Hur man bildar en llc i virginia

LLCs är aktiebolag och är ett populärt sätt att strukturera ett företag. Som en registrerad LLC har du fullständig företagsstatus, men dina skatter liknar skatterna för en enda innehavare eller ett partnerskap. Staten i Virginia har unika LLC-krav som måste följas för att bli en registrerad LLC. För att få processen att gå, måste du först namnge och registrera din LLC med State Corporation Commission och lämna de nödvändiga blanketterna med State Corporation Commission.

Steg

Del 1 av 3:
Namn och registrera LLC
  1. Bild med titeln Bli en högskoleprofessor Steg 32
1. Välj ett namn för din LLC. Detta är ett av de viktigaste stegen att registrera din LLC. Tänk på ett namn som fungerar bra med ditt företag och är tillgänglig för potentiella kunder. Du vill också komma med namnet som är lätt att söka efter online, eftersom många av dina kunder sannolikt kommer att leta upp din företagsinformation online.
  • Namnet måste också innehålla orden "Begränsat ansvarsföretag" eller "LLC". Om du använder begränsade ord som "Bank" eller "Banque" måste du slutföra ytterligare pappersarbete och / eller ha en licensierad individ som en läkare eller en ingenjör som medlem i LLC. Använd inte förbjudna ord i ditt LLC-namn, som federala eller statliga byrås namn som FBI, State Treasury, Secret Service, etc.
  • Du bör också göra ett namnsökning på Virginia Business Name-databasen: https: // cis.fett.virginia.gov / konto / namecheckavailability För att bekräfta namnet är inte redan tagit av ett annat företag eller LLC. Du bör också bekräfta namnet på din LLC är tillgängligt som en webbadress så att du kan boka domännamnet för din företags hemsida. Även om du inte gör en webbplats direkt, bör du köpa domännamnet för att förhindra att andra företag använder det.
  • Bildbeteckningen blir en högskoleprofessor Steg 8
    2. Registrera LLC-namnet med State Corporation Commission. File Form SCC631 Ansökan om bokning eller för förnyelse av reservation av ett företagsenhetsnamn med Commonwealth of Virginia State Corporation Commission. Detta kommer att reservera namnet i upp till 120 dagar. Du måste inkludera ditt LLC-namn, adress, telefonnummer och signatur på formuläret och skicka formuläret i post.
  • Formuläret finns på Virginia SCC-webbplatsen: http: // fett.virginia.gov / clk / dom_llc.aspx.
  • Arkiveringsavgiften för denna blankett är $ 100.
  • Bilden med titeln Få ett jobb som en bankräknare Steg 11
    3. Nominera en registrerad agent för din LLC. Den registrerade agenten är en person eller en verksamhet som kan ta emot och skicka dokument på din räkning, till exempel årliga tillståndsansökningar. Den här personen måste vara bosatt i Virginia eller ett företag som är auktoriserad att bedriva verksamhet i Virginia. Den registrerade agenten kan vara en individ inom företaget, till exempel en partner, kollega eller dig själv.
  • Du kan också använda en registrerad agenttjänst. Det finns flera fördelar med att använda en registrerad agenttjänst, eftersom de kommer att finnas tillgängliga 9-5 under veckan för att acceptera viktiga juridiska handlingar för dig. Du kan också skapa en LLC i ett tillstånd som du inte bor i om du använder en registrerad agent-tjänst som ligger i den staten.
  • Registrerade Agent-tjänster säkerställer också din integritet genom att skydda din hemadress och din personliga information från den offentliga posten. Dessa tjänster kan påminna dig om några viktiga tidsfrister eller statliga arkiveringar som beror på att du alltid är i överensstämmelse med lagen och kommer att hålla kopior av företagshandlingar om du lider av stöld eller förlust.
  • Del 2 av 3:
    Överensstämmer med skattekrav och andra regler
    1. Bild med titeln Få ett jobb som en bankräknare Steg 5
    1. Ansök om ett anställningsidentifikationsnummer (EIN) från IRS. Om din LLC innehåller två eller flera medlemmar måste du få ett EIN från IRS så att du kan göra dina skatter. Ett EIN används för att identifiera ditt företag och fungerar som ett personnummer för ditt företag.
  • Bild med titeln Avbryt ett kontroll Steg 9
    2. Bli bekant med LLC-staten och federala skattekrav för Virginia. LLCs i Virginia är föremål för vissa federala inkomstskatt klassificeringar. Detta beror på vilken typ av beskattning du har ställt in för din LLC, eftersom du kommer att ha olika federala skatteansvar baserade på din LLCs skatteplan.
  • Prata med din revisor om Virginia lagar om beskattning för att du är medveten om alla skatter som din LLC kommer att behöva planera och fil. Du kan också ta reda på mer information om statligt LLC skatteregistrering på statsguiden till skattefordringskrav för LLCs för Virginia: http: // nolo.com / legal-encyclopedia / 50-state-guide-årsrapport-skatt-arkivering-krav-LLCs.
  • Som LLC måste du registrera dig för statliga skatter om du har anställda och du säljer en fysisk produkt som kräver försäljningsskatt i staten Virginia.
  • Bilden med titeln Få en akutskyddande ordning Steg 3
    3. Skapa ett operativsystem med dina LLC-medlemmar. Även om LLCs som verkar i Virginia inte är skyldiga att ha ett operativt avtal är det ett smart drag att skapa en med de andra medlemmarna i din LLC, särskilt om din LLC innehåller mer än en medlem. LLC-operativavtalet kommer att erkännas av staten Virginia som ett styrande dokument. Det bör skissera ägar- och driftsförfarandena i din LLC och upprätta det finansiella och arbetsförhållandet mellan alla medlemmar i LLC.
  • Det finns gratis driftsavtalsmallar som är tillgängliga här: http: // howtostartanllcc.com / learn-the-basics / what-is-an-operative-avtalet. Men du borde få ett professionellt operativt avtal utarbetat av din advokat och se till att alla medlemmar i LLC tecknar avtalet. En kopia av det undertecknade operativavtalet bör hållas på fil av den registrerade agenten för din LLC.
  • Del 3 av 3:
    Skaffa ett företagslicens och betala den årliga LLC-avgiften
    1. Bild med titeln hävdar ersättning för whiplash steg 15
    1. Bestäm om du behöver en företagslicens eller tillstånd. Detta beror på den typ av LLC du arbetar, eftersom det finns olika regler för olika typer av affärer. Du kan till exempel behöva bygglov eller zoneringstillstånd om din LLC är inblandad i konstruktion eller byggnad. Du kan också behöva få ett visst företagslicens för att säkerställa att du överensstämmer med det federala, statliga och lokala föreskrifterna för LLCs. Avgifterna för affärstillstånd och licenser varierar beroende på vilken typ av licenser du behöver för att få för din LLC.
    • Kontakta din lokala kommissionsledamot av intäkter eller finansdepartementet för att bestämma affärslicenskraven i ditt område eller stat. Du kan också kontakta zonkontoret i ditt område för en lista med krav.
    • Du.S. Small Business Administration webbplats har en omfattande guide om hur du får rätt licenser och tillstånd för din LLC: https: // sba.GOV / Content / What-State-Licenses-and-Permits-gör-ditt-affärsbehov.
  • Bild med titeln Avbryt ett kontrollsteg 10
    2. Betala den årliga registreringsavgiften för LLCs i Virginia. För att behålla din LLC-status i Virginia måste du betala en årlig registreringsavgift på $ 50. Du måste betala avgiften till State Corporation Commission varje år eller före den sista dagen i den månad där din LLC skapades. Om kommissionen inte får den årliga avgiften betalar du en $ 25 straff och kan förlora din LLC-status.
  • Du kan betala den årliga avgiften online på företagskommissionen SCC E-File Web Page, https: // cis.fett.virginia.gov /, eller via post.
  • Bilden med titeln Bli en högskoleprofessor Steg 25
    3. Ansök om företagsförsäkring för din LLC. När du har bildat och registrerat din LLC måste du överväga vilka typer av försäkring som ditt företag kräver. Om du har anställda på din LLC måste du ansöka om arbetstagarnas ersättningsförsäkring. Denna form av försäkring krävs för de flesta företag som använder arbetstagare och varierar från stat till stat. Du kan ta reda på mer om Virginias arbetstagares ersättningsförsäkring här: http: // HowTostartanllc.com / learn-the-basics / what-is-workers-kompensation.
  • De flesta stater kräver inte allmän ansvarsförsäkring, som skyddar dina affärs tillgångar och eventuella avgifter som du kan behöva betala för juridiska påståenden mot ditt företag. Men allmän ansvarsförsäkring kan komma till nytta i händelse av en juridisk fråga eller en stöld eller förlust. Överväg att köpa allmän ansvarsförsäkring för din LLC för att skydda den.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande