Hur man är bra på konst

Konst är delfartyg, delkreativitet och delverksamhet. Till bli en bättre konstnär, Du måste både ansluta dig till experter som kan lära dig avancerade tekniker, utveckla en originalstil och ta reda på hur du gör de pengar som behövs för att stödja din konst, om du vill bli en professionell konstnär. Om du bara vill vara bra på konst i skolan, kanske är du fortfarande i grundskolan, är det mindre att tänka på affärs- och avancerade tekniker. När du börjar, kommer din konst att bli progressivt bättre eftersom dina talanger tjänar dig de resurser som gör det möjligt för dig att förbättra dig själv.

Steg

Metod 1 av 3:
Perfekt ditt hantverk
  1. Bild med titeln vara bra på Art Steg 1
1. Hitta din konstform. Det är viktigt att hitta en typ av konst som du tycker om. Detta kan innebära att du försöker få några olika sorter som bosätter sig på den du älskar bäst. Överväga att teckna, måla i oljor, måla i akvareller, ritning med kol, skulptur, vilket gör installationer och träsnideri. Var öppen för att experimentera med olika konststilar.
  • Du kan upptäcka att en resa till konstbutiken kommer att göra ditt val för dig. Vissa konstmedier är dyrare än andra. Överväga att börja med något som teckning, vilket inte kräver dyra material, och sedan gå vidare till andra former av konst när du har färdigheter och resurser för att stödja dem.
  • Du kanske också tycker att när dina färdigheter utvecklas, kommer du att gå vidare till mer komplicerade former av konst. När du har utvecklat förmågan att replikera former i ritning kanske du vill presentera färger och gå vidare till målning.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 2
    2. Gå till konstbutiken. Det är svårt att vara en bra konstnär utan rätt redskap. Tänk på grunderna först, för att hålla det överkomligt att låta dig experimentera. När du är nöjd med den formulär du har valt, börjar du expandera ditt konstpaket och lägga till mer avancerade objekt tills du har en anständig mängd verktyg till ditt förfogande.
  • Om du inte har råd med objekten, se online för lokalbefolkningen som säljer sin konstutrustning.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 3
    3. Hitta en lärare. Gå till konstutställningar eller titta online för lokala konstnärer. När du hittat en som du gillar, prata med henne / honom om lektioner. Kom ihåg att du inte behöver återupptäcka alla de konstnärliga tekniker som har utvecklats under de senaste två tusen åren. Det finns människor som kan lära dig dessa metoder.
  • Professionell feedback kan också vara till stor hjälp för din utveckling. Att lära av dina misstag är avgörande och brukar kräva någon annan som kan se ditt arbete objektivt.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 4
    4. Gå till skolan. Vanligtvis är konstskolan det bästa sättet att behärska ditt hantverk. Men om du har problem med att komma in i en bra konstskola eller inte tror att en fyraårig grad passar ditt schema, finns det andra alternativ. De flesta gemenskapskollegier erbjuder konstklass som du kan ta individuellt. Dessa är vanligtvisCheap och kan till och med hjälpa dig att utveckla färdigheterna för att komma in i en bättre skola.
  • Frukta inte. Även om konstskolan kan vara ett bra sätt att förbättra dina färdigheter, finns det få fält där din examen är mindre än i konst. I slutändan kommer du att dömas på grundval av vad du producerar.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 5
    5. Sluta aldrig läsa. Det finns alltid utrymme att lära sig nya tekniker och stilar. Medan Internet har några av dessa resurser hittar du den mest omfattande behandlingen av dessa ämnen i full längdböcker. Börja med de konstböcker som du kan hitta i ditt lokala bibliotek och se sedan online för de bästa granskade böckerna.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 6
    6. Öva. Om du inte övar, blir du inte bättre. Du borde göra en vana en vana. Allot en viss tid per dag för att öva - ännu bättre tilldela en viss period på dagen för att träna. Var inte rädd för att utmana dig själv och prova nya saker när du övar.
  • Prova saker som du vet att du inte kan göra. Du kan lära dig mycket mer genom att gripa med saker du inte vet än genom att upprepa saker du redan är bra på.
  • Oroa dig inte om hur bra det du gör är. Det enda sättet att lära sig nya saker är att experimentera.
  • Prova en masterstudie. En mästare studerar en typ av övning där du tar ett bra konstverk och replikerar det. Det är förmodligen inte perfekt. Men du kommer att lära dig från det bästa.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 7
    7. Ge dig själv tid att förbättra. Ge dig gott om tid att förbättra och testa den riktning som din konst tar. Det betyder att vara tålmodig och ger dig tid att stå tillbaka och få ett större perspektiv av var du är på väg. Viktigast, behåll det.
  • Personlig stil tar tid att utvecklas. Förvänta dig inte att det är medfödd. Det är som skulptören att hylla vid rocken - vad du kan ta år att bli uppenbarad.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta din kreativitet
    1. Bild med titeln vara bra på Art Steg 8
    1. Vara konstig. Vanderbilt psykologer har funnit att människor som är lite konstiga är mer kreativa. Konst som är unik säljer generellt bättre än konst som helt enkelt visar en hög skicklighet. Att ha en särskiljande levnadsstil är ofta en del av ett konstnärers varumärke. Med andra ord kan bucking normer hjälpa dig att bli en mer originalartist, och även om det inte gör det, gör det säkert bättre marknadsföring.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 9
    2. Gå ut härifrån. Konst handlar om att återskapa personlig erfarenhet på ett original sätt. För att göra det måste du ha erfarenhet av något annat än att titta på en datorskärm. Gå ut ur huset och se världen.
  • En promenad genom naturen, som en promenad genom skogar eller längs stranden, är tänkt att öka kreativiteten. Dessa slags promenader tillåter oss tid att vara ensam med våra tankar och presentera oss till erfarenheter som vi inte stöter på i vårt vardag.
  • Att resa till ett annat land kan presentera dig för en ny kultur och obekanta erfarenheter. Många studier har angett att spendera tid utomlands kan förbättra kreativiteten. Även tänker tillbaka till en tid när du var ute av landet kan orsaka en tillfällig utbrott av kreativitet.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 10
    3. Var medveten om dina influenser. Det är vanligt för stora konstverk att dra på andra artisters arbete. Det är dock enkelt att replikera andras arbete utan att inse det. En särskilt imponerande bild kan graveras i ditt minne så att du omedvetet återskapar det när du letar efter något nytt. Exponera dig för mycket influenser och när du skapar något, fråga dig själv hur om det är noga med varandra.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 11
    4. Var beredd att ändra din stil över tiden. Håll sakerna färska och var beredda att driva nya vägar när du växer som en konstnär. Även om du har utvecklat en signaturstil kan du upptäcka att det blir gammalt med tiden. Experiment betyder inte nödvändigtvis att ge upp vad du har gjort innan, bara utveckla en bredare repertoar.
  • Metod 3 av 3:
    Bygga en karriär
    1. Bild med titeln vara bra på Art Steg 12
    1. Tänk på värdet på en karriär. Konst är inte nödvändigtvis om pengar. Men det är mycket lättare att ägna tiden att utveckla ditt hantverk när du inte behöver jobba ett heltidsjobb samtidigt. Tänk på de pengar du tjänar från konst som befriar dig för att driva det du älskar. En karriär kan kaskad-som du tjänar pengarna för att stödja dig själv, kan du spendera mer tid att utveckla skicklighet och ett rykte som konstnär.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 13
    2. Annonsera. Du bör bygga en portfölj av ditt eget arbete och sedan göra allt du kan så att andra tycker och köper det. Idag är det normalt online. Lägg in ditt arbete på sociala medier och bygga en webbplats som har dina bästa bilder.
  • Om du vill vara gammaldags, hitta en kafé som ser ut som den behöver lite extra dekoration. Ta med din portfölj och visa ägaren ditt arbete. Fråga om hon skulle vara villig att lägga den på displayen och hänvisa intresserade kunder till dig. Hon kommer att få en bättre atmosfären ur affären och du kommer att få annonsera ditt arbete.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 14
    3. Nätverk. Prenumerera på lokala konstpapper och vara medveten om konstutställningar, festivaler eller seminarier. När du går i händelser, var du själv och vara sällskaplig. Försök att träffa människor som kan ansluta dig till kunder eller gallerier där du kan sälja dig.
  • Perfekt ett hisstal. Principen om hissen är att du kan ge den till någon på en kort hissresa och i slutet är de intresserade av att utbyta information med dig. I några meningar borde du kunna berätta för någon som gör ditt arbete intressant. Om det inte verkar fungera, fortsätt att revidera det tills du hittar något som griper människor.
  • Ta med mycket visitkort så att när du träffar personer som är intresserade av dig, kan du enkelt dela din kontaktinformation. Inkludera en webbplats som har ditt arbete på visitkortet. Håll reda på alla visitkort du får och ställer upp möten för att träffas med personer efter evenemanget.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 15
    4. Gå med i en grupp av konstnärer. Bli känd i din konstgemenskap som en stödjande person med ett genuint intresse för dina medkonstnärs framsteg. När du gör kommentarer, vara konstruktiva, inte destruktiva. Hjälpa människor att lära sig genom vägledning och konstruktiv feedback. Använd det här communiten för att få feedback på ditt arbete och möta potentiella kunder.
  • Var inte avundsjuk på andra människor. Om du utvecklar ett rykte att hjälpa andra artister, kommer de i sin tur att hjälpa dig.
  • Överväg att bilda en kollektiv för att poola dina resurser. Du kan hyra ut ett utrymme för att visa din konst eller dela utgifterna för en studio kollektivt. I slutändan kommer du inte bara att spara pengar, du kommer att introducera varandra till nya kunder.
  • Bild med titeln vara bra på Art Steg 16
    5. Liv. I slutändan gör de flesta konstnärerna inte träffas med att göra bara en sak. De har flera intäkter så att när man försvinner, är backup jobb fortfarande på bordet. Sälja verk online, sätt andra i gallerier, leta efter offentliga konstkontrakt, ansöka om bidrag och undervisa. Det är inte bara ett bra sätt att få slut på att träffas, du lär dig också om vad de mest lukrativa affärsmodellerna är.
  • Tips

    Som sagt tidigare kan du inte förbättra över natten. Var tålmodig, träna mer och din konst kommer att förbättra övertid.
  • Varelse "Bra" är subjektiv och objektiv. Du kan vara lysande i andras ögon men känner aldrig personligen att du har nått din Pinnacle. Eller kanske du tror vad du producerar är bra men få personer är överens. Försök att hålla saker i perspektiv för att se om du har orealistiska förväntningar eller om du verkligen är före din tid och ännu inte erkänns för ditt unika bidrag.
  • Prova olika media och träna ofta. Ge inte upp!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande