Hur man blir en brottslig försvarsadvokat

En person som är belastad med ett brott som kan leda till fängelse i minst sex månader har en konstitutionell rätt till en advokat, oavsett om de är oskyldiga eller inte. Av den anledningen kommer det alltid att finnas ett behov av brottmålsliga advokater. Som en brottslig försvarsadvokat kommer du att skydda din kunds konstitutionella rättigheter, se till att staten bevisar skuld utöver ett rimligt tvivel innan de förnekar din klient av frihet. Även om vägen till att bli en brottslig försvarsadvokat är lång, är det en givande karriär för de som passar jobbet.

Steg

Del 1 av 6:
Kvalificerad för lagskolan
  1. Bilden med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 1
1. Få en kandidatexamen. För att komma i lagskolan behöver du först en kandidatexamen (4 årsgrad) från ett ackrediterat högskola eller universitet. Det spelar ingen roll vilken typ av kandidatexamen du får, men de flesta fördomsstudenter får kandidatexamen i statsvetenskap, psykologi eller sociologi.
  • Se till att skolan du väljer är ackrediterad. För att säkerställa att skolan du väljer är ackrediterad, kolla du.S. Institutionen för utbildning ("DOE") databas med ackrediterade posterekondiella institutioner och program för en notering.
  • Du behöver inte större i "straffrätt" som grundutbildning. Faktum är att straffrättsliga majors är tillåtna till lagskolor är tillåtna till en lägre skattesats än de som huvudämne i journalistik, filosofi eller ekonomi. Även om du inte kommer att straffas för huvudämne i straffrätt är det ingen automatisk fördel i lagskolans inträde för att ha gjort det.
  • Bilden med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 2
    2. Öva offentligt talande. En av de viktigaste färdigheterna du behöver som en advokat är förtroendet att prata framför någon. Du kan börja utveckla denna färdighet under college. Gå med i debatt eller offentligtalande klubbar.
  • Du kommer också att vilja stärka dina forsknings- och skrivkunskaper, så du borde ta klasser som låter dig skriva långa forskningshandlingar.
  • Bilden med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 3
    3. Håll dina betyg upp. Inte alla kommer in i lagskolan. För att öka dina chanser att komma in, håll upp dina betyg. Du vill ha examen med minst en 3.0, men självklart en 3.5 eller 4.0 skulle vara ännu bättre. Admissions kommittéer Visa en hög GPA som en indikator på att du är en hård arbetare som är självmotiverad.
  • Ju högre din grundutbildning GPA, desto mer selektiv kan du handla om vilka skolor som ska tillämpas på. Även om du inte bryr dig om lagskolans rang som du deltar, gör en högre GPA stipendier lättare att få.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 4
    4. Bygg relationer med professorer. När du ansöker om lagskolan måste du lämna in rekommendationsbrev. Få ut det mesta av dina fyra år på college genom att bygga relationer med professorer som kan skriva dig starka rekommendationer.
  • Ett bra sätt att bygga relationer med fakulteten är att arbeta som forsknings- eller undervisningsassistent.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 5
    5. Praktikant med en brottslig försvarsadvokat. Många små advokatbyråer behöver kleriska och stödja personalhjälp på sommaren men också under hela året. Du kan arbeta deltid för en brottslig försvarsadvokat när du arbetar mot din grundutbildning. Att göra det kommer att ge dig en smak av vilket brottsligt försvarsarbete som är.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 6
    6. Studie för lagskolans inträdesprov (LSAT). LSAT är överlägset den viktigaste delen av din ansökan, och du kommer att behöva en poäng runt 50 percentilen för att komma in i en ackrediterad lagskola.
  • På grund av den senaste nedgången i lagskolansökan, ger lagskolor bort fler stipendier än någonsin tidigare. En hög LSAT hjälper dig att kvalificera dig gratis från din lagskola.
  • Bilden med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 7
    7. Registrera dig. LSAT erbjuds fyra gånger om året, i juni, september, december och februari. Det erbjuds på lördagar, men det finns speciella sessioner för dem som observerar en lördag sabbat.
  • Skapa ett gratis konto På Law School Admission Counsel`s ("LSAC") webbplats.
  • Hitta ett testdatum och plats. För att göra detta, börja med LSACs lagskolans antagningsråds webbplatsdatum och tidsfrister.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 8
    8. Plugga till provet. LSAT kan vara den viktigaste faktorn i din lagskolans ansökan, så ta det på allvar. Det testar läsförståelse, analytisk resonemang och logisk resonemang. Test prep-företag erbjuder handledning, men du kan också studera på egen hand.
  • Ditt lokala bibliotek eller bokhandel ska ha kopior av gamla LSAT-tentor. Hitta den senaste att ta som träningstest.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 9
    9. Gör provet. LSAT har fem multipelvalssektioner och en occored uppsats. Fyra av de fem multipelvalsdelarna räknas mot din poäng. Den femte är experimentell och räknas inte mot din poäng. Tyvärr vet du inte i förväg vilken sektion som är experimentell.
  • Följ reglerna för testdagen mycket noggrant. Om du inte följer någon av testdagsreglerna får du kanske inte ta provet.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 10
    10. Återgå om din poäng är låg. Sökande får ta provet mer än en gång. Skolor kan välja att acceptera din högre poäng, eller de kan välja att genomsnittliga de två. Om du tar LSAT två gånger men din poäng förbättras inte, bör du ompröva innan du tar en tredje gång.
  • I genomsnitt kan provtagare öka sina poäng bara två till tre punkter på en återtagning.
  • Del 2 av 6:
    Förberedelser för att ansöka om lagskolan
    1. Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 11
    1. Bestäm om att vara advokat är verkligen för dig.Lagskolor är fulla av studenter som registrerar sig att det är ett enkelt sätt att göra stora pengar när det i verkligheten inte är lätt om det.Advokater (inklusive försvarsadvokater) arbetar långa timmar, klara av stress och kämpar för att komma överens med motsatta råd, kunder, chefer och domare.
    • Nu kan det vara en bra tid att tänka på hur du ska finansiera din juridiska utbildning. Kostnaden för en juridisk utbildning har exploderat under det senaste decenniet. Eleverna betalar rutinmässigt över $ 30.000 per år i utbildning ensam, vilket inte innehåller extra kostnader för levnadskostnader. Om du inte är försiktig kan du utbilda lagskolan $ 200.000 i skuld.
    • Den dramatiska ökningen av undervisningen sammanfaller med en nedgång i anställning av advokater. Enligt American Bar Association var mindre än 60% av lagen kandidater anställda i heltid, långsiktiga jobb som krävde en lagsexamen. Andra kandidater försöker styra deltids juridiska jobb eller arbeta ut ur det rättsliga området helt och hållet.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 12
    2. Registrera med Credential Assembly Service (CAS). CAS används av alla lagskolor. Du skickar dem dina transkript, rekommendationsbrev och utvärdering - de skapar ett paket och skickar det till lagskolan. Tjänsten kräver en avgift.
  • Registrera tidigt och se till att du får dina transkript till CAS i rätt tid.
  • Bilden med titeln blir en brottslig försvarsadvokat Steg 13
    3. Uppmana rekommendationsbrev. Nu är det dags att dra på de relationer du har byggt upp med fakulteten under din grundläggande karriär. Fråga dina professorer om de kan skriva ett starkt rekommendationsbrev. Följ bara om den professorn säger "Ja."
  • Om du inte byggde starka relationer med fakulteten, förtvivla inte. Du kan också begära rekommendationer från nuvarande och tidigare arbetsgivare, liksom från personer som är förknippade med kyrka eller volontärorganisationer.
  • Vissa rekommendationer kan behöva bli uppmanade att slutföra brevet. Skicka en vänlig e-post påminnelse, eller sluta för att chatta.
  • Bilden med titeln blir en brottslig försvarsadvokat Steg 14
    4. Utkast till ett personligt uttalande. Lagskolor kräver att du skriver ett kort uttalande, vanligtvis på ett ämne av ditt val. Uttalandet är vanligtvis bara 500 ord.
  • Följ anvisningarna. Om skolan vill att du ska skriva på ett visst ämne, skriv på det ämnet. Också, om de ger dig en ordgräns, håll dig till gränsen. Går över, med även några få ord, kan skada dina chanser att erkänna.
  • Känn dig fri att skriva om ditt intresse för kriminell försvarsrätt. Observera dock att lagskolor inte erbjuder majors, inte ens i straffrätten. Följaktligen, säg inte att du vill ansöka om en skola till "major" i något. Istället, ange varför du tror att skolan hjälper dig att uppfylla din dröm om att utöva kriminellt försvar.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 15
    5. Tänk på att skriva ett tillägg. Ett tillägg kan vara ett bra sätt att förklara något som ser dåligt ut i din ansökan. Ett solidt tillägg kommer att ge sammanhang för all information som kan höja "röda flaggor."
  • Ett tillägg kan klargöra varför en LSAT-poäng är mycket högre än en annan, eller det kan förklara varför dina betyg var låga en termin. Kom ihåg att förklara, inte ursäkta.
  • Del 3 av 6:
    Välja en lagskola
    1. Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 16
    1. Tänk på var du vill träna. Endast en handfull lagskolor har nationell räckvidd. Istället lägger de flesta lagskolor sina kandidater i det lokala rättsliga samhället, vanligtvis i småföretag eller kommunala myndigheter. Du bör därför välja en lagskola i ett område där du vill träna.
    • Du bör alltid fråga någon prospektiv lagskola för sin arbetsplatsstatistik. Under de senaste åren har en havsförändring inträffat med hänsyn till hur skolorna samlar in arbetsplatsdata. Nu måste skolor inkludera mycket mer detaljerad information om sysselsättningsgraden för de senaste kandidaterna.
    • Var uppmärksam på antalet studenter som får "heltidsjobb som kräver en jd" efter examen. Annan anställningsstatistik kommer att vikas i personer som arbetar deltid eller som arbetar på ett fält som inte kräver en lagsexamen.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 17
    2. Jämför kostnaderna. När du jämför lagskolor, bör du alltid ha kostnader i framkant av ditt sinne. Du kan anta att offentliga skolor alltid är billigare än privata skolor, men det är inte alltid fallet. Undervisningen för out-of-state-advest är ofta jämförbar med en privatskoleutbildning.
  • Om du vill flytta till ett tillstånd och hoppas kunna kvalificera sig som en in-state bosatt, kontakta lagskolans antagningsbyrå för information.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 18
    3. Forskningskliniska möjligheter. Ett av de bästa sätten att få kriminell försvarsupplevelse är att delta i en juristklinik. Under överinseende av en klinisk fakultetsmedlem kommer du att ge riktiga juridiska tjänster till människor som fångas i straffrättsliga systemet. Som en del av din kliniska erfarenhet kan du ordna fängelseutsläpp, intervju kunder och vittnen, förhandla med åklagare och till och med prova fall före domare och juryer.
  • Besök webbplatsen för varje rättegång och kolla för att se vilka kliniska möjligheter de har. Straffrättsliga kliniker är ganska populära med lagskolor, eftersom det inte finns någon brist på kunder som behöver hjälp.
  • Vissa tidskrifter eller webbplatser rankar lagskolans kliniska program. Bli inte för upptagen i rankning. Du är osannolikt att få jobb eftersom du deltog i ett "rankat" kliniskt program. Istället, fråga skolor om: antalet studenter som kan ta kriminella försvarskliniken, vilka typer av uppgifter de gör, oavsett om de kan delta i försök, och om de kan ta kliniken som en 2L (eller till och med som en 1L).
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 19
    4. Studera skolor. Att välja en lagskola för vissa kommer att vara ganska lätt. De som planerar att stanna i det område där de för närvarande bor får bara ha 1 eller 2 alternativ. För andra kan valet vara svårare. Förutom kostnader bör sökandena överväga:
  • Läroplan. Den grundläggande läroplanen för första året studenter är ganska mycket detsamma vid någon lagskola, men efter det första året kan de tillgängliga klasserna vara väldigt olika. Leta efter en läroplan med massor av straffrättsfall.
  • Bibliotek och andra anläggningar. Du kommer sannolikt att spendera mycket tid i biblioteket medan du deltar i lagskolan, så var noga med att biblioteket har kvalitetsresursmaterial och timmar som kommer att fungera med ditt schema.
  • Ackreditering. Du vill vara säker på att lagskolan du väljer att delta är ackrediterad av American Bar Association ("Aba"), som du kanske inte kan sitta för baren i baren om din skola inte är. För att kontrollera att lagskolan du vill delta är ackrediterad, kontrollera ABAs ABA Godkänd Law Schools Page.
  • Trial Advocacy Program. Mer än andra advokater måste straffrättsliga advokater vara effektiva advokater. Många lagskolor erbjuder testprogram. Dessa program lär eleverna insatserna för hela försöksprocessen, från att skapa effektiva utställningar och ifrågasätta vittnen, att leverera effektiva öppnings- och slutdatum. Lagskolor ofta fältföresättningsgrupper som konkurrerar i nationella tävlingar.
  • Solo utövare inkubatorer. Vissa lagskolor har insett att många av sina elever blir solo-utövare. Därför har de skapat program som är utformade för att hjälpa eleverna att slå marken som Solos när de examinerar och passerar baren. Eftersom många straffrättsliga advokater arbetar som solo-utövare, kan du vara intresserad av en skola som erbjuder ett inkubatorprogram.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 20
    5. Använd din GPA och LSAT-poäng för att hitta lämpliga skolor. Det här är de två viktigaste faktorerna i lagskolans antaganden, och skolor kommer att förlita sig på dem tungt. Eftersom ansökningsavgifter kan vara dyra (ibland nära $ 100), kommer du att vara selektiv om vilka skolor du ansöker om. Leta efter skolor där din GPA och LSAT faller nära skolans medianer.
  • Du kan mäta din sannolikhet för att få tillträde till specifika skolor med hjälp av LSAC-kalkylator. Ange din grundutbildning GPA och LSAC-poäng för att se dina chanser.
  • Om du har en 3.5 GPA och en 155 LSAT, då har du en 25% chans att komma in i Arizona-staten, en 50% chans att komma in i Michigan-staten och en 75% chans att komma in i universitetet i Miami.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 21
    6. Ansök på flera lagskolor. Ansökan om mer än en skola ökar dina chanser att accepteras. Om du inte kommer in i någon skola, måste du vänta ett år innan du ansöker.
  • För några bra tips om att slutföra lagskolans applikationer se universitetet i New Mexicos tips om hur du gör din ansökan så konkurrenskraftig som möjligt.
  • Del 4 av 6:
    Tjäna en lagsexamen
    1. Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 22
    1. Ta obligatoriska kurser. Lagskolor kräver i allmänhet 90 hp eller så, spridas över 3 år. Ditt första år kommer främst att bestå av grundläggande kurser: torts, kontrakt, egendom, civilrättsligt förfarande, straffrätt och konstitutionell rätt.
    • De flesta kriminella försvar advokater arbetar i småföretag. Men vissa gör vitkriminella försvar för rika individer eller företag. Vit krage kriminella försvar advokater är anställda av några av de största företagen i landet. Om du vill göra den här typen av arbete måste du göra mycket bra i dina första årsklasser, efterbehandling nära toppen av din klass.
    • Besök ditt Career Services Office och fråga om de har information om den GPA som krävs för att vara konkurrenskraftig vid de stora företagen på din marknad.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 23
    2. Gå med i en studiegrupp. Lagskolan är stressig och isolering, och en studiegrupp är ett bra sätt att träffa människor. Studiegrupper hjälper till med examensberedning, delning av anteckningar och konturer, liksom bara att blåsa av någon ånga.
  • Om du går med i en studiegrupp, håller du med den. Ingen gillar människor som bara går med i en grupp för att släppa ut efter en månad.
  • Bilden med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 24
    3. Ta tentamen på allvar. Innan du kan bli advokat måste du passera lagskolan. Dina betyg kommer också att följa dig runt hela din karriär. Även om vikten av betyg minskar över tiden kan dåliga betyg hålla dig låst ur jobb, åtminstone ursprungligen.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 25
    4. Ta straffrättsliga valfria så snart som möjligt. Många lagskolor tillåter eleverna att börja ta valfria ämnen som börjar med sin andra termin. Du kommer att vilja ta kurser som konstitutionellt straffprocedur, bevis och rättegångsåtgärd.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 26
    5. Leta efter praktik. Ett utmärkt tillägg till din juridiska utbildning skulle vara praktik med en domare, helst en som hanterar brottmål. Titta på att utföra en "externship" med en federal domare eller en statsdomstol. De flesta lagskolor tillåter externships för kredit. Om du är intresserad, kontakta din karriärcenter för mer information.
  • Som en rättslig extern får du en uppifrån av hur domare bestämmer fall, och du kommer att förstå vilka argument de finner övertygande och vilka de inte gör det. Som externt kommer du att undersöka rättspraxis, utkast till delar av noteringar eller bänkorder och titta på orala argument.
  • Du kan också praktisera med en offentlig försvarare kontor. Detta är ett utmärkt sätt att börja bygga ditt rykte och få erfarenhet av straffrätt. Du kommer att arbeta nära med en offentlig försvarare på hans eller hennes fall och förmodligen gå till domstolen med dem också.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 27
    6. Arbeta som sommarförbund för en brottsliga försvar. Under somrarna kan du arbeta för advokater som clerk eller en sommarförbund. Du bör börja leta efter dessa möjligheter under vårterminen. Större företag kommer att annonsera via din skolas karriärcenter. Du kan dock också skicka ut en kopia av ditt CV och transkript och fråga om en position är tillgänglig.
  • Du kan få betalt, men pengar bör inte vara det främsta syftet med ett sommarjobb. I stället bör du börja bygga ditt rykte. Var noga med att göra toppklassigt arbete, oavsett hur tråkigt uppdraget.
  • När du har examen lagskolan, kanske du inte har ett jobb. Om du gjorde bra jobb som sommarförbund, kan du dock nå ut till advokaten och be om arbete efter att du har examen. Du får bara få piecemeal överflöde arbete, men det kan hjälpa till att betala räkningarna och ge dig ytterligare erfarenhet.
  • Var noga med att få skrivupplevelse i dina sommarjobb. Arbetsgivare begär vanligtvis ett skrivprov när du ansöker om ett jobb, och det är bäst att ha ett "riktigt värld" skrivprov, som en rörelse eller kort, än ett skrivande uppdrag du gjorde för en juridisk skrivarklass i lagskolan.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 28
    7. Passera mpre. Den multistate professionella ansvarsplanen är skyldig att träna i alla utom tre jurisdiktioner i USA. Examinationen har 60 frågor och testar din kunskap om juridisk etik. Du kommer att ta provet i ditt tredje år av lagskolan.
  • Del 5 av 6:
    Få din lag licens
    1. Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 29
    1. Ansök om tillträde till en statsstång. Varje stat medger sina egna advokater och administrerar sin egen bar examen, så kolla med stapeln där du vill träna. De kommer att ge dig en lista över nödvändiga åtgärder för att ta.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 30
    2. Registrera dig för Bar Exam. Nästan varje stat kräver att du passerar en skriftlig tentamen. Examen innehåller vanligtvis en uppsatsdel samt ett multipelvalstest.
  • Barprov erbjuds vanligtvis två gånger om året en gång under sommaren (juni eller juli) och en gång vintern (vanligtvis februari). Om du måste ta ut tentamen, måste du betala varje gång du tar det.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 31
    3. Förbered dig för Bar Exam. Prep kurser överflöd. De varar vanligtvis flera månader och förbered dig för både uppsatsen och flera valdelar av barenamen. Kostnaderna kan springa upp till flera tusen dollar.
  • Om kostnaderna är en oro, kan du söka gamla studieguider publicerade av Bar Prep Companies. Många människor säljer gamla guider på eBay och andra online-återförsäljare.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 32
    4. Fyll i bakgrundsundersökningen. Förutom att passera barprovet måste du också skicka en karaktär och träningsrecension. Detta kräver att du fyller i en detaljerad undersökning på din bakgrund.
  • Vanliga problem med karaktär och fitness inkluderar kriminella övertygelser, ekonomisk oansvarighet (som konkurs) och anklagelser om plagiering. Dessa får inte helt blockera dig från tillträde, men var beredd att diskutera dem med karaktär och fitnessutskott.
  • Var alltid ärlig när du fyller i bakgrundsundersökningen. Ofta är försöket att dölja något värre än brottet i första hand.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 33
    5. Ta streckundersökningen. Barprov hålls vanligtvis under 2 dagar. Den första dagen består av en multipelvalsexamen som täcker ämnen som kontrakt, konstitutionell lag, straffrätt, bevis och torts. Den andra dagen, bestående av uppsatser, är ofta statspecifik.
  • Förvänta dig att vänta flera månader för att få din poäng. I Illinois, till exempel, de som tar tentamen i juli kommer inte att få sina resultat fram till de första två veckorna i oktober.
  • Del 6 av 6:
    Börjar som en brottslig försvarsadvokat
    1. Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 34
    1. Förstå arbetsmarknaden för brottmålsdomar. Några lagstudenter som deltar högt rankade skolor och examen högst upp i klassen kommer att få erbjudanden i lagskolan för att ansluta sig till stora nationella företag att arbeta som medarbetare som utövar vit krage lag. Detta kommer inte att vara verkligheten för den stora majoriteten av nya advokater. För att bygga en kriminell försvarspraxis måste du förstå hur olika juridiska arbetsgivare anställer.
    • Stora advokatbyråer. De anställer vanligtvis eleverna som sommarförbindelser efter deras 2L år. Ofta kommer de på campus och intervju omedelbart före början av 2Låret (eller under det fallet) och utöka ett erbjudande kort därefter. När du har jobbat som sommarförbund under din 2L-sommaren, bestämmer företaget om det ska förlänga ett erbjudande för att ansluta sig till fasta heltid. Dessa jobb är mycket svåra att få, och du behöver en hög GPA för att vara konkurrenskraftig.
    • Distriktsadvokatkontor och offentliga försvarare. Förutom åklagare har både staten och de federala regeringarna offentliga försvarskontor som tillhandahåller gratis rättsligt försvar för indigent deversanter. Både distriktsadvokater och offentliga försvarare kommer ofta att komma på din campus för intervjuer. Dessa byråer är också ganska selektiva.
    • Medium och små företag. Mindre företag kan också komma in på campus för att intervjua, men de flesta kan inte prognostisera sina anställningsbehov i förväg. Därför kommer de förmodligen inte att anställa många sommarförbund, om någon. När ett jobb öppnas, kommer dessa företag att annonsera, och de vill förmodligen vilja att du redan har passerat baren innan du ansöker. Du kommer förmodligen inte att gälla för dessa jobb förrän efter att du har examen lagskolan.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 35
    2. Delta i intervjuer på campus (OCI). Om företag eller byråer kommer på din campus för intervjuer, kan du lika bra anmäla om dina betyg är till och med något konkurrenskraftiga. Att gå igenom intervjuprocessen hjälper dig att stärka dina intervjuförmåga. Ditt Career Services Office kommer att skicka ut detaljerade krav för deltagande i OCI, till exempel att förbereda ett CV och beställa kopior av ditt transkript.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 36
    3. Sök online för jobbposter. Mindre företag annonserar ofta online. Du kan kontrollera Craigslist, jobbaggregat som faktiskt.com, och med din State Bar Association, som kan ha en arbetsstyrelse. Du kommer att bli ombedd att vidarebefordra ett CV, brevbrev och skriva prov, så har de redo att gå.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 37
    4. Ställ in informativa intervjuer.Efter att ha tagit baren examen bör du identifiera advokater vars praxis du vill lära dig mer om. Utkast till ett brev (inte ett mail) och presentera dig själv. Var noga med att nämna vem som gav dig sitt namn.
  • I brevet, uttryckligen ange att du inte ber om ett jobb. Du får ett bättre svar på det här sättet.
  • Utveckla en lista med frågor (minst fem) och ta anteckningar. Vara förlovad.
  • Fråga advokat om hon känner någon annan du kan prata med, och var noga med att skicka ett tack note efteråt.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 38
    5. Nå ut till tidigare arbetsgivare. Om du inte hittar ett jobb efter att ha passerat baren, återansluta med advokater du arbetade för under sommar eller deltid under skolåret. De kan ha överflödigt arbete för dig att göra, till exempel forskningsuppdrag, domstolsavtal eller briefing.
  • Du kan också kalla andra kriminella försvarsadvokater och fråga om de har något överflödigt arbete. Om du inte har ett jobb, bör du vara mest fokuserad på att bygga ditt rykte och inte vara picky om hur mycket du får betalt. Om du gör gott arbete för låga löner (eller till och med gratis), kan advokaten komma tillbaka till dig med ytterligare arbete.
  • Bild med titeln Bli en brottslig försvarsadvokat Steg 39
    6. Få det första jobbet. Även om det kriminella försvaret är din dröm, kan du behöva ta ett annat juridiskt jobb helt enkelt för att betala räkningarna. Helst kan du arbeta som åklagare och se straffrättssystemet från andra sidan några år. Du kan också vara anställd som en transaktionsadvokat, en försäkringsansvarsjusterare eller arbetar som juridisk forskningsassistent.
  • Om du inte arbetar som åklagare kan du söka pro bono kriminellt försvarsarbete på egen hand. Många stater upprätthåller databaser av organisationer som söker Pro Bono Assistance. Religiösa välgörenhetsorganisationer och invandringsorganisationer söker ofta kriminella försvarsadvokater för att rådgöra med kunder.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 40
    7. Sök efter domstolsutnämnd arbete. Vissa stater eller län saknar ett offentligt försvarsbyrå. På dessa platser kommer domstolar att välja en advokat från en panel för att representera svaranden. Du räknar din tid till domstolen, även om det belopp du kan få kommer att bli capped. Fråga din lokala domstol om de utser kriminella försvarsfrågor och registrera sig om de gör det.
  • Även vissa områden med offentliga försvarare behöver ofta en panel av privata advokater om den offentliga försvararen har en konflikt. Du bör också fråga din lokala domstol om denna möjlighet.
  • Bildbeteckningen blir en brottslig försvarsadvokat Steg 41
    8. Håll kontakten med Criminal Defense Community. Som din karriärförbättringar, var noga med att fortsätta att höja din profil genom att erbjuda fortsatta juridiska utbildningskurser, anslutning till Bar Association Committee och ansluter sig till nationella organisationer som National Association of Criminal Defense advokater.
  • Du kan också söka styrelsecertifiering i straffrätten om din stat erbjuder det. Du kan behöva ta en tentamen och uppfylla minimikraven, som att träna under ett antal år och dedikera en viss procentandel av din praxis till straffrätt.
  • Tips

    Om du inte kan betala ansökningsavgiften för lagskolan är du intresserad av att delta, kontakta administrationen och fråga om avgiften kan avstå.
  • De flesta lagskolor kommer att ha en administratör vars enda jobb hanterar ekonomiska biståndsfrågor.Be honom eller henne att peka dig i riktning mot lån, bidrag eller stipendier du kan kvalificera dig för.
  • Be en av dina professorer som har praktiserat straffrätten tidigare för förslag på vilka klasser som är mest till hjälp för en framtida försvarsadvokat.
  • Om du inte är helt säker på vilken typ av lag du vill träna efter examen, skugga eller clerk för så många olika typer av advokater som möjligt.Det bredare ditt erfarenhetsområde, desto mer sannolikt att du följer vad som är rätt för dig.
  • Varningar

    Många av dina kunder är skyldiga.Också, om du arbetar som en offentlig försvarare snarare än en privat försvarsadvokat, kommer många av dina kunder tvivlar på dina motivationer, känner att du inte är en "riktig" advokat och vara evasiv eller obehaglig.Även om du gör utmärkt arbete med kundens fall måste du vara beredd på möjligheten att aldrig ta emot ett tack.
  • Lag brukade ha ett rykte som ett stabilt karriärval för riskavvikande personer. Det juridiska yrket har dock förändrats dramatiskt sedan den stora lågkonjunkturen. Nya advokater kan känna att de är frilansare, försöker hämta arbete här och där för minimala löner. Även erfarna advokater kan släppas på ett ögonblick i ett ögonblick. Du bör prata med nya advokater och fråga om deras dagliga erfarenheter.
  • Många människor kommer inte att godkänna ditt karriärval.De tycker att ditt jobb är att "få skyldiga människor," och kommer att presentera dig med värsta scenarier (jag.e. En tidigare klient som du bara kom ut ur fängelse går ut och mordar någon nästa dag).Detta kommer aldrig att förändras, så du måste vara säker nog på dina skäl för att utöva kriminellt försvar för att ignorera dem.
  • Saker du behöver

    • Pengar. Lagskolan och relaterade undersökningar, applikationer och jobbsökningar kostar mycket pengar.Du kan få lån för det mesta, men du måste betala tillbaka.
    • Tid. Lagskolan tar tre år att slutföra, och du är bara berättigad till antagning efter att du har tjänat en kandidatexamen.
    • Tillägnande. Lagskolan och baren examen är svåra och är på många sätt utformade för att ogräs ut människor som inte är motiverade nog att lyckas.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande