Hur man kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig

Att sätta dig där ute kan vara en läskig sak. Och det kan tyckas ännu värre efter att du har blivit avvisad av killen du gillar. Men du kan inte sitta och känna dig ledsen för dig själv, speciellt om killen är någon du måste fortsätta att se i ditt liv. Ge dig lite tid att läka av avslaget, och med lite ansträngning från din sida kan du fortsätta prata med honom som om ingenting någonsin hände.

Steg

Metod 1 av 3:
Hantera förlägenhet
  1. Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 1
1. Reframe situationen. Se inte den här situationen som ett misslyckande. Avvisas av någon betyder inte att du har misslyckats på något stort, mätbart sätt. Tvärtom betyder det att du var modig och lade dig där ute och gav dig en möjlighet att lära av dina misstag.
  • Försök att tänka på avslaget som ett tillfälle att växa som en person och ta reda på vad som fungerar för dig.
  • Ta lite tid att tänka på vad du kanske har gjort annorlunda för att vända det avslaget till ett acceptans. Detta hjälper dig att lära dig av dina misstag och göra förändringar för framtiden.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 2
    2. Rusa inte saker. Avslag kan vara ett svårt piller att svälja - det kan skapa känslor av fientlighet, pinsamhet, skam och förnekelse. Låt dig ta det långsamt efter en instans av avslag och att bearbeta alla de känslor du har.
  • Killen måste också bearbeta sina känslor. Om du vill vara vänner igen efter att han avvisar dig, måste du ge honom lite tid och utrymme för att ta reda på vad han tycker om det också. Detta kommer att bidra till att eliminera eventuell obekvämhet.
  • Naturligtvis, den tid du behöver vänta kommer att variera från situation till situation. Men en bra tumregel är att vänta minst två veckor, eller tills du börjar känna dig mer bekväm med tanken på att prata med honom igen.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 3
    3. Var dig själv. Även om han avvisade dig, fanns det en anledning att du gillade honom i första hand. Och tydligt kom du tillräckligt nära honom för att veta att han också gillar dig (åtminstone som en vän). Ändra inte vem du är bara för att du blivit avvisad. Fortsätt klä ut detsamma, pratar detsamma och tycker om samma saker som du gjorde före avslaget, men fortsätter också med dina normala aktiviteter online. Fortsätt posta saker till vänner, bilder av dig själv, och vad du än brukade göra före avslaget.
  • Ändra aldrig dig själv för någon. Din unikhet är vad som drar folk till dig.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 4
    4. Undvik att besatta sig över avslaget. En av de svåraste delarna av att kommunicera med en kille efter att han avvisar dig är att låta den gå. Obsess inte över vad du sa, vad du kunde ha sagt annorlunda, eller hur du kanske har hanterat situationen på ett annat sätt. Det hände - gå vidare.
  • Att springa genom alternativa scenarier i ditt sinne om och om kommer bara att förlänga din ångest. Acceptera bara att det hände och försök att undvika att tänka på det för mycket.
  • Berätta för dina vänner att du inte vill återhämta avslaget och att du vill ha sitt stöd för att inte prata om det.
  • Om du befinner dig besatt över situationen, försök distrahera dig själv genom att göra något annat. Ring en vän att träffa eller börja titta på en film. Försök att läsa om en bok du älskar eller går en promenad ute.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig steg 5
    5. Använd detta som ett tillfälle att bli bättre vänner. Försök att inte se detta som ett skadligt avslag, men mer som ett tillfälle att lära känna honom bättre och eventuellt få en bra vän. Agera på ett civiliserat sätt efter att han avvisar dig och visa honom du vill fortsätta en vänskap.
  • Is inte honom ut och ignorera honom så att du kan låtsas som det som hände inte skadade dig. Istället göra ansträngningar för att fortsätta vänskapen och lära känna honom bättre.
  • Om du vill nå ut till honom för att försöka behålla vänskapen (eller starta en i första hand), kan du försöka prata med honom om det. Berätta för honom att du värdesätter honom som en vän och du vill inte förlora vänskapen. Bjud in honom att umgås med dig tillfälligt - som att gå till en film eller hänga med en grupp gemensamma vänner.
  • Metod 2 av 3:
    Pratar i person
    1. Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 6
    1. Vänta på rätt tid att interagera. Försök inte att trycka tillbaka till sitt liv strax efter att han avvisat dig - försök att vänta tills du är både bekvämare. Denna process kan ta veckor, eller kanske till och med månader, för att samla ditt mod att prata med honom igen. Men försök bara vara tålmodig och ge dig själv den tid du behöver läka och gå vidare.
    • Du kan berätta när han börjar vara mer bekväm med hur han agerar - om han börjar behandla dig som han gjorde före avslaget, så är det nära att vara tillbaka till det normala.
    • Några tecken på att det kan vara rätt tid att börja försöka interagera med honom igen inkluderar ökad ögonkontakt mellan de två, märkbart färre besvärliga möten, eller om dina gemensamma vänner säger att de tror att han kommer att vara mottaglig för det.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 7
    2. Använd dina vänner som en buffert. I stället för att sulka runt som det är världens ände, spendera mer tid med dina vänner. Detta är särskilt viktigt om killen som avvisade dig är en del av din vängrupp. Häng ut med dina vänner och visa honom att du inte bara sitter runt ditt hus super deprimerad på grund av det som hände.
  • Ha en fest i ditt hus och bjuda in honom. Eller gå med dina vänner på bio, även när du vet att han kommer vara där. Visa honom att du är en rolig person att vara runt.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 8
    3. Engagera sig i konversationer. Starta konversationer med någon som avvisade dig kan verka svårt först. Men du kommer snabbt att komma över den obekvämhet efter en liten inledande insats. Försök att prata med honom som du brukade innan han avvisade dig. Om du kämpar med det här, försök att fråga honom frågor om hans liv. Det här är ett bra sätt att få honom att öppna och för dig att båda flytta förbi vad som hände.
  • Försök ställa frågor som, "Hur gjorde du på matteprovet?"Eller" kom din syster hem för att besöka den här helgen?"Eller" Vad gjorde du i helgen?"Verkligen, fråga bara något för att få honom att prata.
  • Om du är vänner med killen eller blev vänner med honom, undvik att ta upp avslaget. Det gör bara saker lite obekväma och du kan ångra det. Det får honom bara att känna sig dålig att han var tvungen att avvisa dig, oavsett anledning. Och det kan tyckas som om du inte kan släppa det förflutna.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 9
    4. Försök att vara vänner. Framåt efter ett avslag kan vara svårt, och du måste göra lite ansträngning om du vill att den ska fungera. Försök att glömma eventuell förlägenhet du kan känna av situationen. Göra ansträngningen att vara vänner och visa honom att du inte är en person som inte kan hantera den. Stå av honom i linjer och prata med sina vänner. Se till att du blickar på honom i klasser. Och om han stirrar tillbaka är det en bra chans att han kanske vill prata. Detta kommer att hjälpa honom att tro att du inte är rädd för att prata med honom.
  • Behandla honom som någon annan person som du normalt skulle prata med.
  • Metod 3 av 3:
    Kommunicera online
    1. Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig steg 10
    1. Använd sociala medier. Ett bra sätt att nå långsamt över tiden efter att en kille avvisade dig är att göra det på sociala medier. Dessa plattformar tillåter dig att låta en kille veta att du tänker på honom utan att gå överbord med meddelanden, texter eller potentiellt besvärliga interaktioner.
    • Börja med att likna ett foto han skrev upp. Lämna inte en kommentar, precis som fotot. Vänta några dagar och lämna en ljushjärtad kommentar om något han postade. Inget för personligt - bara ett skämt eller en rolig referens.
    • Under denna period, var noga med att fortsätta lägga upp några saker på dina egna konton för att ge honom möjlighet att återvända till gesten. Gå inte galen med inläggen, men stolta nog att det är klart att du fortfarande är en rolig person som lever ditt liv, inte bara någon som mopar runt efter avslaget.
  • Bild med titeln kommunicerar med en kille efter att han avvisat dig Steg 11
    2. Skicka meddelanden sparsamt först. Du vill inte bombardera honom med textmeddelanden (eller meddelanden på någon annan online-plattform), särskilt under de första veckorna efter att han avvisat dig. När du har låtit lite tid passera, försök skicka ett enkelt meddelande om något som inte är relaterat till ditt förhållande eller vad som hände mellan er två.
  • Försök att texting något som "hej. Har du någonsin gått runt för att titta på den filmen jag rekommenderade?"Eller kanske," Hej. Vi ses på festen i helgen?"Håll det lätt och avslappet. Du kan bygga därifrån.
  • Tips

    Var bara vänlig. Så småningom om han ger tips som han gillar att vara vänner med dig, kan det leda till något annat på lång sikt.
  • Om han avvisar dig, är det okej. Det finns gott om killar där ute. Och kom ihåg, det kan vara killar som är helt krossa på dig och du inser inte det.
  • När du försöker återupprätta din vänskap med honom, hänvisa inte till någonting om att ha en förälskelse på honom. Det kommer att göra sakerna väldigt besvärliga och kan göra din insats för att behandla honom som en vän lite svårare och ta längre tid att normalisera.
  • Var inte en stalker. Ge honom lite utrymme ibland, eller han kanske tror att du är otrevlig.
  • Fortsätt att vara dig själv. Gå framåt. Kom alltid ihåg om han är menad att vara din, han kommer definitivt tillbaka... Om inte, var han aldrig menad att vara din. Kom alltid ihåg att det finns andra killar som är mycket bättre än han.
  • Varningar

    Försök att inte ge honom för mycket av din tid. När någon avvisar dig, beror det på att de inte är intresserade, och du måste acceptera det. Det kan skada mycket, men kom ihåg att han är den som saknar, inte du.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande