Hur man blir en sheriff

Sheriffs ansvarar för allmän brottsbekämpning, med uppgifter som inkluderar att arrestera brottslingar och operativa län. I de flesta jurisdiktioner väljs sheriffs till ståndpunkten att tjäna en fyraårsperiod. Förbered dig med att bli en sheriff genom att examen från en polisakademi och arbeta i brottsbekämpning för att lära sig väsentliga färdigheter som hur man använder skjutvapen, hantera brottscener och tänka snabbt på dina fötter. När du har uppfyllt ditt länets krav kan du fila pappersarbete med ditt län och starta processen att springa för sheriff.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla de grundläggande kraven
  1. Bildtiteln blir ett sheriff steg 1
1. Var en amerikansk medborgare. Om du vill köra för Sheriff i USA måste du vara medborgare i USA. Om du är i färd med att få medborgarskap kan du börja förbereda dig för att bli sheriff genom att få den nödvändiga utbildningen och erfarenheten, men du kommer inte att kunna köra för kontoret tills det här grundläggande kravet är uppfyllt.
  • Bildbeteckningen blir ett sheriff Steg 2
    2. Vara över 18 år. Åldersbegränsningen skiljer sig något efter stat, men i de flesta fall måste du vara över 18 år för att springa för sheriff. Väntar tills du är gammal nog att ha flera års utbildning och på jobbet, som verkligen inte kan skada. Sheriffs är i ledande position som ofta tar en stor fysisk och mental vägtull. En viss nivå av kryddad visdom är en stor tillgång när du tar bort det mycket ansvaret.
  • Bild med titeln blir ett sheriff steg 3
    3. Bor på den plats där du vill bli sheriff. I många stater måste du vara en lokal bosatt på den plats där du vill springa. Om du bara flyttat till området, kommer du förmodligen inte att vara berättigad tills du har etablerat bostad i minst ett år. Besök webbplatsen för ditt läns sheriffens kontor För att ta reda på exakt vilka bostadskrav du måste uppfylla för att bli berättigad att springa för sheriff.
  • Bildtiteln blir ett sheriff Steg 4
    4. Vara i god fysisk och psykisk hälsa. Eftersom en sheriff måste uthärda mycket psykologisk och fysisk belastning är det viktigt att ha förmåga att uthärda alla olika typer av stress utan att bryta. För att springa för sheriff måste du kunna passera både fysiska och psykiska hälsotester med flygande färger.
  • Att gå igenom polisakademin bör förbereda dig fysiskt för sheriffens roll. Du måste kunna köra, utföra pushups, handcuff-brottslingar, tackla människor och arbeta långa timmar utan trötthet.
  • Du lär dig om stresshantering och snabbt tänkande när du får erfarenhet av att arbeta i fältet för att förbereda sig för sheriff. Stresshantering är något som kan läras och praktiseras, vilket är en anledning till att det är viktigt att ha gott om erfarenhet innan du går in i sheriffens roll.
  • Bild med titeln Bli ett sheriff Steg 5
    5. Få ett gymnasiet diplom eller GED. De flesta län kräver att personer som körs för sheriffen har åtminstone en högskoleutbildning. Om du aldrig fått ditt gymnasiet diplom måste du antingen komplettera gymnasiet eller passera a General Educational Development Test (GED).
  • Del 2 av 3:
    Göra fältupplevelse och högre utbildning
    1. Bildtiteln blir ett sheriff Steg 6
    1
    Examen från en polisakademi. Medan vissa län erbjuder sheriff träningsprogram, så att du kan hoppa över polisakademin och träna för att vara en sheriff från början, kräver de flesta länen att kandidater för sheriffens kontor fyller ett polisakademisprogram. I Police Academy lär du dig väsentliga färdigheter som du använder på jobbet som sheriff samt att ta klasser för att förvärva kunskaper om ämnen som trafiklagar och bästa praxis för vittnesbörd. Efter att ha avslutat ett program bör du vara skicklig i följande:
    • Användning av skjutvapen
    • Brottsplatsförvaltning
    • Folkmassa
    • Arresteringsförfaranden
    • Höghastighets körning
    • Konstitutionell lag
    • Vittne ifrågasättande
  • Bildbeteckningen blir ett sheriff Steg 7
    2. Arbeta i brottsbekämpning. När du har examen från polisakademin, jobba som officer för att få den erfarenhet du behöver för att lyckas som en sheriff. Olika län har olika krav när det gäller fältupplevelse. Vissa kräver minst fem års relaterad erfarenhet, medan andra behöver bara en.
  • Förutom att arbeta som polis, kan ditt tillstånd också kräva att du får polisens licens eller certifiering. Detta belönas efter att du har arbetat för en viss tid och passerade en serie test som är utformade för att verifiera din kompetens som officer.
  • När du ser möjlighet att ta på sig tillsynsroller, till exempel en avdelning som fokuserar på samhällssäkerhet, utnyttja möjligheten att utöva dina ledarskapsförmåga.
  • Andra typer av arbete relaterade till brottsbekämpning kan också kvalificera sig som relevant arbetslivserfarenhet när du kör för sheriff. Till exempel, arbetar som domare kan ersättas med polisarbete i vissa jurisdiktioner.
  • Bildtiteln blir ett sheriff Steg 8
    3. Få en examen i brottsbekämpning eller straffrätt. Medan inte varje stat kräver att sheriffer har en högre grad, kommer att få en associerad kandidatexamen eller magisterexamen i ett relaterat fält att förbättra dina yrkesutsikter och få väljare att känna att du är mer kvalificerad för rollen. Överväga att slutföra en examen i antingen brottsbekämpning eller straffrätt att bättre förbereda dig för att bli en sheriff.
  • Klasser i psykologi, kriminologi, skrivkunskaper och offentliga talkunskaper bör all faktor i din läroplan.
  • Medan du är i skolan kan du fortfarande få värdefull arbetslivserfarenhet genom att bosätta sig med sheriffens kontor.
  • Bildtiteln blir ett sheriff Steg 9
    4. Ha en insats på den plats där du bor. När du förbereder dig för att bli en sheriff är det viktigt att investeras i brottsbekämpning i ditt län. Lära sig insatserna och de lagar där du bor. Få en förståelse för de problem som är specifika för ditt område, och vilken roll spelar sheriffens kontor. Ju bättre du förstår ditt länets arbete, desto mer sannolikt kommer du att vara att göra en utmärkt sheriff.
  • Om du till exempel bor i ett län som har ett stort problem med full körning, observera hur problemet påverkar samhället och vilken roll som sheriffen kan spela för att minska risken för berusade körrelaterade dödsfall.
  • När du växlar för att springa för sheriff, tänk på hur du kan visa att du är nära bekant med samhällets problem och du har den erfarenhet och kunskap du behöver för att hålla folk säkra.
  • Del 3 av 3:
    Springa för sheriff
    1. Bildbetaget blir ett sheriff steg 10
    1. Uppfylla de krav som är nödvändiga för att springa för sheriffen i ditt län. Varje län har lite olika krav, så genomför forskning för att ta reda på exakt vilka kvalifikationer du måste ha att köra för sheriff. Här är några vanliga krav som du behöver fylla, utöver din arbetslivserfarenhet och utbildningsbehov, före tidsfristen för att lämna in ditt pappersarbete för att köra för domare:
    • Passera en skriftlig tentamen som täcker resonemang, skriftliga färdigheter och arbetsspecifika frågor (leta efter provtest och studiehandböcker online).
    • Genomgå en intervju där du kommer att testas på din kommunikation, problemlösning och kritiska tänkande färdigheter, liksom dina motivationer för att vara sheriff.
    • Passera en bakgrundskontroll. Du kommer att diskvalificeras om du är på prövning, har felaktiga övertygelser, problem med missbruk, dålig kredithistoria och allvarliga trafikbrott.
    • Passera en fysisk kondition examen som testar fysisk uthållighet såväl som färdighet i hantering av skjutvapen.
  • Bildbetatled blir ett sheriff Steg 11
    2. File pappersarbete med länet. Innan tidsfristen som anges av ditt län, fil pappersarbete för att få ditt namn sätta på omröstningen för sheriff. Du kan göra detta genom att besöka din County Courthouse och följa rätt procedur för arkivering där. Se till att du redan har uppfyllt alla krav innan du lägger in pappersarbetet.
  • Bild med titeln blir ett sheriff steg 12
    3. Starta din kampanj för Sheriff. Medan sheriffen utses i vissa län, väljs han eller hon i de flesta jurisdiktioner. Om du vill väljas till Sheriff behöver du sprida det ord som du kör och markera din erfarenhet och träning för rollen. Ange ett mål att nå varje registrerad väljare i länet. Kampanjer är inget enkelt jobb, eftersom andra kommer att springa mot dig, så dra ut alla stopp för att vinna nu att du har jobbat så svårt att möta alla nödvändiga kvalifikationer.
  • Montera en kampanjkommitté istället för att försöka kampanjen själv. En kampanjkommitté kan hjälpa dig att samla in pengar, inrätta medieintervjuer, passera flyger och öka medvetenheten om att du kör för sheriff.
  • Gör ett ställe på ett seriöst ämne i ditt område och utbilda väljarna på din synvinkel. Ta reda på vad som ställer in dig från de andra kandidaterna, oavsett om det är ditt intellekt, erfarenhet eller passion för länet och använder det som din plattform.
  • Bildbeteckningen blir ett sheriff Steg 13
    4. Bli vald att bli sheriff. Om din kampanj är framgångsrik och du får majoriteten av rösterna på valdagen, kommer du att bli ombedd att svära en ed av lojalitet och godkänna ett kontrakt. Uppfylla de krav som länet har ställt och tjäna ut din sikt som sheriff. I de flesta jurisdiktioner varierar termen fyra år, varefter du kan köra för omval.
  • I vissa län måste nyvalda sheriffer slutföra ett träningsprogram för att lära sig specifika brottsbekämpande tekniker. Överväga att gå med i en sheriffens organisation, som http: // sheriffs.org /, Att lära sig om möjligheter att stärka ditt ledarskap och brottsbekämpande färdigheter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande