Hur man skapar den perfekta garderoben (tonårsflickor)

Vill du ha den perfekta garderoben med bara rätt mängd olika och stil medan du sparar så mycket pengar som möjligt? Den här artikeln kommer att styra dig om hur du kan få den perfekta garderoben, en som kommer att se till att du aldrig kommer att vara ute av kläder igen! Det kommer också att ge dig en grov guide för hur många kläder du borde ha i din garderob, och vad du behöver.

Steg

Del 1 av 4:
Rensa röran
  1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 1
1
Sortera genom din garderob. Du vet aldrig vad du behöver om du inte ser!
  • Ta alla kläderna ur din garderob och omedelbart kasta bort allt som har hål eller rips (om det inte var avsiktligt gjort det sättet).
  • Donera eller ge bort allt du sällan bär, även om det är sött i teorin. Kläder du inte bär bara ta upp utrymme.
  • Glöm inte skor! Dessa ska sorteras också.
  • Bild med titeln Wear Ponte Pants Steg 14
    2. Försök på allt som är kvar. Även om du vet eller tror att den passar, är det alltid bättre att vara säker än förlåt.
  • Bilden med titeln Få den perfekta garderoben som en tonårsflicka steg 8
    3. Bli av med kläder som har fel med dem. Ge bort kläder som du inte har slitit i ett år, det är för små eller att du inte kan stå längre. Detta kommer att ge din garderob en fin, frisk start.
  • Du kan använda dina extra kläder du inte vill sälja till platser som Platons garderob för att få extra pengar.
  • Var hänsynslös när du blir av med saker, behöver du inte de byxor med rippningarna i dem!
  • Bilden med titeln Få den perfekta garderoben som en tonårsflicka steg 1
    4. Häng och vika allt du håller snyggt i din garderob.
  • Del 2 av 4:
    Välja kläder
    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 2
    1
    Gör en lista. Nu när allt är sorterat, gör en lista över vad du vill köpa. Försök att göra en övergripande allmän lista och specifika eftersom det kommer att göra din shoppingresa mindre stressande.

    Underkläder

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 3
      1
      Köp några bekväma underkläder.
    2. Undies: tio till tjugo par är en bra mängd. Inkludera boyshorts eller briefs för varje dag, några par sömlösa och en eller två snyggare par.
    3. Bras: En eller flera Sports Bras Om du gör sport, två till fyra varje dag bras i naken, vit, svart eller pastell nyanser, en strapless bh och en eller två tryck upp bras. Försök att hålla dig borta från mörkare färger som de kan visa genom toppar.
    4. Kamisoler. Camis är definitivt en stor modehäftning i någon tonårsflickans garderob. De är bra för Layering och nästan varje klädaffär har dem. Välj neutrala färger först - vit, svart, grå, neutral. När du har avslutat din garderob kan du gå tillbaka för färger.
    5. Linnen. Ha ett par täta eller lösa tankstoppar - socker läppar är ett bra varumärke.
    6. Strumpor: Ha omkring tio par varje dag ankles strumpor, några par tränare liners och några par knä hög eller över knä strumpor. Du kanske också vill ha några fluffiga eller slipper strumpor.

    Sovkläder

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 6
      1. Få några bekväma pyjamas. Äg två till fem uppsättningar bekväma PJs. Tänk på väder och tid på året. På sommaren föredrar vissa människor att bära bara en baggy t-shirt eller cami, eller om du blir kall på vintern, sova i en stor tröja eller hoodie med pyjama byxor.

    Bottnar

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 4
      1. Ha en mängd snygga och mångsidiga bottnar. Varje tjej borde ha en trevlig blommig kjol för sommarmånaderna. Höga midja och låga shorts är också bra. Ett par mörka tvättskinniga jeans och ett par utsmyckade jeans kommer att göra perfekta tillägg till din garderob (har några par). För ett unikt par jeans, prova Bell-Bottom Jeans. Glöm inte leggings! Försök att hitta fina sweatpants och naturligtvis, vanliga baggy svettar också!
    2. Sweatpants: Två till tre par kommer att vara perfekta. Se till att de är bra kvalitet, ha en bra passform (inte för baggy eller tight), och matcha med minst två av dina outfits.
    3. Jeans: Försök att köpa mestadels mörka eller medelstora tvättade jeans eftersom det är den mest mångsidiga, men var inte rädd för att köpa en färgad, mönstrad, blekad, utsmyckad eller stonewashed par om du älskar dem.
    4. Bild med titeln Få den perfekta garderoben som en tonårsflicka Steg 3
      2. Välj ett bestämt antal bottnar. Till exempel, ha tre par jeans, en till två par byxor, tre till fyra kjolar och två par lounging sweatpants.

    Blast

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 5
      1. Få några kvalitetstoppar som är snygga och passa dig. I grund och botten kommer alla toppar som passar din stil att göra. Håll dig borta från Baggy T-shirts. Flödande toppar är trevliga, liksom tröjor. Få en mängd olika färger och stilar och bli inte vana med att köpa samma skjorta i varje enskild färg bara för att du gillar det så mycket. Tio till femton toppar skulle vara idealiska. Aeropostale har ett stort urval.
    2. Jackor och säsongslitage. Det beror på var du bor. Om du bor i norr eller Midwest, få en eller två skidjackor, en till tre dagliga kappor, en ljusrock och en väst. Om du bor i väst eller söder, en tung jacka, en lätt kappa och (valfri) kommer en väst att göra bra.
    3. Bild med titeln Få den perfekta garderoben som en tonårsflicka Steg 2
      2. Få en mängd olika toppar. Till exempel, ha tre till fyra tunika / smarta toppar, fem till sex grafiska tees / vardagliga toppar, tre camis, tre långärmade tees, två lounging tees, 3 cardigans och fyra hoodies (zip-ups också).

    Klänningar

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 7
      1. Få några vackra klänningar för många olika tillfällen. Äg två till sex olika klänningar, en svart klänning och cirka fem andra klänningar. En längre klänning ser bra ut på långa tjejer. Försök att få dem i olika stilar och färger som passar dig bra. Vissa borde vara för fester, lite mindre avslappnad, som kyrka.
    2. Bild med titeln Få den perfekta garderningen som en tonårsflicka Steg 4
      2. Ha en viss mängd klänningar. Till exempel, ha en eller två formella, tre halvformella och fyra till fem tillfälliga. Detta inkluderar sundresses.
    Del 3 av 4:
    Välja skor och tillbehör

    Skor

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 8
    1
    Få en mängd söta skor som är ganska billiga men kvalitet. Du kan antingen slå den eller sakna det med skor. Se till att dina skor är söta och matcha din personlighet, och överbelasta inte ditt kreditkort. Här är några par att komma igång:
    • Atletiska skor: Du borde ha minst ett par atletiska skor. Det beror också på hur många sporter du spelar, men du borde ha minst ett par löparskor. Du kan också behöva fotboll eller hockey stövlar om du spelar.
    • Sneakers: Du behöver minst ett par icke-atletiska sneakers som konverserade, skåpbilar eller Nike Blazers. Dessa är bra för köpcentret, parken eller ett vännerhus.
    • Sandaler: Ha en eller två par söta, bekväma sandaler, för stranden och för promenader. Moccasins är också fantastiska.
    • Stövlar: Det beror också på var du bor, men för någon, har ett par vandringsskor. Också, du borde ha ett par långa svarta stövlar, för varma eller kalla. Svart är bra, men inga ljusa färger. Uggs är mycket populära.
    • Lägenheter: Det är bra att ha ett par par av lägenheter eftersom de går med många outfits. Ljusa färger eller vackra mönster kompletterar alltid outfiten och gör hela ditt utseende. Har alltid säkerhetskopierat, och kanske ett par vanliga svarta eller gråar i praktiska.
    • Heels: Har en eller kanske två par. Man borde definitivt vara i svart, och kanske några andra i snygga färger, men se till att de matchar dina klänningar / formella kläder.

    Tillbehör

    1. Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 9
      1
      Få lite smickrande, vackra tillbehör som ser bra ut på dig.Var noga med att få massor av örhängen. Vissa grunder är pärlor och faux eller äkta diamanter. Halsband är vackra och kommer i en mängd olika stilar och färger. Försök att undvika halsband och armband som säger "Bästa vänner" på dem. De är trevliga när små barn bär dem, men för tonåringar är de lite mycket. De kan också få dina andra vänner att känna sig dåliga. Köp alla tillbehör förra eftersom de är avsedda att accentera outfiten.
    2. Scarves: Scarves är bra för vintern på hösten, våren och till och med sommaren. Det är bra att ha ljusa färger och svala mönster, snarare än bruna och fula färger. Gå med flödet och ha kul med dem.
    Del 4 av 4:
    Shopping klokt
    1. Bild med titeln Få den perfekta garderningen som en tonårsflicka Steg 5
    1. Justera inköpslistan för att passa där du bor, vad du gör och vad du föredrar. Till exempel, om du bor i ett varmt land, kanske du vill ha ett par capris. Eller kanske du kanske gillar jeans / byxor mer än kjolar, så du kanske vill ha tre par jeans, tre par byxor och en kjol.
  • Bilden med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 10
    2
    Handla på clearance racks. När du går in i en butik, gå till clearance rack först, även om du ser andra saker som fångar ditt öga. De har de bästa erbjudandena, särskilt vid de dyra butikerna.
  • Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 11
    3
    Leta efter försäljning. Bara för att du är på en budget betyder inte att du inte kan köpa dig några söta nya bitar. För att spara pengar måste du slå försäljningen precis rätt, speciellt om du vill köpa saker från en dyr butik. Det enklaste sättet att göra detta är att prenumerera på många kataloger och annonser. Det håller dig också på de senaste trenderna och stilarna.
  • Bild med titeln Skapa den perfekta garderoben (tonårsflickor) Steg 12
    4
    Handla på rabattbutiker. Det inkluderar sparsamhetsbutiker!Några rabattbutiker bär namnmärken som var oönskade av affären. Rabattbutiker inkluderar platser som Burlington och T.J. Maxx. Allt är helt nytt och aldrig slitna. De har också söta kläder själva. Den bästa delen? De säger även hur mycket pengar du sparar direkt på prislappen!
  • Bilden med titeln Få den perfekta garderoben som en tonårsflicka Steg 7
    5. Köp bara vad du behöver.Även om det är ett fynd, är det inte till nytta för dig om du inte kommer att bära den. Fyllning av kläder på baksidan av garderoben är ett recept på rodnad och slösa pengar.
  • Tips

    Var blygsam! Använd inte genomträngande eller tunna skjortor utan något under. Att kunna se din bh genom dina skjortor distraherar för mycket från din outfit.
  • Bo inom din budget. Om du inte har råd med så många kläder, slösa inte dina pengar!
  • Spendera inte $ 200 på kläder om du inte kommer att växa ut ur det, eller du kan bara ha pengar så.
  • För skor, försök att undvika flip-flops. De kan tyckas i och alla, men de är verkligen dåliga för dina fötter.
  • Icke-skola enhetliga dagar - ingen klär sig för mycket, men ingen kommer i scruffy joggare. Använd avslappnad, - för vissa skolor kan det innebära att det är en märkeshood, kroppsvärmare (tjejer) jeans / jeggings / leggings och converse / converse look-alike shoes!
  • Scarves kan bäras med nästan vad som helst, men se till att para dem med en mycket vanlig skjorta.
  • Varningar

    Var försiktig med namnmärke kläder. Till exempel, de här hollisterna t-tröjor som säger "Hollister så cal", Kommer du verkligen att sanna om ett par år eller till och med genom sommaren? Ibland är vanliga skjortor din bästa satsning.
  • Överbelasta inte din garderob. Att ha för många kläder är lika gagnlöst som inte har tillräckligt för att du aldrig kan hitta något att bära mitt i röran!
    • Vissa människor kanske inte bär coola kläder, betyder inte att du måste vara meningsfullt för dem om det!
    • Bli inte förbrukad i att se perfekt, mest av allt slitar som gör dig lycklig och inte blir fastsam i alltid tittar på trend och som en modell i den senaste tidningen, du är inte henne, du är du. Ser ut som dig själv och bär vad du vill, det är självklart med föräldra godkännande för lämplighet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande