Hur man klär sig sofistikerad när du är tonåring

Är du en tonåring? Är du trött på att följa trender? Vill du klä dig med sofistikering utan att förlora din egen modesinne? Kanske vill du förbättra din egen stil eller kanske det finns en speciell händelse där du behöver se ditt bästa ut. Vad som än är fallet kan du lära dig att vara original och fortfarande vara sofistikerad.

Steg

Del 1 av 3:
Din utgångspunkt
  1. Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 1
1. Fråga dig själv: "vilka typer av kläder bär jag oftast?"- "Vilka kläder behöver jag hålla för speciella tillfällen?"- "Vilken typ av intryck vill jag göra?".
  • Bild med titeln Dress sofistikerad när du är en tonåring Steg 2
    2. Gå igenom din garderob minst en gång om året. Kasta allt som inte passar, har irreparabel skada, eller bara är inte din stil. Tänk på de tre frågorna medan du gör det här.
  • Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 3
    3. Donera, sälja, ge bort eller lagra dina avvisningar.
  • Del 2 av 3:
    Utvärdera
    1. Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 4
    1. Vet vad som fungerar för din höjd, figur och färgning.
  • Bild med titeln Dress sofistikerad när du är en tonåring Steg 5
    2. Hitta din korrekta bh-storlek.. Det finns mycket felaktig information där ute, särskilt på vanliga amerikanska butiker som Victoria`s Secret. Det enda sättet att se till att säljaren säger att sanningen är att handla i en butik som bär 28-50 AA-K.
  • Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 6
    3. Om det inte finns en butik i ditt område, kan du mäta dig själv.
  • Del 3 av 3:
    Uppgradering
    1. Bild med titeln Dress sofistikerad när du är en tonåring Steg 7
    1. Kom ihåg de frågor du frågade dig själv när du rengör din garderob? När du börjar shoppa för nya saker, prova små uppgraderingar av de saker du normalt känner dig mest bekväma. Till exempel, om du gynnar hoodies, prova cardigans istället. När tiden går, fortsätt att lägga bitar för att passa det intryck du hoppas göra.
  • Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 8
    2. Handla på en mängd olika platser. I stället för att shoppa endast på köpcentret, prova lokala butiker-sändningsbutiker som Platons garderobsbutiker som TJ Maxx och Marshall`s-outlet köpcentra- och online-auktioner som eBay.
  • Bild med titeln Dress sofistikerad när du är en tonåring Steg 9
    3. Få kläder och tillbehör gratis! Byt kläder med en vän, använd din äldre syskon hand-me-downs, eller fråga dina kvinnliga släktingar om de behöll sina högskole kläder.
  • Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring steg 10
    4. Håll inte på objekt som är obekväma. Om du inte kan göra något arbete för dig, antingen via skräddarsy eller praktiska knep, som Sträcka nya skor eller Fixa smärtsamma skor.
  • Bild med titeln klänning sofistikerad när du är en tonåring Steg 11
    5. Kom ihåg: Varje butik är en möjlighet! Försök att hålla ett öppet sinne när du handlar, som du aldrig vet vad du kan hitta.
  • Tips

    Det kan vara en bra idé att spara upp för något dyrt som kommer att vara länge, en sådan klocka, handväska eller smyckesdel.
  • Håll i åtanke klädkoder, både obligatoriska (skola, arbete) och föreslagna (religiösa tjänster, familjeevenemang, fester). Men känner inte pressad att klä sig mer feminin / konservativ / traditionell för en händelse. Det finns alltid ett sätt att anpassa din speciella stil till något tillfälle. Hosiery, ytterkläder och tillbehör kan vara mycket praktiskt för att klä upp en titt upp eller ner.
  • Om du befinner dig som faller i en modesrut och har samma sak om och om, hjälper det till att konsultera bloggar och tidskrifter. Att veta de olika sätten att bära ett objekt kan hjälpa dig att skapa nya utseende utan att spendera pengar.
  • Känna lingo! Det hjälper alltid när du handlar online och har den extra fördelen att du verkar mer kunnig.
  • Välj ett område av din kropp för att markera. Till exempel en lågklänning med en längre hemlinje eller en mycket snäv klänning som inte visar klyvning.
  • Varningar

    Kom ihåg att tillverkare inte tillgodoser "Ovanliga proportioner". Om du har en mycket kurvig byst eller bak, var beredd på en hel del detaljhandel besvikelse. Leta efter butiker och märken som tillgodoser de fylligare brösten.
    • Stapla inte på dina smycken! Detta kan enkelt få dig att se överdone. I stället för att ha på sig många halsband, armband, ringar och stora örhängen, väljer du en funktion som du vill accent och hålla resten av dina smycken minimal.
    • Splurge inte på trendiga saker!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande