Hur man fångar museanie i pokémon sun and moon

Det finns många Pokémon i 3DS-spel Pokémon Sun and Moon som kan vara extremt svårt att hitta. En särskilt ökänd är Museanie, som bara kan uppstå genom att följa några specifika steg. Nedan följer stegen för att säkra en av de svåra att hitta Pokémon of Generation 7.

Steg

  1. Bild med titeln Fångare i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Förvärva Lapras Ride Pager och fiskestången från Lana. I början av den andra rättegången på Akala Island kommer du att få LAPRAs på din åka personsökare från Lana, provkaptenen, vilket betyder att du kommer att kunna gå i vatten för att leta efter Pokémon. Du måste slutföra rättegången, men för att förvärva fiskestången, vilket betyder att Mareanies fångst inte är möjlig förrän den andra försökets slutförande.
  • Om du är lite förvirrad om hur du använder din körsökare, läs sedan Denna artikel För vissa råd.
  • Bild med titeln Fångare i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Gå till professorns hus på väg 1. Vid denna tidpunkt har du redan varit där en gång. Det ligger strax under ditt hus på väg 1.
  • Bild med titeln Fångare i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Gå till havet till höger med Lapras och surfa på Melemele Sea. Gå fram och tillbaka tills en fiskeplats (en liten samling stenar under vattnet) är bubblande / krusning och tryck på A till fisk. När du närmar dig fiskeplatsen, var noga med att närma sig den krusande fiskeplatsen långsamt, eller det kommer att sluta krusning. Tryck på en igen när linjen börjar skaka, eller ett utropstecken visas ovanför fiskestången.
  • Bild med titeln Fånga avare i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Upprepa att gå fram och tillbaka mellan Route 1 och Melemele Sea för att hitta ett krusande läge tills du stöter på Pokemon Corsola. Nu finns det 2 metoder att fortsätta. Hur som helst kommer Museanie bara att visas om Corsola gör ett SOS-samtal, så du måste antingen sänka Corsolas hälsa tills den är röd eller använd en adrenalin orb. Båda dessa metoder kommer att få Corsola att göra ett SOS-samtal. Om du använder den tidigare metoden, och Corsola använder ett helande drag, håll den hälso-.
  • Bild med titeln Fånga avare i Pokémon Sun and Moon Steg 5
    5. Fortsätt att attackera och slå ut någonting Corsola SOS-samtal som inte är tilleningar. Det finns bara en 20% chans för att Mareanie ska gissa, så förbli patienten. Så småningom, om du fortsätter, bör en avresa.
  • Bild med titeln Fånga avare i Pokémon Sun and Moon Steg 6
    6. Fånga. Processen för att fånga det är relativt enkelt. Innan du fångar det, måste du dock eliminera Corsola, eftersom spelet inte tillåter dig att fånga en Pokémon om det finns två Wild Pokémon närvarande. När Corsola har svimmat, helt enkelt lägre Museeans hälsa och kasta antingen en stor, ultra eller nettoboll på den för den bästa fångsten. Om det är natt kan du också försöka skymning bollar. Upprepa tills du har tagit en avmark och njut av din nya Pokémon!
  • Museanie har en något högre än normal fångstfrekvens, så den här processen ska inte ta för lång.
  • Tips

    Använd flytten False Dwe, som inte kan slå Pokémon ut, men lämnar dem med minst 1 hk, för att hålla Corsola i Bay. Du kan också använda Flytta Håll tillbaka, om du äger händelsen Munchlax från Mystery Gift.
  • Du behöver inte surfa tillbaka på väg 1 och över till havet om rippeln inte är där, men du får bara inte få något eller ett föremål. Så länge krusningen är där, håll fiske.
  • Efter att ha besegrat eliten fyra kan du gå till altaren av Sunne / Moone med Solgaleo / Lunala i din fest för att ändra den till dag eller natt. Ändra det till natt för att göra skymning bollar effektivare.
  • Försök att använda en Pokémon som är samma nivå av The Mareanie. Bara gör det om du inte har en pokémon med falskt svep eller evenemanget munchlax med håll tillbaka.
  • Varningar

    Det här kan ta ett tag. Corsola har en 20% chans att visas på detta sätt, och Mieanie har en 20% av att bli gjuten från en Corsola.
  • Använd inte en Pokémon svag till vatten (till exempel en eldstyp Pokémon) för att slåss Corsola eller Mieanie.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande