Hur man hittar cocktailklänningar på försäljning

Att hitta den perfekta cocktailklänningen är svår, men att hitta en inom ditt prisklass kan göra uppgiften att verka omöjlig. Oavsett om du kommer till prom, ett bröllop eller en fin fest, kan du köpa en perfekt klänning utan att bryta banken. Du behöver bara göra lite kreativ shopping för att hitta klänningar till salu.

Steg

Metod 1 av 2:
Hitta nya klänningar till salu
  1. Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 1
1. Shop clearance racks. I stället för att gå på de fulla prissatta klänningarna, hitta de ställen som innehåller markerade klänningar. De flesta varuhus kommer att markera merchandise var som helst från 20% -80% av det ursprungliga priset.
  • Rack är vanligtvis grupperade enligt procent av. Börja med de ställen som innehåller de mest markerade nedgångarna om du är på en stram budget. Gå mot baksidan av affären eller avsnittet om du har problem med att hitta clearance racks.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 2
    2. Titta på försäljning. Detta är oerhört viktigt för att spara pengar på en klänning, särskilt en klänning som är en del av den här säsongens mode. De flesta större kläder och varuhus kör försäljningen runt helgdagar, som Labor Day, presidents dag, självständighetsdag och svart fredag.
  • Titta på cirkulär eller tv-reklam som annonserar dessa försäljningar runt semestern. De flesta butiker använder varje liten och stor semester för en ursäkt för att ha en försäljning.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 3
    3. Leta efter kuponger. Många kläder och varuhus erbjuder kuponger för att uppmuntra konsumenterna att komma till sina butiker. Dessa kuponger finns i annonser mottagna via posten, i tidningar, eller ibland på framsidan av butikerna.
  • Sök online för kuponger. Ibland tillhandahåller butiker kuponger på sina webbplatser eller mobilappar som inte är väl publicerade genom försäljningshandlingar eller reklamfilmer. Googling en butiks namn plus ordet "kupong" kan också ge kuponger du kan använda.
  • Registrera dig för butiker "Mailing Lists. Butiker skickar kupongbelöningar till sina lojala kunder som de inte ger till den allmänna shopparen. Dessa postlistor kommer också att varna dig för försäljning och speciella kampanjer.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 4
    4. Köp på nätet. Shopping online för en klänning kan vara en av de bästa pengarna. Du kan enkelt erbjuda butik utan att köra mellan olika butiker, vilket kan hjälpa dig att hitta den bästa affären.
  • Många webbplatser erbjuder rabatterbjudanden för klänningar. Prova ASOS, Blue Fly, Fly Jane, helt enkelt klä, Zullily och A`Gaci, bland annat.
  • Google Simple Search termer för att hjälpa dig att hitta vad du letar efter. Försök skriva in "Billiga cocktailklänningar," "Cocktailklänningar till salu," eller "Cocktailklänningar under $ 100."
  • Nackdelen med online-shopping är att du inte kan försöka på en klänning. Om du köper din cocktailklänning online, se till att du köper det tillräckligt tidigt att du kan skicka tillbaka den om den inte passar. Kom också ihåg att titta på deras storlekschema för att se till att du köper rätt passform.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 5
    5. Handla på rabattbutiker. Om avdelningen och klädaffärerna är för tunga för din plånbok, försök att gå till rabattbutiker. Butiker som t.J. Maxx bär varumärken, medan marshalls, ross och klänning för mindre bär en blandning av varumärken.
  • Leta efter utloppsbutiker från dina favorithandlare. Platser som Nordstrom Rack är ett bra sätt att hitta kvalitet eller designerklänningar på en bråkdel av priset.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 6
    6. Butik utanför säsongen. Slut på säsongsförsäljningen är en bra tid att hämta klänningar till låga priser. Att göra detta kräver lite förtänkning, men om du vet att du kommer att gå till prom, hemkomst eller en annan formell händelse i framtiden, rädda dig själv lite framtida stress och köpa klänningen tidigt.
  • Tidigt fall och våren är två vanliga tider när kläderna roteras för årstiderna. När du ser vinter- och sommarkläder som tas ut, kolla clearance racks för klänningar.
  • Handla efter vanliga formella händelser. De flesta varuhus bär formellt slitage runt tiden för gymnasiet (våren) och homecoming (fall). Leta efter klänningar när butikerna sätter dessa händelsespecifika klänningar till salu.
  • Bild med titeln Hitta cocktailklänningar till salu Steg 7
    7. Besök Bridal Shops. Några brudbutiker, som Davids brud, bär inte bara brudgläder - de bär också annat formellt slitage. Besök dessa butiker och se vad de har att erbjuda. Dessa butiker driver också god försäljning på sina klänningar under hela året, speciellt när de får en ny säsongs val i lager.
  • 8. Ställ in online försäljningsvarningar. Webbplatser som butik till mig och butiksstil kan ställas in för att trolla på nätet för bra erbjudanden. Du anger din storlek, ditt prisklass, den typ av objekt du vill ha, och till och med ett varumärke, och du kan logga in på ditt konto dagligen för att kontrollera de erbjudanden de har hittat.
  • Metod 2 av 2:
    Bär en begagnad klänning istället för en ny
    1. Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Salu Steg 8
    1. Shop Thrift och Sändning Butiker. Om en ny klänning inte är i din budget, eller du vill försöka spara så mycket pengar som möjligt, besök sparsamhet och sändningsaffärer. Platser som den goda viljan, frälsningsarmén och andra sparsamhetsbutiker säljer klänningar som har donerats. Många av dessa cocktailklänningar är nästan nya och har endast slitits en gång. Sändningsbutiker är ett bra ställe att hitta begagnat formellt slitage. Sändningsbutiker har i allmänhet trevligare kläder än sparsamhetsbutiker, så de kan debitera lite mer än en sparsamhet, men du kan ha ett större utbud av sändningscocktailklänningar. Många av dessa klänningar har bara bärs en eller två gånger, så de borde vara i bra form.
    • Sparsamhetsbutiker och sändningsaffärer kan ha vintageklänningar från tio, tjugo eller för femtio år sedan. Shopping i dessa butiker för din perfekta cocktailklänning kan leda dig till en unik klänning som kommer att få alla att prata om din stil!
    • Prova garageförsäljning utöver sparsamhetsbutiker. Du kan till och med hitta en klänning billigare så!
  • Bild med titeln Hitta cocktailklänningar till salu Steg 9
    2. Handla online för begagnade klänningar. Webbplatser som eBay är bra för att köpa begagnade cocktailklänningar till rimliga priser. Andra platser som Pagant Resale, Tradesy, två gånger, Etsy, och till och med Craigslist erbjuder använda klänningar till rabatterade priser.
  • Några av dessa webbplatser gör att du kan prata med ägaren av klänningen direkt, så du kan begära mätningar, fler bilder, eller till och med en skype-session för att få en bättre uppfattning om klänningen innan du köper den.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 10
    3. Hyra en klänning. Vissa webbplatser, som att hyra landningsbanan, erbjuda designer formell kvällslitage att hyra för en bråkdel av priset. Du måste återvända klänningen, men du kan sluta ha en klänning som kostar tusentals dollar för mycket billigare.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 11
    4. Bära hand ner ner. Raid i närheten av familjemedlemmar eller vänner. Om du vill ha en söt cocktailklänning för mindre, vad är bättre än en fri klänning? Du vet aldrig - kanske den perfekta lilla svarta klänningen är i din mamma eller mosters garderob.
  • Bild med titeln Hitta Cocktail Klänningar Till Sale Steg 12
    5. Handelsklänningar med någon. Om du har något formellt slitage har du inget emot att låna ut, handla det för den perfekta cocktailklänningen. Fråga om sociala medier för människor som säljer klänningar som kan vara villiga att handla cocktailklänningar med dig.
  • Tips

    Budgetklänning shopping tar tid. Se till att du får tillräckligt med tid att söka efter försäljningen, hitta rätt klänning och återvända online inköp om det behövs. Du kommer nog inte hitta den perfekta klänningen till det perfekta priset om du handlar dagen före din stora händelse.
  • När du handlar för en cocktailklänning, kom ihåg att klänningens silhuett och det sätt det passar din kropp är viktigare än hur mycket hud det visar. Det är möjligt att se sexig ut men inte elegant, men om du ser elegant ut, ser du alltid sexig ut.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande