GOV / About-Federal-Courts / Federal-Courts-Public / Court-Website-Links.
  • Du kan hitta statlig-bip-state information om gratis warrant sökningar på: http: // PublicRecords.Onlinesearches.com / pennsylvania-warrants.htm
  • Det finns också webbplatser som kommer att driva en warrant check på dig mot en avgift. Kontrollera efter utestående teckningsoptioner online på: https: // dmv.Org / teckningsoptioner.php. De debiterar dig för att skapa en rapport.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 4
    4. Undersök information som erhållits från motivkontrollen. När du har slutfört Warrant Check, vill du undersöka all information så att du kan bestämma vad du ska göra nästa. Warrant Check bör ge dig några eller alla följande uppgifter:
  • Överträdelsedatum.
  • Datumavgifterna lämnades in.
  • Domstolen som utfärdade teckningsoptionen.
  • Anledningen till att teckningsoptionen utfärdades.
  • Beskrivning av ett underliggande brott för en arresteringsorder.
  • Typ av fodral, till exempel ett felony eller misslyckande att betala en trafikbiljett.
  • Eventuella utestående böter.
  • Del 2 av 3:
    Att svara på en enastående garanti
    1. Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 5
    1. Kontakta omedelbart en kriminell försvarsadvokat. Om du vet att du har missat en hörsel, eller din motivkontroll visar en enastående garanti, bör du kontakta en kriminell försvarsadvokat omedelbart. En enastående garanti är en allvarlig sak och inte något du borde försöka hantera på egen hand. En advokat kommer att känna till lagen och relevanta förfaranden och kan ge dig råd om dinoptions. En erfaren advokat kan kunna:
    • Kontakta domstolen och ordna att visas för en arraignment snarare än att överge till polisens vårdnad.
    • Planera en utfrågning på en bänkorder före arresteringen.
    • Ordna att vända dig i stället för att bli arresterad.
    • Bestäm mängden av eventuell utestående bindning eller obligationsförmåga. En obligation är hur mycket pengar som en person är skyldig att betala till domstolen för att garantera att de uppstår för en utfrågning.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 6
    2. Ta reda på om din lokala distriktsadvokat har ett amnesty-program. Några DA: s körtidsbegränsade amnestyprogram för att lösa utestående bänk-warrants. Dessa program kan innefatta avlägsnande av teckningsoption eller tillhörande avgifter för att underlätta för människor att förekomma i domstol för att lösa några underliggande juridiska frågor. I allmänhet är dessa program avsedda att ta itu med teckningsoptioner för att misslyckas för mindre brott som att dricka alkohol i allmänhet.
  • Kontrollera distriktsadvokatens hemsida för dessa program. Din advokat kan ringa da kontor för att se om ett amnestyprogram existerar.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti Steg 7
    3. Kontakta domstolen som utfärdade teckningsoptionen. När du har träffat din advokat, kommer han eller hon att kontakta domstolen som utfärdade teckningsoptionen och verifiera att det är aktuellt och giltigt. Om det är, kommer din advokat att diskutera med dig det bästa sättet att svara.
  • Vid kontrollens giltighet kan din advokat undersöka möjligheten att ditt misslyckande var resultatet av ett fel som domstolen har gjort. Domstolen kan ha misslyckats med att meddela dig om dagen för förhandlingen eller har ändrat datumet i sista minuten. Om så är fallet kommer advokaten att hävda att teckningsoptionen bör återkallas och att du bör rensas av eventuella avgifter eller böter som är relaterade till bänken.
  • Del 3 av 3:
    Att lösa en enastående garanti
    1. Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 8
    1. Förbered dig för din arrestering. En domstol kan kräva att du arresteras innan du hörs i ditt ärende på den utestående motiveringen. Din advokat kommer att träffas med dig och diskutera processen att bli arresterad, vilket kan innefatta att vara fingeravtryckt och fotograferat. Din advokat kommer att instruera dig att inte göra några uttalanden till brottsbekämpning eller någon annan. Vägra att prata med någon utan din advokat närvarande.
    • Om du arresteras innan du behåller en advokat, begära en omedelbart och vägra att svara på frågor tills du talar med en.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti Steg 9
    2. Ordna en borgmästare. Innan din arrestering kan din advokat föreslå att du (eller advokaten) kontaktar en borgmästare. Om du ännu inte känner till borgets belopp kan din advokat ordna en borgen att vara närvarande i domstol. Detta gör det möjligt för dig att skicka borrning omedelbart om domaren tilldelar Bail till ditt ärende.
  • Om du bor i ett tillstånd där kommersiella borgar är lagliga, kontakta en så snart du vet att du kanske behöver honom.
  • Om du bor i Illinois, Kentucky, Oregon eller Wisconsin, eller du är i det federala systemet, är användningen av kommersiella bondsmän outlawed. Övningen används sällan i distriktet Columbia, Maine och Nebraska.Om du är i ett av dessa stater eller det federala systemet, kommer alla obligationer som du måste betala direkt till regeringen. Om du inte har råd med borgen, måste du ha medgivare som sätter pengar framåt på dina vägnar.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 10
    3. Förhandla tid och plats för din överlämnande. Om en domstol kräver att du överlämnar dig till polisen, snarare än att delta i en domstolsförhandling, kommer din advokat att göra arrangemang när det gäller tid och plats för din överlämnande till polisen. Detta kan spara dig förlägenhet av en offentlig arrestering och ge dig tid att göra ovan nämnda förberedelser.
  • Din advokat kan ge dig råd om den bästa tiden att vända dig till brottsbekämpning för att minimera fängelsetiden innan du ser domaren.
  • Bild med titeln Deal med en enastående garanti steg 11
    4. Infinna sig i domstolen. I de flesta fall kan en bänkorder endast lösas genom att förekomma i domstolen som utfärdat det. Detta kräver i allmänhet att du vänder dig till brottsbekämpning (efter samråd med en advokat). När du är i förvaring kommer en hörsel att ställas in, och du kommer antingen att släppas på borgen, släppt utan borgen, hålls i förvaring, eller krävs för att betala böter. När du är i domstol och betalar några böter eller borgen, kommer bänkardern att återkallas och bli inaktiv.
  • För att bestämma om du bör släppas, anser en domstol att allvaret av det brott som du anklagas.
  • Om en bänkorder utfärdades för misslyckande att betala en biljett, kommer domaren sannolikt att återkalla teckningsoptionen när du visas i domstol och betalar biljetten och / eller böter.
  • Om du misslyckades med att höra för en allvarlig brottslighet, kan domaren ställa in en hög borgen eller, om du anses vara farlig, kanske inte ställt in bail alls.
  • Om du har en enastående arresteringsorder och du vänder dig in kommer du att gå in i den kriminella rättsliga processen. Du kommer att delta i en arraignment hörsel under vilken domaren bestämmer borgen. Du kan i slutändan möta en brottslig prövning.
  • Tips

    Varje jurisdiktion har sina egna lagar och förordningar. Följ reglerna för den jurisdiktion där teckningsoptionen utfärdades. Om du bor i en annan jurisdiktion kan ditt ärende vara föremål för lagarna där också.
  • En domstol kan se fördelaktigt på en person som tar initiativ till att lösa en garanti innan de arresteras eller kvarhålles.
  • Även om din teckningsorder utfärdades för många år sedan i ett annat tillstånd, kan du fortfarande arresteras när som helst för händelsen eller för att inte svara på en bänkorder.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande