Hur man hittar rika män

Att möta en rik man är drömmen om många kvinnor, så att du står bort från resten och för att öka dina chanser att lyckas, måste du först förstå den rika mannen. Därifrån måste du vara villig att göra ändringar i din livsstil och utseende, om det behövs, för att placera dig själv på bästa möjliga sätt. Den här artikeln kommer att diskutera dessa frågor, förutom de bästa ställena att hitta rika män och de saker du borde lära dig så att när du träffar dem är du redo att imponera!

Steg

Del 1 av 3:
Förstå den rika mannen
 1. Bild med titeln Hitta rika män Steg 1
1. Titta på deras nummer växa. Medan rikedom är ett relativt koncept, associerar många det med att vara en "miljonär."Att veta det exakta antalet enskilda miljonär män i U.S., eller världen för den delen, är inte en siffra lätt bestämd. Det är dock klart att det totala antalet miljonärer stiger. Faktum är att 1 av varje 13 hushåll (alla slag) i U.S. har minst 1 miljon dollar i tillgångar. En av varje 100 har minst 25 miljoner dollar i tillgångar.
 • Hur mår de sina pengar? På olika sätt. Extremt rika män är ofta i affärer, arbetar på hedgefonder och i andra finanser och investeringar.
 • Ett växande antal män gör extrema mängder pengar som Tech och Web Entrepreneurs. Och fastighetsmedia, sport och nöjesolja och gas- och andra affärsföretag fortsätter att vara lukrativa och populära områden.
 • Det finns också ett stort antal män som gör mycket bra pengar i medicin, tandvård, lag, teknik, och man får inte glömma, i hörnkontor som tjänstgör som VD.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 2
  2. Ta en närmare titt på vem de är. I allmänhet arbetar de nära 60 till 80-timmars veckor och är ofta självgjorda, rika män. De gjorde det bra i skolan, tog beräknade risker och har en långsiktig plan. De är också hög energi, visionär och extremt säker. Många lever överraskande blygsamt, är i allmänhet optimistisk och känner igen de är inte den smartaste personen i rummet, åtminstone inte på varje problem, så de omger sig med människor som kan hjälpa dem att fylla i luckorna och att uppfylla sin vision.
 • Ändå blöder deras förtroende ofta i narcissistiskt beteende, och de saknar ofta empati för andra. Att känna en känsla av rättighet är inte heller främmande för dem.
 • Bild med titeln Hitta rika män Steg 3
  3. Lär dig vad de vill ha i en kvinna. Inte alla män är desamma, självklart, men det finns några generaliteter. De gravit mot passform, attraktiva kvinnor som är välklädda. De har en tendens att känna sig berättigad (det är det ordet igen) till "ARM CANDY" eller en kvinna som kan planera sociala scheman, spela värdinna och liknande. Men när det undersöktes, ungefär 90% av männen som är höga och anses ha antingen framgångsrik eller mycket framgångsrik vill ha en kvinna med en hjärna och som också är framgångsrik. Vissa säger faktiskt det har varit ett betydande skifte mot hjärnor över skönhet.
 • Forskning visar att när män upptar en högre social ställning än kvinnor, tenderar de att välja unga och vackra kvinnor som partner. När de är mer lika i social ställning, intelligens, vänlighet och en god humoristisk känsla upp till toppen.
 • Hur som helst, de kan också se en guldgrävare en mil bort, vissa säger - det är inte i sin natur att vara gullible. Om det var, skulle många inte vara där de är i livet.
 • Dessutom, enligt en studie, har 75% av de rika männa också sex oftare och har mer sexuella partner än män med mindre pengar.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 4
  4. Upptäck var de bor. De rikliga i allmänhet är koncentrerade på kusterna. Kalifornien, Florida och nordöstra är särskilt populära fläckar. Rika, enda män är lite mer spridda, och det finns några överraskningar. Enligt en studie som gjordes av ett marknadsundersökningsföretag är det de 10 bästa städerna för att hitta dem: 1) San Francisco Bay Area, 2) Anchorage, AK, 3) Washington, D.C./ Baltimore, 4) Sheboygan, WI, 5) Neapel, FL, 6) Minneapolis / St.Paul, 7) Rochester, MN, 8) Boston, 9) Fort Walton Beach, FL och 10) Dallas.
 • Del 2 av 3:
  Justera ditt liv för att möta dem
  1. Bild med titeln Hitta rika män Steg 5
  1. Flytta nära var de bor. Medan du kanske inte har råd med de mest exklusiva stadsdelarna eller byggnaderna, kan du hitta något som inte är fruktansvärt långt ifrån de riktiga pengarna bosattes. Få så nära som möjligt. Eller bosätta sig för en sko i lådan, mitt i mitten. Därigenom kommer du att springa ärenden, gå din hund, jogga, dricka ditt kaffe mm., i samma områden. Därför absorberar du kulturen och möte människor.
  • Detta ger möjligheter att bli mer avslappnade bland de rika och att märkas på NO (mer) extra kostnad för dig.
  • Om du inte har råd att flytta, börja bara få dina matvaror i exklusiva stadsdelar. Kör din bil till high-end parken för din morgon jogga och så vidare.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 6
  2. Titta på. Om du vill vara rik, måste du [se] rik. Om du inte ser och agerar den del, kommer du sannolikt inte att stänga affären. Du vill att din utseende är sexig men inte så mycket att den korsar linjen i att se Sleazy. Sexig men sofistikerad är vägen att gå, investera i bara några klassiska bitar som kan bäras med en mängd andra saker. Leta efter dem i sändningsaffärer och online på webbplatser som eBay. Investera också i 1-2, begagnad och mångsidig designer handväskor.
 • Tillbehör som smycken är också viktiga, men dessa är lättare faktade. Pärlor är klassiska, till exempel, och behöver inte vara riktiga, och ett par kubiska zirkoniumstud örhängen och ett matchande halsband kommer aldrig att gå ut ur stil och kommer inte att kosta en förmögenhet.
 • Känna klädkoden för någon händelse du deltar och ser till att du följer det. Om du inte är säker är det alltid bäst att vara lite övertryckt än undertryckt.
 • Undvik över-garvning, bär för mycket smink och färgar ditt hår på sätt som ser onaturligt ut som det inte är ett stiligt utseende.
 • Bild med titeln Hitta rika män Steg 7
  3. Prata deras prat. Även om du kanske inte har utbildats i finans eller politisk teori måste du vara välkänd i de saker som rika män diskuterar. Eftersom de ofta är stora aktörer i affärer och politik, få kunskap inom dessa områden genom att läsa tidningar dagligen - särskilt New York Times och Wall Street Journal - Förutom lokala politiska och affärsverksamheter.
 • När du är obekant med termer, begrepp och historiska sammanhang, se upp dem online.
 • Att kunna hålla en intelligent konversation hjälper dig att sticka ut från andra, och det kommer att bli många andra.
 • Också spendera tid att lära sig om de saker som de rika njuter, som hästkapplöpning, segling, konst, fina smycken, olika kök, lyxbilar, etc.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 8
  4. Agera som pengar spelar ingen roll. Det säkraste sättet att avfärdas som guldgrävare är att börja fråga honom frågor om storleken på hans bankkonto (er).Det andra säkraste sättet är att fråga hur mycket han äger kostnad. Det tredje säkraste sättet är att fråga hur mycket han köper dig. Undvik dessa ämnen ... som du skulle med någon annan.
 • Dessutom, var försiktig när du frågar om hur mycket en man är värd som din snooping kan mycket enkelt ta tillbaka till honom.
 • Del 3 av 3:
  Möta dem på sin gräs
  1. Bild med titeln Hitta rika män Steg 9
  1. Arbeta i rätt branscher eller yrken. Med tanke på att de arbetar 60-till -80 timmars veckor är ett sätt att träffa dem att arbeta med dem, nära dem eller för dem. Om du har en m.B.Det är allt bättre eftersom det kommer att kvalificera dig för jobb i många av de branscher där de arbetar. Alternativt, överväga områden där de spenderar sina pengar, som försäljning av konstantika-lyxbilar, jets, hem och yachter.
  • Tänk också på områden som inredning, personlig träning, arkitektur, omvårdnad, jobb hos välgörenhetsorganisationer, och de på landsklubbar och så vidare som kommer att avslöja dig till en stor pool av rika män.
  • Håll dig borta från jobb, men där du kommer att bära en uniform eftersom det kan skapa en psykologisk barriär mellan dig och de rika männen du vill träffas.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 10
  2. Delta i välgörenhetshändelser. Välgörenhetskulor, tysta auktioner, golf turneringar, polo matcher, och allt som involverar en kulturell eller medicinsk institution är utmärkta ställen att träffa rika män. Ofta är det mindre bekant att de rikare givarna som de smutsiga rika ofta är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationer har har hört talas om. Nu, för att du ofta antingen måste bli inbjuden till dessa händelser eller eftersom biljetter kan kosta över tusen dollar, sättet att komma in är att frivilligt, särskilt i fundraising.
 • Detta ger dig en snygg titt på gästlistan, en inbjudan och chansen att träffa människor.
 • För att få reda på om dessa evenemang, sök efter välgörenhetsorganisationer online i din stad eller i städer i närheten.
 • Att lära sig de största givarna till olika orsaker, titta på Chronicle of Philanthropy.
 • Bild med titeln Hitta rika män Steg 11
  3. Gå till rätt sportevenemang. Män älskar sport. Rika män älskar särskilt golf, polo, hästkapplöpning, segling, skidåkning och tennis. Lär dig hur dessa sporter spelas. Bekanta dig med de bästa spelarna, de mest prestigefyllda händelserna och platserna, och de nuvarande nyheterna i sporten. Också överväga att gå med i din lokala racquetklubb och lära sig att spela tennis, få lektioner i golf, ta båtlektioner och så vidare inte bara för exponering för de rika men också för att visa att du vet hur man gör de typer av saker som de rika gör.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 12
  4. Häng ut på exklusiva barer, lounger och restauranger. När rika män bestämmer sig för att äta, gå ut för en natt på stan eller resa, förväntar de sig det bästa, så kommer bara att gå till de finaste anläggningarna. Det är där du vill vara. Posh Hotel Bars och barer med 4-stjärniga steakhouses, där de kommer att ta en drink innan du äter, är utmärkta ställen att placera dig själv. För den mer blygna rika mannen, leta efter den swanky lounge i exklusiva stadsdelar.
 • Gå inte med en gaggle av flickvänner och aldrig med en annan man - istället, gå med en eller två av dina vänner istället.
 • Bild med titeln Hitta rika män Steg 13
  5. Gå till galleriöppningar. Rika män köper hem, som i plural, vilket kräver konst att pryda väggarna. Detta, tillsammans med sociala inbjudningar som de naturligtvis får i detta område, innebär att de deltar i många konstutställningar, öppningar och auktioner. Börja med att delta i fria öppningar (efter du har läst om konsthistoria) och sedan gå vidare till att bli medlem i museer (det är inte så dyrt och ger dig tillgång till olika händelser).
 • Bild med titeln hitta rika män steg 14
  6. Volontär på strategiska platser. Precis som med välgörenhetshändelser behövs frivilliga på många ställen som sjukhus, politiska och socialt orienterade ideella organisationer, museer och liknande som potentiellt kommer att sätta dig i direkt kontakt med rika män. Underskattar inte till exempel den mängd läkare i USA. Specialister på områden som urologi, gastroenterologi, invasiv kardiologi och kirurgisk ortopedi gör cirka 400 000-500 000 dollar / år i genomsnitt. Sjukhusadministratörer kan göra över en miljon per år.
 • Bild med titeln hitta rika män steg 15
  7. Gå med i en riklig datingwebbplats eller app, eller hyra en professionell. Det finns flera webbplatser som hävdar att de är rika hitta kompisar, eller de icke-rika hitta rika kompisar. De bästa är miljonirematch.com, söktmillionärer.com, onluxy.com och sugardaddie.com (även om den här är lite misstänkt och bör betraktas som sådan). Det finns också ett antal "miljonär matchmakers" som du kan anställa för att ställa dig upp med de rika.
 • Det finns ingen garanti att du kommer att accepteras av matchmakern, så arbeta för att ha allt annat på plats först för att öka din framgångsgrad innan du går den här vägen.
 • Tips

  När du träffat en man med potential, känner du inte omedelbart som om du måste engagera dig i sexuella relationer med honom. Om han verkligen är intresserad, kommer han inte att pressa dig och vill göra mer med dig än det. I själva verket kanske han vill göra mer med längre om du inte gör det.
 • Göra vänner med kvinnorna - både gamla och unga - i de övre skorporna om du kan. De kan inte bara vara ingångar men de kan också vara vägblåsor för att möta rika män.
 • Låtsas inte vara någon du inte, och ljuger inte. Inte heller är attraktiva, och de får inte dig vad du vill ha på lång sikt.
 • Välj rätt man, en som har liknande intressen som du. Ingen summa pengar kan övervinna tristess i ett förhållande.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande