Hur man köper småföretagsförsäkring

På grund av de berörda riskerna kan de rätta småföretagsförsäkringen på plats göra eller bryta ditt företag. Försäkring är ett skydd av dina tillgångar, och som en liten företagsägare kan du vara ansvarig för ett antal saker om något går fel. Att veta hur man köper småföretagsförsäkringar är dock lätt om du känner rätt slag att köpa och ha en betrodd agent att gå igenom processen.

Steg

Del 1 av 5:
Identifiera regelverk och rättsliga krav
  1. Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 1
1. Forskning dina statens försäkringskrav. De flesta stater har någon nivå av nödvändig försäkring som alla företag måste köpa. I varje stat kan det finnas ett annat kontor som styr varje sorts försäkringsbehov. Prata med ditt försäkringsagent om dessa problem. De vanligaste typerna av försäkring för småföretag är:
  • Arbetstagarnas ersättningsförsäkring
  • arbetslöshetsförsäkring
  • handikappförsäkring.
  • Bild med titeln Köp Small Business Insurance Steg 2
    2. Bär arbetstagarnas ersättningsförsäkring för att skydda mot anställningsskador. I de flesta stater, om ditt företag har några anställda än dig själv, måste du ha arbetstagares ersättningsförsäkring för att kunna betala för sina arbetsrelaterade skador.
  • För mer information om arbetstagarnas kompensationskrav kommer de flesta stater att ha ett arbetskompensationskontor eller hemsida.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 3
    3. Betala för arbetslöshetsförsäkring genom skatter. Arbetslöshetsförsäkring är en annan form som krävs av de flesta stater för företag som har anställda. Premierna för arbetslöshetsförsäkring betalas vanligtvis genom regelbundna skatteuttag.
  • För information om arbetslöshetsförsäkring, kolla med din statens personalstyrelse eller annat liknande kontor.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 4
    4. Köp handikappförsäkring på begränsade platser. Handikappförsäkring skyddar anställda och ger förlorade löner som kan komma som ett resultat av skada eller sjukdom, utöver täckning av arbetstagarnas ersättning. För närvarande krävs funktionsförsäkring i följande stater:
  • Kalifornien - Kontakta anställningsutvecklingsavdelningen
  • Hawaii - Kontakta arbetslöshetsförsäkringsavdelningen
  • New Jersey - Kontakta Institutionen för arbets- och arbetskraftsutveckling
  • New York - Kontakta New York State Workers ersättningskort
  • Puerto Rico - Kontakta Departamento del Trabajo y Recursos humanos / Institutionen för arbetskraft och mänskliga resurser
  • Rhode Island - Kontakta Rhode Island Department of Labor and Training.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 5
    5. Identifiera avtalsbehov för försäkring. Banker kan kräva att några småföretag som de lånar ut att ha vissa typer av försäkringar. Detta anges ofta i låneavtalet eller under ansökan. Till exempel kan en liten företagsägare vara skyldig att ha en livförsäkring där banken är listad som mottagaren. Detta är så att banken skulle återhämta sin förlust om ägaren skulle dö. Diskutera erforderlig försäkring med ett låneproffs på din valda finansiella institution.
  • Del 2 av 5:
    Identifiera riskområden
    1. Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 6
    1. Granska potentiella risker. Företag står inför många potentiella risker som kan innebära förlust av fysisk egendom eller dyrt rättsligt ansvar. Till exempel kan eld, stöld, skada, föryngring och extremt väder förstöra produkter eller anläggningar. Du kan vara öppen för ytterligare risker beroende på affärsverksamhet. Dessa kan innehålla datasäkerhetsbrott, professionella servicefel, bedrägeri, förtal, internationell frakt mishaps eller andra sårbarheter. Bedöm din känslighet för dessa problem och skriv ner alla de du tror kan potentiellt påverka ditt företag.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 7
    2. Tilldela en sannolikhetsnivå för varje risk. Försök att räkna ut hur troligt du ska ställas inför varje risk du listas. För en utgångspunkt, försök att analysera sannolikheten för varje risk baserad på flera kriterier. Bedömt var och en efter:
  • Historisk risk: Har en sådan händelse tidigare hänt här eller i närheten?
  • Geografisk risk: Hur nära är du till den potentiella risken? Till exempel kan ett företag som verkar i bergen inte behöva oroa sig för översvämningar, men kan behöva skydd mot Rockslides.
  • Fastighetsrisk: Vilka är de risker som är förknippade med din byggnad eller egendom?
  • Organisationsrisk: Finns det några aspekter av din organisation, anställda eller affärsverksamhet som skulle öka sannolikheten för denna risk?
  • Regulatory: Är du skyldig att ha skydd mot vissa risker av alla regleringsorgan eller branschgrupper?
  • Du kan sedan rangordna varje risk från mycket sannolikt att det förekommer mycket osannolikt att det förekommer.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 8
    3. Bedöm potentiell inverkan på ditt företag. När du väl har bedömt chansen att möta en risk kan du bedöma den potentiella skadan som evenemanget kan ha på ditt företag. Försök att tilldela ett monetärt värde till förlusten, även om det bara är en uppskattning. Detta hjälper dig att bedöma vilka risker som är mest potentiellt skadliga och absolut måste täckas av försäkring. Till exempel kan du bedöma eventuella skador som orsakas av en brand genom att beräkna ersättningskostnaden för dina kontorsfaciliteter, utrustning och lager.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 9
    4. Prioritera risker med hög effekt. Gör en lista Prioritering av dina risker med höga potentiellt förluster och sannolikhet. Du kommer att vilja prioritera att få försäkring för att täcka dessa risker. Försäkring för risker som är hög sannolikhet och hög risk, såsom förskingring, kanske inte är tillgänglig, så du behöver en annan riskhanteringsstrategi. Men låg sannolikhet, höga konsekvenser som brand är vanligtvis täckta av försäkringar.
  • Del 3 av 5:
    Hitta en bra försäkringsagent
    1. Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 10
    1. Kontakta din personliga försäkringsagent eller företag. Tala med agenten som tillhandahåller dina personliga tjänster (hem, auto, hälsa, etc.), och fråga om han eller hon också täcker affärsbehov. Alla kvalitetsmäklare kommer inte att tveka att skicka dig till ett välrenommerat företag som specialiserar sig på företagsförsäkring om hans eller hennes företag inte kan möta dina affärsbehov.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 11
    2. Få hänvisningar från företagskollegor eller vänner.Fråga andra småföretagare för hänvisningar till försäkringsagenter som de vet och är nöjda med. Du kanske vill fokusera dina förfrågningar bland andra företag som har något gemensamt med din eller är en liknande storlek.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 12
    3. Hitta någon som förstår ditt företag. Att använda en sko reparation är annorlunda än att driva ett tvåpersoners advokatbyrå. Oavsett ditt företag är, behöver du ett försäkringsagent som förstår vad du gör. När du träffar potentiella agenter, fråga om deras erfarenhet av att arbeta med företag som är som din. Få dem att beskriva för dig de typer av företag de har tjänat, och de typer av försäkring de tror att du behöver.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 13
    4. Forskning agentens licens. Många stater har en försäkringsavdelning eller försäkringskommitténs kontor som en del av statsregeringen. Dessa byråer debiteras med licensförsäkringsagenter och övervakning av sin tjänst. Du kan vanligtvis använda det här kontoret för att undersöka ditt prospektiva försäkringsagent. Du kan ta reda på om han eller hon för närvarande är licensierad eller har varit föremål för några klagomål eller kriminella eller etiska avgifter.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 14
    5. Kontrollera agentens referenser. Fråga agenten för referenser som kan ge dig ett redogörelse för deras erfarenhet av att arbeta med honom eller henne. Ring referenserna och kortfattat få en uppfattning om hur deras erfarenhet gick. Var noga med att lyssna på referenserna och se till att eventuella problem som de hade tagits upp eller var inte agentens fel.
  • Del 4 av 5:
    Rådgivning med din agent
    1. Bild med titeln Köp Small Business Insurance Steg 15
    1. Var beredd på din första agentutnämning med fullständig förteckning över företagsinformation. Detta kan innefatta vinst och kostnader, fastighetsinformation, antal anställda, typ av företag och potentiella risker och skulder. Ju mer information du kan ge, desto mer produktivt kommer mötet att vara.
    • Ta en fysisk promenad genom lokaler så att du och din agent kan identifiera möjliga risker.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 16
    2. Diskutera potentiella förluster med din agent. Prata om vad som skulle hända om del eller hela ditt företag var förlorade. Vid denna tidpunkt måste du tänka kreativt (och din agent ska hjälpa dig) som du överväger en mängd möjliga förluster. Överväga olyckor, brand, väderskador, personskada eller kunder, och allt annat du tror kan hända. Vid denna tidpunkt måste du överväga det värsta.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 17
    3. Börja med din egendom eller plats. Om den platsen inte längre var där på grund av brand eller annan katastrof, kan du enkelt flytta verksamheten till driftskapacitet på kort tid? Titta på täckningen för att ersätta din byggnad om du äger den, eller överväga täckningen för att skydda ditt företag om du hyr ut eller hyr kontorsläget.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 18
    4. Prata om en fullständig inventering av din utrustning. De flesta företagsförsäkringar kommer att ersätta din utrustning med samma sak, eller en jämförbar, istället för att bara ge dig det avskrivna värdet på stycket. Diskutera detta med din agent, men för att se till att detta gäller den policy som du överväger.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 19
    5. Överväga skador eller skador på anställda eller kunder. Dina försäkringsbehov kommer att vara annorlunda om du har anställda eller kommer att ha kunder på dina affärslokaler. Du måste överväga vad som kan hända med kunder eller anställda medan du är i ditt kontor eller butiksfront, inklusive potentiella skador. Om någon är skadad där kommer du sannolikt att hållas ansvarig och kan möta en dyr rättegång. Beroende på skadan kan du vara hundratusentals dollar eller mer, vilket kan vara ekonomiskt förödande för ditt företag. Du måste diskutera alla dessa problem med din agent när du väljer en policy.
  • Del 5 av 5:
    Inköp av nödvändiga omslag
    1. Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 20
    1. Köp olycka eller fastighetsförsäkring för att skydda fysiska tillgångar.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 21
    2. Överväga affärsavbrottsförsäkring för att skydda mot tillfälliga stängningar. Om något händer som tvingar dig att stänga av ditt företag under en kort period, kan du förlora betydande intäkter från förlust av kunder eller en minskning av försäljningen. Business avbrott försäkring kommer att bidra till att skydda dig mot denna typ av förlust.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 22
    3. Få nyckelman försäkring för särskilt små affärsverksamhet. Affärslivsförsäkring skyddar mot inkomstförlust som kan komma som ett resultat av betydande dödsfall till en anställd eller anställd. Detta är ett alternativ som du kanske behöver tänka på om du har några anställda, så att frånvaron av någon kan leda till en betydande förlust för företaget.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 23
    4. Tänk på att köpa professionell ansvarsskydd för vissa professionella serviceföretag. Om du är på det medicinska området, ha ett advokatbyrå, eller något annat företag som erbjuder professionella tjänster, kan du behöva köpa professionell ansvar eller felaktighetsförsäkring. Detta skyddar dig i händelse av förlust på grund av fel eller försumlighet vid återgivande av professionell service eller råd.
  • Företag som främst säljer produkter bör också överväga produktansvarsförsäkring, vilket skyddar dem från rättsliga åtgärder vidtas i reaktion på användningen av sina produkter.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 24
    5. Köp automatisk försäkring om ditt företag äger och är beroende av fordon. Om du kör en matbil, en transporttjänst eller något annat som bygger på användningen av motorfordon, behöver du bilförsäkring. Prata med din försäkringsmäklare om skillnader mellan bilförsäkring för ett företag och bilförsäkring för vanligt bostadsområde.
  • Om du till exempel driver en transporttjänst kommer du att köra mer mil än de flesta som försäkrar bilar för enkel familjanvändning. Du kommer också att ha främlingar inuti bilen, vilket leder till risken för skador, vandalism eller ökade rengöringsbehov.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 25
    6. Få arbetstagares ersättning och arbetslöshetsförsäkring för att täcka dina anställda. Om du har anställda som arbetar för dig måste du ha täckning om de blir skadade på jobbet eller att täcka för eventuell arbetslöshet. I många stater krävs dessa täckningar. Du måste kontrollera med din statens försäkringskommissionär eller prata med din försäkringsagent.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 26
    7. Överväg att lägga till omfattande täckning. Tillgänglig för dig och dina anställda är alternativ som grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och handikappförsäkring. Du kan välja att täcka dessa utgifter själv som företagsägare, eller de flesta företag tillåter de anställda att välja in genom att täcka några av kostnaderna.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 27
    8. Välj General Business Owner`s Insurance för att täcka de flesta behov. Företagsförsäkring är faktiskt en mängd specialiserade täckningar i en enda politik eller olika policyer för att täcka de risker som ett företag kan möta. De flesta småföretagare kommer att ha en allmän affärspolitik, som en husägare har en omfattande husägare politik. Denna typ av politik kommer att ge en kombination av skydd av ansvar och egendomsförsäkring.
  • Läs över planen igen för att säkerställa att täcken ger ett adekvat skydd för alla risker.
  • Tips

    Fördelen att erbjuda omfattande grupphälso- eller livstäckning är att de flesta politikområden inte kräver en examen som när du tar ut en personlig politik, så täckning kan vara lättare för de svårare att försäkra om de blir en del av sitt företags gruppplan. Att erbjuda gruppförsäkring är också en viktig faktor när det gäller fördelar när du anställer nya anställda.
  • Om ditt företag har färre än 25 anställda kan du också spara några seriösa pengar som kommer skattesäsong. För att kvalificera sig till skatteförmånen måste du ha en genomsnittlig lön på 50 000 dollar eller mindre för varje heltidsanställd, och du måste täcka 50% av premien för småföretagens sjukförsäkring.
  • Om det finns någon större förändring i din företagsstruktur (platsrörelse, betydande förändring av antalet anställda, större tillägg eller reduktion av utrustning), diskutera detta med din agent för att justera din policy i enlighet med detta.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande