Hur man är en internationell advokat

Internationella advokater fokuserar på lagar som förbinder förbindelserna mellan länderna. Specialiseringsområden för internationella advokater inkluderar fördrag, sjöfart, drogkontroll, mänskliga rättigheter och handelsrätt. "Internationell rätt" omfattar också "trans-nationell" lag, där du hjälper enheter (som företag) att behandla över gränserna. Internationell rätt är ett starkt konkurrensbegränsande område, och du bör noga tänka innan du investerar tid och resurser som är nödvändiga för att bli en internationell advokat.

Steg

Del 1 av 6:
Kvalificerad för lagskolan
  1. Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 1
1. Få en kandidatexamen. För att komma i lagskolan behöver du först en kandidatexamen (4-årig examen) från ett ackrediterat högskola eller universitet. Det spelar ingen roll vilken typ av kandidatexamen du får. Men om du vill träna internationellt, kanske du vill överväga att huvudrolla på ett främmande språk, politik eller internationella relationer.
  • Se till att skolan du väljer är ackrediterad. För att säkerställa att skolan du väljer är ackrediterad, kolla du.S. Institutionen för utbildning ("DOE") databas med ackrediterade posterekondiella institutioner och program för en notering.
  • Du behöver inte större i "straffrätt" som grundutbildning. Faktum är att straffrättsliga majors är tillåtna till lagskolor är tillåtna till en lägre skattesats än de som huvudämne i journalistik, filosofi eller ekonomi. Även om du inte kommer att straffas för huvudämne i straffrätt är det ingen automatisk fördel i lagskolans inträde för att ha gjort det.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 2
    2. Delta i Model FN (FN). Om du hoppas att arbeta för en internationell organisation, som FN, kanske du vill involvera i ett modell Un-team. Modell FN-programmet ger eleverna ett forum för att ta itu med globala problem. Studentteam deltar i konferenser där de utgör en simulerad generalförsamling för att utarbeta resolutioner, förhandla fördrag och lösa konflikter.
  • Detta hemsida erbjuder en guide för att jämföra de bästa FN-programmen på högskolor och universitet.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 3
    3. Bygga dina främmande språkkunskaper. Du bör börja så snart som möjligt utveckla dina främmande språkkunskaper. Ju fler språk du är flytande, desto mer sannolikt ska du anställas av en internationell organisation. Om du vill arbeta för FN, så behöver du flyt på två eller flera av de officiella språken.
  • De sex officiella språken i FN är arabiska, kinesiska, engelska, franska, ryska och spanska.
  • Du bör sträva efter att ha ett tal i tal men också skriftligt och läser.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 4
    4. Studera utomlands. Internationella organisationer ser till en mängd olika faktorer när man anländer någon, och uppleva att arbeta och bo utomlands är en av de viktigaste. Följaktligen kommer du att göra dig en mer attraktiv kandidat om du får så mycket internationell erfarenhet som du kan under på college.
  • Att studera utomlands kommer också att hjälpa dig att öka din flyt på främmande språk, vilket också är en viktig karaktäristik arbetsgivare som söker i internationella advokater.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 5
    5. Håll dina betyg upp. Inte alla kommer in i lagskolan. För att öka dina chanser att komma in, håll upp dina betyg. Du vill ha examen med minst en 3.0, men självklart, en 3.5 eller 4.0 skulle vara ännu bättre. Admissions kommittéer Visa en hög GPA som en indikator på att du är en hård arbetare som är självmotiverad.
  • Ju högre din grundutbildning GPA, desto mer selektiv kan du handla om vilka skolor som ska tillämpas på. Även om du inte bryr dig om lagskolans rang som du deltar, gör en högre GPA stipendier lättare att få.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 6
    6. Bygg relationer med professorer. När du ansöker om lagskolan måste du lämna in rekommendationsbrev. Få ut det mesta av dina fyra år på college genom att bygga relationer med professorer som kan skriva dig starka rekommendationer.
  • Ett bra sätt att bygga relationer med fakulteten är att arbeta som forsknings- eller undervisningsassistent.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 7
    7. Studie för lagskolans inträdesprov (LSAT). LSAT är överlägset den viktigaste delen av din ansökan, och du kommer att behöva en poäng runt 50 percentilen för att komma in i en ackrediterad lagskola.
  • På grund av den senaste nedgången i lagskolansökan, ger lagskolor bort fler stipendier än någonsin tidigare. En hög LSAT hjälper dig att kvalificera dig gratis från din lagskola.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 8
    8. Registrera dig. LSAT erbjuds fyra gånger om året, i juni, september, december och februari. Det erbjuds på lördagar, men det finns speciella sessioner för dem som observerar en lördag sabbat.
  • Skapa ett gratis konto På Law School Admission Counsel`s ("LSAC") webbplats.
  • Hitta ett testdatum och plats. För att göra detta, börja med LSACs lagskolans antagningsråds webbplatsdatum och tidsfrister.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 9
    9. Plugga till provet. LSAT kan vara den viktigaste faktorn i din lagskolans ansökan, så ta det på allvar. Det testar läsförståelse, analytisk resonemang och logisk resonemang. Test prep-företag erbjuder handledning, men du kan också studera på egen hand.
  • Ditt lokala bibliotek eller bokhandel ska ha kopior av gamla LSAT-tentor. Hitta den senaste att ta som träningstest.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 10
    10. Gör provet. LSAT har fem multipelvalssektioner och en occored uppsats. Fyra av de fem multipelvalsdelarna räknas mot din poäng. Den femte är experimentell och räknas inte mot din poäng. Tyvärr vet du inte i förväg vilken sektion som är experimentell.
  • Följ reglerna för testdagen mycket noggrant. Om du inte följer någon av testdagsreglerna får du kanske inte ta provet.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 11
    11. Återgå om din poäng är låg. Sökande får ta provet mer än en gång. Skolor kan välja att acceptera din högre poäng, eller de kan välja att genomsnittliga de två. Om du tar LSAT två gånger men din poäng förbättras inte, bör du ompröva innan du tar en tredje gång.
  • I genomsnitt kan provtagare öka sina poäng bara två till tre punkter på en återtagning.
  • Del 2 av 6:
    Förberedelser för att ansöka om lagskolan
    1. Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 12
    1. Bestäm om det är en internationell lagad advokat är verkligen för dig.Internationella lag är ett högkvalitativt område. Advokater som övar på detta område arbetar ofta för internationella organisationer, som FN eller Världsbanken. Alternativt kan internationella advokater arbeta för stora företag på gränsöverskridande avtal som involverar företag i olika länder. Denna typ av jobb är svåra att få. Även om du examinerar lagskolan och passerar baren, kanske du inte kan få en av dessa jobb.
    • Konkurrens att få jobb med en internationell icke-statlig organisation (NGO) kommer att vara hård. Det finns väldigt få internationella arbetstillfällen, period. Faktum är att bryta sig in i detta fält är extremt utmanande.
    • Vidare görs de flesta gränsöverskridande avtal av stora advokatbyråer, som är mest selektiva. Du förväntas vara nära toppen av din klass och att ha examen från en selektiv lagskola för att bli anställd på internationella advokatbyråer.
    • Mot dina arbetsutsikter bör du också väga hur du ska finansiera din juridiska utbildning. Kostnaden för en juridisk utbildning har exploderat under det senaste decenniet. Eleverna betalar rutinmässigt över $ 30.000 per år i utbildning ensam, vilket inte innehåller extra kostnader för levnadskostnader. Om du inte är försiktig kan du utbilda lagskolan $ 200.000 i skuld.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 13
    2. Registrera med Credential Assembly Service (CAS). CAS används av alla lagskolor. Du skickar dem dina transkript, rekommendationsbrev och utvärdering - de skapar ett paket och skickar det till lagskolan. Tjänsten kräver en avgift.
  • Registrera tidigt och se till att du får dina transkript till CAS i rätt tid.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 14
    3. Uppmana rekommendationsbrev. Nu är det dags att dra på de relationer du har byggt upp med fakulteten under din grundläggande karriär. Fråga dina professorer om de kan skriva ett starkt rekommendationsbrev. Följ bara om den professorn säger "Ja."
  • Om du inte byggde starka relationer med fakulteten, förtvivla inte. Du kan också begära rekommendationer från nuvarande och tidigare arbetsgivare, liksom från personer som är förknippade med kyrka eller volontärorganisationer.
  • Vissa rekommendationer kan behöva bli uppmanade att slutföra brevet. Skicka en vänlig e-post påminnelse, eller sluta för att chatta.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 15
    4. Utkast till ett personligt uttalande. Lagskolor kräver att du skriver ett kort uttalande, vanligtvis på ett ämne av ditt val. Uttalandet är vanligtvis bara 500 ord.
  • Följ anvisningarna. Om skolan vill att du ska skriva på ett visst ämne, skriv på det ämnet. Också, om de ger dig en ordgräns, håll dig till gränsen. Går över, med även några få ord, kan skada dina chanser att erkänna.
  • Känn dig fri att skriva om ditt intresse för internationell rätt. Du kanske vill skriva om din erfarenhet som studerar utomlands. Vad du än skriver om, se till att det är färskt, engagerande och minnesvärt.
  • Du bör också gärna skriva om något ämne som du vill ha. Du behöver inte förklara varför du vill vara en advokat (om inte prompten anger att du ska skriva om det ämnet).
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 16
    5. Tänk på att skriva ett tillägg. Ett tillägg kan vara ett bra sätt att förklara något som ser dåligt ut i din ansökan. Ett solidt tillägg kommer att ge sammanhang för all information som kan höja "röda flaggor."
  • Röda flaggor inkluderar kriminella övertygelser, straff för fusk eller plagiering, eller terminer med mycket låga betyg.
  • Ett tillägg kan också klargöra varför en LSAT-poäng är mycket högre än en annan. Kom ihåg att förklara i ditt tillägg, inte ursäkta.
  • Del 3 av 6:
    Välja en lagskola
    1. Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 17
    1. Syfte för de högst rankade skolorna som du kan. Eftersom internationella rättsjobb är knappa måste du bli tillåtet i den högst rankade lagskolan som du kan. Få de senaste rankningarna från dig.S. Nyheter och världsrapport. Rankingen kommer att omfatta median LSAT och GPA i den förstaåriga studentkroppen.
    • Om du inte kan skilja skillnaderna i skolor, bör du träffa din skolas fördomsrådgivare som kan hjälpa dig att skilja mellan lagskolor med nationell (och internationell) räckvidd och de skolor med mer regionalt namnigenkänning.
    • För att få internationella rättsjobb bör du sträva efter att delta i en skola med ett nationellt rykte.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 18
    2. Jämför kostnaderna. När du jämför lagskolor, bör du alltid ha kostnader i framkant av ditt sinne. Du kan anta att offentliga skolor alltid är billigare än privata skolor, men det är inte alltid fallet. Undervisningen för out-of-state-advest är ofta jämförbar med en privatskoleutbildning.
  • Om du vill flytta till ett tillstånd och hoppas kunna kvalificera sig som en in-state bosatt, kontakta lagskolans antagningsbyrå för information.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 19
    3. Forskningskliniska möjligheter. Vissa lagskolor har internationella kliniker mellan mänskliga rättigheter eller motsvarande.I dessa kliniker arbetar studenter under övervakning av en fakultetsmedlem för att tillhandahålla juridiska tjänster till utländska medborgare eller för de förföljda i utländska nationer. Eleverna kan också göra forskning och arbete med politiska förslag som påverkar internationella relationer.
  • Vid Northwestern University Laws Centre för internationella mänskliga rättigheter har studenterna besökt utlandet som Malawi, Rwanda och Uganda för att intervjua fångar och arbeta med att frigöra dem. Dessutom deltar eleverna i briefing ärenden som väckts under utlänningen eller i internationella kriminella domstolar.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 20
    4. Studera skolor. När du begränsar din lista över skolor, bör du jämföra dem enligt relevanta kriterier:
  • Läroplan. Den grundläggande läroplanen för första året studenter är ganska mycket detsamma vid någon lagskola, men efter det första året kan de tillgängliga klasserna vara väldigt olika. Leta efter en läroplan med valfria i internationell jämförande lag och i mänskliga rättigheter.
  • Gemensamma grader med utländska universitet. Vissa skolor erbjuder gemensamma grader med utländska universitet. Till exempel erbjuder Columbia University ett fyraårigt J.D./ Master i franskt lagprogram med University of Paris. Studenter i programmet kompletterar grundkurser på Columbia och sedan ta franska civila och europeiska lagstiftning i Paris.
  • Jobbplacering med internationella organisationer. Med tanke på hur svårt det är att få ett jobb i internationell rätt måste du se till att lagskolan du deltar faktiskt placerar akademiker med internationella organisationer eller stora företag som gör gränsöverskridande arbete. Följaktligen bör du kontakta lagskolor och be om detaljerad information om deras arbetsplats.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 21
    5. Använd din GPA och LSAT-poäng för att hitta lämpliga skolor. Det här är de två viktigaste faktorerna i lagskolans antaganden, och skolor kommer att förlita sig på dem tungt. Eftersom ansökningsavgifter kan vara dyra (ibland nära $ 100), kommer du att vara selektiv om vilka skolor du ansöker om. Leta efter skolor där din GPA och LSAT faller nära skolans medianer.
  • Du kan mäta din sannolikhet för att få tillträde till specifika skolor med hjälp av LSAC-kalkylator. Ange din grundutbildning GPA och LSAC-poäng för att se dina chanser.
  • Om du har en 4.0 GPA och en 170 LSAT, då har du en 75% chans att komma in i Georgetown och en 45% chans att komma in i Harvard.
  • Om du har en 3.6 GPA och en 160 LSAT, då har du en 10% chans att komma in i Georgetown och en 85% chans att komma in i University of Maryland.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 22
    6. Ansök på flera lagskolor. Ansökan om mer än en skola ökar dina chanser att accepteras. Om du inte kommer in i någon skola, måste du vänta ett år innan du ansöker.
  • För några bra tips om att slutföra lagskolans applikationer se universitetet i New Mexicos tips om hur du gör din ansökan så konkurrenskraftig som möjligt.
  • Del 4 av 6:
    Tjäna en lagsexamen
    1. Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 23
    1. Ta obligatoriska kurser. Lagskolor kräver i allmänhet 90 hp eller så, spridas över 3 år. Ditt första år kommer främst att bestå av grundläggande kurser: torts, kontrakt, egendom, civilrättsligt förfarande, straffrätt och konstitutionell rätt.
    • Du bör sträva efter att avsluta nära toppen av din klass. Betyg är viktiga i juridiskt yrke, särskilt när du börjar på din karriär. Om du är klar för låg i din klass kan du ta dig ut ur körningen för arbetsmöjligheter med internationella organisationer eller med stora advokatbyråer.
    • Besök ditt Career Services Office och fråga vilka företag som kommer på din campus för att intervjua. Karriärtjänster bör också ha information om den GPA som krävs för att anställas av dessa större företag. Att samla denna information kan ge dig en uppfattning om hur bra du behöver göra i dina studier.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 24
    2. Gå med i en studiegrupp. Lagskolan är stressig och isolering, och en studiegrupp är ett bra sätt att träffa människor. Studiegrupper hjälper till med examensberedning, delning av anteckningar och konturer, liksom bara att blåsa av någon ånga.
  • Om du går med i en studiegrupp, håller du med den. Ingen gillar människor som bara går med i en grupp för att släppa ut efter en månad.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 25
    3. Ta tentamen på allvar. Innan du kan bli advokat måste du passera lagskolan. Dina betyg kommer också att följa dig runt hela din karriär. Även om vikten av betyg minskar över tiden kan dåliga betyg hålla dig låst ur jobb, åtminstone ursprungligen.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 26
    4. Ta lämpliga valfria ämnen. Många lagskolor tillåter eleverna att börja ta valfria ämnen som börjar med sin andra termin. Som en framtida internationell advokat bör du söka kurser i internationell jämförande lag, liksom den mänskliga rättighetsrätten.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 27
    5. Leta efter praktik. Statliga myndigheter och icke-statliga organisationer erbjuder ofta praktikplatser. Besök hemsida För internationell organisation Karriärer för information om praktikmöjligheter.
  • Många praktikplatser kan vara lämpliga endast för sommaren, särskilt om du deltar i lagskolan utanför New York City, Washington, D.C., eller en annan mycket stor stad. Men du borde börja undersöka praktikmöjligheter så snart som möjligt, så du kan lära dig om vilka referenser som organisationerna letar efter.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 28
    6. Arbeta som sommarförbund för en internationell organisation. Under lagskolan kommer du att ha två somrar om att arbeta juridiska jobb, efter ditt 1L år och efter ditt 2L-år. Du kan planera att arbeta för en internationell organisation under en eller båda dina somrar.
  • Vissa studenter försöker också att arbeta för ett advokatbyrå under deras 2l sommar. Om du vill arbeta i ett stort advokatbyrå efter examen är det standard att arbeta för företaget under din 2l sommar. Om företaget tycker om dig, kommer de att förlänga ett erbjudande före början av ditt 3L-år.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 29
    7. Gå med i de internationella lagarna (Ilsa). Ilsa är en paraplyorganisation för studentföreningar vid olika lagskolor runt om i landet. Det bidrar till att utbilda studenter om internationell rätt och sysselsättningsmöjligheter. Även om många skolor har enskilda kapitel, kan eleverna gå med som enskilda medlemmar om deras skola inte har något kapitel.
  • Ilsa driver också Jessup International Law Moot Court Competition. Lagsskolor Field Team som konkurrerar mot varandra i en appellationserspekulationskonkurrens där lag utkast och argumenterar med hjälp av en fråga om offentlig internationell rätt.
  • Jessup är öppen för lagskolor över hela världen.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 30
    8. Passera mpre. Den multistate professionella ansvarsplanen är skyldig att träna i alla utom tre jurisdiktioner i USA. Examinationen har 60 frågor och testar din kunskap om juridisk etik. Du kommer att ta provet i ditt tredje år av lagskolan.
  • Del 5 av 6:
    Få din lag licens
    1. Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 31
    1. Ansök om tillträde till en statsstång. Varje stat medger sina egna advokater och administrerar sin egen bar examen, så kolla med stapeln där du vill träna. De kommer att ge dig en lista över nödvändiga åtgärder för att ta.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 32
    2. Registrera dig för Bar Exam. Nästan varje stat kräver att du passerar en skriftlig tentamen. Examen innehåller vanligtvis en uppsatsdel samt ett multipelvalstest.
  • Barprov erbjuds vanligtvis två gånger om året en gång under sommaren (juni eller juli) och en gång vintern (vanligtvis februari). Om du måste ta ut tentamen, måste du betala varje gång du tar det.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 33
    3. Förbered dig för Bar Exam. Prep kurser överflöd. De varar vanligtvis flera månader och förbered dig för både uppsatsen och flera valdelar av barenamen. Kostnaderna kan springa upp till flera tusen dollar.
  • Om kostnaderna är en oro, kan du söka gamla studieguider publicerade av Bar Prep Companies. Många människor säljer gamla guider på eBay och andra online-återförsäljare.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 34
    4. Fyll i bakgrundsundersökningen. Förutom att passera barprovet måste du också skicka en karaktär och träningsrecension. Detta kräver att du fyller i en detaljerad undersökning på din bakgrund.
  • Vanliga problem med karaktär och fitness inkluderar kriminella övertygelser, ekonomisk oansvarighet (som konkurs) och anklagelser om plagiering. Dessa får inte helt blockera dig från tillträde, men var beredd att diskutera dem med karaktär och fitnessutskott.
  • Var alltid ärlig när du fyller i bakgrundsundersökningen. Ofta är försöket att dölja något värre än brottet i första hand.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 35
    5. Ta streckundersökningen. Barprov hålls vanligtvis under 2 dagar. Den första dagen består av en multipelvalsexamen som täcker ämnen som kontrakt, konstitutionell lag, straffrätt, bevis och torts. Den andra dagen, bestående av uppsatser, är ofta statspecifik.
  • Förvänta dig att vänta flera månader för att få din poäng. I Illinois, till exempel, de som tar tentamen i juli kommer inte att få sina resultat fram till de första två veckorna i oktober.
  • Del 6 av 6:
    Börjar som en internationell advokat
    1. Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 36
    1. Delta i på campusintervjuer (OCI). De största advokatbyrån som anställer kandidater från din lagskola kommer sannolikt att komma in på campus för att intervjua för sommarförbindelser. Om du vill arbeta för ett stort företag, bör du registrera dig för OCI, som kommer att äga rum strax före början av ditt 2Lår (eller i början av hösten). Om du erbjuds ett jobb, kommer du att arbeta som sommarförbund under din 2l sommar.
    • Ditt Career Services Office kommer att skicka ut detaljerade krav för deltagande i OCI, till exempel att förbereda ett CV och beställa kopior av ditt transkript. Var noga med att följa alla policyer till brevet, annars kan du vara förbjuden att delta i intervjuer.
  • Bildbeteckningen är en internationell advokat Steg 37
    2. Ansöka om ett gemenskap. Du kan börja din karriär genom att ansöka om ett forskarutbildning. Stipendier ger stipendium för ett eller två års anställning med olika organisationer.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 38
    3. Ansök om ett nivåns jobb med en icke-statlig organisation. Rekrytering på inträdesnivå är konkurrenskraftig och inte allmänt annonserad. Du bör fråga ditt karriärjänstekontor för information om hur man hittar dessa jobb och hur man närmar sig icke-statliga organisationer som intresserar dig om potentiella arbetstillfällen.
  • FN-volontärprogrammet anställer nya advokater och betalar dem en stipendium. Anställda hjälper till med fredsbevarande uppdrag i utvecklingsländer.
  • FN: s sekretariat anställer ibland amerikaner för sina juridiska frågor och divisioner om mänskliga rättigheter. Du måste sitta för den konkurrenskraftiga rekryteringsexamen.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 39
    4. Få ett första jobb. Även om internationell rätt är din dröm, kan du behöva ta ett annat juridiskt jobb helt enkelt för att betala räkningarna. På fritiden kan du arbeta med internationella rättsliga frågor genom volontärarbete med en internationell organisation eller göra promiska invandringsarbete.
  • Pro Bono Immigration Work kan hjälpa till att sätta dina främmande språkkunskaper att använda och låta dig hjälpa icke-amerikaner bygga de liv som de vill ha.
  • Bild med titeln vara en internationell advokat Steg 40
    5. Håll kontakten med den juridiska gemenskapen. När din karriärförbättringar, var noga med att fortsätta att höja din profil genom att erbjuda fortsatta juridiska utbildningskurser och anslutning till Bar Association Committee. Vissa stater driver också separata internationella lagstiftningar, som du kan gå med för att hjälpa till med nätverk.
  • Tips

    Internationella lag är ett av de svåraste fälten att bryta sig in. Om du inte tror att du har en realistisk chans att få jobb på fältet, kanske du inte vill delta i lagskolan om du inte är bekväm att öva på andra rättsområden, som fastigheter, kriminellt försvar eller familjerätt.
  • Anmärkning till anställningsstatistik än vad man vill ha "certifikat", "specialiteter" eller kliniker i internationell rätt. Skolor kan ge intrycket att de är internationella rättegångar när de faktiskt placerar några studenter i internationella organisationer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande