Hur man blir en juridisk forskare

Juridiska forskare bistår advokater under prövningsprocessen genom att granska, tolka och identifiera relevant lag och ett prejudikat för att hjälpa till att svara på en specifik fråga eller för att lösa ett problem med tvist. Förutom forskningsuppgifter, juridiska forskare utarbetar också korrespondens och vissa juridiska handlingar, interagerar med kunder och vittnen och upprätthåller vissa poster. Utbildningen för att bli en juridisk forskare liknar det som krävs för en paralegal.

Steg

Del 1 av 3:
Förvärva de erforderliga uppgifterna
  1. Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 1
1. Tjäna en associerad examen. Den vanligaste vägen till anställning som juridisk forskare är att få en associerad examen. Dessa tvååriga program är tillgängliga via högskolor, universitet och online. Leta efter ett program som är ackrediterat av American Bar Association.
  • Du kommer att ta kurser som förbereder dig för en juridisk forskningskarriär, som utbildning med juridiska program, juridisk forskningsmetodik, juridisk skrivning och terminologi och provförfarande.
  • Medan du tjänar din examen, försök att delta i ett praktikprogram, där du kan få praktisk, praktisk erfarenhet genom att arbeta i en rättslig miljö (som ett företag) för en kort tid att komplettera din akademiska studie. Detta hjälper inte bara dig att förbättra dina tekniska färdigheter, utan också gör dig till en mer attraktiv kandidat för potentiella arbetsgivare.
  • Bildbeteckningen blir en psykiatrist Steg 1
    2. Tjäna en kandidatexamen. Många arbetsgivare - särskilt större advokatbyråer eller regeringens juridiska avdelningar - vill att du ska ha minst en fyraårig kandidatexamen att fungera som juridisk forskare på deras kontor. Vissa skolor erbjuder en juridisk studieexamen som kommer att förbereda dig för denna typ av arbete.
  • Du behöver inte göra det i någon form av fördomsdisciplin för att driva denna typ av karriär, dock. Att huvudämne i filosofi, ekonomi, journalistik, historia, statsvetenskap eller engelska är några andra typer av majors som gör dig en bra kandidat.
  • Försök att ta kurser som täcker amerikansk lag, konstitutionell rätt, civil eller straffrätt, juridisk skrivning och forskningsmetoder.
  • Bild med titeln Bli en pool pojke steg 2
    3. Få en paralegal certifiering. När du har fått en associerad examen eller en kandidatexamen (speciellt om din kandidatexamen är i ett annat fält än juridiska studier), kommer det att vara till hjälp att få certifiering från en erkänd professionell organisation, som den nationella föreningen för juridiska assistenter eller den amerikanska alliansen paralegals. Även om detta inte är nödvändigt för denna typ av anställning, kan det säkert hjälpa dig att skilja dig från andra sökande.
  • Du måste studera, ta och skicka en tentamen som består av multipelval, matchande och sanna / falska frågor som mäter din kunskap om kommunikation, dom och analytisk förmåga, etik, juridisk forskning och materiell lag.
  • Du bör leta efter en certifierad paralegal ("Cp") eller certifierad juridisk assistent ("Kla") certifiering.
  • Vissa arbetsgivare kan uttryckligen kräva denna typ av certifiering. Oavsett om arbetsgivaren frågar om den här professionella certifieringen, bör du uppmärksamma det på ditt CV.
  • Bildbeteckningen blir en mänsklig rättighetsadvokat Steg 8
    4. Tjäna en J.D. Denna treårsgrad krävs för att bli advokat, och vissa arbetsgivare (som statliga eller federala domstolar) kräver denna examen för dig att vara anställd som juridisk forskare. Denna examen kommer att bekanta dig med mer djupgående rättsliga färdigheter, till exempel fallanalys, lagstadgad tolkning och de bredare begreppen som ligger till grund för amerikansk lag och det amerikanska rättssystemet.
  • Denna examen kan dock vara ganska dyrt, och är onödigt om du vill arbeta strängt som en juridisk forskare. Det ger dock ett bra alternativ för karriärutveckling på vägen.
  • Bilden med titeln Få en doktorsexamen i teologi Steg 1
    5. Tjäna en magisterexamen. En annan högre nivå som du kan tjäna för att göra dig en mer attraktiv juridisk kandidat är en magisterexamen i juridiska studier. Denna typ av examen gör att du kan få special erfarenhet på ett eller flera områden i lagen, som immateriell egendom eller bolagsrätt, som kan skilja dig från andra kandidater med mer generaliserade utbildningar.
  • Det här är en bra idé om du vet vilken typ av lag du vill träna, eller är passionerad om att arbeta i ett visst område av det rättsliga området.
  • Med den här graden kommer du också att kunna lära andra hur man blir paralegaler eller juridiska assistenter.
  • Del 2 av 3:
    Utveckla de nödvändiga färdigheterna
    1. Bilden med titeln Bli en mänsklig rättighetsadvokat Steg 1
    1. Utveckla dina forskningsförmåga. När jobbtiteln föreslår är den viktigaste färdigheten du måste utveckla för att vara en framgångsrik juridisk forskare din förmåga att genomföra forskning effektivt och effektivt. Du kommer att behöva förstå och analysera olika lagkällor (statliga och federala stadgar, lokala förordningar, domstolsutlåtanden mm.) och vet hur de interagerar med varandra (e.g., den federala lagen är högsta till statlig lag) för att svara på forskningsfrågor tilldelade dig.
    • Du kommer också sannolikt att ansvara för att genomföra intervjuer och utredningar som en del av dina forskningsuppgifter.
    • Juridisk forskning är annorlunda än att bara skriva några villkor eller en fras i Google. Eftersom de juridiska forskningsdatabaserna som vanligen används av företag och juridiska avdelningar (Westlaw och Lexisnexis) laddning per sökning, vill du veta hur man söker effektivt genom att ta lite tid att tänka på vad du behöver söka efter, identifiera användbara termer, och rikta in din sökning så snävt som möjligt för att hitta den information du behöver.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 13
    2. Utveckla dina skrivförmåga. När du har utfört din forskning måste du kunna presentera den på ett tydligt, organiserat och kortfattat sätt till den person som tilldelade dig forskningsuppgiften. Att utveckla din förmåga att skriva exakt och effektivt för att förmedla information är bara i betydelse endast för din förmåga att genomföra forskning i första hand.
  • Bilden med titeln Få en Ph.D. I fysik steg 20
    3. Utveckla din uppmärksamhet på detaljer. Detta är en annan viktig färdighet för alla i det rättsliga området. Du måste uppmärksamma särskilda fakta om fallet, såsom datum, jurisdiktion och slutlig disposition av ärendet. Du måste använda ofta komplicerade former av citat för att ange var du hittade en viss stadga eller annan information. Du måste vara exakt med dina skriftliga produkter, se till att fakta i ett visst fall presenteras exakt i en rörelse eller kort.
  • Bild med titeln Få ett jobb i bokpublicering Steg 7
    4. Utveckla dina interpersonella färdigheter. Du kommer sannolikt att arbeta med många olika personer i samband med din anställning, som advokater, kunder, vittnen och domstolspersonal. Du måste kunna upprätthålla bra relationer med människor på din arbetsplats, upprepa kunder och domstolspersonal. Du måste också kunna göra kunderna dela personliga, ofta känslig information med dig så att du kan göra ditt jobb effektivt.
  • Du måste också kunna arbeta effektivt som en del av ett lag, speciellt om du planerar att arbeta i ett större företag eller ett kontor, där olika uppgifter om samma fall delegeras till olika individer, som alla måste arbeta i konsert under tvisterna bearbeta.
  • Bild med titeln berätta om din fru är fusk steg 5
    5. Utveckla dina multi-tasking och organisatoriska färdigheter. Du kommer sannolikt att ha många olika fall och forskningsuppgifter tilldelade dig när som helst, ofta med snabba och ofta skiftande tidsfrister. Du måste kunna prioritera vissa uppgifter, bestämma den bästa beställningen för att slutföra ditt arbete och behålla allt ditt arbete (både tidigare, pågående och framtida) på ett sätt som du kan presentera produkten av ditt arbete när Det är ombedd att.
  • Bild med titeln Bli en redaktör Steg 13
    6. Utveckla dina datorkunskaper. I denna digitala ålder kommer mycket (om inte alla) av ditt arbete att göras på en dator. Du måste vara bekant med hur du använder juridisk forskningsprogramvara (som Westlaw eller Lexisnexis), hur man åtkomst till stadgar och domstolsalternativ online, navigerar i vanliga operativsystem, hur man använder ordbehandling och e-postprogramvara och hur Att använda organisera och underhålla juridiska dokument med digitala databaser. Därför vill du se till att du är välkänd i dessa uppgifter för att göra dig en attraktiv kandidat för arbetsgivare.
  • De flesta arbetsgivare visar hur du använder den specifika programvaran de använder när du startar anställning. Men den mer uppkomna kunskapen och erfarenheten du har, desto mindre resurser måste arbetsgivaren ägna sig åt att träna dig, vilket gör dig till en mer attraktiv hyra.
  • Del 3 av 3:
    Hitta anställning som juridisk forskare
    1. Bild med titeln Gör ett CV steg 2
    1. Utkast till ett kvalitets CV. När du har fått den nödvändiga utbildningen / certifieringarna är du redo att börja leta efter arbete som juridisk forskare. Ditt första steg borde vara att se till att ditt CV är skrivet på ett sådant sätt att maximera dina chanser att anställa. Markera några relevanta grader och certifieringar Du har uppmärksammar några praktikplatser eller relaterade anställning du har, och nämna färdigheter som kommer att vara av intresse för en juridisk arbetsgivare (nämligen demonstrerad skicklighet i forskning, skrivning och interpersonella relationer).
  • Bild med titeln vara en banker Steg 10
    2. Ta reda på vem som anställer juridiska forskare. Juridiska forskare behövs under hela den rättsliga marknaden och kan hyras av någon som utför rättsligt arbete. Till exempel, många myndigheter, advokatbyråer, kongress- eller lagstiftningskontor, företag, och till och med frilansare behöver tjänster av en kvalificerad juridisk forskare. Oftast kommer du att utnyttjas för att hjälpa advokater med de fall de har. Detta kommer ofta att omfatta rättslig forskning till lagstadgat, regelverk och rättvis skapade lagar så att advokaten kan göra juridiska argument baserade på vad du hittar.
  • Om du har problem med att hitta ett jobb som juridisk forskare, försök att expandera din sökning. Dina tjänster behövs på många områden och om du är villig att arbeta vart du ofta hittar ett jobb.
  • Bild med titeln vara en banker Steg 6
    3. Använd din skolas karriärplaceringstjänst. När du har fått ditt CV uppdaterat är ett bra ställe att börja leta efter anställning som juridisk forskare att anlita hjälp av din skola för att hitta ett jobb. Besök din skolas karriärcenter och träffa en karriärrådgivare. Berätta för honom eller henne vilken typ av jobb du letar efter, och de borde kunna peka dig i rätt riktning.
  • De kan till och med ha kontakter som kan landa dig en intervju eller informationsintervju som kan leda till ett jobb.
  • Bilden med titeln blir en andningssterapeutsteg 7
    4. Applicera på ett brett spektrum av positioner. När du ansöker om anställning som juridisk forskare, bör du göra ditt bästa för att ansöka om olika positioner och arbetsgivare.De flesta juridiska assistenter arbetar för advokatbyråer, företags juridiska avdelningar eller myndigheter. Genom att kasta ett brett nät är du mer benägna att hitta en arbetsgivare som uppskattar och kan utnyttja dina speciella färdigheter, utbildning och erfarenhet.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 19
    5. Utför informationsintervjuer. Informativa intervjuer är informella konversationer med människor på ditt arbetsområde. Medan de inte är arbetsintervjuer, bör du behandla dem som om de kan leda till ett jobb. Som juridisk forskare kan du leta efter paralegals, forskningsspecialister och advokater att prata med för att vidareutveckla din karriärsökning. Att genomföra en framgångsrik informativ intervju:
  • Hitta personer att intervjua. Leta efter individer som skulle vara villiga och kunna prata med dig om en juridisk forskares karriär, inklusive hur man får ett jobb, vem ska prata med, och vanliga karriärvägar människor tar. Leta efter paralegals, forskningsspecialister och till och med advokater. Prata med dina vänner och familj och se om de kanske känner till några personer du kan kontakta. Du kan också kontakta organisationer direkt och fråga om de har en juridisk forskare på personal. Läs tidningen och se om några artiklar nämner juridisk forskning och, om de gör, kontakta ämnet i artikeln. Slutligen, kontakta din Alumni Association och fråga om personer som arbetar inom det juridiska forskningsområdet.
  • Förbereda. Innan du kontaktar de personer du har hittat, bör du förbereda en kort introduktion som förklarar vem du är och varför du ringer. Dessutom bör du vara beredd att genomföra den informativa intervjun om personen insisterar.
  • Ta kontakt. När du är redo bör du ta kontakt med att antingen ringa eller skicka ett formellt e-postmeddelande till personen. Nämna hur du fick sitt namn och varför du ringer. Var noga med att du säger att du inte letar efter ett jobb, men du vill bara ha en chans att diskutera fältet. Be om en bekväm tid att träffa personligen och ange ett möte.
  • Genomföra intervjun. När det är dags för din intervju, klär dig som om det var en arbetsintervju och var redo att rikta konversationen. Fråga öppna frågor om jobbet Personen har, hur de fick det, och vilken väg de tog för att komma dit. Om du pratar med en advokat, fråga om deras anställningskriterier och vad de letar efter i en juridisk forskare. Var noga med att du lyssnar noga och ta anteckningar om du behöver. Viktigt, fråga alltid om de har andra kontakter som de skulle vara villiga att presentera dig för.
  • Uppföljning. En dag eller två efter intervjun, uppföljning med personen och tacka dem för deras tid. Låt dem veta hur uppskattande du är för deras vilja att prata. Håll kontakten med personen och låt dem veta hur du använder den information de gav dig.
  • Tips

    Om du redan har erfarenhet / utbildning på ett område som omvårdnad, hälsovård, straffrättsliga eller skatteförberedelse, kan vissa arbetsgivare anställa dig som juridisk forskare utan extra utbildning eller certifiering.
  • En juridisk forskare kan arbeta som frilansare, antingen för ett företag eller på ett kontraktsbasis.
  • Varningar

    En juridisk forskare kan inte ge juridisk rådgivning, fastställa juridiska avgifter eller lägga fram ett fall som en advokat i domstol.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande