Hur man hittar ett jobb i england

Arbetslösa, som bor i England och du har just sökt oändligt och är något fast när de ska se nästa för ett jobb. Denna artikel kommer att ge viss insikt om hur du kan slutföra din resa till anställning.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 1
1. Tänk på vilken typ av arbete du söker efter. Letar du efter heltid eller deltid? Du måste komma ihåg att din valda anställning måste passa runt din livsstil.
  • Om du är en student, till exempel, vet att ha ett deltidsjobb kan påverka de betyg som du hamnar med som du har mindre tid för att studera.
  • Med betyg och kvalifikationer som nämns, var inte för mycket om dem. Om en arbetsgivare har granskat din curriculum vitae och vill intervjua dig, betyder det att de tyckte om vad de såg - vilket innebär att du bara kan fokusera på att göra ett bra första intryck.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 2
    2. Göra tankar om varför du söker anställning. Detta kommer att innebära att du analyserar dina behov / värden och placerar dem i ordning - är ditt önskat jobb för ekonomisk vinst, vill du utforska en viss karriärväg eller är du inte helt störd?
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 3
    3. Ha din meritförteckning aktuell. Det är väldigt viktigt att all din information är uppdaterad för att en arbetsgivare ska kunna kontakta dig och ha en realistisk idé om vem de kan vara potentiellt anställa.
  • Om du försöker utforska en viss karriärväg kan det vara bäst att skräddarsy din curriculum vitae för att inkludera information som är gynnsam av den typen av arbetsgivare. Om du till exempel ansöker om ett jobb som involverar företag, kan du inkludera att dina intressen innebär att du håller dig uppdaterade på Worldwide Affärsfrågor.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 4
    4. Skapa flera kopior av din curriculum vitae. I det här fallet desto mer, Merrier! Att ha en större mängd curriculum vitae att skicka / inlägg / ge till potentiella arbetsgivare kommer att förbättra dina chanser att hitta vad du söker efter. Tänk på det som en form av självannonsering.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 5
    5
    Forskning jobbet. Att göra en bakgrundssökning av ett företag och få information om bolagets etik, näringsliv, krav och arbetsmöjligheter kan ge dig en kant i framtida intervjuer. Det kan också bevisa att vara en bra pekare om du vill ansöka om det specifika jobbet eller inte.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 6
    6. Ställ ut ansökan om jobb med a positiv attityd. Beroende på vilken typ av jobb du söker kan distributionen av ditt stora antal curriculum vitaes innebära ansikte mot ansikte interaktion med en möjlig framtida kollega eller arbetsgivare. Förblir själv men syftar till att visa att du är övertygad om din förmåga att göra det aktuella jobbet.
  • Det finns flera sätt att gå om att skicka ut din curriculum vitae:
  • Dela ut fysiska kopior. Vilket betyder att du går in i olika platser som levererar i din curriculum vitae. Även om det för närvarande inte finns några tillgängliga jobb är det fortfarande en bra idé att lämna in det när möjligheten uppstår, du kan kontaktas.
  • Ansöker om en arbetsbyrå. Hitta bara en arbetsbyrå i ditt område, ta med ditt pass, curriculum vitae, fyll i de formulär som anges för att göra ett konto för dig och sedan bara vänta med att kontaktas medan byrån söker efter dig. (Observera att byrån kommer att ta en avgift från din lön.
  • Online Distribution. Detta innebär lite noggrann sökning på din sida, använd sökmotorer till din fulla fördel och tillämpa och skicka din curriculum vitae till så många e-postadresser och webbplatser som möjligt. Men var noga med att förstå villkoren innan du skickar ut din curriculum vitae till en jobbsökningswebbplats.
  • Gå över till jobbet PLUS. Jobbcentret är en statlig institution i England som har information om aktuella lediga platser i ditt område. Dessutom är Jobs Center ett bra ställe att besöka för att fråga om du är berättigad till bidrag eller annat regeringsprogram. Det är också möjligt att ordna ett kostnadsfritt möte med en karriärkonsult för att diskutera dina möjligheter med.
  • Om saker blir tufft ekonomiskt på grund av arbetslöshet, kan du också hävda en arbetssökande ersättning. Detta är ett regeringsprogram som betalas till ditt bankkonto och ger också utmärkta verktyg för att hitta din väg till anställning. För att göra anspråk, bara besöka Officiell myndighets webbplats.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 7
    7. Vara kvar. Att uppnå sysselsättning Så snabbt som möjligt och vända jobbansökningar till en tillfällig del av din dagliga rutin kommer att minska den tid det kommer att ta.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 8
    8. Ha tålamod och vänta på jobbbjudanden. Håll ett ögonblick på alla dina former av kontakt för perioden efter att ha använts på jobb, att vara kontaktbar och pålitlig kan också ge några tydliga indikationer på en arbetsgivare också.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i England Steg 9
    9. Närvara intervjuer. Förbli positiva och tro på dig själv och allt ditt hårda arbete kommer att betala. Var inte rädd för att visa upp dina positiva attribut och din kunskap om det aktuella jobbet.
  • Var noga med att undersöka det företag du ansöker om före din intervju. Denna information kan hjälpa dig att förstå vad intervjuaren / arbetsgivaren letar efter och också hur du går om att göra ditt första intryck inom din intervju.
  • Tips

    Fråga anställda vänner om det finns aktuella lediga platser på sin arbetsplats. Detta kan ge dem fördelar och du med ett jobb.
  • Planera rutten från ditt hem till önskad arbetsplats.
  • Kan du komma dit och tillbaka?
  • Finns det kollektivtrafik?
  • Har inte höga förväntningar på att få ditt idealiska första jobb. Du kanske måste börja från botten för att arbeta dig upp.
  • Att bara ringa upp olika företag (särskilt mindre som större organisationer tenderar att ha online applikationsscheman) är också ett bra sätt att net själv en intervju.
  • Varningar

    Jobbsökning kommer vanligtvis med någon form av avslag - du borde inte låta det rätta dig som det är arbetsgivarnas förlust!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande