Så här bildar du en llc i alaska

Ett aktiebolag, eller LLC, är en juridisk struktur som kombinerar aspekten av ett företag och ett partnerskap. Liksom med ett företag är din personliga skuld begränsad men operativ verksamhet är mer flexibel, eftersom det skulle vara i ett partnerskap. Varje stat har olika krav för att bilda en LLC. I Alaska specifikt finns det ett antal administrativa steg som måste slutföras. Dessa steg sträcker sig från att välja ett namn, för att lämna in pappersarbete, för att slutföra en första rapport.

Steg

Metod 1 av 3:
Göra preliminära beslut
  1. Bildbetatet Bygg ditt personliga varumärkessteg 19
1
Välj ett namn för ditt företag. Det första du ska göra när du bildar en LLC är välja ett solidt företagsnamn. Du behöver ett namn som du börjar lämna pappersarbete om ditt företag.
  • Det finns tre krav att komma ihåg när du väljer ett namn på en LLC i Alaska. Namnet måste skilja sig från en befintlig LLC i Alaska, det måste ange att det är en LLC (Lägg till LLC eller Limited Company i slutet), och det får inte innehålla begränsade ord. Begränsade ord är ord som "bank" eller "försäkring," Ord som indikerar ett specifikt yrke (som läkare eller advokat) och ord som kan leda till att din LLC är förvirrad för en statlig myndighet (som förkortningen FBI eller CIA).
  • Välj ett beskrivande namn som kommer att sticka ut och återspegla vad du tänker med att göra med ditt företag. Tillbringa lite tid brainstorming idéer innan du väljer ditt namn. Gör lite forskning om de typer av namn som vanligtvis är förknippade med liknande företag.
  • Kontrollera om ditt valda namn är tillgängligt. Du kan göra det på företagsdatabasen på Alaska Department of Commerce, Community och Economic Development Website. Återigen kan du inte ha samma namn som en befintlig LLC i Alaska, så var noga med att dubbelkontrollera det namn du avgjort är inte i bruk.
  • När du väl har valt ett namn kan det reserveras för upp till 120 dagar för en $ 25 avgift.
  • Bild med titeln överleva om du inte hittar ett jobb steg 3
    2. Besluta om en registrerad agent. Den registrerade agenten är i huvudsak den person som du utser för att ta emot officiella papper för ditt företag. Dessa papper kan innehålla rättegångar, förnyelsemeddelanden och andra viktiga meddelanden från staten. Du kan utse dig själv som den registrerade agenten, men kan också välja en extern fest eller en av dina affärspartners.
  • Den registrerade agenten måste bo i Alaska. Han eller hon måste också vara lagligt tillåten att handla affärer i delstaten Alaska.
  • Om ditt företag är litet och du har erfarenhet av juridiskt och affärsrelaterat pappersarbete, kan det vara meningsfullt att bara utse dig själv som registrerad agent. Men om du har en större affärs- och begränsad erfarenhet är det bäst att leta efter en extern agent.
  • Du kommer att arbeta nära din registrerade agent när du etablerar ditt företag. Välj någon du litar på som din agent. Leta efter någon med erfarenhet i affärsrätten och med vilken du har arbetat med tidigare. Du vill se till att du och din registrerade agent är såväl som affärspartners.
  • Bild med titeln Köp ett hus utan ett realtor Steg 7
    3. Överväga ett operativavtal. Alaska behöver inte LLCs att skapa driftsavtal. Det är dock starkt rekommenderat. Ditt operativa avtal är ett dokument som beskriver din företags väsentliga struktur och gör partners skyldigheter och rättigheter helt transparenta.
  • Ett verksamhetsavtal bör innehålla grunderna i ditt företag. Vad är medlemsrättigheter och ansvarsområden? Hur bestäms rösträtten i ditt företag? Hur fördelas vinster och förluster? I händelse av nödsituationer, såsom buyouts eller konkurs, vad är företagsmedlemmarnas förväntningar och skyldigheter?
  • Du kan behöva rådgöra med en affärsadvokat för att skriva ett operativavtal. Det finns några mallar online som gör att du kan fylla i information om ditt företag. Men du kan behöva tweak några av dessa mallar som passar ditt företags specifika behov.
  • Metod 2 av 3:
    Arkivering av det nödvändiga pappersarbetet
    1. Bild med titeln Bygg ett varumärke steg 8
    1. Fyll i Alaska-artiklarna. Organisationerna är ett enkelt dokument som är tillgängligt för nedladdning på Alaska Department of Commerce, Community och Economic Development Website. Formuläret ber om grundläggande information som ditt företags namn, syftet med företaget och namnet på din registrerade agent. Du måste också ge alla relevanta signaturer av medlemmar i din LLC.
  • Bild med titeln Bli en Arizona licensierad entreprenör Steg 5
    2. Betala alla nödvändiga avgifter. Du måste skicka dina färdiga Alaska-artiklar av organisation tillsammans med en $ 250.00 Avgift till följande adress: Avsnittet Alaska Corporations, PO Box 110806, Juneau, AK 99811-0806. Alternativt kan du fila pappersarbete online på State Commerce-webbplatsen. Bearbetningstider för mailad applikation bör vara mellan 10 och 15 dagar medan bearbetningstider för en onlineapplikation är omedelbar.
  • Bild med titeln Bygg ditt personliga varumärke steg 5
    3
    Få ett anställningsidentifikationsnummer från IRS. Ett anställningsidentifikationsnummer (EIN) är vad IRS använder för att identifiera en affärsenhet. När staten Alaska har godkänt ditt pappersarbete kan du ansöka om ett Ein gratis online. Du kommer att få ditt nummer direkt. Du måste ange information som företagsnamn, adress, typen av enhet och antalet anställda.
  • Bildbeteckningen blir en Arizona licensierad entreprenör Steg 12
    4. File din första rapport. Din första rapport kan lämnas in online eller via post och är gratis. Det här är en rapport som du behöver för att fila om grundläggande verksamheter i ditt företag inom första sjätte månaderna. Du får då möjlighet att lämna in den ursprungliga rapporten omedelbart online, eller att skriva ut applikationen för att skicka in via post senare.
  • Metod 3 av 3:
    Start
    1. Bild med titeln Välj aktier Steg 12
    1. Anställare. När du har etablerat ditt företag är det första steget till början att anställa anställda. Du kanske har några personer i åtanke som du vill anställa. Det finns några juridiska skyldigheter att komma ihåg när du anställer anställda.
    • Se till att eventuella anställda är lagligen att kunna arbeta i USA.
    • Rapportera nya anställda till staten Alaska som nya anställningar.
    • Som LLC måste du se till att du hämtar inkomstskatter från Employee Paychecks.
    • Se till att din metod för att betala anställda är i överensstämmelse med ALASKA: s politik.
  • Bild med titeln Beräkna en bilförsäkringsuppgörelse Steg 7
    2. Få försäkring. När du är på en operation behöver du försäkring. Som LLC behöver du arbetstagarens ersättningsförsäkring samt allmän ansvarsförsäkring. Prata med en affärsadvokat eller försäkringsrepresentant för en bättre bedömning av vilken typ av politik du borde köpa baserat på ditt företags specifika behov.
  • Bildbeteckningen gör en genomförbarhetsstudie Steg 26
    3. Fortsätt med alla nödvändiga former. Som din LLC fortsätter att fungera måste du fortsätta med en mängd olika former. Se till att du är medveten om alla formulär som krävs av Alaska.
  • Se till att du får alla dina skatteformulär kvadrerade i det första verksamhetsåret. Som LLC måste både dig och dina anställda vara registrerade för statliga skatter. Du måste få dina anställda att fylla i W2-blanketter före anställning. Du måste också lämna in för inkomstskatt som affärsenhet med staten.
  • Se till att du fyller i en tvåårig rapport varannan år. Detta är en rapport som översyner ditt företags verksamhet. Du måste inkludera grundläggande information som din LLCs namn, adress, namnet på din registrerade agent och en översikt över medlemmar och chefer i ditt företag. Det finns arkiveringsavgifter för en tvåårig rapport som varierar med län.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Advokater rekommenderar att All LLC bildas har ett skriftligt LLC-operativavtal.
  • Om du inte förstår någon av ansökan, rekommenderas det starkt att du söker hjälp från en licensierad professionell.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande