Hur man klär sig i ståtlig på en stram budget

Det sätt du klär dig gör en stor inverkan på hur andra människor kommer att uppfatta dig. Dressing Classy kan hjälpa dig att få jobb, gör stora första intryck och känner sig självsäker. Genom att handla för mångsidiga, prisvärda kläder, och ta hand om dina kläder, kan du bära stiliga kläder och ser bra ut utan att bryta banken.

Steg

Del 1 av 3:
Shopping på en budget
  1. Bild med titeln vara en hipster (Teen Boys) Steg 8
1. Handla på sparsamhetsbutiker. Sändningsbutiker träffas ibland eller fröken, men om du spenderar lite tid på att titta igenom hyllorna, kan du hitta lätt slitna, högkvalitativa kläder för otroliga priser. Sparsamhetsbutiker är ett bra förstklassigt att leta efter både grundläggande föremål (rockar, skor, klänningar, etc.) och tillbehör innan du slår på köpcentret.
  • Bild med titeln Spara pengar som student Steg 20
    2. Handla från superstores. Du kan hitta stiliga kläder bitar till överkomliga priser genom att shoppa på rabattkedjor som mål, Walmart och Kohls och Outlet Stores, som Nordstrom Rack. Du kan också hitta prisvärda, lämpliga bitar på butiker som är inriktade på en yngre publik, som för evigt 21 och H & M.
  • Undvik prickiga, sequined eller lågklippade bitar som är riktade mot tonåringar och ser istället för enklare, grundläggande föremål och mönster.
  • Bild med titeln Spara pengar som student Steg 9
    3. Splurge inte på trender. Mode rör sig snabbt, och den hetaste nya stilen idag kan vara helt föråldrad om några veckor. Fokusera istället på att köpa klassiska, mångsidiga bitar som inte kommer ut ur stilen.
    Expertips
    Joanne gruster

    Joanne gruster

    Professionell stylistjoanne Gruber är ägaren till garderoben stylist, en personlig stil som kombinerar garderobsredigering med organisation. Hon har arbetat i mode- och stilindustrin i över 10 år.
    Joanne gruster
    Joanne gruster
    Professionell stylist

    Välj bitar som aldrig går ut ur stilen. Stylist och garderobs arrangör Joanne Gruber säger: "En tryckt silkesblus, som ett djurtryck, är en för evigt bit, och det är ett stort par röda klackar. Dessutom behöver alla en kraftdräkt i sin garderob."

  • Bild med titeln Använd en denimjacka (män) Steg 1
    4. Köp enkla, bekväma toppar. Din garderob ska innehålla en vit collared tröja och en besättningshals eller v-nacke tröja - dessa objekt kan lagras eller slits separat. Leta efter toppar i fint kvalitetsmaterial som håller upp över tiden.
    Expertips
    Joanne gruster

    Joanne gruster

    Professionell stylistjoanne Gruber är ägaren till garderoben stylist, en personlig stil som kombinerar garderobsredigering med organisation. Hon har arbetat i mode- och stilindustrin i över 10 år.
    Joanne gruster
    Joanne gruster
    Professionell stylist

    Om du har ett fantastiskt stycke, kan resten av din outfit vara grunderna. Stylist och garderobs arrangör Joanne Gruber säger: "Först, lagra upp på grundstycken som du känner dig bekväm i, som ett par svarta jeans som du verkligen älskar, eller ett par svarta t-shirts. När du har de täckta kan du använda dina shoppingpengar på uttalade bitar som du kan bära med de grunderna för att omvandla hela din outfit."

  • Bild med titeln Använd en denimjacka (män) Steg 9
    5. Köp mångsidiga byxor och kjolar. Välj objekt som kan lämpas för arbete, gå ut och för speciella evenemang. En mörkfärgad a-line kjol, och ett bra par blå och / eller svarta jeans utgör grunden för en elegant, flexibel garderob.
  • Bild med titeln ser ut som ett vampyr steg 8
    6. Investera i ytterkläder. Om det blir kallt på vintern måste du ha lämpligt ytterkläder för att passa din eleganta garderob. Återigen är det värt att investera i ett högkvalitativt material så att du kan få många års användning ut ur det.
  • För mildare väder, köp en svart blazer för att dra ihop affärs- eller arbetsrelaterade outfits. Du kan också bära den i mer avslappnade inställningar genom att klä det med en t-shirt och jeans.
  • Köp en mångsidig Trench Coat eller PeaCeat för kallare årstider.
  • Bild med titeln ser ut som Emma Watson Steg 2
    7. Köp kläder i solida färger. Solidfärgade skjortor och byxor är extremt mångsidiga, och visas ofta nära identiska med mer exklusiva, designermärken. Medan de flesta solida färgade kläder ser snygga och eleganta oavsett tyg, billigt, mönstrade kläder, riskerar risken att se billigt ut. Fasta färger är lätta att blanda och match, Så du kan göra fler kläder med färre föremål.
  • Bild med titeln Wear White Steg 1
    8. Välj enkla, klassiska passar och material. Kläder som är för täta eller alltför baggiga ser billigt ut, så köp kläder i konventionella nedskärningar som passar din kropp. Dessutom leta efter bomull, tweed och linne material, som ser snygg och dyrt även när kläderna själv är överkomlig.
  • Bild med titeln ser oskyldig och lite girly steg 15
    9. Köp några tillbehör. Smycken, klockor och bälten kan hjälpa till att knyta ihop stiliga outfits medan du spicer upp din garderob. Var strategisk om din shopping och leta efter fynd i sändningsbutiker och rabattkedjor innan du spenderar pengar på en trevligare plats.
  • Investera i mångsidiga, dagliga tillbehör, till exempel en sträng av pärlor, en fin klocka och ett bälte.
  • Undvik splurging på kostymstycken, som chunky halsband och cocktailringar, som bara kan bäras på speciella tillfällen.
  • Köp plånböcker i fasta färger utan utsmyckning och skarpa, solida kanter. Denna stil visas high-end.
  • Bild med titeln Klänning som ett kändis steg 10
    10. Välj eleganta, prisvärda skor. Du kan hitta bra erbjudanden på Zappos.com, eller i sko lager kedjor som DSW. Välj av-varumärke skor. Speciellt när det gäller trevligare stilar, som pumpar eller oxfords, kommer knock-off-skor att vara mycket billigare medan de visas nästan identiska med deras designer motsvarigheter.
  • Del 2 av 3:
    Omsorg för dina kläder
    1. Bild med titeln Håll svarta jeans från Fading Steg 5
    1. Använd en ångbåt. Rynkade kläder ser billigt ut och ångar dina kläder innan de bär dem kommer att hjälpa till att dra ihop ett elegant utseende. Du kan köpa prisvärda ångkokare online eller vid superstores som mål.
  • Bild med titeln Sy ett väststeg 17
    2. Byt ut plastknappar på kappor och jackor. Du kan hitta metall, ben eller mor till pärla knappar för låga priser på hantverksbutiker. Ändra billiga knappar för eleganta alternativ kan göra billiga föremål ser upp och elegant.
  • Bild med titeln förhindrar mager jeans från sträckande steg 8
    3. Tvätta dina kläder mindre ofta. Övertvätt dina kläder kommer att slita ut tyget och blekna färgen. Syfta att tvätta saker en gång var tredje eller fyra slitage och försök att spot-clean-objekt med en svamp eller tandborste istället för att kasta dem i tvätten när det är möjligt.
  • Del 3 av 3:
    Bär stilig outfits
    1. Bild med titeln ser bra ut i shorts steg 8
    1. Undvik kläder som skickar ut vulgära, oförskämda meddelanden eller profanity. Förolämpande, suggestiva eller felaktiga slogans eller bilder kommer aldrig att betraktas som stilig, men vissa kan vara humoristiska.När det gäller att klä sig stek, raka bort något suggestivt eller oförskämt språk.
  • Bild med titeln vara en dålig tjej Steg 7
    2. Over-exponera din kropp. Oavsett om det är dag eller natt, visar en liten hud, ingen förväntar dig att vara helt täckt - men balansera exponerad hud genom att täcka upp i andra områden. Till exempel, om du ska rocka en lämplig mängd klyvning, bär inte shorts och välja istället för byxor eller byxor som täcker upp benen. Utsätt aldrig din midriff.
  • Bild med titeln Wear White Steg 11
    3. Bära neutrala färger. Par svart, marinblå, eller kolbottnar med vit, beige, ljusgrå eller ljusblå på toppen. Neutrala färger har ett moget utseende som kommer att höja din stil.
  • Bild med titeln klänning för en intervju (kvinnor) Steg 7
    4. Koppla ned skjortor med penna kjolar. Denna utseende är professionell och feminin. Personifiera utseendet med ett litet, tunt bälte i midjan och en enkel smycke.
  • Bild med titeln ser oskyldig och lite girly steg 12
    5. Välj för A-Line Dresses. Om du vill bära en klänning är A-Line-stycket en klassisk, elegant skärning som är lämplig för arbete och efter timmar. A-linjen kommer att visa upp din siffra utan att risken att vara alltför avslöjande.
  • Bild med titeln bär en kostym steg 6
    6. Tuck i din tröja och rulla dina ärmar. Klassiness är i detaljerna. Tucking i din tröja kommer att se sofistikerad och rulla ärmarna på din blus eller skjorta till en mid-underarmslängd kommer att ge din topp en fin, färdig utseende.
  • Bild med titeln Wear A Maxi Dress Steg 9
    7. Använd lämpliga skor. Oxfords, pumpar, ballettlägenheter och stövlar är alla bra val. Du vill undvika att ha på sig sneakers, flip-flops, eller skor som verkar gamla, smutsiga och scuffed, eftersom dessa val kommer att göra din outfit look slarvig ut.
  • Bild med titeln Välj en grund för mörka hudtoner Steg 4
    8. Fyll i din outfit med tillbehör. Mindre är mer när det gäller tillbehör, så välj en eller två bitar - som ett fint halsband och ett bälte - att knyta ihop din outfit. För ett polerat utseende, koordinera färgerna på dina tillbehör med resten av din outfit.
  • Bild med titeln Smooth Frizzy Hair Steg 13
    9. Stil ditt hår. Det finns inget behov av att tillbringa en enorm tid på en utarbetad frisyr, men var noga med att styra ditt hår så att du ser rent ut och sätts ihop. Tvätta och / eller borsta ditt hår, eller dra ditt hår tillbaka till en skarp hästsvans kommer att slutföra ett stiligt utseende.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande