Hur man köper något online utan ett kreditkort

Shopping online är ett enkelt och roligt sätt att köpa saker. Det kan vara en smärta om du inte har ett kreditkort. Det finns många webbutik som accepterar olika betalningsalternativ. Här är några av de alternativa alternativen att betala med ett kreditkort när du handlar online.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda ditt bankkonto
  1. Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 1
1. Köp med ditt betalkort. De flesta webbplatser som accepterar kreditkort kommer också att acceptera debetkort. Debetkort är lätta att få eftersom de kommer med något bankkonto. Det låter dig använda din checkbook för enkel registrering av vad du köper. Det är också snabbare än andra alternativ. Eftersom kreditkort kan leda till skuld kan du, med ett betalkort, spara dig från det problemet eftersom det tar pengarna direkt ut ur ditt bankkonto.
  • För att köpa med ett betalkort anger du kortnummeret på betalningssidan precis som du skulle ha ett kreditkort. Ibland kanske du måste sätta i ditt PIN-nummer.
  • Det kan vara riskabelt eftersom det ger direkt tillgång till ditt checkkonto. Det kan eventuellt användas för bedrägeri.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 2
    2. Använd ett online betalningsbolag. Det finns några online-företag som fungerar som en betalningstjänst för dig. Med dessa tjänster, till exempel PayPal eller Amazon-betalningar, behöver du inte ge din information direkt till webbplatsen som du köper från. Du ansluter ett betalkort eller checkar konto till ditt virtuella konto på online-plattformen på deras webbplats. Du kan då köpa vad du vill och betalningsbolaget tar hand om det.
  • Du använder dessa webbplatser genom att skapa ett konto. Välj anmälningsalternativet från deras webbplats. Du måste skapa en profil. Du behöver vanligtvis välja ett användarnamn och lösenord och lägg till din e-postadress. Du måste skapa svar för utmaningsfrågor som används för din säkerhet. Du ger dem sedan din adress och ytterligare personlig information. Då lägger du in informationen på det checkkonto du vill ha kopplat till kontot.
  • Många online-återförsäljare accepterar dessa former av betalning, men inte alla gör. Gör SureYou kontrollera vilken butik du köper från.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 3
    3. Köp med en check. Du kan fortfarande köpa från viss webbutik med kontroller, men det kan vara mycket svårt att använda det här alternativet. Butiker på webbplatser som eBay och Etsy kommer sannolikt att vara mer villiga att acceptera det här alternativet än en större återförsäljare. För dessa metoder skickar du checken och väntar på att det ska rensa banken. Då kommer dina föremål att skickas. Problemet med den här metoden är att det tar mycket mer tid än andra metoder. Butiken måste vänta på att betalningen ska komma fram. Det betyder att du måste vänta på de saker du köpte också.
  • Du kan också använda en order. Dessa fungerar precis som en check. Du skickar dem, butiken betalar dem, och sedan skickas dina föremål. Du kan köpa dessa på många butiker och ditt lokala postkontor.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 4
    4. Använd ditt checkkonto för en elektronisk fondöverföring. Stora online-återförsäljare som Amazon accepterar elektroniska fondöverföringar (EFTS). Denna metod fungerar genom att överföra pengar från ditt personliga kontrollkonto till affären. För att ställa in det här måste du vanligtvis lägga till ditt konto på din profil. Det betyder att du behöver ditt kontonummer och bankdirigeringsnummer. Du måste då ange namnet och adressen till den person som är namngiven på kontot. Du kan också bli ombedd att ge förarens licensnummer för kontoinnehavaren och staten som utfärdat ID.
  • De flesta webbplatser accepterar inte affärs-, företags- eller sparkonto.
  • Precis som med ett betalkort finns det någon risk för att du ger ut din bankkontoinformation till en tredje part. Se till att det är en välrenommerad webbplats eller butik innan du ger bort din information.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 5
    5. Betala med en elektronisk plånbok. Många företag och företag har skapat elektroniska plånböcker. Google Wallet är det mest populära, men företag som Starbucks och Apple har också lanserat dem. Den elektroniska plånboken är annorlunda än den traditionella onlinebetalningstjänsten. De är på din enhet som en app istället för att arbeta via en online-webbplats. Digitala plånböcker tillåter dig att lägga till pengar till dem på olika sätt. Du kan lägga till med ett betalkort eller checkkonto. Att använda, allt du behöver göra är att skapa ett konto och lägga till pengar. Välj sedan bara betalningstypen, svepa skärmen på telefonen, och du har köpt objekten.
  • Du kan också använda andra enheter av värde som lojalitetspoäng eller körsträcka var som helst som kommer att acceptera dem. Med en digital plånbok behöver du inte gå igenom en hektisk återlösningsprocess. Appen gör allt för dig.
  • Detta är en viktig ny utveckling eftersom mobila appar är ett av de största tillväxtområdena i Tech, media och andra industrier. Detta inkluderar nu betalningssystem.
  • Metod 2 av 2:
    Med hjälp av alternativa metoder
    1. Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 6
    1. Använd Samla på leverans. Samla på leverans (COD), även känd som kontanter vid leverans, låter dig köpa något och sedan betala för det när det kommer. Den främsta fördelen med det här alternativet är att inga pengar spenderas tills du får objekten. Du kan kontrollera produkten levererad och vägra leverans om det behövs. Detta lämnar objektets ansvar till säljaren istället för dig. En annan fördel är att, beroende på företaget, kan du köpa saker för mycket högre än de flesta kreditkortsgränser. Kontanter brukade accepteras, men det är sällan accepterat nu. För att betala när dina objekt kommer, måste du betala med en personlig check, företagskontroll, kassörskontroll eller postanvisning.
    • Detta brukade vara mycket vanligt men är inte så populärt längre. Det är fortfarande möjligt med enskilda säljare och små återförsäljare.
    • UPS, FEDEX, och USPS erbjuder fortfarande denna tjänst. Den är tillgänglig i USA och mellan USA och Kanada. FedEx gör också torsk i Indien.
    • COD kan ha mer kostnader än normal frakt. De extra kostnaderna måste betalas av dig när objekten kommer fram.
    • Det här alternativet är bra för inköp med hög dollar som överstiger din kreditkortsgräns.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 7
    2. Lös in poäng eller belöningar. Några online-återförsäljare, som Amazon, Macy`s och eBay, låter dig använda poäng för inköp. Du kan aktivera det här alternativet från dessa webbplatser från deras betala med poäng sidor. Du kan använda poäng från kort som Amazonas.Com Business Rewards Visa, American Express Membership Rewards, Chase Ultimate Rewards, Upptäck Cashback Bonus, Upptäck Miles, och Citi Tack Kort. Nackdelen med denna metod är att värdet av poäng ofta är mycket svårt att räkna ut. De kommer att variera från företag till företag och även från produkt till produkt.
  • Det finns vanligtvis ett dollarvärde i samband med att få poäng, till exempel en punkt per dollar som spenderas. Värdet när du spenderar poängen är vanligtvis inte detsamma. Varje program är annorlunda och du bör se villkoren för ditt program för att bestämma värdet av poäng eller belöningar.
  • Poäng kan samlas in och lösas på många olika sätt. Du kan också få belöningar från e-handelswebbplatser som Amazon eller Ebay Bucks-programmet.
  • Bild med titeln Köp något online utan ett kreditkort Steg 8
    3. Inköpsartiklar med presentkort. Presentkort kan användas på många webbutik som Amazon, Barnes och Noble och Hallmark. Du kan använda ett presentkort för att köpa något objekt från webbutiken, precis som du skulle betala i en riktig butik. Du kan också lägga till kortbalansen till ditt konto som ska användas nästa gång du köper något. Processerna med att använda presentkort är liknande över webbplatser. Om du vill använda den på ett visst köp kan du skriva in den på din betalningssida när du checkar ut. Det finns vanligtvis ett alternativ att lösa in ett presentkort på din betalningsskärm. Du hittar sedan fordringskoden på kortet och skriv in den på webbplatsen.
  • För att lägga till pengarna till ditt konto, gå till din konto sida på webbplatsen. Välj att lägga till ett presentkort till ditt konto från den här sidan. Ange fordringskoden och tryck sedan på Skicka eller ansöka.
  • För plastklappskort kan du behöva skrapa av beläggningen på baksidan av kortet för att se koden. Ansökningskoden är annorlunda än 16-siffrigt kortnummer.
  • Köp presentkortskort. Presentkortskort (dvs. Visa Presentkort, Amex Presentkort, etc.) accepteras var som helst betalkort accepteras. Du kommer sannolikt att kunna köpa dem i en butik som säljer presentkort. De arbetar som presentkort, men de accepteras var som helst Betalkort accepteras, och vissa kan laddas om.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Dricks

    • Om du är nyfiken på ett online-återförsäljare eller betalningsföretag, gör lite forskning om företaget som använder ord som missbruk, anklagelse, påstående, konkurs, övertygelse, korruption, förfalskade, bedrägerier, utpressning, bedrägeri, olaglig undersökning, likvidation, bluff, skandal eller överträdelse. Ett sätt är att läsa community recensioner på webbplatser med gemenskapsrecensioner av onlinetjänster.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande