Hur man är en tävlande på vem som vill vara miljonär

Vem vill bli en miljonär är en populär syndikerad tv-spel där du kan vinna upp till $ 1.000.000 genom att svara på 14 multipelvalsfrågor korrekt. Finns du ofta att du ropar upp svar på TV: n? Tycker du inte om människor som blir uppenbarligen enkla frågor fel? Tja, varför inte audition för showen? Det är väldigt svårt att komma på showen, men med den här guiden verkar det inte som skrämmande.

Steg

Del 1 av 4:
Pre-audition
  1. Bild med titeln Skapa en vuxen filmsteg 14
1. Titta på showen. Det bästa och viktigaste du kan göra för att förbereda dig för showen är att titta på det. Titta på det varje dag, och spela in det om du inte kan se den live. Vet hur spelet spelas. Känna formatet och vad livslängden är och hur de fungerar. Titta på showen varje dag kommer också att ge dig en känsla för vilka typer av frågor som ställs på showen. Medan showen täcker ett brett spektrum av ämnen är det en bra idé att fortsätta på aktuella händelser och populärkultur, eftersom showen ofta frågar frågor om dessa ämnen. Du kanske också vill studera film trivia, eftersom showen håller veckor dedikerade till filmer minst en gång om året.
  • Bild med titeln Skapa en vuxen filmsteg 7
    2. Uppfylla kraven på stödberättigande. Du måste vara 18 år, en bosatt i Förenta staterna, inte relaterade till någon som arbetar för ett företag som är anslutet till showen, inte kör för politiskt kontor och har inte varit en tävlande på Vem vill bli en miljonär förr.
  • Bild med titeln Hitta ett DJ-namn som ISN
    3. Gå till officiell Vem vill bli en miljonär hemsida och längst upp på sidan, klicka på "Audition." På sidan klickar du på länken till vilken audition du vill göra. Det finns tre tillgängliga - en Las Vegas Audition, en specialvecka audition och en video Audition.
  • Bild med titeln Filskatter Online Steg 10
    4. Följ anvisningarna för att fylla i din auditionsformulär, om du gör en Las Vegas eller Special Week Audition. För en Las Vegas Audition måste du skriva ut formuläret och fylla i det, medan för specialvecka auditioner måste du fylla i formuläret online. För video auditioner måste du Gör en video och skicka in den till YouTube, som du måste inkludera i onlineformuläret.
  • Bild med titeln Samla e-postadresser Steg 20
    5. När din ansökan har granskats får du ett e-mail med datum, tid och plats för din audition.
  • Bildtiteln blir ett expatsteg 1
    6
    Planera din resa. Om du bor långt bort, boka en flygresa till Las Vegas i förväg och välj ett prisvärt hotell som är nära studion. Din resa kan kräva en övernattning, så packar kläder och andra material som du vill ha några dagar före resan.
  • Del 2 av 4:
    Audition
    1. Bild med titeln Vakna upp utan väckarklocka Steg 1
    1. På dagen för din audition, vakna upp tidigt. Ta en dusch och borsta tänderna - Bra hygien är viktigt här. Bära khakis eller kläbyxor, en solid färgknappskjorta och klä skor. Du vill klä för att imponera. Anländer till studion några timmar innan auditionen börjar och vänta på att dörrarna öppnas.
  • Bild med titeln Notera ett dokument Steg 16
    2. Fyll i tävlingsformuläret. Förutom standardinformation som ditt namn och adress, kommer du också att ställas frågor som vad dina hobbyer är och vad du ska göra med $ 1.000.000.
  • Bild med titeln Få makt av advokat Steg 8
    3. Ta tävlande tentamen. Tävlande tentamen har 30 multipelvalsfrågor att svara på 10 minuter. Du bubblar i dina svar på Scantron-lakan. Var säker på att när du fyller i det scantrongark som du lägger i det tävlande numret kommer du att ges innan examen startar. Svara på alla frågor (eller åtminstone, så många som möjligt på 10 minuter) och vänta tills tiden kallas. Beroende på när auditionen är kan du också kunna ta provet för en filmvecka.
  • Bildbeteckningen blir framgångsrik i ditt nätverksmarknadsföring och ha kul steg 4
    4. Hand i ditt examensark, och vänta på att tentorna ska betygas. Under den här tiden är det en bra idé att prata med folket runt dig så att du inte bara sitter där och väntar.
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 5
    5. När tentamen är graderade, kommer antalet personer som passerade meddelas. Om du inte hör ditt nummer betyder det att du inte passerar och att du måste göra en annan audition om du vill vara på showen. Om du passerade, å andra sidan kan du stanna och gå vidare till nästa del av auditionen.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 4
    6. Du har en 3-5 minuters intervju med en showproducent. De tar ett huvudskott av dig, titta över din ansökningsblankett och prata med dig kort (omkring 3-5 minuter). Du kommer att ställas frågor om dig själv, tillsammans med svaren du gav på frågorna på ansökningsblanketten. För intervjun vill du vara intressant och rolig, tillsammans med att vara bekväm. Om du gör det bra, kommer du att tas till ett annat rum där du har en intervju med en annan showproducent.
  • Del 3 av 4:
    Efterreglering
    1. Bild med titeln Deal med arbetsplats mobbning och trakasserier Steg 4
    1
    Vänta tålmodigt. Möjligheten att bli vald för showen är en spännande utsiktsplats, men du vill inte att den ska ta över ditt liv. Bara fortsätt med ditt liv och gör vad du normalt gör.
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 13
    2. Oavsett om du gör det till tävlande poolen eller inte, kommer du att bli underrättad med ett vykort i posten. Om du inte gör det, kommer du att få veta det och tackade för att auditionera för showen. Om du gör det, å andra sidan får du veta det och att du får ett telefonsamtal från showen.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 11
    3. Vid någon tidpunkt får du ett telefonsamtal från showen där du kommer att bli ombedd att bekräfta den information du gav på din ansökan, och berättade när du kommer att tappa. Håll den här informationen i åtanke och glöm inte det. Du kan ringa tillbaka dem när som helst om du har några frågor.
  • Bildtiteln blir ett expat steg 23
    4. Planera för en annan resa, den här gången till Las Vegas där showbanden. Om du bor långt bort, boka en flygresa till Las Vegas i förväg och välj ett prisvärt hotell som är nära studion. Din resa kan kräva en övernattning, så packar kläder och andra material som du vill ha några dagar före resan.
  • Del 4 av 4:
    Showen
    1. Bild med titeln klänning professionellt steg 6
    1. På dagen för din tejp, anländer du till studion då du fick veta att du anländer till. Se till att du tar en dusch och borstar tänderna, och att du lägger på dina bästa klädkläder.
  • Bild med titeln klänning professionellt steg 8
    2. Vänta på att ditt namn ska kallas för tapning av din episod. Det kan vara var som helst från början av tapningssessionen till dagens sista episod. Du väntar i ett rum med de andra deltagarna för den taperingssessionen. Du kan sluta vänta i timmar, så var tålamod. Under den här tiden vill du prata med de andra deltagarna och göra vänner med dem.
  • Bild med titeln klänning professionellt steg 5
    3. När ditt namn kallas får du din smink gjort och ledas till studion för tapning av din episod. Lycka till och oavsett vad som händer, var noga med att ha kul! Det är bara ett spel, trots allt. Du kan vara på för mer än en episod, och om det händer, gå tillbaka till ditt hotell och följ ovanför tre steg igen före tapning av resten av din episod.
  • Tips

    Var inte nervös. Håll dig lugn, för den lugnare och mer fokuserade du är desto bättre gör du på både auditionen och showen.
  • Leende! Producenterna är mer benägna att välja människor som är glada och vill vara där.
  • Var noga med att använda badrummet före auditionen och innan du bäver din episod. Innan du trycker på din episod, om du vill gå på toaletten, kommer du att eskorteras där.
  • Ät före auditionen. Annars kommer du att vara mindre benägna att göra det bra på grund av att vara hungrig. Före showen, om din episod är på eftermiddagen, kan du äta lunch före din episod.
  • Var noga med att få en god natts sömn innan både auditionen och showen.
  • Stäng av alla elektroniska enheter. Du kommer inte att kunna använda dem under auditionen och showen. Håll dina elektroniska enheter i väskan eller i fickan.
  • Ta med ett paraply om det regnar. Du kommer att stå utanför ett tag innan du kan komma in i studion.
  • Plan för trafik. Om det finns mycket trafik, kan du ta längre tid än väntat.
  • Du måste betala för dina egna utgifter, så var noga med att resorna passar in i din budget.
  • Förutom att anmäla sig online och gå till en auditionsplats kan publikmedlemmarna också ta auditionsexamen i slutet av en tapningssession i showen. Om du vill se en tapning av showen och du inte har auditionerat ännu, håll det i åtanke.
  • Varningar

    Fake inte din entusiasm. Producenterna kommer att kunna se direkt genom detta.
  • Audition om du redan har dykt upp på ett spelutställning under samma år. Du får bara visas på ett spelutställning under ett visst år.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande