Hur man tillämpar kassaflödesprinciper till ditt ekonomiska liv

Även om det finns många företag som misslyckas i detta skede av ekonomin, är det inte för att de grundläggande kassaflödesprinciperna inte är solida. Kassaflöde handlar inte bara om kontanter till hands, en budget eller en profil. Det handlar om fina detaljer om inkomsterna vs. utloppet.

Steg

  1. Bild med titeln utveckla kritiska tänkande färdigheter steg 18
1. Förstå vad "kassaflöde" är och vad det inte är. Kassaflödet är bara det, kontanter som flyter, det vill säga flyttar, inte vad pengarna används för. Kassaflödet är rörligheten för kontanter, pengar eller någon förhandlingsbar produkt, in eller ut ur ett företag, projekt eller finansiell produkt. Det är ett bra sätt att mäta din övergripande budget för en hemansökan, liksom. Kassaflödet mäts vanligtvis under en specificerad, begränsad tidsperiod. Mätning av statistik för kassaflöde kan användas för att beräkna sannolikheten och andra parametrar som ger information om ett företags värde och situation. Det är hur stora företag förutsäger vinst och förlust under det kommande räkenskapsåret.
  • Bild med titeln vara skuldfri steg 5
    2. Kontanter i minus utbetalning är lika med vinst eller förlust. Detta är ditt kassaflöde. Investeringar, aktier, ömsesidiga, obligationer eller några handlade förhandlingar är dina tillgångar. Det aktuella värdet av alla handlade förhandlingar minus den totala investeringen plus eventuella besparingsfordon är lika med dina tillgångar. Kassaflöde, tillgångar och skulder utgörs av profilen. Det här är den stora bilden.
  • Bild med titeln Få ett kreditkort Steg 8
    3. Låt inte dina kreditkort max ut. Kreditkort är inte användbara när de är maxed ut. De är inget annat än en pengar grop.
  • Bild med titeln Börja bygga rikedomar i en ung ålder steg 1
    4. Håll en försiktig reserv till hands på ett separat konto. En försiktig reserv motsvarar tillräckligt med förhandlingar för att upprätthålla betalningen av räkningarna för en förinställd tidsperiod. Den genomsnittliga amerikanska husägaren är tre lönedagar från avskärmning, och den genomsnittliga familjen är en lönedag från hemlöshet. En försiktig reserv täcker räkningarna i en rimlig tidsperiod.
  • Bild med titeln Pension Rich Steg 11
    5. Bibehålla medvetenheten om ditt kassaflöde dagligen. Detta kommer att hålla din profil i det positiva. Att upprätthålla en positiv profil är det bästa sättet att hålla en bra kreditpoäng. Detta är källan till saker som inte ens är rotade till kassaflödet, som att få ett bra jobb. Utan ett bra kreditpoäng kan du inte köpa ett hus eller en bil, få ett bra jobb, hyra en lägenhet, hyra en bil, eller i vissa fall förhandla om ett kontrakt.
  • Bild med titeln Beräkna mängden matfrimärken Steg 2
    6. Förhalna inte. Hantera pengar och pengar innan de är ett problem.
  • Bild med titeln Stäng ett bankkonto Steg 2
    7. Hantera inte från en bankbalans. Tänk inte att du har hundra dollar att spendera eftersom du kollade din bank idag och det är det som det står. Du måste fortsätta med kvitton för att hålla reda på pågående transaktioner. Den genomsnittliga arbetstagaren i världen lever från lönedag till lönedag. Om du har $ 100 i banken, är du bruten. Du har inte tillräckligt för att täcka även en mindre nödsituation.
  • Bild med titeln Förhandla ett erbjudande Steg 4
    8. Förlänga kassaflödesbegreppet till månad och sedan årligen. Ett bra kalkylblad är perfekt för ett kassaflödessystem.
  • Bild med titeln Förbered en budget Steg 10
    9. Var beredd att hantera händelser. Kassaflödesproblem händer inte bara. Något måste hända för att orsaka problemet. Ta reda på vad som händer nu, och vad det kan ges en viss situation. Planera för eventualitet.
  • Tips

    Håll kontakten med dina fordringsägare i fallet med några problem. Ignorera inte dem. De kan hjälpa dig.
  • Ta hand om dig själv och dina fordringsägare utan att doppa in i dina besparingar. Det kan mycket väl vara början på slutet av eventuella besparingar som du har.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande