Hur man köper begagnade barnkläder

Barnkläder kan vara mycket dyra. För att spara pengar medan du lägger till dina unga garderob, kan du köpa kläder som används. Du kan göra dessa inköp i person eller butik för begagnade kläder online. Men i båda fallen finns det sätt att få ut det mesta av din shopping, som genom att göra en lista och undersöka trender.

Steg

Metod 1 av 3:
Shopping för kläder i person
  1. Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 1
1. Forskning Lokala begagnade butiker. Detta kan göras relativt enkelt med ett online-sökordsökning efter "secondhand butiker / butiker nära mig."Klädseln kan vara radikalt annorlunda än butik för att handla, så notera några bekväma butiker. På det här sättet, om man inte har vad dina barn behöver, kan du gå till en annan.
  • Några vanliga begagnade butiker inkluderar goodwill, frälsningsarmé, st. Vincent de Paul, Oxfam, Anglicare butiker, och så vidare.
  • Secondhand butiker som ligger i exklusiva eller högre inkomstområden har vanligtvis högre priser. Butiker som ligger i små städer och mindre exklusiva stadsdelar tenderar att ha de bästa priserna.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 2
    2. Läs av urvalet av lokala begagnade butiker. Vissa butiker kan ha en bättre tillgång till en sorts föremål (som vinterväxel, skor och så vidare) än andra. Att märka dessa mönster hjälper dig att hitta det du letar efter.
  • Det är bäst att besöka dessa butiker tidigt på dagen. När dagen bär på, kommer lageret att svindla, med önskvärda föremål som sitter upp av andra sparsamhetsköpare.
  • Om du letar efter ett specifikt objekt kanske du vill besöka lokala sparsamhetsbutiker första dagligen eller några dagar. På så sätt har du en bättre chans att hitta det objektet.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 3
    3. Fråga med personal om speciell försäljning. Många sparsamhetsbutiker försöker uppmuntra snabb omsättning med lager genom att erbjuda daglig försäljning. Till exempel kan grafiska tees vara halv på tisdagar, klädkläder på torsdagar, och så vidare. Många butiker använder ett klistersystem, där alla objekt med en viss färgad klistermärken är diskonterade.
  • När du väl ta reda på vilken dag en önskvärd speciell är, försök att göra det till affären först på morgonen. Andra shoppare kommer sannolikt också att försöka spara pengar genom att köpa varor på den försäljningsdagen.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 4
    4. Vänta på rätt säsong för bättre erbjudanden. I många fall, strax efter en säsongs passering kan du hitta bra erbjudanden på objekt för den passerade säsongen. Till exempel, i början av våren, kommer du sannolikt att hitta vinterutrustning, som stövlar, handskar, jackor, och så vidare, avsevärt diskonterade.
  • Yngre barn kan växa ganska lite på ett år. Det är omöjligt att förutsäga sin storlek perfekt, men du kan alltid uppskatta den av äldre syskon, eller du kan leta upp medelstorlekarna för det åldersintervallet online.
  • Säsongsförsäljningen planeras ofta i god tid. Du kanske vill fråga en butiksanställd om deras butik har någon säsongsbetonad försäljning så att du kan göra tid i ditt schema för dem.
  • Många människor försöker rensa röran i sitt hem under vårstädning eller efter gåva som ger semester. Dessa kan vara bra sparande möjligheter.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 5
    5. Låt dina barn försöka på kläder, om möjligt. Vissa begagnade butiker får inte ha ett omklädningsrum eller de kan ha politik mot barn som försöker på kläder. Mest, kommer dock att ha faciliteter för att försöka på kläder.
  • Storlekarna kan vara betydligt olika mellan varumärken. Av denna anledning är det viktigt att försöka på kläder innan de köper dem.
  • Om butiken du inte tillåter att kläder ska provas på, håll upp plagget till ditt barn eller få dem att försöka över vad de har på sig. Medan det inte är en perfekt storleksteknik, ger det ofta en grov uppfattning om passformen.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 6
    6. Köp kläder från andra arenor, alternativt. Yard försäljning och loppmarknader är utmärkta platser att hitta billiga kläder. Där gårdsförsäljningen är oroliga, håll ögonen ute under de varma månaderna, särskilt på våren, för vägskyltar som indikerar lokalgemenskapens varuförsäljning.
  • Du kan ofta hitta annonser för loppmarknadstimmar och större gård / rummageförsäljning (som de som är värd av ideella organisationer, som kyrkor) i den klassificerade delen av ditt lokala papper, eller till och med annonseras online.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 7
    7. Köp dina föremål och tvätta dem innan du bär. När du har valt dina objekt, samla dem ihop och betala för dem i registret. När du anländer hem, var noga med att tvätta ditt barns kläder innan du bär dem. När allt kommer omkring vet du aldrig vem som försökte på kläderna innan ditt barn.
  • Kontrollera om vårdinstruktioner på plagget innan du köper den. Om en klädesartikel inte har detta kan du tvätta det felaktigt och orsaka skador på det eller förstöra det.
  • Om du har köpt ett objekt utan omsorgsinstruktioner, tvätta handen i en ren hink eller sjunka med kallt vatten och ett litet rengöringsmedel. I de flesta fall kan du också tvätta det separat på den kalla inställningen i tvättmaskinen.
  • Metod 2 av 3:
    Shopping för begagnade kläder på nätet
    1. Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 8
    1. Forskning online-butiker. Vissa butiker kan vara dyrare än andra, eller kan specialisera sig i vissa typer av kläder, som försiktigt använda föremål eller designermärken. Du måste vara selektiv med den typ av webbutik du handlar på för att hitta de saker du letar efter effektivt.
    • Kontrollera fraktpolicyen för varje webbplats. Vissa webbplatser kan innehålla fri frakt, vissa får endast leverera till vissa regioner, och andra får skicka till en avgift.
    • Webbplatser som sorterar sitt lager enligt säsong kan verkligen skära ner den tid det tar för dig att hitta säsongsspecifika garderobsprodukter.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 9
    2. Verifiera utbudet av kvalitet för begagnade objekt. Oftast ser du butiker annonsera secondhand kläder som är som ny eller försiktigt används. Dessa butiker är ofta mycket picky om de saker de lager. Dessa objekt kan vara lite dyrbara, men kommer i allmänhet att ha utseendet av ett plagg fräsch av racket.
  • Butiker kan använda en glidskala för klädkvalitet. Generellt, flyttar från hög till låg kvalitet, kan du förvänta dig betyg som: Ny med taggar, nya utan taggar, som ny, mycket bra, bra och acceptabelt.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 10
    3. Kontrollera tillverkning av storleksinfo innan du köper. Klädstorlekar är inte alltid standard. Vissa tillverkare använder olika mätningar för samma storlek. Till exempel kan en liten för ett varumärke vara ett medium för en annan.
  • Dubbelkontrollstorleksinformation innan du köper för att förhindra att du tar emot objekt som inte passar dina barn.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 11
    4. Använd peer-to-peer-tjänster istället för butiker, alternativt. Det finns webbplatser nu som kan ta kontakt med andra föräldrar direkt. När du har gjort kan du organisera en klädbyte eller betala pengar för kläder. Några vanliga webbplatser som detta inkluderar Facebook, swapstyle, threadup och rehash kläder.
  • När du skär ut Middle Man, som en begagnad butik eller sändning, kommer du sannolikt att spara mer pengar än vad du annars skulle.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 12
    5. Betala för och tvätta objekt när de kommer till ditt hem. Betala för dina föremål ska vara så enkelt som att lägga till dem i din online kundvagn, slå på Pay-knappen, ange din kredit- eller betalkortinformation och sedan bekräfta försäljningen. Därefter skickas objekten till ditt hem. Var noga med att tvätta objekt innan du låter ditt barn bära dem.
  • En nackdel för att köpa kläder på nätet är att du inte kommer att kunna inspektera kläder innan du köper dem. På grund av detta kan du köpa ett objekt som inte har en tagg. Handtvätt dessa objekt separat i en hink, ren bad eller diskbänk, och så vidare. Använd kallt vatten och ett litet rengöringsmedel.
  • I många fall kan objekt utan tagg rengöras genom att tvätta dem separat i tvättmaskinen i kallt vatten.
  • Metod 3 av 3:
    Få ut det mesta av din Shopping Shopping
    1. Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 13
    1. Gör en inköpslista. En lista hjälper dig att hålla dig på spår medan du handlar, vilket kan förhindra att du överskrider. Detta kan också spara dig från att glömma ett nödvändigt objekt. Det kan ta ett tag innan de föremål du letar efter visas i lager, så även när du handlar online kan en lista vara till hjälp.
    • Du kanske vill dela din lista i två delar: nödvändiga saker och saker som skulle vara trevliga. Detta hjälper dig att skilja dina behov från dina önskemål.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 14
    2. Titta på nuvarande trender. Peruse Clothing Magazines eller valen i tegel och mortel butiker för att lära sig nuvarande trender i barnkläder. Om du inte vet vad dina barn kommer att tänka är snyggt, kan den här tekniken ge dig riktning.
  • Ta med dina barn tillsammans med dig medan fönstret shoppar så att de kan påpeka stilar som de gillar. Efteråt kan du handla tillsammans på Brick och Mortar secondhand butiker eller online-dem som jagar efter den stilen.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 15
    3. Klä i ljus, lätt att hantera kläder. Väntar på ett omklädningsrum att öppna upp och processen att byta in och ut ur kläderna kan lägga mycket tid på din sparsamhet. Klä dina barn i en outfit som du enkelt kan glida potentiella föremål över så att de snabbt och effektivt kan försöka.
  • Det kommer att vara cinch att prova potentiella kläder på över en lätt topp (som en tankplatta eller t-shirt), lätt avtagbara skor (som flip-flops, sandaler, lägenheter, crocs och så vidare) och byxor som passar bra.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 16
    4. Utvärdera kläder försiktigt. Även om ett plagg ser ut som det är i perfekt skick, det kan inte alltid vara fallet. Kontrollera häxlar, sömmar och svåra att se delar av plagget (som armhålorna i skjortorna, insidan av fickorna och så vidare).
  • Lös gängning vid sömmarna eller häxlar av en klädesartikel är i allmänhet ett tecken på att plagget kommer att ångras.
  • I vissa fall kan du kanske få en ännu bättre rabatt genom att påpeka skador. Visa lös tråda, hål, missfärgning, och så vidare till clerks, och fråga om du kan få en bättre affär.
  • Bild med titeln Köp Begagnade Barnkläder Steg 17
    5. Handla för en person i taget för att förhindra argument. Om du har två barn som är ungefär lika stora, eller om ditt barn har en vän av samma storlek som vill komma och shoppa, kan det här skapa friktion. Om båda barnen vill ha samma sak kan det skapa ett onödigt krångel.
  • Utöver den praktiska anledningen till att diffusa potentiella argument över vem får det, en-på-en-tiden med ditt barn kommer att vara värdefulla för relationsbyggnad. Ta den här tiden att fråga om skolan, vänner, och så vidare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande