Hur man fynd butik

Hitta ett fynd medan shopping kan vara en spänning, men det kan vara knepigt. Att hitta försäljningsartiklar kan vara en utmaning och du kan avvika från fyndpriser om du handlar i ett dåligt humör. Försök hitta försäljningsartiklar före tid och handla enligt ett ställt schema.

Steg

Metod 1 av 4:
Hitta försäljning
  1. Bild med titeln Bargain Shop Steg 1
1. Bekanta dig med detaljhandelspriser. Om du vill kunna hitta fynd, bör du kunna känna igen en hel del. Därför, innan du går ut och shoppar ett objekt, spenderar lite tid att lära oss de vanliga detaljhandelspriserna.
  • Du kan enkelt använda Internet för att göra lite forskning innan du går ut och handlar. Om du till exempel letar efter ett soffbord för ditt vardagsrum, bläddra i möbelaffärswebbplatser för produkter med storlek och design du vill ha. Försök att få en känsla av hur mycket det här objektet normalt går för. Om soffborden verkar kosta $ 125 i genomsnitt, sparar du dig så mycket. Om du hittar ett soffbord till salu för $ 70, vet du det är en bra affär.>
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 2
    2. Fynd jakt på nätet. Bläddra bland webbplatser som eBay eller Craigslist. Se om någon erbjuder ett begagnad tabell för en diskonteringsränta. Men du bör ta några försiktighetsåtgärder när du använder webbplatser som här. Bedöm produktens tillstånd innan du köper och alltid uppfyller personer du kontaktar online i allmänhet först.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 3
    3. Använd kuponger. Kuponger är ett klassiskt sätt att shoppa. Du kan använda traditionell kupongskärning. Skanna din lokala tidning för kuponger som är relevanta för dina shoppingbehov. Ficka några kuponger du får i registret och använd dem senare. Du kan också hitta något icke-traditionella sätt att förbättra kupongrabatter.
  • Stackkuponger ovanpå i butiksförsäljningen. Om en kupong inte säger något som "Endast hela priset," Syfte till att använda den när varan i fråga går vidare. På det här sättet kan du fördubbla besparingarna.
  • Du kan potentiellt stackkuponger också. Du kan använda kuponger från affären utöver kuponger utgivna av ett visst företag. Bara kontrollera butikspolicy först. Vissa butiker kan ha regler mot kupongstapling.
  • Vissa butiker matchar konkurrentens kuponger. Det kan vara till din fördel att fråga. Detta kan spara dig en resa när du handlar.
  • Om en butik är ute av ett försäljningsobjekt, kanske du kan få en regnkontroll. Du kan visa en kassör du hade kupongen för ett objekt som är slut i lager. Butiken kan reservera objektet för dig och sälja det till dig när de återupptar till rabattpriset, även efter att din kupong har löpt ut.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 4
    4. Kontrollera veckovisa annonser. Om du prenumererar på en lokal tidning, kommer annonser vanligtvis vissa dagar i veckan. Dessa kan innehålla kuponger för mat och andra produkter. Gör en vana att klippa kuponger som är relevanta för dina shoppingbehov och sedan ta med dig när du kör till affären. Till exempel kan du alltid göra en punkt för att checka annonser dagen innan du ska shoppa.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 5
    5. Handla på tisdagskvällar. Det är ganska vanligt för butiker att markera saker på en tisdagskväll. Om du vill göra försäljningen, överväga att shoppa på sen kväll tisdag. Försäljningsobjekt kommer nyligen att markeras och mindre sannolikt att ha sålt ut.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 6
    6. Var på utkik efter specialrabatter. Många människor inser inte hur många specialiserade rabatter butiker erbjuder. Det kan finnas rabatter för dem i militären, liksom högskolestudenter och äldre. Det finns också yrkesrabatter. Till exempel kan vissa butiker erbjuda 10% rabatt för lärare. Fråga om speciella rabatter när du checkar ut. Du kan bli förvånad över att hitta vissa till dig.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 7
    7. Följ dina favoritbutiker på sociala medier. Butiker skickar ofta om kommande försäljning och rabatter på sociala medier. Efter en mängd dina favoritbutiker på Twitter och Facebook kan du hjälpa dig.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 8
    8. Lär dig försäljningscykler. Medan tisdagar är vanliga att markera saker, har butiker oberoende försäljningscykler. Om möjligt är det bäst att lära sig de specifika försäljningscyklerna för dina favoritbutiker. På så sätt kan du planera att handla under tider när du hittar de flesta rabatter.
  • Du kanske måste göra lite rättegång och fel för att räkna ut försäljningscykler. Försök att notera när försäljningsobjekten visas. Om du märker att ditt lokala gap verkar plötsligt ha markerat down-poster torsdag eftermiddagar, kan de överföra föremål till rabatterade priser på onsdagskvällar. Detta kan vara den optimala tiden att handla. Om du har en vän som fungerar i en butik du frekvent, försök att fråga honom om han känner till försäljningscykeln.
  • Det finns också några allmänna regler som kan vägleda dig. Till exempel flyttar många återförsäljare vissa saker till godkännande eller försäljning efter sex månader. Om du kan hålla ut på att köpa den nya uppsättningen gardiner i några månader, kan det vara värt att vänta på att se om det flyttas till clearance.
  • Om du söker efter rabatter på sparsamhetsbutiker, handla tidigt i veckan. De flesta som donerar till sådana butiker gör det på helgen. Därför är måndagar och tisdagar dina bästa alternativ för att gå till sparsamhetsbutiker, eftersom det kommer att bli det mesta.
  • Metod 2 av 4:
    Ändra din rutin
    1. Bild med titeln Bargain Shop Steg 9
    1. Ha ett separat e-post för kuponger. När du checkar ut frågar kassören ofta efter ditt e-postmeddelande. Det här är så att butiken kan skicka kuponger och uppdateringar om försäljning. Men dessa e-postmeddelanden går ofta vilse i ditt vanliga e-postmeddelande. Skapa en separat e-postadress för att ge ut i registret. Kolla den här adressen när du planerar en shoppingresa.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 10
    2. Gör en lista. Det är en enkel förändring, men ibland gör en lista kan hjälpa dig att fyndaffär. Försök att göra en lista över de objekt du faktiskt behöver innan du går på en shoppingresa. Sedan håll dig till den listan strängt. Du kan sluta överskrida på impulsköp utan en lista. Oavsett om du är livsmedelsbutik, kläder shopping eller shopping för något annat, skriv ut vad du behöver i förväg.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 11
    3. Ange en budget. Du är mer benägna att söka fynd om du måste hitta en rabatt. Om du ställer in en strikt budget för dig själv, och gör att det är en prioritet, slutar du köpa billigare föremål. Detta kan också bidra till att förhindra impuls köper.
  • Det är ganska lätt att göra en budget. Skriva ner din totala månadsinkomst. Därifrån, subtrahera nödvändiga kostnader som levnadskostnad och eventuella månatliga räkningar. Det belopp som du har lämnat är hur mycket du rimligen kan spendera på extrafunktioner under hela månaden.
  • Härifrån, bryta ner hur du spenderar pengar i kategorier. Jot ner saker som mat, underhållning, kläder och så vidare. Du kan då välja en rimlig budget för hur mycket du ska sträva efter att spendera på varje kategori.
  • Hålla fast vid din budget, även om det är svårt först. Om du budgett $ 200 per månad för mat, gå inte över den budgeten. Medan beställning av takeout efter en stressig arbetsdag kan det tyckas frestande, om det inte är i din budget, det undviker det.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 12
    4. Handla när du är i gott humör. Många människor inser inte att de blir mer skickliga till fyndjakt om de handlar i rätt tankegång. Shopping när du är stressad eller trött kan leda dig att göra snabba inköpsbeslut istället för att leta efter det bästa priset. Shopping när du är hungrig kan leda dig att strama på billig bekvämlighetsmat över något väsentligt. Se till att du är i gott humör innan du går och handlar. Om du känner dig stressad, trött eller hungrig, ta lite tid att varva ner och äta innan du går ut genom dörren.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 13
    5. Ange en tidsram för shopping. Oftast, helt enkelt att ställa in en tidsram kan göra stor skillnad i dina inköpsbeslut. Om du ger dig en oändlig tid i snabbköpet, är du mer benägna att vandra genom gångarna surfar. Browsing kan leda till impulsiva och beklagliga inköpsbeslut. Ange en tidsram för dig själv och hålla fast vid det. Ge dig själv, säg en timme i mataffären för att ta tag i dina föremål och gå ut.
  • Men ett tillvägagångssätt är att du inte bör begränsa din tid för mycket. Om du inte ger dig tillräckligt med tid att handla, kan du börja känna sig stressad eller på annat sätt pressad. Kom ihåg att ett dåligt humör också kan leda till impuls köper. Tid hur länge du normalt spenderar i mataffären när du håller fast vid din lista. Detta hjälper dig att mäta vad en rimlig tidsram är. Ge dig själv om så mycket tid att handla som regel.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 14
    6. Betala med kontanter. Människor tenderar att spendera mindre pengar när de betalar kontant. Du tror mindre om hur mycket pengar du spenderar när du betalar med ett kort. Kassa tvingar dig att erkänna hur mycket du har spenderat. Ta ut pengar från ditt bankkonto före en shoppingresa. Försök att betala kontant så mycket som möjligt.
  • Tänk på att betala med kontanter är inte alltid möjligt. Om du ska göra ett köp väl över $ 100, kanske du vill använda ditt kort. Det kan vara farligt att resa med så mycket pengar på dig.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 15
    7. Butik ensam. Shopping med en annan person kan vara riskabelt. Du kan prata en annan till att köpa saker du inte behöver eller vill ha. Med klädköp, kan en vän älska en viss blus på dig och övertyga dig om att köpa den. Du kan ångra det här på vägen om du kände dig ljummet om plagget. Om du vill fynda butik är det bäst att gå till affären ensam.
  • Men ett undantag är om du har en vän som är särskilt bra för att hitta rabatter eller använda kuponger. Du kanske faktiskt vill ta en vän som den här shopping några gånger för att hänga på jakt efter fynd.
  • Metod 3 av 4:
    Handla kläder
    1. Bild med titeln Bargain Shop Steg 16
    1. Handla på rabatt och säljbutiker. Om du vill spara pengar på kläder, kolla in rabatt eller säljbutiker. Vid sådana butiker kan du ofta hitta lite skadad eller utanför säsongens designer-outfits som säljs till en diskonteringsränta.
    • Det finns många rabattbutiker, som t.J maxx och marshall, som erbjuder rabatterade priser på designer outfits. Det finns också många online-försäljningsställen som erbjuder rabatter på vissa kläder.
    • Var försiktig när du handlar online. Du kan ogillar som ett visst klädområde ser på dig efter att ha försökt det.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 17
    2. Butik utanför säsongen. Om du planerar, kan du spara mycket pengar genom att skicka säsong. En baddräkt kan vara till försäljning i februari, till exempel om du bor i ett varmt område. Var på utkik efter saker du vet du behöver. Om det äntligen är våren, men du märkte att din vinterrock blev lite lurvig, håll ögonen avskalade för rabattrockar under de tidiga vårmånaderna.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 18
    3. Köpa secondhand kläder. Sparsamhetsbutiker och sändningsbutiker är utmärkta sätt att hitta billiga kläder. Ofta säljs högkvalitativa föremål för otroligt låga priser. Du hittar inte alltid exakt det du söker på sådana butiker, eftersom föremål inte säljs i flera stilar och storlekar. Men om du gör en punkt att regelbundet kontrollera din lokala sparsamhetsbutik kan du hitta några låga prisklädda saker du behöver.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 19
    4. Välj kvalitetsartiklar. Spendera lite extra pengar nu på kvalitet kan översätta för att spara i långsiktigt. Om du ska bära ett objekt mycket, som ett par byxor för arbete, kan det vara värt att spendera en extra $ 10. Föremål som görs med högre kvalitetsmaterial är mindre benägna att bära ner. Därför måste de ersättas mindre ofta. Om du ska ha på sig en vara mycket, gå till en högre kvalitet.
  • Du bör också sträva efter att ta hand om dina bästa kläder. Vika känsliga kläder istället för att hänga det och tvätta inte dina fina kläder för ofta. Du kan stå för att bära samma skjorta ett par gånger, speciellt om du inte gjorde något fysiskt krävande den dagen.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 20
    5. Be om rabatt. Ibland kan du få rabatt genom att bara fråga. Om du märker en dragkedja är trasig, är en tröja lite färgad, eller någon annan mindre fel, försök att be om rabatt i registret. De flesta företag är mer intresserade av att främja positiva relationer med kunder än att göra en extra $ 5 eller $ 10. Om du ber om rabatt finns det en bra chans att du får en.
  • Metod 4 av 4:
    Handla mat
    1. Bild med titeln Bargain Shop Steg 21
    1. Skapa en meny. Ett av de enklaste sätten att fynda butik för mat är att helt enkelt göra en meny för dig själv varje vecka. Försök sedan hålla fast vid att köpa matvaror från din meny.
    • Inkludera ingredienser du behöver göra middag varje natt. Försök att hålla det enkelt, som att grilla upp några kyckling och grönsaker.
    • Du borde också planera till frukost, luncher och snacks. På det här sättet undviker du frestelsen att äta ute för din lunchpaus.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 22
    2. Planera måltider runt försäljningsartiklar. Inkorporera försäljningsartiklar i din måltidsplanering. Om ett visst objekt är till försäljning den veckan, överväga att göra en måltid med det här objektet. Titta på annonser i det lokala papperet och online för att se vad som erbjuds till ett rabattpris.
  • Du kan också leta efter ersättare som säljs. Till exempel, säg att du gör en soppa som kräver kycklingbuljong. Om grönsaksbuljong är till salu, överväga att köpa det och ersätta det för kycklingbuljong. Byt ut ingredienser för rabatterade föremål när det är möjligt.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 23
    3. Köp vissa artiklar från dollaraffärer eller drogbutiker. Det finns vissa saker du kan vara bättre att köpa på dollaraffärer eller drogbutiker. Mjölk, till exempel är i allmänhet billigare vid en drogbutik eller bensinstation än vid en mataffär. Icke-matvaror Du kan ofta köpa i mataffären, som toalettpapper och pappershanddukar, kan köpas för billigt på en dollar.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 24
    4. Köp vissa försäljningsobjekt i bulk. Om ett otillgängligt föremål säljs, köp det i bulk. Om du ser spannmål är markerat, till exempel, lager upp på 10 lådor eller så medan du har chansen. Om objekt kommer att ta ett tag att löpa ut, är det meningsfullt att köpa dem i bulk när de säljs istället för att betala fullt pris för en ersättare i en vecka.
  • Bild med titeln Bargain Shop Steg 25
    5. Var försiktig med 10 för $ 10 försäljning. Många butiker erbjuder 10 för $ 10 försäljning, men var försiktig när du ser saker markerade så här. Det här är ofta ett knep för att få dig att spendera onödigt. Dessa försäljningar är ofta inte särskilt bra erbjudanden. Om ett objekt är normalt 90 cent, är en 10 för $ 10-försäljningen inte riktigt en stjäl. När du införlivar moms på det ursprungliga priset betalar du ungefär samma belopp.
  • Varningar

    Var försiktig. När något är prissatt lågt kan det vara av dålig kvalitet. Undersök sådana saker innan du köper.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande