Hur man köper kina

Fine China Dinnerware kan användas för både formella middagar och avslappnade familjemedlemmar. Du kan köpa bra Kina på varuhus, specialaffärer, direkt från tillverkarna, och var som helst begagnade varor. Att köpa fina Kina bör vara en rolig och spännande upplevelse, kanske till och med en skattejakt om du har bestämt dig för att blanda och matcha mönster och färger.

Steg

Metod 1 av 3:
Beslutar vad bra Kina du vill ha
  1. Bild med titeln Köp Kina Steg 1
1. Bestäm hur många inställningar du behöver. Innan du börjar med din fina Kina Shopping, överväga först hur många platsinställningar du behöver köpa. En del av ditt beslut kan vila om du ska använda ditt fina Kina för endast speciella tillfällen, eller om du också kommer att använda den för avslappnad, vardaglig ätande.
  • Om du vill ha ditt fina Kina för speciella tillfällen, tänk på det typiska antalet personer du normalt bjuder in till en middagsfest. Om du normalt bjuder in 6 personer, behöver du sannolikt minst 8 platsinställningar (6 för gäster och 2 för dig och din partner).
  • Om du vill använda ditt fina Kina varje dag, överväga hur många människor som behöver använda Kina varje dag och hur ofta disken blir gjort. Till exempel, om du har 2 personer hemma, men du kör diskmaskinen varje dag, kan du förmodligen köpa med 4 platsinställningar.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 2
    2. Bestäm vilka saker du vill ha för varje platsinställning. En typisk platsinställning levereras med en middagsplatta, en sidoplatta, en skål och kanske en mugg eller en teacup. Men du behöver inte ha en typisk platsinställning. Om du vet att du alltid serverar soppa med dina måltider, kanske du vill överväga att se till att varje platsinställning har en soppskål.
  • Om du slutar köpa ditt fina Kina i en uppsättning, kanske du inte har så mycket val i vilka saker du får med varje ställe inställning. Men att veta vilka delar du vill ha kan du bättre utvärdera varje set du hittar.
  • Om du köper ditt fina Kina som öppet lager, vilket betyder att du köper exakt hur många av varje objekt du vill ha, får du mycket flexibilitet där objekt du väljer.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 3
    3. Kontrollera om du också vill ha servware. Servware innehåller alla objekt som du inte skulle hitta på en platsinställning, till exempel en gråbåt, en serveringsbricka eller täckta rätter. Varje linje av fina Kina kommer med eget urval av servware med samma mönster, för att matcha dina platsinställningar. Innan du börjar shoppa för ditt Kina, bestämma om du vill köpa den matchande servware, eller om du bara behöver platsinställningar.
  • Tänk på att du inte behöver köpa varje bit av ditt nya fina Kina samtidigt. Ditt första steg kan vara att köpa alla platsinställningar och sedan köpa olika bitar av servware som du behöver dem.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 4
    4. Välj en blandning av mönster och stilar för att göra en eklektisk fin Kina-samling. När du handlar för fint Kina, kommer du sannolikt att märka att varje mönster och / eller stil visas individuellt i butiken. Men det betyder inte att du bara måste köpa ett mönster eller en stil av fina Kina. Ett mycket unikt och eklektiskt alternativ skulle vara att köpa en mängd olika stilar och mönster för din samling, varav du kan mixa och matcha varje gång du ställer in bordet.
  • Att köpa en mängd olika mönster och stilar är ett bra alternativ om du bestämmer dig för att köpa vintage fint Kina, eftersom det blir svårare att hitta en komplett uppsättning.
  • Metod 2 av 3:
    Köpa helt nya fina Kina
    1. Bild med titeln Köp Kina Steg 5
    1. Kolla in en varuhus för att se dina fina Kina-alternativ. Varuhus som Hudson`s Bay, Macy`s, Nordstrom, och Neiman Marcus har alla hushållsavdelningar som innehåller ett stort urval av fina Kina. Medan inte alla märken och mönster kan hittas i varje butik, ser du runt ett varuhus dig en utmärkt uppfattning om det val och alternativ som finns tillgängliga innan du fattar ditt slutliga beslut.
    • Många stora varuhus har också online-butiker som du kan bläddra i deras kompletta val. Detta kan vara användbart om den specifika butiksläget närmaste du inte har allt på lager.
    • Varuhusen har ständigt försäljning av alla slag. Håll ett öga på annonserna för de olika varuhusen i ditt område för att eventuellt utnyttja en försäljning när du är redo att köpa din samling.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 6
    2. Bläddra igenom en specialbutik för mer fina China-val. Specialbutiker som Crate & Barrel, Williams Sonoma, och hemskänsla säljer också ett stort utbud av husvagnar, inklusive fina Kina. I vissa fall kan dessa specialaffärer bara sälja sitt eget varumärke av fina Kina, snarare än de mer kända varumärkena som Royal Albert eller Wedgewood. Oavsett specialbutiker är ett bra ställe att handla för ännu fler alternativ för fina Kina för din samling.
  • Som varuhus har dessa specialaffärer också stora onlinebutiker som sannolikt kommer att visa alla möjligen fina Kina-alternativ tillgängliga.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 7
    3. Titta på tillverkarens webbplatser och butiker. Många av de bästa märkena av fint Kina, som Royal Albert, Royal Doulton, Mikasa, noritake och Wedgewood kommer att ha egna webbplatser och butiker som du kan köpa sina produkter. Även om du inte planerar att köpa direkt från tillverkaren, är deras webbplatser ett bra ställe att se sin fulla rader av mönster och stilar.
  • Dessa webbplatser kommer sannolikt också att ha en lista med butiker som säljer sina produkter, vilket gör det lättare för dig att hitta den närmaste platsen där det märket kan köpas.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 8
    4. Dra nytta av lagerförsäljningen. Både tillverkare och butiker kommer ibland att ha lagerförsäljning. De håller vanligtvis denna försäljning för att sälja stora mängder oönskade inventeringar. Uppsidan för en fin China Shopper är att priserna på en lagerförsäljning blir mycket mindre än i butiken, så att du kan potentiellt köpa fler saker för samma summa pengar, eller spara mycket pengar som köper exakt vad du var letar efter.
  • Ring eller e-posttillverkare eller butiker för att fråga om de planerar en lagerförsäljning och där det kan hållas.
  • Följ tillverkaren och lagra Facebook och Twitter-konton, eller prenumerera på deras nyhetsbrev, som ska meddelas om en kommande lagerförsäljning.
  • Genomföra en internetsökning efter lagerförsäljning i ditt område, eller hålla koll på ditt lokala papper.
  • Metod 3 av 3:
    Få sparsam att köpa bra Kina
    1. Bild med titeln Köp Kina Steg 9
    1. Gör rundorna på lokal garageförsäljning. Garageförsäljning är fantastiska platser att hitta bra erbjudanden på objekt som människor inte längre vill eller behöver. Eftersom fint Kina inte är så populärt som det brukade vara, väljer många människor att sälja sina fina Kina än att fortsätta att lagra det. Andra människor kan välja att sälja en uppsättning fina Kina eftersom de på något sätt befann sig med mer än en uppsättning. Oavsett varför någon säljer sitt fina Kina, är det ett utmärkt tillfälle att köpa en hel uppsättning för ett bra pris.
    • Precis som alla varor du köper på ett garageförsäljning är det möjligt att några av bitarna är trasiga eller skadade. Men eftersom du förmodligen får en hel del på uppsättningen, måste du göra utan vissa bitar, eller köpa helt nya ersättningsstycken är ett mindre besvär.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 10
    2. Kolla in sparsamhetsbutiker för bra erbjudanden. Sparsamhetsbutiker som värde by och frälsningsarmén är bra ställen att hitta en unik mängd olika saker, inklusive fina Kina. Medan det kan vara svårt att hitta en hel uppsättning fina Kina i en sparsamhet, kan du kanske köpa ett urval av bitar du kan mixa och matcha.
  • Överväg att göra din fina Kina Shopping en äventyrlig vägresa, där du spenderar en helg som reser runt besöker en mängd olika små town-butiker. Du vet aldrig vad du kan hitta.
  • Bild med titeln Köp Kina Steg 11
    3. Göra ett bud på en egendomsauktion. Estate Auctions liknar Garage Sales, förutom att du får bud på priset på det objekt du vill ha mot andra deltagare. I vissa fall, om det finns många människor som vill ha samma sak, kan det här köra priset högre än du är villig att betala. Men i andra fall kan du sluta få en fantastisk samling av bra Kina för bara några dollar.
  • Vissa Auktionshus håller Online-auktioner utöver personliga auktioner, vilket gör det lättare att se och bjuda på saker där du är intresserad av.
  • Alla auktioner har visningar i förväg för den faktiska auktionsförsäljningen. Det här är en bra tid att titta på vilka föremål som är till salu och vilket villkor är dessa föremål i.
  • Tips

    Följ anvisningarna som följer med ditt fina Kina för att bestämma hur du ska ta hand om det, som du vill att det ska vara så länge som möjligt. I många fall rekommenderar tillverkarna att du handtvättar ditt fina Kina.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande