Hur man tjänar en tjejs förtroende tillbaka efter att ha ljugit

Tjäna en tjejs förtroende tillbaka efter att jag inte är lätt. Oavsett om du ljög om att spendera tid med en annan tjej, om att fuska på henne, eller om någonting annat som verkligen skadar hennes känslor, det blir svårt att få din tjej att lita på dig och att ha tro på dig igen - hårt, men inte omöjligt. Om du är villig att vara ärlig med tjejen, för att ge henne tid och utrymme, och för att undvika att ligga i framtiden, så kan du långsamt, men säkert börja vinna flickans förtroende tillsammans med sitt hjärta. Så hur gör du det? Följ bara dessa steg.

Steg

Metod 1 av 3:
Pratar med henne
  1. Bild med titeln Tjäna en tjej
1. Be om ursäkt. Om du vill tjäna en tjejs förtroende tillbaka, är det allra första du bör göra att be om ursäkt med att ljuga och skada henne. Oavsett om du lurade på henne, ljög om att spendera en helg med dina vänner i Vegas istället för på din mormor, eller ljög om en betydande personlig detalj, det är oundvikligt att hon känner sig skadad, förvirrad och som hon inte känner dig längre. Låt henne veta att du förstår hur svårt du har gjort saker för henne, och att du djupt ångrar vad du har gjort. Ta fullt ansvar, visa henne du vet att du hade fel. Hon kommer inte att gå en halvhjärtad ursäkt. Det måste vara uppriktigt och riktigt.
  • Säg inte bara "Jag är ledsen" för att du tycker att det är det rätta att göra - säg det för att du menar det. Om du inte är uppriktig, kommer hon att kunna berätta.
  • När du berättar för henne att du är ledsen, kolla in ögonen, tala långsamt och möta din kropp mot henne så hon vet att hon har all uppmärksamhet.
  • Du behöver inte säga att du är ledsen hundra gånger - det handlar om kvalitet, inte kvantitet.
  • Låt henne veta att du förstår all smärta och lidande att du har orsakat henne. Om hon inte tror att du förstår hennes smärta, vill hon inte lyssna på dig.
  • Även om du inte borde göra allt om dig, låt henne veta att du känner riktig smärta på grund av ditt misstag.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    2. Var ärlig om varför du ljög. Du behöver inte gå in för mycket grafisk detalj om du tror att det bara kommer att skada henne mer, men du borde vara ärlig om varför du sa till lögnet. Kanske ville du skydda henne, kanske du visste att sanningen skulle skada henne, eller kanske du ens blev generad över sanningen och ville täcka upp det. Oavsett din anledning, låt henne veta varför du gjorde det - det här visar att du redan mognar och försöker reflektera, och att du inte bara kommer att gå vidare utan att få ett visst perspektiv.
  • Att vara ärlig om varför du ljög kommer att få henne att känna att du är mer benägna att vara ärlig i framtiden.
  • Att låta henne känna dina motiv hjälper henne att förstå ditt perspektiv.
  • Vet när det är bättre att inte vara ärlig. Om du bara ville få med en annan tjej eftersom du kände dig uttråkad eller rastlös, så är det bättre att hålla det till dig själv.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    3. Lova det kommer aldrig att hända igen - och menar det. Först måste du se till att det verkligen vana hända igen. Om du tvivlar dig själv eller ditt framtida själv och tror att du kan göra samma misstag, sedan spara tjejen och arbeta med att fixa dig innan du blir intrasslad med någon annan. Om du inte tror att du ska lita på, varför ska någon annan vara oense? När du är säker på att det inte kommer att hända igen, bör du lova henne att du är bestämd att inte upprepa dina misstag.
  • Vara uppriktig när du berättar för henne. Gör inte ett tomt löfte.
  • Låt henne veta att du förstår att handlingar talar högre än ord, men klargör det från och med nu kommer dina handlingar att matcha dina löften.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    4. Löfte du kommer att förändras. Berätta för henne att du ska jobba med att bli en bättre, mer komplett person som inte skulle ljuga för henne. Var öppen om det faktum att du vet att det här är en process och att du inte kommer att förändras över natten, men låt henne veta att du är villig att försöka förändras för henne. Om du har en konkret plan för hur du kommer att förändras, om det är genom att hålla en tidskrift, gå till terapi, eller bara försöka vara en mer ärlig, mer reflekterande person, låt henne veta vad du ska göra det du ska Ljud mer uppriktigt.
  • Igen, gör det klart att du vet att det inte kommer att hända över natten, men att du vill sätta i arbetet, för att tjäna hennes förtroende är det viktigaste för dig.
  • Metod 2 av 3:
    Tjäna hennes förtroende tillbaka
    1. Bild med titeln Tjäna en tjej
    1. Ge sitt utrymme. När du har sagt till henne allt du vill säga är det dags att ge henne lite utrymme. Det värsta du kan göra för att tjäna en tjejs förtroende är att ringa henne eller dyka upp på hennes plats ständigt tills hon känner sig helt kvävd av dig. Istället, låt henne veta att du kommer att gå tillbaka och vänta på att hon ska nå ut när hon är redo. Det betyder inte att du helt och hållet ska upphöra med kommunikation, men det betyder att du ska gå tillbaka ett tag tills hon är redo att prata med dig.
    • Du kan checka in med en text eller ett telefonsamtal varje par dagar, men bara om hon låter som hon vill prata med dig - men motvilligt.
    • Om du vill vara söt kan du skicka sina blommor, men överdriv inte det. Om hon är väldigt arg, så kommer hon inte att vara redo för dina gåvor.
    • Du kan göra något litet, som att skriva henne ett brev, för att låta henne veta att hon är i åtanke utan överväldigande henne.
    • Om du kör in till henne, var snäll och vänlig, men prata inte med henne för länge eller få henne att känna att hon blir bymlös.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    2. Ge det tid. Att ge det tid är lika viktigt som att ge flickans utrymme. Du måste vara tålmodig och vänta på att hon kommer runt istället för att tvinga det och låtsas som allt är precis som det var förut. För att göra detta måste du vara tålamod, även om du hänger mycket, och vet att tjejen inte kommer tillbaka i dina armar efter att du har ljugit. Fråga henne inte om hon förlåter dig varannan sekund, och försök inte boka utarbetade semester eller att gå på romantiska datum - istället ta det långsamt och vänta på att hon ska göra flytten.
  • Även om du hänger upp igen, förvänta dig inte att saker är desamma. Var försiktig med att röra, komplettera, eller i allmänhet spendera tid med henne.
  • Bli inte frustrerad. Det är naturligt att du önskar att allt var helt glömt omedelbart, men det är inte det sätt som världen arbetar.
  • Vara naturlig. Du behöver inte ta upp din lögn hela tiden. Bara vara mer försiktig utan att vara för uppenbart om det, och vänta på att hon ska lita på dig igen.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    3. Vara pålitlig. Om du vill att din tjej ska lita på dig igen, måste du vara helt pålitlig, även om du inte var i det förflutna. Det innebär att du måste vara där för henne om hon behöver hjälp, att följa igenom på dina planer och visa upp till dina datum i tid - eller till och med lite tidigt. Om du inte är pålitlig efter att ha ljugit för henne, blir hon ännu mindre benägen att lita på dig.
  • Gå ut ur din väg för att vara hjälpsam och stödjande. Låt henne se att du kommer att vara där för henne. Även om du inte gick på hennes basketspel innan, visa upp för att titta på några spel efter skolan för att visa att du bryr dig.
  • Låt henne öppna och prata med dig om hennes problem. Detta kommer att visa att hon börjar lita på dig igen.
  • Du borde vara pålitlig, men det betyder inte att du borde bli hennes varvhund eller tjänare - behåll din egen identitet medan du är så bra som möjligt. Du vill inte att hon ska tro att du är rättvist groveling, eller det kommer inte vara väldigt attraktivt.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    4. Vara tillgänglig. Om du vill tjäna din tjejs förtroende tillbaka, måste du vara lättillgänglig. Även om du inte behöver ge henne en kopia av ditt schema, borde hon ha en känsla av var du är mest av tiden, eller hon börjar oroa dig igen. Om hon ringer eller texter du, bör du försöka komma tillbaka till henne så fort du kan. Om du lämnar henne väntar mer än några timmar, eller till och med en dag, då börjar hon tvivla på din förmåga att förändras.
  • Du kan tillfälligt låta henne veta vad du ska vara upp till när hon inte är runt. Om du kommer till ett basebollspel med dina vänner, låt henne veta, och få henne en nalle med ditt favoritlags logotyp på den. Om du ska till din farbrors strandhus, skicka henne en bild av havet och säga att du önskar att hon var där.
  • Var inte mystisk. Om du hänger ut men du måste gå, berätta för henne varför.
  • Det betyder inte att hon måste hålla flikar på dig eller hålla en GPS-locator till din bil - det betyder att hon har en allmän känsla av vad du gör så hon kan lita på dig.
  • Även om du är borta i några dagar, glöm inte att checka in. Försök att ringa minst en gång om dagen och skicka henne några texter om dagen för att låta henne veta att du tänker på henne.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    5. Fortsätt vara ärlig. Som du och flickan börjar spendera mer tid tillsammans, fortsätt din ärlighet. Nivå med henne om du känner dig upprörd, förvirrad eller skadad, och låt henne veta om du känner dig smothered eller som om du inte är själv. Hon vill veta hur du känner så att hon har en inblick i vad som verkligen händer i ditt sinne. Om du inte är ärlig med henne igen, och hon finner ut, så är den över.
  • Bara stanna patienten och fortsätt att låta henne veta vad som är i ditt sinne. Detta kommer långsamt att få henne att lita på dig igen. Du behöver inte berätta för henne allt att du tänker, men du borde göra ett medvetet försök att vara öppen med henne.
  • Metod 3 av 3:
    Håll henne förtroende
    1. Bild med titeln Tjäna en tjej
    1. Få henne att känna sig speciell. Du kanske har börjat tjäna tjejens förtroende tillbaka, men hur håller du det? Du måste få henne att känna sig speciell så att hon vet att hon betyder mycket för dig, och att du inte kommer att gå och ligga när du känner det. För att få henne att känna sig speciell bör du agera som en gentleman, ta ut henne på romantiska datum, komplimanger hennes utseende och personlighet och visa intresse för hennes hobbyer, tankar och mål.
    • Om hon ser vacker ut, var inte rädd att berätta för henne.
    • Skicka sina blommor eller en kärleksdikt, om det känns naturligt för dig.
    • Fråga hennes åsikt om vad som är viktigt för dig, oavsett om det är din nya frisyr eller aktuella händelser.
    • Ta ett intresse för hennes liv. Fråga henne om hennes familj, hennes senaste kemamen, eller ens visa ett intresse för hennes barndom.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    2. Öppna upp till henne. Om du vill behålla tjejens förtroende, måste du lära dig att verkligen öppna upp till henne. Berätta för henne om dig själv att du inte har sagt många människor - eller att du inte har sagt någon, även - och få henne att se att du verkligen litar på och bryr dig om henne. Om du berättar för hennes personliga eller privata information, kommer hon att se att du verkligen värdesätter sin dom och reaktion, och att du vill vara riktigt ärlig med henne.
  • Du behöver inte berätta för henne något som gör dig obekväma. Bara få henne att se att du litar på henne med dina personliga ögonblick, och förhoppningsvis kommer hon att återfå.
  • Om du tar dig tid att låta henne verkligen känna dig, kommer hon att uppskatta det och kommer att se hur uppriktigt du är.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    3. Var sann mot dig själv. Om du verkligen vill behålla tjejens förtroende, måste du vara sant mot vem du verkligen är. Även om det är troligt att du måste göra några stora förändringar i ditt liv för att säkerställa att du inte kommer att ligga igen, borde du inte ändra vem du är helt bara för att tjäna flickans förtroende. Om du känner att du är groveling, suger upp, eller bara spenderar all din energi på att vinna henne över, så är du inte riktigt vem du är, och varken hon eller du kommer att vara nöjd med det.
  • Fråga dig själv om du känner dig bekväm i din egen hud, och om du känner att tjejen litar på den riktiga du - inte någon ny kille har du skapat för att vinna henne över.
  • Bild med titeln Tjäna en tjej
    4. Vet när det är för sent. Tyvärr kan du aldrig någonsin kunna vinna en tjejs förtroende tillbaka efter att ha ljugit. Om det har varit veckor, eller till och med månader, och du fortfarande känner dig ostadig, som hon inte helt litar på dig, som hon alltid måste checka in på dig, och att du ständigt ber om ursäkt för vad som hände i det förflutna, då det kan vara för sent för att få det att fungera. Du är bättre slutför förhållandet innan du båda blir ännu mer skadade, och orsaka mer smärta genom att försöka fixa något som är för brutet för att repareras.
  • Om du känner att du har varit tålamod och har gett förhållandet är ditt allt och att din tjej fortfarande inte kommer att lita på dig, så kan det vara bäst att dela vägar.
  • Om det verkligen inte fungerar, så är du bättre att börja med någon ny - så länge du har lärt dig av dina misstag.
  • När du känner igen att det är verkligen för sent, ska du gå vidare så fort du kan. Detta är bättre än att förlänga smärtan - för er båda.
  • Tips

    Var uppriktig. Det är det enda sättet att börja få ditt förhållande tillbaka på rätt spår.
  • Om hon frågar dig frågor om något hon inte borde veta, ljuga inte. Hon vet.
  • Låt henne veta att du bryr dig och att du inte menade att skada henne.
  • Om du kan, ljuga inte bara i första hand.
  • Försök inte be om ursäkt över text- Var den bättre personen du försöker vara och säga det till hennes ansikte, som du menar det.
  • Varningar

    Förvänta dig inte omedelbar förlåtelse, om inte någon förlåtelse alls.
  • Bevisa för henne att du inte ljuger. Visa bevis.
  • Undvik att ligga alls. Förhållandena trivs på förtroende och respekt - inte på oärlighet.
  • Sminka för alla lögner du har berättat för överraskande henne med olika saker. Du behöver inte nödvändigtvis köpa saker som blommor - du borde göra ett kort eller en present för henne.Hon kommer att värmas upp till dig så småningom för att du försöker ställa saker rätt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande