Hur man arrangerar klistermärken på en bärbar dator

Din bärbara dator känns förmodligen som en förlängning av dig, så personifiera den! Det finns massor av roliga klistermärken där ute som kan ge din vanliga bärbara dator en helt unik stil. Medan det inte finns något rätt eller fel sätt att ordna klistermärkena finns det saker du kan göra för att hjälpa dem att hålla fast. Vi har några praktiska förslag för att välja och använda klistermärken i något arrangemang så läs vidare.

Steg

Metod 1 av 9:
Rengör det bärbara fallet med gnidningsalkohol.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 1
1. Olja och smuts kan bygga upp och göra det svårare för dina klistermärken att hålla fast. Om du är som de flesta, rengör du förmodligen inte din bärbara dator så ofta som det behöver det. För att hjälpa dina klistermärken att hålla sig fast, doppa en trasa i gnugga alkohol och gnugga den över utsidan av din bärbara dator där du kommer att sätta klistermärkena.
  • Om du har klibbigt lim som fastnar på din bärbara dator, kan du behöva gnugga lite hårdare med din tyg eller prova en gunk och limavlägsnande produkt.
Metod 2 av 9:
Välj klistermärken som visar dina intressen.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 2
1. Samla klistermärken av dina favorithobbyer, destinationer, band eller konst. Dina favoritföretag eller företag säljer förmodligen klistermärken som skulle se fantastiskt ut på din bärbara dator! Om du inte är till att främja företag, hitta klistermärken som visar din unika personlighet genom citat, konst, mat, populära tecken, popkultur eller platser du har varit.
  • Till exempel kan du ha en klistermärke med en favorit citat, klistermärken från band du har sett, eller klistermärken från lag du följer.
  • Många människor sätter en klistermärke på sina bärbara datorer för att visa var de är från. Du kanske tycker att det här är en bra isbrytare-någon kan komma upp till dig och prata om din hemstad!
Metod 3 av 9:
Kom upp med ett färgtema.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 3
1. Välj färger som fungerar bra tillsammans för en estetiskt tilltalande bärbar dator. Det är helt bra att börja använda klistermärken slumpmässigt, men din bärbara dator kan se kaotisk eller oorganiseras. För ett balanserat utseende, välj klistermärken i nyanser som harmoniserar.
  • Till exempel kanske du vill hålla fast med svartvita klistermärken, men lägg till några gröna klistermärken så att de verkligen sticker ut.
  • Ha kul med färg! Du kan använda klistermärken i bara en färg så det sticker verkligen ut. Till exempel, få klistermärken i ljusgul, blekgul och neongul.
Metod 4 av 9:
Gruppera klistermärkena efter storlek.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 4
1. Leka med att placera klistermärkena för att hitta en balans du gillar. Detta är verkligen viktigt om du har klistermärken som är av olika storlekar. För att göra en balanserad estetik lägger du några stora klistermärken på varje sida av fallet innan du impelar klistermärkena. Dessa gör bakgrunden. Då, ordna mindre klistermärken runt dem för att fylla i utrymmet. När du är nöjd med arrangemanget, skalar ryggarna av klistermärkena och tillämpa dem.
Metod 5 av 9:
Ordna klistermärkena genom form.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 5
1. Visa av unika former genom att hålla dem på toppen. Fick klistermärken med coola former? Överlappa inte dem eller överlappa klistermärken-du vill se den särskiljande formen. Istället för att lägga ner den unika formen först, hålla den på sist så det är på toppen och verkligen synlig.
  • Om du har coola hexagonalformade klistermärken, försök att ordna dem i ett bikakemönster. På det här sättet överlappar de inte och du kan tydligt se den roliga formen.
Metod 6 av 9:
Stickerbomb Din bärbara dator om du vill ha fullständig täckning.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 6
1. Få massor av klistermärken så att du kan överlappa dem. Klistermärke bombning är kul! Du behöver bara många klistermärken-du kan köpa stora förpackningar online eller i nyhetsbutiker. Titta igenom paketet för att välja vilka klistermärken du vill lägga på den bärbara datorn. Då, träna dem så att de överlappar varandra. Sätt de klistermärken du verkligen vill visa upp så att de inte är täckta.
  • För att göra ditt klistermärke bombad fodral ser polerat, ta en hantverkskniv och försiktigt skiva längs kanterna av väskan för att trimma klistermärken som poking ut.
Metod 7 av 9:
Begränsa antalet klistermärken med citat.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 7
1. Det är helt bra att få några klistermärken med citat - bara inte överdriv det. För många citat är svåra att läsa och kan göra din bärbara dator att se trångt. Detsamma gäller klistermärken med slogans eller enda ord.
Metod 8 av 9:
Placera klistermärken inuti den bärbara datorn för privat dekoration.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 8
1. Klistermärken kan vara riktigt personliga! Du kanske inte känner för att förklara ditt val av klistermärken till främlingar när du ställer in din bärbara dator i allmänhet. Om du vill ha lite extra integritet, bara hålla dem på de platta ytorna på sidorna av din inbyggda mousepad.
  • Detta är ett bra sätt att täcka upp klistermärken som redan var på din bärbara dator när du köpte den.
Metod 9 av 9:
Undvik att täcka utlopp eller ventiler med klistermärken.
  1. Bild med titeln Ordna klistermärken på en bärbar dator Steg 9
1. Det är lätt att ta sig bort med att täcka din bärbara dator, men det gör inte! Om du täcker utlopp och ventiler, kan din bärbara dator överhettas och sluta arbeta. Detta kan till och med hända om du applicerar tjocka lager av klistermärken på den bärbara datorns släta fodral eftersom klistermärkena fungerar som isolatorer.
  • Inte säker på om du lägger för många klistermärken på? När du är osäker, sluta lägga klistermärken och uppmärksamma hur dina bärbara dator fungerar. Om det är bra, lägg till några fler klistermärken.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande