Hur man är snygg utan att spendera mycket pengar

Bargain shopping kan omvandlas till en konst. När du har behärskat det kommer din garderob att vara full av söta och prisvärda kläder som uttrycker din unika personlighet och stil. Det finns många sätt att handla på en budget, och det kan ta lite experimenterande för att se vilken metod för fynd shopping är bäst för dig.

Steg

Del 1 av 4:
Shopping på prisvärda butiker
  1. Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 1
1. Handla på rabattbutiker. Det här är de bästa butikerna att handla när du letar efter designermärken och nuvarande trender till vänliga priser. De bär normalt kläder som är säsong och erbjuder ett stort utbud. Dessa butiker får ny inventering hela tiden, så besök varje par veckor för att kolla alla de nya varorna.
  • Några exempel på dessa butiker är Marshall, t.J.Maxx, DSW, Sears och Burlington Coat Factory. Du kan hitta dessa butiker i nästan varje stad, så gå online för att hitta rabattbutikerna nära dig.
  • När en stor designer producerar fler föremål än den kan sälja på varuhus, off-price-återförsäljare, annars kända som rabattbutiker, köpa varorna till rabatterade priser. Då passerar de dessa besparingar på kunderna. Så här kan du spara pengar på dessa butiker.
  • Fullprisdepartementet har möjlighet att återvända varor till klädtillverkare om det inte säljer, men rabattbutikens inköp är slutgiltiga. På grund av detta måste de sälja allt de har på lager. Detta gör försäljningspriserna förbluffande låga.
  • Bilden med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 2
    2. Gå sparsam för kläder. Shopping på sparsamhetsbutiker är ett fantastiskt sätt att spara pengar och hitta enstaka bitar. Sparsamhet är inte lika glamorös eftersom de flesta shoppingupplevelser - sparsamhetsbutiker kan vara smutsiga, dammiga och extremt röriga. Men om du är villig att ägna lite tid att noggrant se, kan du bara hitta några pärlor.
  • Sparsamhetsbutiker är billigare än någon annan butik eller försäljningsställ. Du kan hitta mindre kläder att köpa, men de bitar du hittar kommer att vara unik och prisvärd.
  • Smidning gör att du kan inkludera några andra modesorer i din garderob. Bra mode är tidlös, så att lägga till några vintage bitar kommer att förbättra din garderob.
  • Bilden med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 3
    3. Besök ett Outlet Mall. Outlet gallerior bär rabatterade kläder från tidigare årstider, eller kläder från nuvarande årstider som inte säljer bra i butiker. Och, medan redan diskonterade, har Outlet-butiker också en försäljning. Försäljningspriset på ett redan rabatterat objekt är ett utmärkt sätt att vara snyggt medan du sparar pengar.
  • När du går in i en utloppsmall butik, kommer det att bli vackra skärmar precis som i en traditionell butik. I stället för att shoppa här, gå till clearance rack för att få de bästa erbjudandena.
  • Outlet köpcentra tenderar att bli en hel dagsaffär så se till att du tilldelar dig tillräckligt med tid att handla.
  • Vissa "erbjudanden" På försäljningsställen är det inte så bra. Ta inte butiksordet för något - den skjortan får bara vara $ 4 billigare än detaljhandel, trots deras reklam.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 4
    4. Hålla fast vid försäljningsstället. Varje gång du går in i en butik, gå direkt till försäljningsstället. Dessa kommer att bli en av dina favoritplatser att handla. Besök dina nuvarande favoritbutiker, såväl som butiker du kanske inte normalt går in. Ju fler platser du försöker, desto bättre lycka kommer du att ha. De flesta varuhus har vanligtvis några stora försäljningar per år, och de flesta andra butiker du kan hitta i köpcentret har ett försäljningsställ eller två i ryggen. Du kommer att lära dig att bo där - det är ett pittoreskt grannskap verkligen.
  • Var försiktig med returpolicyn för försäljningsobjekt - de är vanligtvis olika.
  • Skäms inte över att vara billigt. Har ingen skam att gå rakt förbi alla vanliga priser till försäljningsställen. Spara pengar är smart.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 5
    5. Få billiga kläder på nätet. Internet är det bästa stället att gå om du är i strävan efter ett specifikt föremål. Förutom försäljningssektioner på vanliga webbplatser finns det otaliga webbplatser som specialiserar sig på rabatterade kläder och överstockade föremål. Du kan upptäcka dina egna mindre kända webbplatser helt enkelt genom att göra lite forskning.
  • Jämförelsesaffär. Använd prisjämförelser som Bizrate.com, mysimon.com och froogle.com att jämföra priserna på saker som finns tillgängliga på olika nätbutiker.
  • Lär dig vilken storlek som beställer kan vara en rättegång och felprocess. Att mäta dig är ett måste i början. Börja med att köpa enklare objekt som skjortor och skor innan du köper hårdare saker som rockar, och de någonsin oförutsägbara jeans eller byxor. Köp inte jeans eller byxor online om du inte har försökt dem tidigare, men det är allt ett domsamtal.
  • Gratis frakt! Leta efter webbplatser som erbjuder gratis frakt. Ibland är frakten gratis när du spenderar en viss summa pengar, så uppmärksamma hur mycket du spenderar och är smart med dina pengar.
  • säkerhet. Se till att webbplatsen du handlar på är säker innan du ger en viktig information. Håll dig till välkända butiker när du köper objekt online. Kontrollera dina kreditkortsräkningar för att se till att de bara inkluderar dina legitima inköp.
  • Del 2 av 4:
    Handel i dina gamla kläder
    1. Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 6
    1. Byt ut dina gamla kläder för nya kläder på återförsäljningsbutiker. Detta är ett bra sätt att bli av med några av kläderna du inte längre bär och byt ut det med nya bitar som du älskar. Du får vanligtvis ett högre handelsvärde än kontanter för dina kläder.
    • Populära återförsäljningsbutiker inkluderar Buffalo Exchange, Crossroads och Platons garderob. De har alla olika policyer och letar efter olika typer av kläder. Bara för att en butik inte vill att dina kläder inte betyder att alla butiker inte vill ha det.
  • Bilden med titeln Bli snygg utan att spendera mycket pengar Steg 7
    2. Sälj dina kläder på återförsäljningsbutiker. Om du har designerkläder eller andra kläder eller tillbehör (solglasögon, skor, halsdukar, hattar, etc.) som du tror kan ge en vinst, sälja dem. Detta kommer att städa ut din garderob och tjäna pengar för att köpa nya kläder. Dessa butiker är dyrare än sparsamhetsbutiker, men fortfarande mycket billigare än detaljhandeln. Du får vanligtvis ett högre handelsvärde än kontanter för dina kläder.
  • Det finns också online-återförsäljningsbutiker. Med dessa butiker kan du sälja eller handla dina kläder med andra användare. Några av dessa inkluderar snuskig, två gånger och trövat.
  • Att sälja dina kläder på eBay eller Craigslist är också ett alternativ att överväga. Detta rekommenderas endast om din klädsel är designergjorda och i god kvalitet.
  • Om du har många saker att sälja med med dig med dina kläder, kan du också överväga en gårdsförsäljning. Få några vänner tillsammans och se om de vill göra en gårdsförsäljning tillsammans.
  • Bilden med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 8
    3. Donera dina kläder till sparsamhetsbutiker eller välgörenhetsorganisationer. Välgörenhet är ett bra sätt att kasta bort dina gamla kläder (och brukar användas som en avskrivning av skatt). Du kan städa ut din garderob för att göra plats för nyare inköp. Vissa sparsamhetsbutiker erbjuder utbyten för donationer, så var noga med att fråga när du donerar dina kläder.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 9
    4. Gör din gamla kläder nya igen. Om du är skicklig med en nål och tråd - eller till och med ett par saxar - återställer dina gamla kläder. Om du har byxor som passar bra i midjan men har blivit för kort i benet, skära dem i shorts! Det finns även sätt att göra gamla tröjor i plånböcker.
  • Titta online för tutorials om hur man återställer dina gamla kläder. Du borde kunna hitta kreativa idéer och steg-för-steg-instruktioner. Pinterest är ett bra ställe att börja.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 10
    5. Ha en klädbyte fest med vänner. Ett av de bästa sätten att få en garderob du älskar är att uppdatera din garderob ofta. Bli av med saker som du inte bär regelbundet och ersätter dem med nya bitar. Värd en klädbyte med vänner, och be alla att ta med sig kläder och tillbehör som de inte längre vill. Du kan bli av med dina kläder och få nya saker gratis samtidigt.
  • Del 3 av 4:
    Göra smarta beslut när du handlar
    1. Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 11
    1. Ge dig själv en utgiftsbudget och hålla fast vid den. Shopping på en budget kan vara svårt - speciellt när du vill ha allt. Men om du inte har råd att splurge, är det viktigt att du ger dig en budget. Var ärlig med dig själv om din ekonomi. Att följa en budget kommer du att få de väsentliga föremålen att din garderob saknas - jeans, grundläggande toppar, stövlar, etc. När du har gjort det kan du ta reda på om du har råd med de höga klackarna du har varit ute.
    • Om du ger dig en budget, kommer du att vara mindre benägna att köpa saker som du verkligen inte behöver.
    • När du handlar på nätet, använd ett prisfilter. Om du skär dig från de dyra objekten kommer du sannolikt att spendera mindre pengar.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 12
    2. Handla utom säsong. Att göra din shopping under Postseason Sales är ett bra sätt att bygga din garderob på en budget. Ta lager av din garderob och bestämma vad du behöver för det kommande året. Skapa sedan en budget kring de säsongsbetonade inköpen. Köpa investeringsstycken som affärskvoter i januari, köpa vinterrockar och stövlar i slutet av februari och ladda upp på baddräkter och sommarkläder i slutet av augusti. Köpa dessa kläder när de är till salu hjälper dig att spara pengar, och du har redan din shopping gjort för det följande året.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 13
    3. Var inte en trend chaser. Även om du undviker splurging på dyra designer bitar, är trend-chasing fortfarande en dyr vanlig. Eftersom trenderna har så snabba vändningar, kommer att hålla upp med dem att bryta banken, även om du köper nedre klädsel. När du slutar trend-jaga och fokusera på mode, kommer du att kunna utveckla ett öga för de grundläggande bitarna som du behöver och de få få trendstycken som gör din garderob pop. Att fokusera på mode kommer att göra det möjligt att investera i bitar som kommer att vara genom åren.
  • Om du vill ha några trendiga saker som du bara bär några gånger, slå clearance rack och outlet köpcentra. På det här sättet kommer du inte att spendera huvuddelen av din klädbudget på saker som du sällan bär.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 14
    4. Köp inte kläder som bara är "torra rena."Oavsett om det är en cashmere tröja, ett par polyesterbyxor, eller en silkesklänning, se till att du är medveten om rengöringsanvisningarna för kläderna du köper för att undvika en stor kemtvättsräkning varje månad. Torka rena objekt kommer att sluta kosta dig mer för att hålla på lång sikt. Köp istället högkvalitativa men lågunderhållsstycken för att maximera din garderobsinvestering.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 15
    5. Ha tålamod. Detta är en långsam rörelse i början. Innan du upptäcker vilka butiker du gillar det bästa kan det verka som tidslöst och frivolous strävan. Ändå kan spara pengar på stora kläder vara en av de mest tillfredsställande upplevelserna. Att köpa kläder är inte en viktig aspekt till livet, men bär kläder som passar och du älskar verkligen gör skillnad i ditt självförtroende och övergripande humör. Du behöver inte alltid köpa från fyndstativet (även om du har svårt att dra dig bort), men du kan hitta några riktigt fantastiska kläder för ännu mer fantastiska priser.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 16
    6. Betala med kontanter. När du betalar med kontanter, i motsats till ett kreditkort, kommer du fysiskt att kunna se hur mycket pengar du spenderar. När du faktiskt kan se hur mycket pengar du måste spendera, blir du mer sannolikt att vara konservativ med dina utgifter. Detta kommer att leda till att du köper objekten du behöver i motsats till objekt du helt enkelt vilja.
  • Att använda ett kreditkort är ett enkelt sätt att överskrida. När du inte kan se hur mycket du spenderar kan pengar bli en idé i motsats till något riktigt. Detta kan vara farligt om du försöker titta på din budget.
  • Del 4 av 4:
    Styling själv
    1. Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 17
    1. Replikera snygga utseende billigt. Du kan ha dyr smak utan att spendera de stora pengarna. För att få outfit inspiration, fönsterbutik på dina drömbutiker, eller titta igenom modemagasiner och bloggar. Välj ut de bitar du älskar, och sök efter liknande föremål när du handlar ute.
    • Många billigare varumärken kopierar designer ser ut, så du borde kunna hitta det du söker på rabattbutiker eller utloppscentrum. Dessa butiker bär ofta de billigare systermärken av kända designers.
    • Mode tidningar och bloggar erbjuder ofta billigare substitutioner för dyra outfits. När du tittar på dessa tidningar eller bloggar på nätet är många av de billiga alternativen bara ett klick bort. Börja bläddra för att få några styling och shoppingidéer.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 18
    2. Lägg till några klassiska bitar i din garderob. Klassiska bitar är de som aldrig går ut ur stil och ser alltid fantastiskt ut. Dessa bitar inkluderar vanligtvis jackor, handväskor, skor och kostymer / klänningar. Du bör investera lite mer i dessa bitar, eftersom de kan återanvändas i många år framöver.
  • Få en kappa eller två (en läderjacka eller trench coat är stora snygga bitar).
  • En kvalitetsväska kommer aldrig att gå ur stil. Välj en praktisk väska i en mångsidig färg (svarta, nudes, bruna) för att bära vid något tillfälle.
  • Få några par skor som kommer att gå med allting. Ett bra par lägenheter, stövlar och klackar (eller klädskor för män). Spendera lite mer pengar på ett fint par skor tillåter dem att vara i mer än en säsong, och kommer att gå med de flesta av bitarna i din garderob.
  • Investera i en liten svart klänning (LBD). LBD är en garderobshäftning för en kvinna, och är en klassiker som borde vara i din garderob. Hitta en liten svart klänning som du älskar, och du kommer att kunna stila det massor av olika sätt genom att byta smycken och skor.
  • För män, investerar i en fin, kommer kvalitetsdräkten att betala på lång sikt. Du har alltid en väl passande kostym, och det kommer aldrig att gå ur stil.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 19
    3. Håll mångsidiga grunderna i din garderob. Det bra med grunderna - de går med allting. Att hålla några grundläggande nödvändigheter i din garderob gör det enkelt att hålla sig snygg på en budget, eftersom du alltid har en bas för en bra outfit.
  • Få ett bra passande par jeans. Ett bra par jeans kommer att hålla dig i åratal och kan parras med massor av olika alternativ.
  • Få några fasta svarta och soliga vita toppar - kortärmad, turtleneck / långärmad och tankplattor. Dessa färger går med allt och kan enkelt klä sig upp eller ner. De kan kopplas ihop med jeans, klänning slacks, kjolar eller shorts.
  • Ett go-to-par svart slacks eller byxor kommer att förbättra din garderob avsevärt. Få ett par som passar dig, och du kommer att kunna skapa många outfits.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar Steg 20
    4. Revamp dina äldre kläder med nya tillägg. I stället för att köpa hela nya outfits, förbättra dina äldre kläder med nya bitar, nya smycken eller nya skor. Dra ut ditt favoritpar jeans och ge ett nytt liv med en ljus blus (idealiskt inköpt till salu). Eller ge din gamla tröja ett nytt utseende med en ny penna kjol eller par slacks. Köpa valda objekt kommer att ge dina gamla bitar ett helt nytt utseende.
  • Tips

    Försök inte fixa ditt sinne på ett varumärke som det kommer att uppmana dig att spendera mer pengar på det speciella varumärket och förhindra att du köper kläder från rabatt eller sparsamhet.
  • Några sparsamhetsbutiker, sändningsbutiker och begagnade butiker tar bara kontanter eller betalkort.
  • Kupongjakt är alltid tillrådligt.
  • Gå in i en high end butik. Om du ser något du verkligen vill, sök online och i butiker för ett liknande föremål, till priser som är mycket billigare.
  • Köp i moderering. När priset är rätt är det svårt att säga nej. Fråga alltid dig själv "Ska jag ha det regelbundet? Vart? Behöver jag verkligen det?" Om du svarar nej till någon av dem, borde du förmodligen inte köpa den.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande