Hur man har råd med designerkläder

När du blinkar genom modemagasiner eller fönsterhopping på dyra varuhus, är det enkelt att titta på prislapparna och känna sig avskräckta. Det finns dock sätt att du kan fylla din garderob med designer bitar utan Tömmer ditt bankkonto. Om du får lite resursfull med din sparande och din shopping, har du råd med underbara designerkläder.

Steg

Del 1 av 3:
Jakt efter fynd
  1. Bild med titeln Krav designerkläder Steg 1
1. Kontrollera eBay och andra auktionswebbplatser för erbjudanden. Sökning med namnet på designern och du kan ofta hitta några bra, försiktigt använda bitar. Denna metod tar lite tid, eftersom säljare brukar sälja ett objekt, i en färg och i en storlek. Det blir svårare att hitta exakt vad du vill, men ditt tålamod kommer att belönas i stora besparingar.
  • För att räkna ut den storlek du borde beställa, försök på kläder av den designern i butiken. Det kan vara knepigt att handla online på grund av den olika storleken som används av varje designer, så försök på olika märken för att få en uppfattning om vilken storlek som ska beställa.
  • Se till att du känner till varje säljarens returpolicy innan du beställer med dem. Om du inte tycker om något, kanske du inte kan returnera den.
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 2
    2. Bläddra på sändningsaffärer och rabatterade butiker. Detta kan kräva lite tid och ansträngning, men dessa butiker kan vara en guldgruva för rabatt designer kläder. Sändningsbutiker tar försiktigt kläder, ofta designerkläder och säljer det. Rabattbutiker som Nordstrom Rack, TJ Maxx och Marshalls säljer eventuella osålda inventering av designerbutiker till rabatterat pris. Det är något som är extremt tillfredsställande att få en fantastisk, kvalitetsdesignerstycke för en bråkdel av kostnaden.
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 3
    3. Anmäl dig till Flash Sales-webbplatser. Det finns flera webbplatser som kommer att ha flash-försäljning på olika designersamlingar, som förgylld, hautelook och zullily. Du kan kontrollera sina scheman och ta reda på när de kommer att sälja dina favoritdesigners. Logga in tidigt och kolla in de besparingar du kan få på några avancerade bitar.
  • Undvik frestelsen att kontrollera dessa webbplatser regelbundet eftersom de rabatter de erbjuder kan vara frestande även om du inte älskar varumärket. Spara dina pengar för försäljningen på designers du verkligen önskar.
  • Följ också designers på sociala medier. De kommer ofta att skicka meddelanden om Flash Sales för sina anhängare.
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 4
    4. Handla för objekt under sin lågsäsong. Detta fungerar inte om du behöver vissa typer av kläder snabbt, men det är bra för patientsköparen. Butikerna kommer rabattvaror som årstiderna förändras. Till exempel kommer sommarkläder att gå till försäljning som sommarändar för att sälja den och göra plats för höst och vinterinventering. Skopa upp dessa försäljningsstycken, och bara spara dem fram till nästa år! Du har en garderob full av helt ny, rabatterad designer kläder när säsongen rullar runt.
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 5
    5. Splurge på "livstid" objekt. Livstidsartiklar är saker som du verkligen tror att du kan bära för livet, som tjocka, vackert byggda kappor, robusta läderstövlar, fina handväskor och passar - i princip hög kvalitet, slitstarka och klassiska bitar. Om du har sparat dina pengar, varför inte investera i något som du kommer att använda för alltid? Ofta har en designstycke livslängden av flera billigt gjorda bitar, så det kan vara värt investeringen.
  • Om du investerar i fina bitar, se till att investera i sin omsorg också. Förvara dem ordentligt och få dem att torka. Förutom att de ser bra ut för dig själv kan du också kunna sälja dem senare om du väljer.
  • Bild med titeln har designer kläder Steg 6
    6. Utforska imitationalternativen. Om du är helt kär i en specifik stil av en designer, försök att söka efter billigare varumärken som gör liknande mönster. Ofta kommer det att finnas "Lägg av" bitar som skapas i en liknande stil av de dyra, avancerade varumärkena. Ibland kan du inte ens berätta skillnaden! Starta din sökning min googling den designer du gillar, följt av nyckelord som "imitation" eller "kopia." Se till att du läser recensioner av onlinebutiker innan du lägger en beställning.
  • Del 2 av 3:
    Tjäna och spara garderobs pengar
    1. Bild med titeln Krav designerkläder Steg 7
    1. Undvik Mindless Shopping. Det kan vara frestande att dyka in i billiga klädaffärer och lagra på kläder, men billiga kläder håller vanligtvis inte upp. Du kommer att sluta slösa pengar på dåligt gjorda bitar istället för att spara upp för mer hållbara designer bitar. Planera de bitar du vill ha och det är mest meningsfullt för din livsstil och nuvarande garderob och håller fast vid det. Fånga inte upp i spänningen att shoppa och blåsa dina pengar på saker som verkar bra i ögonblicket.
    • Om du handlar i ögonblicket, kan du bli frestad att köpa mördaren röd läder mini kjol på försäljning. Men sagt kjol kanske inte är meningsfullt med någon av dina kläder hemma. Alltid handla med en plan.
  • Bild med titeln har designer kläder Steg 8
    2. Allot portioner av lönecheckar eller ersättningar till en garderobsbudget. Ange ett mål att lägga undan lite pengar varje gång du får betalt och titta på det bli större och större. Det behöver inte vara en stor mängd, men bara nog så att du aktivt arbetar mot ditt mål. När pengarna går in i garderobsbudgeten, ta inte ut det för något annat. Spara det tills du hittar något värt dina hårt intjänade pengar.
  • Dekorera en burk eller en kruka för att skapa en spargris. Sätt det någonstans som du ser varje dag och börja släppa din extra förändring och extra räkningar i det när du går med. Det kan tyckas som en mindre sak, men det börjar börja lägga upp!
  • Bild med titeln har designerkläder Steg 9
    3. Offra de onödiga lyxen. Den Venti Starbucks Latte smakar läckra och väcker dig varje morgon, men det skapar en större doft på ditt bankkonto än vad du kan inse. Hytt rider, uttag mat och salong manikyr är alla trevliga, men är de verkligen viktiga? Genom att skära ner på allt du kan leva utan, kan du lägga undan mer pengar för designerkläder.
  • Del 3 av 3:
    Planerar dina bitar
    1. Bild med titeln har designer kläder Steg 10
    1. Lär dig om olika stilar och designers.Om du vill ställa ett mål att ha råd med designerkläder, borde du veta vilka designers du egentligen gillar! Genom att undersöka olika märken kan du identifiera de som du absolut älskar, och utvecklar en "ögon på priset" mentalitet. Hitta designers som omfamnar stilen du tycker om, oavsett om det är feminina blommor eller mörkt, snyggt läder.
    • Låt inte trenderna påverka dina shoppingprinciper. Om tidskrifter främjar en varm trend som inte passar din stil, smickra din kropp eller passar dina behov, tänk två gånger innan du köper den. Om du spenderar stora mängder pengar på att passera trender som du inte älskar, slösar du på dina pengar. Vara autentisk!
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 11
    2. Tänk på hur du kan uppgradera din "go-to" utseende. Om du är en jeans och en t-shirt typ av tjej, omfamna den. Om du föredrar klänningar och klackar, omfamna det! I stället för att försöka helt ersätta din nuvarande garderob med alla designerkläder, tänk på hur du kan inkludera designerstycken in i Ditt aktuella utseende. En annan viktig sak att ta hänsyn till är din livsstil. Om du älskar fem tums stilettos men arbeta i en daghem, kanske du vill spara dina pengar för mer praktiska saker.
  • Bild med titeln Krav designerkläder Steg 12
    3. Jot ner en lista med "Målobjekt."Tänk på klassiska bitar som du kan styra flera sätt. Tänk på objekt med en specifik funktion, till exempel kappor för att hålla dig varma och bekväma skor för arbete. Om du köper en klädsel som du vet att du kommer att bära ofta eller skatt i flera år, så får du att du får pengarna. Beräkna hur mycket du behöver köpa dina målobjekt och börja spara!
  • För att motivera dig själv för att spara pengar, klippa ut bilder av designern kläder du längtar efter. Lim det på en bit kartong eller affischkort och placera den någonstans i ditt hem. Varje gång du ser dessa bilder kommer du ihåg ditt mål.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande